Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ιδιοι!!! το λεει και η παροιμια... μονο ο αμορες της μπαρμπουλας ειναι η εξαιρεση! ελπιζω κι ο γιος μου, αυριο μεθαυριο...:P:p:p

σ'ευχαριστω πολυ, κοριτσακι μου! του χρονου καμια να μην προλαβει τα κερακια της! να μας τα σβησουν ολονων τα μπεμπεδακια μας!:tongue::tongue::tongue:

ναι ναι εξαιρεση της μπαρμπουλας!!!

του χρονου πρωτα ο Θεος εμενα θα ειναι 9 μηνων στα γενεθλια μου, θα καταλαβαινει?

UzVGp2.png

εμενα ενω εχει μεγαλωσει το στηθος...εχει μεγαλωσει η θηλη....φαινονται ολες οι φλεβες πολυ εντονα αλλα δοξα τον θεο δεν εχει σκουρυνει πολυ...ως καθολου.....στην κουμπαρα μου ειχε γινει κατραμι...κ οταν το ειχα δει ειχα πει μονο να μην μου γινει ετσι.....

της μαμας μου δεν ειχε μαυρισει οπως λεει.....μακαρι να το εχω παρει απο την μαμα....εγω με τα ποδια τα ακουμπαω στην μπανιερα εναλαξ κ τα καταφερνω...απο κατω δεν βολευομαι με τιποτα...!μια με ενοχλει η κοιλια ...μια η πλατη...μια η μεση....

κ μου λεει ο αμορες οτι θα το κανει εκεινος....αλλα στην εσχατη περιπτωση θα τον φωναξω να το κανει...μονο...!αυριο θα εχει meeting κ θα λειπει ολη μερα...οποτε το μεσημερι θα ασχοληθω με αυτο με την ησυχια μου κ το απογευμα θα βγω για καφεδινο με την κουμπαρα μου που ηρθε επιτελους σημερα...!θα την δω κ σημερα αλλα θα ειμαστε μαζεμενοι ολοι οι κουμπαροι...αυριο εχει κουτσομπολιοοοοοο..!!αχαχαχαχα!

Mpiskotaki ναι ναι Ρεθυμνιωτης αλλα δεν θα παμε στο χωριο καθολου δυστυχως αν κατεβουμε για 3 μερες...!δεν θα προλαβουμε οποτε δεν θα με παρουν......οι μυρωδιες...!!αχαχαχα!!

Jr39p2.png

Βρε κοριτσια μα πώς σας βγαινει γαλα απο τωρα?? Περιεργο μου φαινεται όχι απιθανο βεβαια..εγ

Καλε δεν μου βγαινει γαλα! Σαν νερο ηταν αυτη η σταγονα, διαφανη τελειως!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

χαχαχαχαχαχαχα ντροπηηηηηη καλα να παμε προετοιμασμενες αλλα αν σπασουν τα νερα κ η τριχα καγκελο καλα απο κατω θα πουν οι νοσοκομες λογικο αλλα τα ποδια?? χαχαχαχαχχαχ θα ειναι το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτομαστε εκεινη την στιγμη.. θα πουμε ειναι χειμωνας κ μιας κ δεν μπορουμε τα κανουμε μια στο τοσο..:tongue::tongue::tongue::tongue:

εσυ θα εισαι προετομασμενη μην αγχωνεσαι!!!!αφου θα ερθεις κι απο συμη γι'αυτο τη σκοπο

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Αντε κοριτσακι με γεια τον παιδαρο!!! Τον κουκλο τον ψηλεα τον καραμπουζουκλή!!!Φτου του μη τον ματιασουμε!!! Αχχχ ολες οι αγορομανες ετσι ειμαστε με τους γιους...και μετα ερχεται μια ΝΥΦΗ και μας ΧΑΛΑΕΙ το παιδι ε???Αχαχχαχαχαχαχ!!!

Γεια σου ρε Ντιντι με τα ξυρισματα σου@@@!!! Βάλε καθρεπτη αν δε βολευεσαι...και τωρα ειναι αρχη...κατσε να εισαι στο μηνα σου και να θες να ¨φρεσκαριστεις" εκει κατω για τη γεννα αχαχαχχα...εχει να πεσει πολυ γελιο!!

Βρε κοριτσια μα πώς σας βγαινει γαλα απο τωρα?? Περιεργο μου φαινεται όχι απιθανο βεβαια..εγω ειμαι πρισμενη σαν να μη πω κι εγω, τα μασταρια της αγελαδας, κι αυτα τα σουτιεν εγκυμοσυνης με εκνευριζουν αφανταστα! Ενω στο γιο μου ειχαν μαυρισει κι εμενα τωρα δεν ειναι ακομα μαυρα, κι ουτε εχω αυτη τη γραμμη με τριχες στη κοιλια. Αλλα σα να μου φαινεται οτι φουσκωσα κι αλλο ρε κοριτσια...πού θα πάω πια!!!???

ισως στα αγορια να μαυριζουν περισσοτερο

και ισως στα αγορια κανουν τριχωτη κοιλια

τωρα εχεις κοτζαμ μπαρμπι μεσα σου εννοειται να διατηρει και τη μαμα της κουκλαρα!!!

UzVGp2.png

εγω didi ξυριζομαι ορθια :oops::oops: με το ενα ποδι πανω στην μπανιερα προσπαθησα καθιστη αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο ποναει η κοιλια..

εγω κοριτσακια καθιστη αναγκαστικα... αλλα πιο καλα βολευει στη λεκανη και οχι σε καρεκλα, κλπ...:oops::oops::oops:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

η αληθεια ειναι οτι κ εμενα η κοιλια μου εχει γινει αρκουδιαρικη αλλα δεν με ενοχλει..θα πεσειιιιι....που θα παει..

παντως κοριτσια εγω θυμαμαι ο γιατρος ειχε πει στην κουμπαρα μου να ειναι ξυρισμενη κ φρεσκια γιατι αν δεν ειναι θα την πετσοκοψουν οι νοσοκομες....κ οταν πηγε η νοσοκομα κ ειδε οτι ειναι ξυρισμενη...της λεει παλι καλα γιατι αλλες ερχονται κ εχουν ξεχασει τι σημαινει ξυραφι κ της λεει η κουμπαρα μου..εχεις μεινει ποτε εγκυος??κ λεει αυτη οχι....εεε γι αυτο μιλας ετσι της λεει...μεινει κ αν ξυριστεις με την κοιλια τουρλα μιλα μου....αχαχαχα!!

ΚΑΛΑ Κ εμενα δεν βγαζει γαλα ασπρο...τρεχει υγρο ψιλοδιαφανο κατα κυριο λογο..κ οχι καθε μερα...οταν ειμαι πολυ χαλαρη η οταν κοιμαμαι πολλες ωρες συνηθως...!!

Jr39p2.png

τωρα εχεις κοτζαμ μπαρμπι μεσα σου εννοειται να διατηρει και τη μαμα της κουκλαρα!!!

Αχαχχαχαχαχ....μ'αρεσε το μπαρμπι!!! Ειδες τη φωτο που σου εστειλα fb? 9 μηνων οχι μονο θα καταλαβαινει εσενα αλλα θα αρπαξει και κομματι!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

εμενα στα γενεθλια μας κ των 2 θα ειναι πολυ μωρουλι ακομη...3 μηνων πρωτα ο θεος....αλλα θα εχει ξετσουμισει τα Χριστουγεννα κ στην γιορτη μου κ θα ειναι τρελααααα τα επομενα Χριστουγεννα....:D:D:D

Jr39p2.png

μια φίλη μου που ειναι 16 μηνων το κοριτσακι της τωρα. όταν ηταν εγκυος ειχε γινει αρκούδα στην κοιλιά. εγω μεχρι στιγμής εχχω μετρημενες 5 τριχούλες. Αρα μήπως ειναι θεμα ορμονών;;;; Μήπως οι ορμόνες σε κάθε μια ξεσπούν διαφορετικα;;; δηλαδη, εγω εχω εξάψεις τρελές, αλλές τριχες.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

εμενα στα γενεθλια μας κ των 2 θα ειναι πολυ μωρουλι ακομη...3 μηνων πρωτα ο θεος....αλλα θα εχει ξετσουμισει τα Χριστουγεννα κ στην γιορτη μου κ θα ειναι τρελααααα τα επομενα Χριστουγεννα....:D:D:D

εμενα πρωτα ο Θεός ο μπεμπάκος μου θα ναι 6 μηνών!!!!:D

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

εεε σιγουρα η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη...οχι μονο απο γυναικα σε γυναικα αλλα κ απο εγκυμοσυνη σε εγκυμοσυνη....δλδ μπορει στην 1η να εισαι ετσι κ στην 2η να εισαι τελειως αλλιως....!οποτε μην σκας....μια χαρα ειναι κ οι εξαψεις σου...!!αχαχαχαχα!!

εμας θα ηταν 7 μηνων οταν υπολογιζαμε να κανουμε γαμο-βαφτιση αλλα τωρα με τον θειο του αμορε που ειναι αρρωστος...πρεπει να περιμενουμε ενα χρονο απο την στιγμη που θα γινει το κακο....οποτε παμε για 2014..λογικα...!δεν πειραζει ομως φυσικα...η υγεια παει πανω απο ολα κ η ανθρωπια...!:|

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...