Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια!!!! Επέστρεψα!!!!:P

Το σ/κ ήταν τέλειο, αλλά ο μπεμπάκος μου λόγο της μεγάλης αποστασης μαλλον ηταν φοβισμένος κ δεν κλωτσαγε πολύ. απο την δευτέρα που κατάλαβε οτι είναι σπιτάκι, άρχισε ξανά τις κλωτσιές.

χθες πήγα για β επιπέδου (μιας κ την προηγούμενη τριτη χάλασε ο υπέρηχος κ δεν γίνονταν μετρήσεις). κ όλα είναι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!

Μετρήσαμε τα πάντα κ αναπτύσσεται κανονικά!!! Την κυριακή μπήκα στον 6ο κ είναι 659γρ. μου είπε οτι θα ναι ψηλός, γιατί οι μετρησεις των οστών ηταν παραπάνω απο τον μεσο όρο ( αν κατάλαβα καλά :rolleyes:)!!!!

Καλά οταν είδαμε το προσωπό του τρελαθήκαμε!!! εγω ειλικρινά δακρυσα οταν τον είδα. τα χιλια είναι του άντρα μου (σαρκώδη) κ η μυτούλα μικρούλα σας την δική μου :tongue::tongue:!!!! μας ανοιγόκλεινε το στόμα του!!! αχ εκεινη την ωρα ήθελα να τον είχα στην αγκαλιά μου κ να τον ρούφαγα στα φιλιά!!!!!!

Μπραβο κουκλιτσα!Τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!Φανταζονμαι το απιστευτο συναισθημα την ωρα που τον βλεπατε!Αχ ποως θα περασει μια εβδομαδα ακομα να δω και εγω το μωρουλι μου!Εχω μια αγωνια.....

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παλι απο τη μερα που εμεινα εγκυος εγινα αλλος ανθρωπος!ημουν πολυ νευρικια και με το παραμικρο τα επαιρνα στο κρανιο

τωρα ειμαι πολυ ηρεμη και στα παπακια μου ολα!

αφου τοσο καιρο που ειμαι εγκυος μονο 3 φορες τσακωθηκα με τον ντιντο

το μονο που με ενοχλει και δεν προσπερνω ειναι οποιος καπνιζει μπροστα μου, βεβαια δεν οδυρομαι αλλα τον θεωρω πολυ μλκ στη συμπεριφορα(και τη μανα μου επισης την βριζω και εχω να της ψαλλω πολλα καποια στιγμη:evil:)

απο τη γραμματοσειρα καταλαβα οτι τα εγραφες στο word και μετα τα εκανες επικολληση για να μην χαθουν! χαχαχαχαχαχαχαχαχ:D:D:D:D:D

καταρχην πολυχρονη και του χρονου θα σου σβηνει ο μιχαλιος τα κερακια!!!!glitter-graphics-cake-045172.gif

οσο για ολα αυτα που εγραψες

καλα τα λεω ιδιοι ειναι οι δικοι μας!

κι εμενα της τελευταιας στιγμης και την πιο ακαταλληλης

αφου οι τσακωμοι μας παντα ηταν στις γιορτες , τα γενεθλια, και την πρωτοχρονια που κανω τραπεζι

καθε χρονο λεει του χρονου δεν θα κανουμε γιορτη γενεθλια τραπεζι!!!! μονο και μονο γιατι εγω καθαριζω αυτος βρωμιζει και δεν καταλαβαινει!

ουφ

Χαχαχαχα!Εσυ παιδι μου εισαι καταπληκτικη εγκυος!Εμενα ηδη ο δικος μου εκανε παραπονα στη γιατρο για τα νευρα μου!Του απαντησε λοιπον...Ακομα δεν εχεις δει τπτ...Κατσε να γεννησει και εκει θα σου πω εγω πανηγυρακι!:P:p:pΟσο για τον εργοδοτη μου!Αστα.Δεν πειραζει!Κανω υπομονη...Τωρα πια δυστηχως εχουν ολοι ξεσαλωσει!Σκεψου οτι πριν 2 χρονια ετρεμε μην τυχον και φυγω!Ροδα ειναι και γυριζει didi μου!Ευτυχως ξερει ακομα οτι αν φυγω εγω θα πρεπει να περασει ενας χρονος τουλαχιστον για να φτασει η καινουρια στο επιπεδο που βρισκομαι εγω..Δεν τον συμφερει αυτη την εποχη κατι τετοιο!Ασε που και να θελει δεν μπορει να με διωξει για 2 χρονια!Οπως ολες τις εγκυουλες δλδ!

o5etp3.png?xVMpoyHp

παντως κοριτσια σας συμφερει να γεννησετε σε κλινικη συβεμβλημενη με τον Εοππυ γιατι το επιδομα τοκετου δεν θα το παρετε ΠΟΤΕ!!!Εγω γεννησα στο διαβαλκανικο(Θεσσαλονικη) τον ιουνιο και τους ζητησα να μου δωσουν τις τιμες τους με τον ΕΟΠΠΥ ασχετο με το ποσο επιδομα θα παρουν αυτοι απο τον ΕΟΠΠΥ.Σας προτεινω να κανετε το ιδιο για να ξερετε πανω κατω τι γινεται!Να ρωτησετε ποσο παει ολο το πακετο και τι καλυπτει το πακετο γιατι εχει κρυμενα κοστει!Αλλα μαιευτηρια βαζουν χωριστα τον αναισθησιολογο αλλα βαζουν εξτρα τον νεογνολογο κλπ κλπ ρωτηστε ακριβως τι περιλαμβανει το πακετο.

Να ξερετε οτι ο ΕΟΠΠΥ πλεον καλυπτει και την θερμοκητιδα (καμια να μην την χρειαστει αλλα καλο ειναι να ξερετε ) αρκει να ξερετε απο πριν αν η κλινικη ειναι συβεμβλημενη!Ρωτηστε και αυτο γιατι ειναι πολλα τα λεφτα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Α!και κατι αλλο , η εργατικη νομοθεσια εχει αλλαξει και πλεον ο εργοδοτης μπορει να σε διωξει 12 μηνες μετα την ημερομηνια τοκετου!Εντελως πληροφοριακα και αυτο :P

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Εγω εχω ραντεβου την αλλη Τεταρτη για β επιπεδου που θα ειμαι 21 εβδομαδες και 2 ημερες!Νομιζω απο τη 20 εβδομαδα και μετα ειναι οκ!

ναι ναι Μαριτα ακριβως ετσι.Συνηθως λενε απο 19-22 εβδομαδες ειναι το ιδανικο γιατι ειναι πιο αξιοπιστη η στατιστικη που τρεχει το συστημα μετρησεων που εχουν οι γιατροι.Αλλακ αι η αδερφη μου εκανε στιε 23 εβδομαδες και ολα οκ.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Κάτια μου, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Και σε λίγο καιρό να κρατάς σφιχτά το μπέμπη σου στην αγκαλιά σου!

Εγώ έχω ΠΗΤ τη μέρα των γενεθλίων μου, οπότε τα κεράκια μάλλον το 2014 θα με βοηθήσει να τα σβήσω το μικρό μου!!!! :tongue:

Πολύ χάρηκα με τα νέα των κοριτσιών που είδαν τα μωράκια τους, όλο καλά νέα ευτυχώς! Αντε, να παίρνουμε σειρά και οι επόμενες για το β επιπέδου. Μία εβδομάδα μου έμεινε και μένα και ανυπομονώ γιατί θα το χορτάσω, έτσι δεν είναι; Πόση ώρα κρατάει περίπου;[/quote

κατ , τελικα εσυ τι εχεις ?? η ακομα δεν ειδες ? εχασα μερικες σελιδες!ο Β επιπεδου εμενα κρατησε 35-40 λεπτα περιπου.Δεν ξερω ποσο κραταει γενικα.

Άσε Μαρκέλλα μου, ακόμη περιμένω! Έχω 2 γνωστές μου που είναι στις 16 εβδομάδες και ήδη ξέρουν φύλο και εγώ ακόμη τίποτα! Αλλά φαντάζομαι πως στον β επιπέδου θα μάθουμε σίγουρα, έτσι δεν είναι; Αν κρατάει και τόση ώρα και περιμένει ο γιατρός να γυρίσει και το μωρό για να δει όλα τα όργανα, φαντάζομαι πως θα μπορέσει να δει και αυτό το όργανο!!!!!! :rolleyes:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Εγω εχω ραντεβου την αλλη Τεταρτη για β επιπεδου που θα ειμαι 21 εβδομαδες και 2 ημερες!Νομιζω απο τη 20 εβδομαδα και μετα ειναι οκ!

Μαρίτα, μαζί θα πάμε για υπέρηχο! Απλά εγώ θα είμαι ακριβώς 22 εβδομάδων. Από όσο ξέρω, από την 20η ως την 24η περίπου κάνεις τον β επιπέδου που έχουν σχηματιστεί τα όργανα και μπορείς να δεις αναλυτικά την ανάπτυξή του μωρού, αν είναι δηλαδή όλα όπως πρέπει! Εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες μας και να χαρούμε το μωράκι μας και δισδιάστατο και τρισδιάστατο και από όλα!! :tongue::tongue:

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 4-10 ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 19+6 ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΑΠΟ 19-22 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ 23+4 Κ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ

εγω ηταν να κάνω την προηγούμενη τριτη, αλλά τελικά εκανα χθες, που αν θυμάμαι καλά εήμουν 23 εβδομαδων κ 4 ημερων. αν δουμε το τικερακι μου νομιζω σωστα τα λέω. δεν μου ειπε τιποτα κ ο γιατρός μου κ ο πιστοποιημενος εβρυολόγος που με εξέτασε.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Γειά σου κατ!!! εμενα χθες η Β επιπέδου κράτησε μισή ωρα, άλλα επειδη ήθελε ο γιατρός να γυρίσει ο μπέμπης κ να δει το προσωπο, μου εδωσε μέλι περπάτησα για 10 λεπτά κ μετά οταν μπήκα για 2η φορα αλλο 1 τεταρτο. πιστεύω οτι το τεταρτο ίσως κανονικα να ήταν 10λεπτο, αλλά το κρατούσε περισοτερο για να βλεπουμε τον μπεμπη μας :D:D:D

45 λεπτά με το μπέμπη σου!!!!!! Φοβερά! Αλλά φαντάζομαι πως ήδη θα σου λείπει ε;! Είμαστε και άπληστες, εγώ δηλαδή μόλις φεύγω από το ιατρείο θέλω να ξαναμπώ μέσα να το δω! ;)

Καμπύλη σακχάρου μου έβαλε για την 23η εβδομάδα. Εσάς;

Διαφημίσεις

didi περιμενω το κεικ με μερεντααααααααααααααααα!!!πωπω κανω διαιτα και εχω λυσαξει για γλυκο!

ελα βρε κορίτσια λυπηθείτε με!!!! ξαφνικά μεσα σε 1 μήνα κ 5 μέρες πήρα 2,5 κιλά. τωρα τερμα καποιες μαλακιούλες :oops: που έφαγα κ επισής θα πρέπει να ακολουθήσω το πρόγραμμα που είχα στην αρχή, λίγο πηγα να ξεσαλώσω με βλακίες απ εξω ή πιτσες ατομικες που εφτιαχνα μόνη μου κ να τα κιλάκια!!!:evil::evil::evil::evil: Είμαι 8,5 κιλά απο την αρχή :shock::shock::oops::oops:

45 λεπτά με το μπέμπη σου!!!!!! Φοβερά! Αλλά φαντάζομαι πως ήδη θα σου λείπει ε;! Είμαστε και άπληστες, εγώ δηλαδή μόλις φεύγω από το ιατρείο θέλω να ξαναμπώ μέσα να το δω! ;)

την καμπύλη ζαχάρου την εκανα την προηγούμενη πεμπτη κ ειναι παρα πολύ καλή. χαμηλό αιματοκρίτη εχω (30), μου άλλαξε το σίδηρο κ πρεπει να τρωω κρέας, κάνω πως κάνω κ όλο με όσπρια την βγάζω. φανταστείτε οτι μικρή η μαμα μου με μάλωνε να τρωω όσπρια κ εγω εκλαιγα γιατι δεν ήθελα κ τωρα συνέχεια!!!! δεν τα χορταίνω!!!

Οχι απλα φοβερά ήταν που βλεπαμε τον μπέμπη μας, δεν περιγράφεται το συναίσθημα. ειδικά οταν ανοιγόκλεινε το στοματάκι του κ εβαζε το χεράκι του στο μαγουλάκι.....αχ ήταν τρελα!!!! απο δω κ περα νομίζω οτι αρχιζει η ζωη μας να αλλάζει, γιατί το βλεπουμε ειναι κανονικό ανθρωπάκι κ επισης το νιώθουμε. Οταν θαγεννηθεί θα ναι το τοπ των συναισθημάτβν:D:D:D

ελα βρε κορίτσια λυπηθείτε με!!!! ξαφνικά μεσα σε 1 μήνα κ 5 μέρες πήρα 2,5 κιλά. τωρα τερμα καποιες μαλακιούλες :oops: που έφαγα κ επισής θα πρέπει να ακολουθήσω το πρόγραμμα που είχα στην αρχή, λίγο πηγα να ξεσαλώσω με βλακίες απ εξω ή πιτσες ατομικες που εφτιαχνα μόνη μου κ να τα κιλάκια!!!:evil::evil::evil::evil: Είμαι 8,5 κιλά απο την αρχή :shock::shock::oops::oops:

Άσε, κι εγώ είμαι 5,5 κιλά από την αρχή και ο γιατρός με έχει κράξει! Και πραγματικά δεν έτρωγα κάτι υπερβολικό, αλλά τώρα τελευταία το έχω ρίξει στα λαχανικά και δεν τρώω τίποτα απ'έξω... Μόνο κάτι σοκολατίτσες δεν μπορώ να κόψω με τίποτα αλλά θα τα καταφέρω και σ'αυτό άμα δω τη ζυγαριά να ανεβαίνει κι άλλο!

Άσε Μαρκέλλα μου, ακόμη περιμένω! Έχω 2 γνωστές μου που είναι στις 16 εβδομάδες και ήδη ξέρουν φύλο και εγώ ακόμη τίποτα! Αλλά φαντάζομαι πως στον β επιπέδου θα μάθουμε σίγουρα, έτσι δεν είναι; Αν κρατάει και τόση ώρα και περιμένει ο γιατρός να γυρίσει και το μωρό για να δει όλα τα όργανα, φαντάζομαι πως θα μπορέσει να δει και αυτό το όργανο!!!!!! :rolleyes:

χαχαχαχαααχ ειναι ντροπαλο βρε!παντως παρε κανα σοκολατακι μαζι σου να φας πριν μπεις γιατι και εμενα εκανε γιογκα στον β επιπεδου και μας ταλαιπωρησε!

Ναι ναι καμπυλη περιπου 23-27 εβδομαδες το κανουν εκει γυρω στον 6 μηνα και λιγο πριν η λιγο μετα.οπλισου με υπομονη εαν δεν την εχεις ξανακανει!0-60-120-180 σου εγραψε ? η μονο 0-60-120 ?

Εγω 9 κιλα πηρα σε ολη την εγκυμοσυνη και ετρωγα σαν το βοδι!ε λιγο προσοχη θελει και ολα οκ.Να ξερεις τα πιο πολλα κιλα μπαινουν απο την 22 εβδομαδα μεχρι 32!οποτε με ρεγουλα τωρα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

την καμπύλη ζαχάρου την εκανα την προηγούμενη πεμπτη κ ειναι παρα πολύ καλή. χαμηλό αιματοκρίτη εχω (30), μου άλλαξε το σίδηρο κ πρεπει να τρωω κρέας, κάνω πως κάνω κ όλο με όσπρια την βγάζω. φανταστείτε οτι μικρή η μαμα μου με μάλωνε να τρωω όσπρια κ εγω εκλαιγα γιατι δεν ήθελα κ τωρα συνέχεια!!!! δεν τα χορταίνω!!!

Οχι απλα φοβερά ήταν που βλεπαμε τον μπέμπη μας, δεν περιγράφεται το συναίσθημα. ειδικά οταν ανοιγόκλεινε το στοματάκι του κ εβαζε το χεράκι του στο μαγουλάκι.....αχ ήταν τρελα!!!! απο δω κ περα νομίζω οτι αρχιζει η ζωη μας να αλλάζει, γιατί το βλεπουμε ειναι κανονικό ανθρωπάκι κ επισης το νιώθουμε. Οταν θαγεννηθεί θα ναι το τοπ των συναισθημάτβν:D:D:D

Ελενη , αν μπορεις να πινεις γρειπφρουτ μαζι με το σιδηρο θα σε βοηθησει πολυ!Και στα κιλα!Ενα ποτηρι την ημερα το κιλο το κανει περα και βοηθαει στην αποροφηση του σιδηρου οπως και το πορτοκαλι.Βασικα μοσχαρι θελει να τρως και καλα ψημενο μην τυχον και το ριξει στο συκωτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!χχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...