Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ελενακι μου καλα εισαι κοριτσακι ???

Καλα ειμαι didi μου.....κανω αλλαγες εκοψα τα μαλλια μου μετα απο πολλα χρονια μακρυ καρε απο εκει που εφταναν σχεδον στην μεση και απι μαυρο μπλε τα εκανα σοκολατι....το χρωμα βεβαια ειναι αποτυχια προς το παρον απο την επομενη φιρα θα στρωσει μαλλον και αυριο εχουν σειρα τα ρουχα......ελπιζω αυριο που θα ερθει να με παρει ο λαλος μου να μην σοκαριστει πολυ

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για οσες ειμαστε ανεργες απο τον ΟΑΕΔ ξερει καμια τι ισχυει με τα επιδοματα?

εχω ασφαλεια ικα κ ισως σε κανενα μηνα να με παρει στο βιβλιαριο ο αντρας μου ,ικα παλι,κ το μωρο φυσικα.

τι περνουμε μονο το επιδομα λοχειας ε?

πρε[ει να κανουμε κατι τωρα ή μια κ καλη στη γεννα?

κατι ειχα ακουσει οτι το επιδομα τοκετου 900Ε κοπηκε,ξερει καμια?

Εαν εχεις 200 ενσυμα τα τελευταια 2 χρονια απο την ΠΗΤ τοτε δικαιουσε απο τον οαεδ οχι μονο απο το ικα!πηγαινε στον οαεδ τωρα που μπορεις και ψαξε να δεις τι ισχυει.

εγω κοριτσακια καθιστη αναγκαστικα... αλλα πιο καλα βολευει στη λεκανη και οχι σε καρεκλα, κλπ...:oops::oops::oops:

και εγω μετα τισ 25 εβδομαδες στην λεκανη !

Καλε δεν μου βγαινει γαλα! Σαν νερο ηταν αυτη η σταγονα, διαφανη τελειως!

Δεν ειναι γαλα καλε!προετοιμασια του στηθους ειναι ΓΙΑ ΝΑ ερθει το γαλα οταν γεννησεις.Τωρα ειναι σαν νερο και στην συνεχεια θα δεις οτι γινεται κιτρινοπο ελαφρα μπορει να βγαζει και λιγο κοκκινακι!

πρωτόγαλα

παχύ, κιτρινωπό υγρό που εκκρίνεται από το στήθος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς και τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό πριν από την έναρξη του ώριμου μητρικού γάλακτος. Το πρωτόγαλα παρέχει θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην προστασία κατά των λοιμωδών νοσημάτων.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Για επαπηλουμενη αδεια πρεπει να παρεις χαρτι απο το γυναικολογο.Μετα πας στο ικα παιρνεις 15 μερες αναρωτικη και μετα περνας απο επιτροπη για να σου δωσουν την επαπηλουμενη αδεια!Σε καποιες περιπτωσεις ζητανε υπερηχο !αν δεν εχετε προβλημα στην εγκυμοσυνη και απλα ο γιατρος γραφει οτι πρεπει να μεινετε σπιτι λογο πχ αιμοραγιας κλπ κλπ καλο ειναι να μην πατε εσεις για την επιτροπη αλλα να παει ο συζηγος!Γιατι σου λεει η επιτροπη πως ηρθε εδω και δεν μπορει να παει στην δουλεια ?????

(manager εδω στον ιδιωτικο τομεα οτι θελετε ρωτηστε με τα ξερω απ εξω γιατι τα πηρα ολα προσφατα αλλα και γιατι εχω εγκυμονουσες εργαζομενες στο καταστημα μου )

mpiskotaki δεν ξερω τι ισχυει για το δημοσιο και τα παρεμφερει! μονο ιδιωτικο!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κάτια μου, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Και σε λίγο καιρό να κρατάς σφιχτά το μπέμπη σου στην αγκαλιά σου!

Εγώ έχω ΠΗΤ τη μέρα των γενεθλίων μου, οπότε τα κεράκια μάλλον το 2014 θα με βοηθήσει να τα σβήσω το μικρό μου!!!! :tongue:

Πολύ χάρηκα με τα νέα των κοριτσιών που είδαν τα μωράκια τους, όλο καλά νέα ευτυχώς! Αντε, να παίρνουμε σειρά και οι επόμενες για το β επιπέδου. Μία εβδομάδα μου έμεινε και μένα και ανυπομονώ γιατί θα το χορτάσω, έτσι δεν είναι; Πόση ώρα κρατάει περίπου;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Κάτια μου, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Και σε λίγο καιρό να κρατάς σφιχτά το μπέμπη σου στην αγκαλιά σου!

Εγώ έχω ΠΗΤ τη μέρα των γενεθλίων μου, οπότε τα κεράκια μάλλον το 2014 θα με βοηθήσει να τα σβήσω το μικρό μου!!!! :tongue:

Πολύ χάρηκα με τα νέα των κοριτσιών που είδαν τα μωράκια τους, όλο καλά νέα ευτυχώς! Αντε, να παίρνουμε σειρά και οι επόμενες για το β επιπέδου. Μία εβδομάδα μου έμεινε και μένα και ανυπομονώ γιατί θα το χορτάσω, έτσι δεν είναι; Πόση ώρα κρατάει περίπου;[/quote

κατ , τελικα εσυ τι εχεις ?? η ακομα δεν ειδες ? εχασα μερικες σελιδες!ο Β επιπεδου εμενα κρατησε 35-40 λεπτα περιπου.Δεν ξερω ποσο κραταει γενικα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εγω αυριο πηκαινω για τον υπερηχο κ εχω δυο αγωνιες........!!!

1 να ειναι γερο το παιδακι μας κ να μεγαλωνει καλα

2 πως θα ειναι που θα το δουμε τρισδιαστατο?

ρε κοριτσια μονο εγω παω τοσο νωρις για υπερηχο?

20βδ κ 2 ημ?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

20βδ κ 2 ημ?

και εγω 20 εβδομαδες και 3 μερες ειχα κανει τον β επιπεδου!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Πολύ χάρηκα με τα νέα των κοριτσιών που είδαν τα μωράκια τους, όλο καλά νέα ευτυχώς! Αντε, να παίρνουμε σειρά και οι επόμενες για το β επιπέδου. Μία εβδομάδα μου έμεινε και μένα και ανυπομονώ γιατί θα το χορτάσω, έτσι δεν είναι; Πόση ώρα κρατάει περίπου;

Γειά σου κατ!!! εμενα χθες η Β επιπέδου κράτησε μισή ωρα, άλλα επειδη ήθελε ο γιατρός να γυρίσει ο μπέμπης κ να δει το προσωπο, μου εδωσε μέλι περπάτησα για 10 λεπτά κ μετά οταν μπήκα για 2η φορα αλλο 1 τεταρτο. πιστεύω οτι το τεταρτο ίσως κανονικα να ήταν 10λεπτο, αλλά το κρατούσε περισοτερο για να βλεπουμε τον μπεμπη μας :D:D:D

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

κατι ειχα ακουσει οτι το επιδομα τοκετου 900Ε κοπηκε,ξερει καμια?

το επιδομα τοκετού, ας πουμε οτι δεν κόπηκε, αλλά το παίρνει το νοσοκομείο ή η συμβεβλημένη κλινική που θα γεννήσεις. χθες μίλησα με τον γιατρό μου για το οικονομικό κ εκτός για το πόσο θα πάρει αυτός κ ο αναισθησιολόγος μου ειπε για το επιδομα κ για τις ιμές του αρεταίειου. Μου ειπε κ τιμές την βραδιά, αλλά τις ξεχασα, νομίζω 60 ευρώ ειναι το μεγιστο για το μονόκλινο.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

και εγω 20 εβδομαδες και 3 μερες ειχα κανει τον β επιπεδου!

Εγω εχω ραντεβου την αλλη Τεταρτη για β επιπεδου που θα ειμαι 21 εβδομαδες και 2 ημερες!Νομιζω απο τη 20 εβδομαδα και μετα ειναι οκ!

o5etp3.png?xVMpoyHp

το επιδομα τοκετού, ας πουμε οτι δεν κόπηκε, αλλά το παίρνει το νοσοκομείο ή η συμβεβλημένη κλινική που θα γεννήσεις. χθες μίλησα με τον γιατρό μου για το οικονομικό κ εκτός για το πόσο θα πάρει αυτός κ ο αναισθησιολόγος μου ειπε για το επιδομα κ για τις ιμές του αρεταίειου. Μου ειπε κ τιμές την βραδιά, αλλά τις ξεχασα, νομίζω 60 ευρώ ειναι το μεγιστο για το μονόκλινο.

Και εμενα ετσι μου ειπε η γιατρος μου για το επιδομα.Αφαιρουμε απο το συνολικο ποσο που θελει το μαιευτηριο τα 900 ευρω και πληρωνουμε τα υπολοιπα.Εμεις στο χερι δεν παιρνουμε τπτ.

o5etp3.png?xVMpoyHp

20βδ κ 2 ημ?

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 4-10 ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 19+6 ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΑΠΟ 19-22 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ 23+4 Κ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ

Z29ap2.png

Καλημέρα γλύκες μου!

Τί κάνετε? Κάτια μου χρόνια πολλά χιλιόχρονη και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!!!

Marita περαστικά σου!

Εγώ σήμερα άρχισα τον 2ο κύκλο μετά το συμβάν....άλλος ένας έμεινε και μπορεί να πάρουμε το πράσινο φώς!άντε να δουμε!!!

Didi το φαγητό είναι ο τομέας σου, για αυτό θες το παιδί να γίνει σεφ για να σου μαγειρεύει!!!!

Σας φιλώ όλες και κουράγιο αλλά και προσοχή σε όσες κατέβουν κέντρο Αθήνα....γίνεται της τρελής το πανηγύρι!!!!

Elenaki μου ο γιατρός σου, σου είπε την πρώτη φορά που θα δεις περίοδο να δει την μήτρα με ύπερηχο????Συγνώμη που ρωτάω αλλά εμένα δεν την είδε αυτός...μάλλον θα τον αλλάξω αλλά ρωτάω για να ξέρω τί θα κάνω!!! Ευχαριστώ

Ευχαριστω κοριτσακι μου!Να εισαι καλα!Αντε και να δεις που μεχρι τα Χριστουγεννα θα εχεις να μας πεις ευχαριστα!Ο καινουριος χρονος θα σε βρει με φουσκωμενη κοιλιτσα!:P:p:pΑπολαυσε τις προσπαθειες απο τον επομενο μηνα γιατι μετα...Στην πεινα οπως ολες μας!:oops::oops::oops:χαχαχα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...