Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Τη περασμενη εβδομαδα τηλεφωνησε η κουμπαρα μου στο ικα για να μαθει τα δικαωματα της(δουλευει σε μεγαλη εταιρια και ηδη εχουν ξεκινησει απολυσεις),η οποια ειναι στο μηνα της και της ειπαν οτι δεν μπορει ο εργοδοτης να σε διωξει για 18 μηνες μετα τον τοκετο!Εννοειται και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.Για οσες εχουν ασφαλεια ικα...Δεν ξκερω τι γινεται σε αλλες περιπτωσεις!

Κι εγώ αυτό ήξερα να σου πω την αλήθεια, για 18 μήνες,όχι για 12...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρίτα, μαζί θα πάμε για υπέρηχο! Απλά εγώ θα είμαι ακριβώς 22 εβδομάδων. Από όσο ξέρω, από την 20η ως την 24η περίπου κάνεις τον β επιπέδου που έχουν σχηματιστεί τα όργανα και μπορείς να δεις αναλυτικά την ανάπτυξή του μωρού, αν είναι δηλαδή όλα όπως πρέπει! Εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες μας και να χαρούμε το μωράκι μας και δισδιάστατο και τρισδιάστατο και από όλα!! :tongue::tongue:

Αντε να περασει και αυτη η εβδομαδα!Αυτη τη φορα νομιζω οτι εχει περασει ενας χρονος απο τη τελευταια φορα που πηγα και το ειδα!Νωριτερα ελεγα στον αντρουλη μου οτι τωρα στη β επιπεδου θα δουμε το μωρακι μας πολυ καθαρα και τρισδιαστατα και γελαγε σαν χαζο!Με φιλαγε και μου ελεγε...Πολυς καιρος δεν εχει περασει απο την τελευταια φορα?Ανυπομονω τοοσο πολυ!Αχ κοριτσια νομιζω πως δεν υπαρχει πιο ευτυχισμενη περιοδος απο αυτη της εγκυμοσυνης!Σας φιλω ολες γλυκα.Να μου προσεχετε τα μπεμπακια σας!Ονειρα γλυκα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

καλησπερα

δεν σας εχω καλο διαβασει αλλα αυριο που θα εχω απεριοριστο χρονο αφου θα περιμενω σε ουρες σε δημοσιες υπηρεσιες και θα ενημερωθω!

σας παραθετω το μηνυμα που εγραψα στο αλλο καφε που γραφω

και σας ευχομαι καληνυχτα !( και απο αυριο τα ξανα λεμε)

α ! και το μαλλι θα το βαψω σε μια εβδομαδα ( εκλεισα ραντευου! )

λοιπον το μικρο μου μανγκο ειναι καλα! κουνιοτανε, πιπιλαγε το δακτυλο και χτυπαγε η καρδουλα του δυνατα! Φτασαμε τα 282 γραμμαρια και ολες οι μετρησεις ηταν καλες!

Το φυλο δεν το ειδαμε χαχαχααχαχ

εχω πεθανει στα γελια γιατι ολοι με περνουν και με ρωτανε και δεν ξερω, ωστοσο εμενα δεν με νοιαζει και γελαω !!!!!!!!!! ο γιατρος προσπαθουσε 20 λεπτα να το δει αλλα τιποτα!3 φορες του ειπα οτι δεν με νοιαζει αυτος εκει να το δει

στο τελος το πηρε αποφαση και εγκατεληψε! μας ρωτησε τι μας ειχαν πει στην αυχενικη και του ειπεμε μαλλον κοριτσι και μετα μας λεει : χωρις να ειμαι καθολου σιγουρος θα διαφωνισω αλλα μπορει να ειναι και κοριτσι!

κοινος αν δεν ειναι κοριτσι θα ειναι αγορι και αν δεν ειναι αγορι θα ειναι κοριτσι!

χαχαχαχαχα!

την αννουλα δεν την ειχαμε παρει και η νονα του μωρου επαθε λαστιχο!

και εμεις αργησαμε να παμε , ενας χαμως!

το μωρο λοιπον καλα αλλα εγω .......................

δεν μπορω να περπατησω, μαλλον λογο υγρασιας , μπορω να παρω μεχρι 3 παναντολ ή ντεπον την ημερα αλλα 1 που πηρα δεν εκανε τιποτα

μπορω να παρω και μια κορτιζονη αλλα καλυτερα οχι λεει ο γιατρος και να μιλησει με την ρευματολογο και καλα κρασια!

φευγουμε σφαιρα και παμε στην ρευματολογο χωρις ραντευου και μας δεχτικε με τις παντοφλες ( δεν ειχε σημερα ιατρειο αλλα ευτυχως μενει απο πανω)

τα ειπαμε λιγο και μου εδωσε εξετασεις! θελει να δει αν υπαρχουν φλεγμονες ή αν ειναι απο την υγρασια του καιρου! αν ειναι απο την υγρασια θα κανω λιγο υπομονη ( ωστοσο κουτσαινω και πονααααααααααααω) αν υπαρχει προβλημα θα το αντιμετωπησουμε αλλα απο τον αλλο μηνα! ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ;;;;;;;

αυριο θα παω για εξετασεις και θα παω σε οσα φαρμακεια ξερω για να βρω τις ενεσουλες μου, γιατι εχουν ελειψη!

θελω να σας ευχαριστισω ολες για το ενδιαφερων , το ξερω οτι χανομαι αλλα περναω και εγω τις φασεις μου, και οταν δεν εχω κατι καλο να πω προτιμω να σιωπω!

ειπα στον γιατρο αν εχει αλλες που ειναι τρελαμενες οπως εγω και μου ειπε οτι εχει ενα TOP 5 και εγω δεν ειμαι μεσα σε αυτες! (ω ναι! υπαρχουν και χειροτερα)

το επομενο βημα ειναι η β-επιπεδου!

αυτα! φιλια σε ολες και καληνυχτα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλησπερα

δεν σας εχω καλο διαβασει αλλα αυριο που θα εχω απεριοριστο χρονο αφου θα περιμενω σε ουρες σε δημοσιες υπηρεσιες και θα ενημερωθω!

σας παραθετω το μηνυμα που εγραψα στο αλλο καφε που γραφω

και σας ευχομαι καληνυχτα !( και απο αυριο τα ξανα λεμε)

α ! και το μαλλι θα το βαψω σε μια εβδομαδα ( εκλεισα ραντευου! )

λοιπον το μικρο μου μανγκο ειναι καλα! κουνιοτανε, πιπιλαγε το δακτυλο και χτυπαγε η καρδουλα του δυνατα! Φτασαμε τα 282 γραμμαρια και ολες οι μετρησεις ηταν καλες!

εχω πεθανει στα γελια γιατι ολοι με περνουν και με ρωτανε και δεν ξερω, ωστοσο εμενα δεν με νοιαζει και γελαω !!!!!!!!!! ο γιατρος προσπαθουσε 20 λεπτα να το δει αλλα τιποτα!3 φορες του ειπα οτι δεν με νοιαζει αυτος εκει να το δει

στο τελος το πηρε αποφαση και εγκατεληψε! μας ρωτησε τι μας ειχαν πει στην αυχενικη και του ειπεμε μαλλον κοριτσι και μετα μας λεει : χωρις να ειμαι καθολου σιγουρος θα διαφωνισω αλλα μπορει να ειναι και κοριτσι!

κοινος αν δεν ειναι κοριτσι θα ειναι αγορι και αν δεν ειναι αγορι θα ειναι κοριτσι!

χαχαχαχαχα!

την αννουλα δεν την ειχαμε παρει και η νονα του μωρου επαθε λαστιχο!

και εμεις αργησαμε να παμε , ενας χαμως!

δεν μπορω να περπατησω, μαλλον λογο υγρασιας , μπορω να παρω μεχρι 3 παναντολ ή ντεπον την ημερα αλλα 1 που πηρα δεν εκανε τιποτα

μπορω να παρω και μια κορτιζονη αλλα καλυτερα οχι λεει ο γιατρος και να μιλησει με την ρευματολογο και καλα κρασια!

φευγουμε σφαιρα και παμε στην ρευματολογο χωρις ραντευου και μας δεχτικε με τις παντοφλες ( δεν ειχε σημερα ιατρειο αλλα ευτυχως μενει απο πανω)

τα ειπαμε λιγο και μου εδωσε εξετασεις! θελει να δει αν υπαρχουν φλεγμονες ή αν ειναι απο την υγρασια του καιρου! αν ειναι απο την υγρασια θα κανω λιγο υπομονη ( ωστοσο κουτσαινω και πονααααααααααααω) αν υπαρχει προβλημα θα το αντιμετωπησουμε αλλα απο τον αλλο μηνα! ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ;;;;;;;

αυριο θα παω για εξετασεις και θα παω σε οσα φαρμακεια ξερω για να βρω τις ενεσουλες μου, γιατι εχουν ελειψη!

θελω να σας ευχαριστισω ολες για το ενδιαφερων , το ξερω οτι χανομαι αλλα περναω και εγω τις φασεις μου, και οταν δεν εχω κατι καλο να πω προτιμω να σιωπω!

ειπα στον γιατρο αν εχει αλλες που ειναι τρελαμενες οπως εγω και μου ειπε οτι εχει ενα TOP 5 και εγω δεν ειμαι μεσα σε αυτες! (ω ναι! υπαρχουν και χειροτερα)

το επομενο βημα ειναι η β-επιπεδου!

αυτα! φιλια σε ολες και καληνυχτα!

Πολυ ευχαριστα νεα κοριτσακι!Δεν πειραζει που δεν εμαθες φυλο!Σας το κραταει για εκπληξη στη γεννα!:P:p:p:pΚανε υπομονη και προσπαθησε να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!Η αληθεια ειναι οτι σημερα γενικα ειπαν οτι ειχε πολυ υγρασια!Υπομονη και σου ευχομαι γρηγορα να ηρεμησεις!Περαστικουλια!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!!!

Μια ερώτηση μόνο... πότε ακούσατε τα μωράκια σας? Γιατί από ότι βλέπω είμαι η τελευταία της λίστας... και ανυπομονώ να το νιώσω!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

καλημερα κοριτσακιαααα...σας διαβασα κ βλεπω ευχαριστα νεακια αν εξαιρεσουμε κατι πονακια σε ποδια κλπ κλπ...τα μωρακια μας εχει ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:D

κ εμενα με ποναει η πλατη μου φριχτα απο χθες...κ ειδικα στην δουλεια πλεον εχω τον αβολευτο....κ εχουμε κ κατι καρεκλες παπαππα!με μαξιλαρι θα κυκλοφορω απο εδω κ περα.....

χθες ηρθαν τα κουμπαρακια απο Ικαρια κ κατσαμε μεχρι το βραδυ αργα σπιτι απο νωρις....καθοντουσαν κ οι 2 πλαι μου να νιωσουν τις κλωτσιες...κ ο μπεμπης τους εδωσε κ καταλαβε....μου εφεραν κ κατι δωρακια...ειναι το ματι της θαλασσας λεει...ειναι για καλη τυχη...κ το επιασε ενας ψαρας..κ εκεινη το εφτιαξε...το πηγε σε χρυσοχοειο κ το εφτιαξε για να το περασω η σε αλυσιδα η σε παραμανα...στην αρχη λεει το φοραει η μαμα κ μετα μολις γεννηθει το φοραει το μωρουλι...!!ειναι παρα πολυ ομορφο κ για εμας μετραει πιο πολυ η ολη διαδικασια κ οχι το τι ειναι...επισης μου εφερε μια μπλουζα φαρδια για τωρα που ειναι μπλε κ ενα πορτοφολακι κ ο νονος εφερε μια μπλουζα στον μπαμπα που γραφει πανω

''hello father''γιατι λεει ολοι τον εχουν χ*σμ*ενο τον μπαμπα που εκανε ολη την δουλεια για να βγει αυτο το πλασμα...ειναι χαζονονοι κ τρελοι..!!αχαχαχα.....σημερα ο αμορες εχει meeting ολοημερο...οποτε μολις επιστρεψω θα τηγανισω 2 πιτες...θα κοψω ντοματουλα κ κρευμμυδακι κ μαιντανο να φαω...θα ξαπλαρω κ το απογευμα θα ερθει η κουμπαρα να κουτσομπολεψουμε λιγο 2 μας...χεχεχε...κ να μου κανει παρεα....αυτααααααα!!!:D:D

Jr39p2.png

Καλημερααααααααααα!!!! τι κάνετε;;;;;

τα μωρακια σας πως ειναι;;; ο δικός μου πεινάει κ κλωτσαει.

behappy δεν θυμαμαι καλα ποτε αρχισε να κλωτσαει, αλλά το ενιωθα πολύ νωρίς, σαν να ειναι το εντερό μου στην αρχή, αλλά ήταν ο μπεμπάκος. θα καταλάβεις την διαφορά με το εντερο.

Ερώτηση: μετα απο πόση ωρα που παίρνετε το σίδηρο πίνετε γάλα;;;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημερα ελενη....εγω στην αρχη δεν το ηξερα..οταν το εμαθα ομως αφηνα να περνανε 3 ωρες...δεν ξερω ομως αν ειναι πολλες η λιγες...ετσι κ αλλιως πλεον πινω μονο το βραδυ γαλα που με χαλαρωνει κιολας στον υπνο....!!

behappy περιπου νομιζω 16 εβδομαδα ενιωθα τα πρωτα γαργαλητα....δεν θυμαμαι σιγουρα.....

κοριτσια αποκλειεται να αντεξω αλλες 3 ωρες καρφωμενη στην καρεκλα...η πλατη μου με πεθαινει.......!!:(:(

Jr39p2.png

καλημερα ελενη....εγω στην αρχη δεν το ηξερα..οταν το εμαθα ομως αφηνα να περνανε 3 ωρες...δεν ξερω ομως αν ειναι πολλες η λιγες...ετσι κ αλλιως πλεον πινω μονο το βραδυ γαλα που με χαλαρωνει κιολας στον υπνο....!!

behappy περιπου νομιζω 16 εβδομαδα ενιωθα τα πρωτα γαργαλητα....δεν θυμαμαι σιγουρα.....

κοριτσια αποκλειεται να αντεξω αλλες 3 ωρες καρφωμενη στην καρεκλα...η πλατη μου με πεθαινει.......!!:(:(

εμενα μου πηρε το λαπτοπ η αδερφή μου κ τωρα κάθομαι στο γραφειο κ ποναει η μεση μου. εχω κ σιδέρωμα κ βαριεμαι.

ειχα περασει 1,5 ωρα απο τοτε που πηρα το σιδηρο κ ηπια λιγο γάλα με μια φρυγανια. τι να φάω πρωι πρωι;;; ο μπεμπης κλωτσαει πολύ , πεινάει!!!;););)

Διαφημίσεις

Καλημερα σας, συνεγκυουλες!

Αρχιζω με τα νεα μας και μετα θα σας διαβασω...

Ειδαμε χτες το αντρακι μας!!! Δεν το πιανει πλεον καλα ο υπερηχος και βλεπουμε μονο κομματι κομματι... παρολαυτα μετρηθηκαμε κανονικα και φτασαμε τα 1.700 γραμμαρια! Συνεχιζουμε να μαστε ισχιακοι (με τον πωπω προς τα κατω και το κεφαλι ψηλα με τα πατουσακια απεναντι). Μεγαλωνουμε ομως καλα, ψηλωσαμε, καρδιοχτυπαμε στους 143 σφυγμους και υγρα και πλακουντας, δοξα το Θεο σουπερ! Ειχε το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου στο στομα παλι!!! Το παιδι λαστιχο! Ελπιζω να τουμπαρει καποια στιγμη, αλλα μαλλον εχει βολευτει... τι να γινει? Το πολυ πολυ να παμε με καισαρικη! Ο γιατρος δεν με αγχωνει, μου λεει οτι εχουμε καιρο μεχρι τις 38 εβδομαδες, απλα με ενημερωσε οτι αν γυρισει θα νιωσω «σεισμο»!!! για να δουμε...

Κατα τα αλλα, γυρισαμε σπιτι, ηρθαν οι δικοι μου (η πεθερα κρατησε μουρη και δεν εμφανιστηκε καθολου) και μετα 2-3 φιλοι και κοψαμε τουρτα... χλιαρα πραγματα βεβαια γιατι ειχαμε και τη μουρη του αντρα μου... αλλα ΞΥΔΙ!!! Στα παπακια μου! Εγω τριανταρησα, το χαρηκα και σκασιλα για ολους οσοι κοιτανε την παρτη τους , μετα σχολιαζουν και στο τελος θελουν να βγουν κι απο πανω!!!

...αααα ξεχασα να πω οτι αισιως εφτασα και τα +9 κιλα! Εεε το χα καταλαβει! Η κοιλια μου εχει γινει μεσα σε λιγες μερες τριπλασια... 29η με 32η εβδ εβαλα 2 κιλα!

Αυτα απο μας! Σας διαβαζω και επανερχομαι... φιλακια!:P:p:p

1lqJp2.png

EO6lp3.png

109779kocl2hwvoz.gif

η αληθεια ειναι οτι κ εμενα η κοιλια μου εχει γινει αρκουδιαρικη αλλα δεν με ενοχλει..θα πεσειιιιι....που θα παει..

\!!

θα πεσει λες? αυτο που με προβληματιζει ειναι μην χρειαστω καισαρικη και πεσει ξυριφι, και αν βαλεις εκει ξυραφι την πατησες για μια ζωη!

θα ρωτησω τον γιατρο αν κανει αποτριχωση στην κοιλια με κερι πριν την καισαρικη,αν χρειαστει κιολας!

Ειδες τη φωτο που σου εστειλα fb? 9 μηνων οχι μονο θα καταλαβαινει εσενα αλλα θα αρπαξει και κομματι!!!

οχι δεν την εμφανιζε:( ξανα στειλε την... αν θες

μια φίλη μου που ειναι 16 μηνων το κοριτσακι της τωρα. όταν ηταν εγκυος ειχε γινει αρκούδα στην κοιλιά. εγω μεχρι στιγμής εχχω μετρημενες 5 τριχούλες. Αρα μήπως ειναι θεμα ορμονών;;;; Μήπως οι ορμόνες σε κάθε μια ξεσπούν διαφορετικα;;; δηλαδη, εγω εχω εξάψεις τρελές, αλλές τριχες.

μαλλον ειναι θεμα ορμονων... εξαψεις δεν εχω καθολου...

μη το λες αυτο γιατι αν με πιασουν οι πονοι η σπασουν τα νερα θα με παρουν με ελικοπτερο η με καραβι αν εχει.. ασε εγω αγχωνομαι απο τωρα οπως κ να εχει δεν ειναι ευκολο να εισαι μακρια..

..

ευχομαι ολα να πανε καλα με την διαδρομη κτλ

και για να σου κανω και λιγο πλακιτσα φανταζεσαι να γεννησεις μεσα στο ελικοπτερο???? θα ρωτανε το παιδι που γεννηθηκες και θα λεει στο ελικοπτερο:D

Καλημερα φιλες !!!:D

τι κανετε?

εμεις δοξα το θεο καλα!!!

περιμενουμε αυριο τον β επιπεδου,να δουμε την ζωουλα μας,δεν το πιστευω!!!:D:D:D

με το καλο να δειτε το γιοκα σας

περιμενουμε νεα!

Καλα ειμαι didi μου.....κανω αλλαγες εκοψα τα μαλλια μου μετα απο πολλα χρονια μακρυ καρε απο εκει που εφταναν σχεδον στην μεση και απι μαυρο μπλε τα εκανα σοκολατι....το χρωμα βεβαια ειναι αποτυχια προς το παρον απο την επομενη φιρα θα στρωσει μαλλον και αυριο εχουν σειρα τα ρουχα......ελπιζω αυριο που θα ερθει να με παρει ο λαλος μου να μην σοκαριστει πολυ

περιμενουμε εντυπωσεις του συζυγου!!!

καλα ψωνια!

didi περιμενω το κεικ με μερεντααααααααααααααααα!!!πωπω κανω διαιτα και εχω λυσαξει για γλυκο!

θες να στο στειλω ετοιμο ή θες συνταγη?:P

Καμπύλη σακχάρου μου έβαλε για την 23η εβδομάδα. Εσάς;

θα μου πει αυριο που εχουμε β επιπεδου!!!ποτε να παω παντως ειναι στο χαρτι που μου εχει δωσει απο 24-28 εβδομαδα

ελα βρε κορίτσια λυπηθείτε με!!!! ξαφνικά μεσα σε 1 μήνα κ 5 μέρες πήρα 2,5 κιλά. Είμαι 8,5 κιλά απο την αρχή :shock::shock::oops::oops:

το καλο σε εμενα ειναι οτι στο πρωτο τριμηνο εχασα 1 κιλο μετα απο την 15η εβδομαδα ολο ανεβαινει !σημερα δεν ζυγιστικα αλλα μεχρι χθες προχθες που ζυγιστικα ημουν +4 κιλα

για να δουμε τι θα πει ο γιατρος που απο το τελευταιο ραντεβου μεχρι το αυριανο εβαλα 3,5 μεσα σε 6 εβδομαδες

Didi μου, εγώ το ... "τέτοιο" μου έχω σταματήσει να το βλέπω από τον περασμένο μήνα...

Σαν αρκουδάκι έχει γίνει. Από βδομάδα θα κλείσω ραντεβού για αποτρίχωση με κερί - αυτό είχα κάνει και στην κόρη μου. Τέλεια δουλειά!!! Κρατάει πάνω από μήνα κι αν γεννήσεις εντωμεταξύ και σε κόψουν/ράψουν δεν θα έχεις και πρόβλημα με τις τρίχες που φυτρώνουν πάνω από το ξυρισμένο της κλινικής.

Πιο πριν απλώνω την αναισθητική κρέμα emla κι όλα οκ (το καρατσεκάρισα, είναι απολύτως ασφαλής για εγκυμονούσες μετά τον 3ο μήνα).

!!

εχεις δικιο αλλα μονο που το σκεφτομαι κερι εκει κατω ποναω!οταν ερθει εκεινη η στιγμη θα δουμε αν δεν μπορω , θα πω στο συζυγο, χαρα του θα ειναι;)

πατως ουτε κι εγω το βλεπω το¨"παπι" μου αλλα σημερα που θα το περιποιηθω θα σας πω αν δυσκολευτηκα πολυ

δεν μπορω να περπατησω, μαλλον λογο υγρασιας , φευγουμε σφαιρα και παμε στην ρευματολογο χωρις ραντευου και μας δεχτικε με τις παντοφλες αν υπαρχει προβλημα θα το αντιμετωπησουμε αλλα απο τον αλλο μηνα! ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ;;;;;;;

!

καταρχην συγχαρητηρια για το μανγκο σου που μαλλον κορη λεει το ενστικτο μου οτι ειναι

καταδευτερον περαστικα και υπομονη

κατατριτον γιατι εισαι τρελαμενη?

αυτες στο ΤΟΡ 5 θα τον παιρνουν τηλ και χαραματα μαλλον

πότε ακούσατε τα μωράκια σας? !

15 εβδομαδων ημουν την πρωτη φορα που ενιωσα κατι σαν σαρανταποδαρουσα να περπαταει μεσα μου

και 18 εβδομαδων εφαγα την πρωτη μου κλωτσια

χθες ηρθαν τα κουμπαρακια απο Ικαρια κ κατσαμε μεχρι το βραδυ αργα σπιτι απο νωρις....καθοντουσαν κ οι 2 πλαι μου να νιωσουν τις κλωτσιες...κ ο μπεμπης τους εδωσε κ καταλαβε....μου εφεραν κ κατι δωρακια...ειναι το ματι της θαλασσας λεει...ειναι για καλη τυχη...κ το επιασε ενας ψαρας..κ εκεινη το εφτιαξε...το πηγε σε χρυσοχοειο κ το εφτιαξε για να το περασω η σε αλυσιδα η σε παραμανα...στην αρχη λεει το φοραει η μαμα κ μετα μολις γεννηθει το φοραει το μωρουλι...!!ειναι παρα πολυ ομορφο κ για εμας μετραει πιο πολυ η ολη διαδικασια κ οχι το τι ειναι...επισης μου εφερε μια μπλουζα φαρδια για τωρα που ειναι μπλε κ ενα πορτοφολακι κ ο νονος εφερε μια μπλουζα στον μπαμπα που γραφει πανω

''hello father''γιατι λεει ολοι τον εχουν χ*σμ*ενο τον μπαμπα που εκανε ολη την δουλεια για να βγει αυτο το πλασμα...ειναι χαζονονοι κ τρελοι..!!αχαχαχα.....σημερα ο αμορες εχει meeting ολοημερο...οποτε μολις επιστρεψω θα τηγανισω 2 πιτες...θα κοψω ντοματουλα κ κρευμμυδακι κ μαιντανο να φαω...θα ξαπλαρω κ το απογευμα θα ερθει η κουμπαρα να κουτσομπολεψουμε λιγο 2 μας...χεχεχε...κ να μου κανει παρεα....αυτααααααα!!!:D:D

τελεια διδυμακι!! μεγεια τα δωρακια!!! φιλακια!!

UzVGp2.png

Καλημερααααααααααα!!!! τι κάνετε;;;;;

τα μωρακια σας πως ειναι;;; ο δικός μου πεινάει κ κλωτσαει.

behappy δεν θυμαμαι καλα ποτε αρχισε να κλωτσαει, αλλά το ενιωθα πολύ νωρίς, σαν να ειναι το εντερό μου στην αρχή, αλλά ήταν ο μπεμπάκος. θα καταλάβεις την διαφορά με το εντερο.

Ερώτηση: μετα απο πόση ωρα που παίρνετε το σίδηρο πίνετε γάλα;;;;;

κανονικα θελει μετα απο 2 ωρες

αλλα εγω μπορει να μην πιω γαλα αλλα μπορει μετα απο καμια ωρα να φαω τυρακι:oops:

UzVGp2.png

Ειδαμε χτες το αντρακι μας!!! Δεν το πιανει πλεον καλα ο υπερηχος και βλεπουμε μονο κομματι κομματι... παρολαυτα μετρηθηκαμε κανονικα και φτασαμε τα 1.700 γραμμαρια! Συνεχιζουμε να μαστε ισχιακοι (με τον πωπω προς τα κατω και το κεφαλι ψηλα με τα πατουσακια απεναντι). Μεγαλωνουμε ομως καλα, ψηλωσαμε, καρδιοχτυπαμε στους 143 σφυγμους και υγρα και πλακουντας, δοξα το Θεο σουπερ! Ειχε το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου στο στομα παλι!!! Το παιδι λαστιχο! Ελπιζω να τουμπαρει καποια στιγμη, αλλα μαλλον εχει βολευτει... τι να γινει? Το πολυ πολυ να παμε με καισαρικη! Ο γιατρος δεν με αγχωνει, μου λεει οτι εχουμε καιρο μεχρι τις 38 εβδομαδες, απλα με ενημερωσε οτι αν γυρισει θα νιωσω «σεισμο»!!! για να δουμε...

Κατα τα αλλα, γυρισαμε σπιτι, ηρθαν οι δικοι μου (η πεθερα κρατησε μουρη και δεν εμφανιστηκε καθολου) και μετα 2-3 φιλοι και κοψαμε τουρτα... χλιαρα πραγματα βεβαια γιατι ειχαμε και τη μουρη του αντρα μου... αλλα ΞΥΔΙ!!! Στα παπακια μου! Εγω τριανταρησα, το χαρηκα και σκασιλα για ολους οσοι κοιτανε την παρτη τους , μετα σχολιαζουν και στο τελος θελουν να βγουν κι απο πανω!!!

...αααα ξεχασα να πω οτι αισιως εφτασα και τα +9 κιλα! Εεε το χα καταλαβει! Η κοιλια μου εχει γινει μεσα σε λιγες μερες τριπλασια... 29η με 32η εβδ εβαλα 2 κιλα!

Τι όμορφα νέα!!! Χρόνια σου πολλά να τα εκατοστήσεις και με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το μπεμπάκι σου!

Μεγάλωσε πολύ το μωρό ε? Τέλεια!!!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!!!!! Το δαχτυλο που ποδιού στο στομα...χαχαχαχα!!!!

πωπω διαβαζω τα κιλά κ το εχω παρακάνει μου φαίνεται.:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...