Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

χαχαχαχαααχ ειναι ντροπαλο βρε!παντως παρε κανα σοκολατακι μαζι σου να φας πριν μπεις γιατι και εμενα εκανε γιογκα στον β επιπεδου και μας ταλαιπωρησε!

Ναι ναι καμπυλη περιπου 23-27 εβδομαδες το κανουν εκει γυρω στον 6 μηνα και λιγο πριν η λιγο μετα.οπλισου με υπομονη εαν δεν την εχεις ξανακανει!0-60-120-180 σου εγραψε ? η μονο 0-60-120 ?

Εγω 9 κιλα πηρα σε ολη την εγκυμοσυνη και ετρωγα σαν το βοδι!ε λιγο προσοχη θελει και ολα οκ.Να ξερεις τα πιο πολλα κιλα μπαινουν απο την 22 εβδομαδα μεχρι 32!οποτε με ρεγουλα τωρα.

Θα πάρω σοκολατάκι οπωσδήποτε μαζί μου! Δεν την ξαναπατάω!

Μόνο 0 - 60 - 120. Τι σημαίνει αυτό; Μετά από μία ώρα και μετά από 2 ώρες; Να σε ρωτήσω, μια και δεν την έχω ξανακάνει; Θα μπορώ μετά να πάω στη δουλειά γιατί μερικές κοπέλες μου έχουν πει ότι είναι πολύ χάλια και ανακατεύεσαι και θες και κάποιον μαζί σου αλλά και να πας σπίτι μετά...

Ως προς τα κιλά, δηλαδή από την άλλη εβδομάδα θα σπάσει η ζυγαριά; ωχ ωχ....

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

την καμπύλη ζαχάρου την εκανα την προηγούμενη πεμπτη κ ειναι παρα πολύ καλή. χαμηλό αιματοκρίτη εχω (30), μου άλλαξε το σίδηρο κ πρεπει να τρωω κρέας, κάνω πως κάνω κ όλο με όσπρια την βγάζω. φανταστείτε οτι μικρή η μαμα μου με μάλωνε να τρωω όσπρια κ εγω εκλαιγα γιατι δεν ήθελα κ τωρα συνέχεια!!!! δεν τα χορταίνω!!!

Οχι απλα φοβερά ήταν που βλεπαμε τον μπέμπη μας, δεν περιγράφεται το συναίσθημα. ειδικά οταν ανοιγόκλεινε το στοματάκι του κ εβαζε το χεράκι του στο μαγουλάκι.....αχ ήταν τρελα!!!! απο δω κ περα νομίζω οτι αρχιζει η ζωη μας να αλλάζει, γιατί το βλεπουμε ειναι κανονικό ανθρωπάκι κ επισης το νιώθουμε. Οταν θαγεννηθεί θα ναι το τοπ των συναισθημάτβν:D:D:D

Μπράβο, είναι βασικό να μην έχεις πρόβλημα με ζάχαρο γιατί ξέρω κοπέλες που ταλαιπωρήθηκαν πολύ (δεν μπορούσαν να φάνε καθόλου υδατάνθρακες και στο τέλος από την πολλή δίαιτα δεν έπαιρναν τα απαραίτητα κιλά ούτε αυτές ούτε τα μωράκια)! Άρα και το να πάρουμε κιλά είναι καλό, απλά όχι πάρα πολλά! Φάε μοσχαράκι για το σίδηρο και κρέας γενικά, φακές, σπανάκι...

Ως προς αυτό που λες για το ότι αλλάζει η ζωή μας εγώ έχω αρχίσει να το καταλαβαίνω πιο έντονα από τότε που νιώθω τις κλωτσιές και φαντάζομαι πως αν το δω και στον υπέρηχο και φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, θα το καταλάβω ακόμη περισσότερο! Είναι ανθρωπάκι που σε κάτι μήνες θα το έχουμε στην αγκαλιά μας!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Θα πάρω σοκολατάκι οπωσδήποτε μαζί μου! Δεν την ξαναπατάιω!

Μόνο 0 - 60 - 120. Τι σημαίνει αυτό; Μετά από μία ώρα και μετά από 2 ώρες; Να σε ρωτήσω, μια και δεν την έχω ξανακάνει; Θα μπορώ μετά να πάω στη δουλειά γιατί μερικές κοπέλες μου έχουν πει ότι είναι πολύ χάλια και ανακατεύεσαι και θες και κάποιον μαζί σου αλλά και να πας σπίτι μετά...

Ως προς τα κιλά, δηλαδή από την άλλη εβδομάδα θα σπάσει η ζυγαριά; ωχ ωχ....

κοιτα , το 0 -60-120 σημαινει θα πας και θα σου παρουν 3 φορες αιμα.Μια φορα οταν πας , μετα θα πιεις γλυκοζη ενα μπουκαλακι και σε μια ωρα θα ξαναπαρουν αιμα μετα θα περασουν αλλα 60 λεπτα και θα ξαναπαρουν.Κοιτα , εγω μετα την καμπυλη εκανα εναν ωραιο εμετο δεν αντεχα αλλο την γλυκοζη αλλα εγω ειχα προβλημα μεχρι τον 7 μηνα εκανα εμετους.Μετα ομως πηγα για δουλεια.Νιωθεις ετσι λιγο μπλιαχ αλλα ενταξει εξαρτατε απο τον οργανισμο.Εγω ειμαι και λιγο κολοπετσομενη εκανα τον εμετουλη και μετα ολα κομπλε.

Τωρα οσο για τα κιλα εγω το λεω γιατι εγω μεχρι 22-23 εβδομαδες ειχα βαλει 2.5 κιλα.και τα περισσοτερα τα πηρα απο 24 εβδομαδες μεχρι 32 εβδομαδες 5.5 κιλα!και ενα κιλο πηρα απο 32 εως 38 εβδομαδες.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ελενη , αν μπορεις να πινεις γρειπφρουτ μαζι με το σιδηρο θα σε βοηθησει πολυ!Και στα κιλα!Ενα ποτηρι την ημερα το κιλο το κανει περα και βοηθαει στην αποροφηση του σιδηρου οπως και το πορτοκαλι.Βασικα μοσχαρι θελει να τρως και καλα ψημενο μην τυχον και το ριξει στο συκωτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!χχχ

γκρειπ φρουτ σε χυμό συσκευασμένο το βρίσκουμε;;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

την καμπύλη ζαχάρου την εκανα την προηγούμενη πεμπτη κ ειναι παρα πολύ καλή. χαμηλό αιματοκρίτη εχω (30), μου άλλαξε το σίδηρο κ πρεπει να τρωω κρέας, κάνω πως κάνω κ όλο με όσπρια την βγάζω. φανταστείτε οτι μικρή η μαμα μου με μάλωνε να τρωω όσπρια κ εγω εκλαιγα γιατι δεν ήθελα κ τωρα συνέχεια!!!! δεν τα χορταίνω!!!

Οχι απλα φοβερά ήταν που βλεπαμε τον μπέμπη μας, δεν περιγράφεται το συναίσθημα. ειδικά οταν ανοιγόκλεινε το στοματάκι του κ εβαζε το χεράκι του στο μαγουλάκι.....αχ ήταν τρελα!!!! απο δω κ περα νομίζω οτι αρχιζει η ζωη μας να αλλάζει, γιατί το βλεπουμε ειναι κανονικό ανθρωπάκι κ επισης το νιώθουμε. Οταν θαγεννηθεί θα ναι το τοπ των συναισθημάτβν:D:D:D

Φακες με ψαρακι για να αποροφατε το σιδηρο και κρεας χωρις τυρι και χωρις να εχεις πιει καφε για 3 ωρες πριν φας για να αποροφατε το σιδηρο καλυτερα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

γκρειπ φρουτ σε χυμό συσκευασμένο το βρίσκουμε;;;;

ναι Ελενη εχει!Αλλα κοιτα μηπως εχει κρυμενη ζαχαρη μεσα το συσκευασμενο.Εγω περνω απο το σουπερ μαρκετ τα βαζω στο ψυγειο και στιβω 2 την μερα βγαζει 3/4 του ποτηριου χυμο και το πινω μονορουφη γιατι δεν μαρεσει.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κοιτα , το 0 -60-120 σημαινει θα πας και θα σου παρουν 3 φορες αιμα.Μια φορα οταν πας , μετα θα πιεις γλυκοζη ενα μπουκαλακι και σε μια ωρα θα ξαναπαρουν αιμα μετα θα περασουν αλλα 60 λεπτα και θα ξαναπαρουν.Κοιτα , εγω μετα την καμπυλη εκανα εναν ωραιο εμετο δεν αντεχα αλλο την γλυκοζη αλλα εγω ειχα προβλημα μεχρι τον 7 μηνα εκανα εμετους.Μετα ομως πηγα για δουλεια.Νιωθεις ετσι λιγο μπλιαχ αλλα ενταξει εξαρτατε απο τον οργανισμο.Εγω ειμαι και λιγο κολοπετσομενη εκανα τον εμετουλη και μετα ολα κομπλε.

εγω απο την πολύ γλύκα πνίγηκα. μου ειπε σφηνάκι κ εγω 75 ml πηγα κ το χτύπησα σαν τεκίλα...ζχαχαχα :tongue::tongue: θελει αμέσως αλλά μπορείς να κάνεις κ μια μικρή διακοπή για ανασα.

εμενα μου πηραν 4 φορες αιμα. στην αρχη χωρις την γλυκόζη, κ μετα αφού την ηπια στα 60-120-180 λεπτα. απο 7:30 που πηγα στο μικροβιολογικο εφυγα 11:30!!!!! κ να πειναω σαν λυκος!!! μονο νερο κανει να πινουμε κ οχι βολτες.

ναι Ελενη εχει!Αλλα κοιτα μηπως εχει κρυμενη ζαχαρη μεσα το συσκευασμενο.Εγω περνω απο το σουπερ μαρκετ τα βαζω στο ψυγειο και στιβω 2 την μερα βγαζει 3/4 του ποτηριου χυμο και το πινω μονορουφη γιατι δεν μαρεσει.

ενταξει ειμαι ζωοοοοοοο!!!! Το ειπα στον αντρα μου κ μου λεει στο μαναβικο στο σουπερ δεν εχεις δει τα φρεσκα γκρειπ φρουτ;;;; :oops::oops::oops::oops:

ρε κοριτσια, αφου ολους αυτους τους μηνες εχω τον κουβαλιτή μου ( ο αντρας μου) που τα φερνει ολα στοο σπιτι, που να θυμάμαι. εγω πηγαινω σπάνια για βολτα!!!!!!

κοριτσαρες σας φιλω και εσας και τις κοιλιτσες σας!παω για νανι εχω πρωινο ξυπνημα.Πανω απο ολα ηρεμιααααααααααααα θα τα θυμαστε ολα σαν μια γλυκια αναμνηση...φιλουρες σε ολες

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

ναι οχι βολτες γιατι ζαλιζεσαι απο την γλυκοζη γιαυτο!

κ πολύ ανακάτεμα είχα, νομιζα πως θα το βγάλω. ευτυχώς ειχε ενα διπλανό γραφειο γι αυτό το λογο με 3θεσιο καναπε κ ημουν ξαπλωμένη!!!

κοριτσαρες σας φιλω και εσας και τις κοιλιτσες σας!παω για νανι εχω πρωινο ξυπνημα.Πανω απο ολα ηρεμιααααααααααααα θα τα θυμαστε ολα σαν μια γλυκια αναμνηση...φιλουρες σε ολες

ονειρα γλυκά!!!!!!!!!!!!

καλόβραδυ!!!!

κ εγω θα βγω να παω στην αγκαλιτσα του αντρούλη μου, ηρθε 2 φορες για να χαιδεψει κ να φιλήσει την κοιλιά μου.:tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα σας!

Χρόνια πολλά πολλά στο birthday girl!!!

Τωρα ψαχνω να δω πώς θα παρω την επ'απειλουμενη, αν χρειαζεται απλα ενα χαρτι γιατρου (νοσοκομειου) που να λεει το λογο (συσπασεις, αιμορραγια κτλ.. κτλ) ή πρεπει να εχεις χαρτι νοσηλειας (πραγμα που μου φαινεται τραβηγμενο..). Αν ξερει καμια σας να μου πει γιατι δε βγαζω ακρη απο διαφορα site που κοιταω!!!

ποιος τρεχει να τα παρει ολα τα επιδοματα αμα εισαι στο κρεβατι ή τρεχεις με το μωρο??? Κάνεις καμια εξουσιοδοτηση στον αντρα ξερω γω? Ξερω οτι μπαινουν αυτοματα στο λογαριασμο που δηλωνεις αλλα καποιος δε πρεπει να πηγαινει να καταθετει τα χαρτια?

Εγώ που έχω επαπειλούμενη, παίρνω απλά χαρτί από το γιατρό μου μήνα μήνα, το οποίο και επισυνάπτω στην αντίστοιχη αίτηση που φτιάχνω για το ίδιο χρονικό διάστημα. Τα δίνω σε μια συνάδελφο που μένει κοντά και τα καταθέτει στη Διεύθυνση διοικητικού. Από εκεί προωθούνται στην υγειονομική επιτροπή, όπου μέχρι τώρα δεν έχει τύχει να με πάρουν τηλέφωνο.

Στην 1η μου εγκυμοσύνη που είχα κρεβατωθεί για 15 μέρες λόγω μικρής αποκόλλησης, με πήραν σχεδόν αμέσως τηλέφωνο από την επιτροπή και μόλις τους είπα ότι είμαι έγκυος με αιμορραγία, ζήτησαν συγνώμη και είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι (πχ να στείλω κάποιον άλλο στη θέση μου να καταθέσει δικαιολογητικά).

Συνενοήσου με το γιατρό σου, ξέρουν όλες τις "κακοτοπιές" και τα "τρικ".

αληθεια πως τα πατε με το ξυρισμα? εμενα με δυσκολευει πια στο ορθιο

νομιζω σε λιγο καιρο θα βαζω πετσετουλα και θα καθομαι στο τοιχωμα της μπανιερας

ευχομαι το καλυτερο για εσεα , τα μικρα σου και τον συζυγο!

επειδη ομως κοριτσακι ειμαι λιγο αγεωγραφητη... το μπαχρεν ουτε πυ το ξερω, τι συνθηκες επικρατουν? δεν ειναι καμια τριτοκοσμικη χωρα ε? ε αφου εχει αεροδρομιο δεν νομιζω:rolleyes:

παντως με το δικο μου το μυαλο σκεφτομαι μηπως επειδη δεν εκκρινεται τπτ απο το στηθος μου μηπως δεν θα εχω γαλα???:confused::confused::confused:

Didi μου, εγώ το ... "τέτοιο" μου έχω σταματήσει να το βλέπω από τον περασμένο μήνα...

Σαν αρκουδάκι έχει γίνει. Από βδομάδα θα κλείσω ραντεβού για αποτρίχωση με κερί - αυτό είχα κάνει και στην κόρη μου. Τέλεια δουλειά!!! Κρατάει πάνω από μήνα κι αν γεννήσεις εντωμεταξύ και σε κόψουν/ράψουν δεν θα έχεις και πρόβλημα με τις τρίχες που φυτρώνουν πάνω από το ξυρισμένο της κλινικής.

Πιο πριν απλώνω την αναισθητική κρέμα emla κι όλα οκ (το καρατσεκάρισα, είναι απολύτως ασφαλής για εγκυμονούσες μετά τον 3ο μήνα).

Το Μπαχρέιν (Bahrain), είναι Αραβικό Κρατίδιο και βρίσκεται στον Περσικό κόλπο. Η αντίστοιχη εταιρία η Gulf Air. Κάτι πρέπει να έχεις ακούσει...

Αναφορικά με το στήθος, το σύνηθες είναι να μην τρέχει πρωτόγαλα πριν γεννήσεις.

Αν τρέχει, είναι οκ και σίγουρο ότι το γάλα είναι καθοδόν.

Αν όχι, το γάλα θα βρει το δρόμο του στην πορεία.

Εγώ δεν είχα ποτέ διαρροές πιο πριν και η κόρη μου θήλασε αποκλειστικότατα για 1 χρόνο.

(Και το ψυγείο πάντα γεμάτο γιατί άρμεγα κιόλας... μετά το 5μηνο φτιάχναμε και κρεμούλες)

Κατά τα άλλα, σήμερα το πρωί είχα πάει στη συνάντηση του birthright που γίνεται μια φορά το μήνα, κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα στην Κηφισιά για τις Βορειοπροαστιώτισσες και ήταν Τέλειααα.... Σαν group therapy ένα πράγμα. Άλλος άνθρωπος έφυγα από κει!

Τώρα βέβαια που σας γράφω είμαι πτώμα... οπότε Καλή σας Νύχτα!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Α!και κατι αλλο , η εργατικη νομοθεσια εχει αλλαξει και πλεον ο εργοδοτης μπορει να σε διωξει 12 μηνες μετα την ημερομηνια τοκετου!Εντελως πληροφοριακα και αυτο :P

Τη περασμενη εβδομαδα τηλεφωνησε η κουμπαρα μου στο ικα για να μαθει τα δικαωματα της(δουλευει σε μεγαλη εταιρια και ηδη εχουν ξεκινησει απολυσεις),η οποια ειναι στο μηνα της και της ειπαν οτι δεν μπορει ο εργοδοτης να σε διωξει για 18 μηνες μετα τον τοκετο!Εννοειται και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.Για οσες εχουν ασφαλεια ικα...Δεν ξκερω τι γινεται σε αλλες περιπτωσεις!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...