Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

οσα κοριτσια δεν εχουν διαλλεξει ακομα για κουνιες κ τετοια ας ριξουν κ εδω μια ματια..μου φαινονται οικονομικα γιατι ειναι μαζι με το στρωματακι...κ γενικα προσφορες....για δειτε...κ εμενα μια κοπελα μου το ειπε...εγω τα εχω αυτα ολα απο την ξαδερφη αλλα δειτε κ εσεις..

http://www.beboulino.gr/pages/111607.OIKONOMIKA-PAKETA-SEPTEMVRIOU.html

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολυ καλες τιμες φαινονται...αν και προσωπικα δε θα εβαζα κοκοφοινικα σε στρωμα, βρωμαει μετα απο χρονια.

Εγω δε παιρνω καινουρια...θα παρω του γιου μου κανονικο κρεβατι και θα το ξανακανω κουνια αυτο που εχει τωρα το προεφηβικο γιατι δε ξαναδινω 600 ευρω για κουνια!! Ενα καλαθι θα παρω με στρωμα ολο ροζ που εχω δει απο Γερμανια ουτε 200 ευρω...και μετα κουνια η μπεμπα! Ουτε το στρωμα δεν αλλαζω, το πολυ πολυ να παρω ενα επιστρωμα...

Θυμαμαι κι εγω ειχα δωσει 1500 ευρω για κουνια, στρωμα και συρταριερα της PALI, καλά μεν, αλλά πολυ ακριβά. Πιστευω οτι αν εχεις να παρεις καλα, τα παιρνεις και τα κρατας και για το δευτερο αλλιως δεν εχει νοημα να δωσεις πολλα λεφτα.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

ασχετοοοοο!!!!συγνωμη....μπερδευτηκα γραφω κ σε ενα ακομα θεμα που ολες οι κοπελες εχουμε κανει μια συγκεκριμενη θεραπεια κ μπερδευτηκα συγνωμη συγνωμη!!!!!!

με το καλοοοο!!!:oops::oops::oops:

Εντάξει δεν πειράζει....αγχώθηκα λίγο αλλά το ξεπέρασα. Ευχαριστώ για τις ευχές σου. Και εσένα σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Αχ το χαζομαμα κ χαζομπαμπας μάλλον ειναι λίγο!!! Κανουμε σαν μικρά παιδάκια που περιμένουν το δωρο την πρωτοχρονια απο τον Αγιο Βασίλη!!!:tongue::tongue::tongue: ειλικρινά τωρα όσο περνάει ο καιρός κ το νιώθω περισσότερο, το βλέπουμε,πλεον ειναι ενας μικρός ανθρωπάκος, τι να σας πώ λιώνουμε!!!! μόνο όταν κοιμόμαστε δεν χαϊδεύουμε την κοιλιά μου κ δεν του μιλάμε!!! ακόμα κ οταν κάνω μπάνιο έρχεται μαζί μου ο άντρας μου παίρνει το σφουγγάρι κ μου λέει: να πλύνω τον μπέμπη μας!!!!χαχαχαχα

εχουμε χαζέψει τελείως!!!!!

Επίσης, ο μικρός μου εχει πάρει θεση με το κεφάλι προς τα κάτω, μακάρι να την κρατήσει μου είπε κ ο γιατρός!!!

eleni λογικό το βρίσκω να έχετε τόση χαρά!Με το καλό να κρατήσετε το μωράκι σας και ο νέος χρόνος να βρει την οικογένεια αυξημένη!!!!!

Σχετικά με την θέση...νωρίς δεν είναι όμως???? Δεν είμαι και σχετική αλλά μου έκανε εντύπωση...από τώρα θέση? Μακάρι θα είσαι πολύ τυχερή, θα είναι όλα εύκολα! Σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γεννήσεις ένα υγιέστατο και ζουμπουρλούδικο μωράκι!

pregnancy-ticker___.png

Εντάξει δεν πειράζει....αγχώθηκα λίγο αλλά το ξεπέρασα. Ευχαριστώ για τις ευχές σου. Και εσένα σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

eleni λογικό το βρίσκω να έχετε τόση χαρά!Με το καλό να κρατήσετε το μωράκι σας και ο νέος χρόνος να βρει την οικογένεια αυξημένη!!!!!

Σχετικά με την θέση...νωρίς δεν είναι όμως???? Δεν είμαι και σχετική αλλά μου έκανε εντύπωση...από τώρα θέση? Μακάρι θα είσαι πολύ τυχερή, θα είναι όλα εύκολα! Σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γεννήσεις ένα υγιέστατο και ζουμπουρλούδικο μωράκι!

μου ειπε ο γιατρός, μακαρι να την καρατησει την θεση. αλλα ειναι καλό που απο τωρα γυριζει προς τα κάτω. απο φιλες μου ξερω οτι το μωρο οτυς ηταν εγκαρσια απο την αρχη κ βολευτηκε ετσι κ τελικα γεννησαν με καισαρική, δεν γυρνούσαν με τίποτα. να δουμε μακάρι να ναι βολικός ο μπεμπακος μου!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Πολυ καλες τιμες φαινονται...αν και προσωπικα δε θα εβαζα κοκοφοινικα σε στρωμα, βρωμαει μετα απο χρονια.

Εγω δε παιρνω καινουρια...θα παρω του γιου μου κανονικο κρεβατι και θα το ξανακανω κουνια αυτο που εχει τωρα το προεφηβικο γιατι δε ξαναδινω 600 ευρω για κουνια!! Ενα καλαθι θα παρω με στρωμα ολο ροζ που εχω δει απο Γερμανια ουτε 200 ευρω...και μετα κουνια η μπεμπα! Ουτε το στρωμα δεν αλλαζω, το πολυ πολυ να παρω ενα επιστρωμα...

Θυμαμαι κι εγω ειχα δωσει 1500 ευρω για κουνια, στρωμα και συρταριερα της PALI, καλά μεν, αλλά πολυ ακριβά. Πιστευω οτι αν εχεις να παρεις καλα, τα παιρνεις και τα κρατας και για το δευτερο αλλιως δεν εχει νοημα να δωσεις πολλα λεφτα.

εγω θελω να βρω μια οικονομική κ απλή εννοειται κουνια, αλλά να του πάρω καλό στρώμα. το στρωμα στην κρεματοκαμαρα μου ειναι υπέροχο κ να φανταστείτε οτι ειναι μετριας κατηγοριας της εταιρειας που το φτιαχνει. ειχε κ αλλο ακομα καλύτερο αλλά 500 ευρω πιο πάνω.εγω το ειχα πάρει 1000. κατασκευη της bayer κατι τετοιο, αλλά βήκα κ για το μωρακι μου με 170 ευρω κ θα πάρω αυτό κ μια κουνια με 100 ευρω υπολογίζω.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

εσυ θα εισαι προετομασμενη μην αγχωνεσαι!!!!αφου θα ερθεις κι απο συμη γι'αυτο τη σκοπο

μη το λες αυτο γιατι αν με πιασουν οι πονοι η σπασουν τα νερα θα με παρουν με ελικοπτερο η με καραβι αν εχει.. ασε εγω αγχωνομαι απο τωρα οπως κ να εχει δεν ειναι ευκολο να εισαι μακρια..

εμενα το στηθος μεγαλωσε δεν ποναει οπως στις αρχες δεν εχει σκουρινει αλλα φενονται η φλεβες αν το σφηξω στο ενα βγαινει υγρο κ στο αλλο κιτρινο στην αρχη το γαλα που θα βγαλουμε θα ειναι κιτρινο το πρωτογαλα κ ειναι πολυ δυναμωτικο για το μωρο κ μετα ασπριζει σιγα σιγα.. κ εμενα γεμισε τριχες η κοιλια μου δεν την αγκηζω τι να κανω θα φηγουν παλι. εχω ακουσει οτι στα αγορια η θυλη σκουραινει πολυ..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω εχω κουνια απο τα παιδια μου στρωμα αλλαξα στην κορη μου κ απο οτι το βλεπω ειναι καλο κ δεν θα αλλαξω στο γιο μου ειχα με κοκοφινικα κ μετα απο 2-3 χρονια εβλεπα μια σκονη παραξενη κατω απο το κρεβατι κ ηταν απο εκει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα φιλες !!!:D

τι κανετε?

εμεις δοξα το θεο καλα!!!

περιμενουμε αυριο τον β επιπεδου,να δουμε την ζωουλα μας,δεν το πιστευω!!!:D:D:D

impatient κ εμεις ετσι προχτες το βραδυ ειπα ''παει αποψε δεν θα κοιμηθουμε με τοσες τουμπες κ κλοτσιες αλλα σημερα χαλαρα''!!!

κ εγω το σκεφτομουν.

οσογια το στηθος νομιζω ειναι το πρωτογαλα!!!

δεν θυμαμαι πια ρωτουσε νομιζω το μπισκοτακι για την επαπηλουμενη αδεια δεν θελει νοσηλεια μονο χαρτι απο τον γιατρο που λεει τον λογω που δεν θα πας στην δουλεια.

πιο ειναι το προβλημα δηλαδη κ επειδη δεν το ρισκαρουν με τοις εγκυους το δινουν σε ολες.πηρε η κουνιαδα μου ολη την εγκυμοσυνη.

κατια μου χιλιοχρονη κ παντα να κρατας τετοια μερα στην αγκαλια σου χαρουμενους τον αντρα σου κ τον γιοκα σου!!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

didi καπου ειπες για το εντερο πριν να πας στο γιατρο, δεν μου ειπε κατι τετοιο γιατι δεν ειμαι καθημερινη στη τουαλετα το μονο που μου λεει ειναι να κανω τσισα πριν με δει.. αλλα εγω κ με τοσες ωρες λογο ταξιδιου κ ραντεβου ειναι λογικο να γεμιζει η κυστη μου.. την τριτη ειχα ραντεβου στις 11 αλλα εχει γεννα κ θα με δει 11:30. δεν ειναι μεγαλη καθυστερηση αλλα απο το πρωι στις 7 κ 30 που φευγω απο το σπιτι ειναι πολλες οι ωρες..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αααα κοριτσια ευχαριστωωωω...δεν ηξερα για τον κοκοφοινικα τοσα...νομιζα οτι θεωρουνταν καλο.....ααααα...για να το ψαξω λιγακι για το δικο μου στρωμα...του μωρου μου ειπαμε ειναι οοοολα ετοιμα...!!

ηρθε ο αμορες κ με πηρε απο την δουλεια γιατι λεει κανει πολυ ζεστη κ επειδη με πονουσε το πρωι το στομαχι μου...μην περπατησω λεει μεσα στην ζεστη τωρα(10 λεπτα περπατημα)...κ μπηκα σπιτι...εκεινος ξαναπηγε για δουλεια εδω κοντα κ θα τον περιμενω σε κανενα 2ωρο να ερθει να φαμε κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο απο χθες,,,,,,παω να ξαπλωσω για λιγακιιι...!φιλακιαααα...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

α κ κατι αλλο ακομη οσες δεν βγαζουν υγρο απο το στηθος δεν υπαρχει προβλημα κ εγω στο πρωτο μου δεν εβγαζα μεχρι να γεννησω κ ειχα κ πολυ κ παχυ γαλα ασχετα που δεν θυλασα πολυ σας ειπα το λογο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αααα κοριτσια ευχαριστωωωω...δεν ηξερα για τον κοκοφοινικα τοσα...νομιζα οτι θεωρουνταν καλο.....ααααα...για να το ψαξω λιγακι για το δικο μου στρωμα...του μωρου μου ειπαμε ειναι οοοολα ετοιμα...!!

ηρθε ο αμορες κ με πηρε απο την δουλεια γιατι λεει κανει πολυ ζεστη κ επειδη με πονουσε το πρωι το στομαχι μου...μην περπατησω λεει μεσα στην ζεστη τωρα(10 λεπτα περπατημα)...κ μπηκα σπιτι...εκεινος ξαναπηγε για δουλεια εδω κοντα κ θα τον περιμενω σε κανενα 2ωρο να ερθει να φαμε κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο απο χθες,,,,,,παω να ξαπλωσω για λιγακιιι...!φιλακιαααα...!!

εγω εχω προστατευτικο καλλυμα στη κουνια αλλα κ στα κρεβατια των παιδιων με αδιαβροχο ειναι αδιαβροχο απο κατω κ σαν πετσετε απο πανω κ δεν λερωνονται τα στρωματα κ λογικα ουτε κ σκονη ανεβαινει πανω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Για οσες ειμαστε ανεργες απο τον ΟΑΕΔ ξερει καμια τι ισχυει με τα επιδοματα?

εχω ασφαλεια ικα κ ισως σε κανενα μηνα να με παρει στο βιβλιαριο ο αντρας μου ,ικα παλι,κ το μωρο φυσικα.

τι περνουμε μονο το επιδομα λοχειας ε?

πρε[ει να κανουμε κατι τωρα ή μια κ καλη στη γεννα?

κατι ειχα ακουσει οτι το επιδομα τοκετου 900Ε κοπηκε,ξερει καμια?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Γεια σας κουκλες τι κανετε?

Πολυ ωραια νεα απο οσες ειδατε τα μωρακια σας και περιμενω νεα και απο οσες θα τα δουν.........με τι καλο ολες στην αγκαλια σας σε λιγους μηνες!!!!!!!

Κατια μου χρονια πολλα με υγεια..ευτυχια και τον μπεμπακο σου αγκαλια....οτι καλυτερο σου ευχομαι για την ζωη σου!!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημέρα γλύκες μου!

Τί κάνετε? Κάτια μου χρόνια πολλά χιλιόχρονη και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!!!

Marita περαστικά σου!

Εγώ σήμερα άρχισα τον 2ο κύκλο μετά το συμβάν....άλλος ένας έμεινε και μπορεί να πάρουμε το πράσινο φώς!άντε να δουμε!!!

Didi το φαγητό είναι ο τομέας σου, για αυτό θες το παιδί να γίνει σεφ για να σου μαγειρεύει!!!!

Σας φιλώ όλες και κουράγιο αλλά και προσοχή σε όσες κατέβουν κέντρο Αθήνα....γίνεται της τρελής το πανηγύρι!!!!

Elenaki μου ο γιατρός σου, σου είπε την πρώτη φορά που θα δεις περίοδο να δει την μήτρα με ύπερηχο????Συγνώμη που ρωτάω αλλά εμένα δεν την είδε αυτός...μάλλον θα τον αλλάξω αλλά ρωτάω για να ξέρω τί θα κάνω!!! Ευχαριστώ

Ναι μου ειπε μολις μου ερθει η πρωτη περιοδις κσι τελειωσει να παω για υπερηχο...και μας ειπε πως μετα την πρωτοχρονια μπορουμε να προσπαθησουμε παλι

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...