Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα! Καλα ειμαστε, εσυ; Τι καλα που θα πατε για μπανακι! Εγω τις παραλιες της Αττικης δεν τις εμπιστευομαι με τπτ! Νομιζω πως θα μπω μεσα και θα βγω με ουρα! χαχα!

αν εμενα Αθηνα μονο σε πισινα θα πηγαινα!

τοσο βρωμικες θεωρω τις θαλασσες εκει που τις πισινες τισ κατατασω σε καλυτερη μοιρα!!!

αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη το ξερεις οτι ουτε και η πισινα κανει...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν εμενα Αθηνα μονο σε πισινα θα πηγαινα!

τοσο βρωμικες θεωρω τις θαλασσες εκει που τις πισινες τισ κατατασω σε καλυτερη μοιρα!!!

αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη το ξερεις οτι ουτε και η πισινα κανει...

το ξερω.. γι αυτο και περιοριζομαι στα ντουζακια! Εσυ που μενεις;

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Γεια σας κοροτσια!!! Παρολο που ειμαι διακοπες βρηκα χρονο να μπω να διαβασω τα νεα σας!!! Χαιρομαι με τα ωραια νεα κ για τις ευτυχισμενες μανουλες!! Αν κ στεναχωρηθηκα παρα πολυ με το μηνυμα της yris , μονο κουραγιο να σου ευχηθω γιατι οτι κ να πουμε τα λογια ειναι φτωχια σε αυτες τις περιπτωσεις!!! Την πεμπτη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου κ δεν βλεπω την ωρα!! Πολυ αγχος ρε κοριτσια ποτε θα ηρεμισω επιτελους!!! Με πιανουν κ κατι πονακια-τραβηγματα δεξια στην κοιλια τωρα απο το κλιματιστικο ειναι απο την μητρα που μεγαλωνει δεν ξερω!! Παντως κ αυτο με αγχωνει λιγο!!!:shock::?:-?

γεια σου κριστυ!!!

και γω τα ειχα αυτα τα πονακια αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι λογικο..ειναι πονοι ρης εγκυμοσυνης.....με το καλο να δεις το μικρο σου και να ησυχασεις!!!!!!!!καλη συνεχεια στις διακοπες σου!!!! :D

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

goodmorning!!!!!!!!

τι κανετε? κυριακη σημερα θα πατε μπανακι?

εμεις μαλλον 99% ναι

το πρωτο μου!!!

πιο αργα ομως μετα τις 4-5

φιλακια πολλα!!!!!!!!

καλημερα!!!!!!

να κανεις και για μας καμμια βουτια......καλο μπανακι!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

καλημερα σε ολες!!!!!!

επιτελους εφτασε η μερα..αυριο παμε για αυχενικη.....ανυπομωνω να το δω ξανα αλλα εχω και πολυ αγχος....και τα ονειρα συνεχιζονται...ελπιζω αυριο να τελειωσει αυτο!!!!! :?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

καλημερα!δευτερα δηλ ειναι μεγαλη μερα.ειναι υπεροχη εμπειρια.το βλεπεις πρωτη φορα τελειως σχηματισμενο.ενα μωρακι να κολυμπαει.ελπιζω να ειναι στη σωστη θεση για να μη σε ταλαιπωρησει στις μετρησεις.παντως εμενα μετα την αυχενικη,ονειρα τελος.μονο ασχετα βλεπω.κι εχω ηρεμησει πολυ.αλλα κι εσυ δεν εχεις κανενα φοβο.στη 13 εβδομαδα εισαι.ολα μια χαρα θα ναι..

6KuQp2.png

Γεια σας κοροτσια!!! Παρολο που ειμαι διακοπες βρηκα χρονο να μπω να διαβασω τα νεα σας!!! Χαιρομαι με τα ωραια νεα κ για τις ευτυχισμενες μανουλες!! Αν κ στεναχωρηθηκα παρα πολυ με το μηνυμα της yris , μονο κουραγιο να σου ευχηθω γιατι οτι κ να πουμε τα λογια ειναι φτωχια σε αυτες τις περιπτωσεις!!! Την πεμπτη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου κ δεν βλεπω την ωρα!! Πολυ αγχος ρε κοριτσια ποτε θα ηρεμισω επιτελους!!! Με πιανουν κ κατι πονακια-τραβηγματα δεξια στην κοιλια τωρα απο το κλιματιστικο ειναι απο την μητρα που μεγαλωνει δεν ξερω!! Παντως κ αυτο με αγχωνει λιγο!!!:shock::?:-?

εγω ακομα τα εχω.τωρα σιγα σιγα φευγουν..μην ανησυχεις.ο γιατρος λεει οτι μεγαλωνει η μητρα.

6KuQp2.png

goodmorning!!!!!!!!

τι κανετε? κυριακη σημερα θα πατε μπανακι?

εμεις μαλλον 99% ναι

το πρωτο μου!!!

πιο αργα ομως μετα τις 4-5

φιλακια πολλα!!!!!!!!

διαβαζω το μην. και λεω τι κυριακη λεει.σαββατο ειναι.με σιγουρια κιολας.τα παιξε λεω η didi.τελικα εγω ταπαιξα.χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα! Εχουν ερθει οι γονεις μου και ο αντρας μου Ροδο και λεν οτι ειναι πολυ ωραια εκει!

καλα μην ερθετε χειμωνα εδω! θα πληξετε! εχετε συνηθισει αλλιως εσεις που μενετε σε πολη!

ασε την υγρασια του χειμωνα!!!

UzVGp2.png

καλημερα!!!!!!

να κανεις και για μας καμμια βουτια......καλο μπανακι!!!!!

οκ θα κανω 2 βουτιες! 1 για εμενα και 1 για εσας!!!

ολα θα πανε καλα αυριο!! θα φυγουν και οι εφιαλτες!

τι ωρα εχετε ραντεβου?

εμεις 6!

σε 28,5 ωρες θα δουμε το μωρο μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

διαβαζω το μην. και λεω τι κυριακη λεει.σαββατο ειναι.με σιγουρια κιολας.τα παιξε λεω η didi.τελικα εγω ταπαιξα.χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

αχαχαχαχαχαχαχα

μη φανταστεις αν δεν ειχαμε αυριο τον υπερηχο δεν θα θυμομουν τι μερα ειναι !!!!!!!

UzVGp2.png

καλημερα!δευτερα δηλ ειναι μεγαλη μερα.ειναι υπεροχη εμπειρια.το βλεπεις πρωτη φορα τελειως σχηματισμενο.ενα μωρακι να κολυμπαει.ελπιζω να ειναι στη σωστη θεση για να μη σε ταλαιπωρησει στις μετρησεις.παντως εμενα μετα την αυχενικη,ονειρα τελος.μονο ασχετα βλεπω.κι εχω ηρεμησει πολυ.αλλα κι εσυ δεν εχεις κανενα φοβο.στη 13 εβδομαδα εισαι.ολα μια χαρα θα ναι..

οντως μεγαλη μερα....μετραω τις ωρες

αχ να 'σαι καλα απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι να ειναι ολα καλα και να συνεχισουν να ειναι καλα για ολες μας μεχρι το τελος!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

οκ θα κανω 2 βουτιες! 1 για εμενα και 1 για εσας!!!

ολα θα πανε καλα αυριο!! θα φυγουν και οι εφιαλτες!

τι ωρα εχετε ραντεβου?

εμεις 6!

σε 28,5 ωρες θα δουμε το μωρο μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α σ'ευχαριστουμε απο τωρα για την βουτια χαχαχαχαχαχαχα

και μεις στις 6 εχουμε ραντεβου..ανυπομωνω να φτασει η ωρα :D και να σταματησουν τα χαζα ονειρα!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...