Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Εγω νομιζω οτι φταινε και λιγο οι ορμονες μας!Εχω παρατηρησει οτι πραγματα που πριν την εγκυμοσυνη απλα τα προσπερνουσα...τωρα δινω μεγαλυτερη βαρυτητα!Μην δινετε σημασια στους αντρες βρε κοριτσιαΠαντα ετσι θα κανουν και οταν θα τους βαζουμε τις φωνες θα μας λενε και γκρινιαρες απο πανω..Κατια μου μην στεναχωριεσαι και κανε αυτο που σου ειπε η real thing.Κανε τον να νιωσει τυψεις!χαχαχα!

εγω παλι απο τη μερα που εμεινα εγκυος εγινα αλλος ανθρωπος!ημουν πολυ νευρικια και με το παραμικρο τα επαιρνα στο κρανιο

τωρα ειμαι πολυ ηρεμη και στα παπακια μου ολα!

αφου τοσο καιρο που ειμαι εγκυος μονο 3 φορες τσακωθηκα με τον ντιντο

το μονο που με ενοχλει και δεν προσπερνω ειναι οποιος καπνιζει μπροστα μου, βεβαια δεν οδυρομαι αλλα τον θεωρω πολυ μλκ στη συμπεριφορα(και τη μανα μου επισης την βριζω και εχω να της ψαλλω πολλα καποια στιγμη:evil:)

Επειδη εχω κουραστει πολυ σημερα και εχω στεναχωρηθει ακομα πιο πολυ... να σας πω τι εγινε και αν φταινε οι ορμονες, πειτε μου να το ξερω!

Αυριο εχω τα γεννεθλια μου! Ειμαι τοσο καιρο κλεισμενη στο σπιτι... με το αγχος, τους φοβους, τις στεναχωριες, τις μνημες μου... ειπα λοιπον (απο την παρασκευη ηδη) να ρθουν αυριο βραδυ οι γονεις μου και τα αδερφια μου, οι γονεις του και η αδερφη του, ο κουμπαρος μας και δυο φιλοι του για να κοψουμε μια τουρτα και να περασουμε λιγο καλα... κανονισα να ερθει η μαμα μου σημερα με μια γυναικα που παιρνω για να καθαρισουν να ειναι ολα τελεια και αυριο πρωι να μην εχω πολλα πολλα γιατι πρεπει να παω στο γιατρο και θα επικρατει και χαμος στην Αθηνα, οποτε η μαμα μου δυσκολα θα μπορουσε να μετακινηθει (χαλανδρι-βυρωνα)!

Εδω να σας πω, οτι ολο το καλοκαιρι περιμενω να φιλοτιμηθει να βαλουμε air condition στο δωματιο μας, για να το χουμε και για το χειμωνα... εχτες το πρωι λοιπον μου λεει «μου στειλαν το air condition (ενας πελατης του) και θα ρθει το απογευμα να το βαλει ενας φιλος μαστορας...» του απαντω, οτι καλυτερα να ερθει τριτη πρωι για να ναι και η μαμα μου και η γυναικα να τα καθαρισουν μετα... με τα χιλια δυο τον πειθω... οκ μεχρι εδω....

Σημερα, λοιπον, ερχεται με το μαστορα 10 η ωρα και ενα air condition 18.000 btu, τεραστιο δηλαδη για το δωματιο μας, και του λεει ο μαστορας να ξυλωσουν το 12αρι του σαλονιου και να βαλουν αυτο στο δωματιο και το καινουριο στο σαλονι!!! Συμφωνει κι ο δικος μου... εγω αρχισα να βραζω, αλλα λεω «κομψα, για το μιχαλιω μου!»... αρχιζουν το σκαψιμο στο σαλονι... σκονες, κακο κι αυτοι απαθεις! Με τα πολλα παει η ωρα 12!!! Η μανα μου κατακοκκινη με πιεση 19 και η γυναικα να κανει και να ξανακανει τα ιδια 2-3 φορες, αφου περναγαν μεσα εξω και δωστου κατι ξεχασαν και καποιο εργαλειο ελειπε! Αρχιζουν τα ιδια στο δωματιο... ακομα πιο μεγαλος χαμος εκει!!! Εγω... εξοριστη στον καναπε... εκανα υπομονη! Παει η ωρα 2:30, παει η ωρα 3 και πεφτει ο κεραυνος!!! Μαζευουν τα εργαλεια και μου ανακοινωνουν «αυριο θα ξαναρθει ο μαστορας, να καθαρισει τα φιλτρα, να βαλει φρεον αν χρειαζεται και να κανει συντηρηση!!!» εεε....εκει τα πηρα! Τι σημαινει αυριο? Ειπαμε να κανουμε μια δουλεια... ανοιξαμε δουλειες με φουντες, το σπιτι ηθελε ακομα αλλες δυο ωρες καθαρισμα (αρα και εξτρα λεφτα στη γυναικα και τη μανα μου πτωμα!) και μου λετε και για αυριο??? Και αυριο ποιος θα καθαρισει? Εεε συγνωμη! Τι σχεση εχουν οι ορμονες μου! Τους τα ψαλα ενα χερακι και τους δυο! Ο μαστορας εμεινε να με κοιταει... τους ειπα οτι θα ρθουν οταν θελω εγω! Και τους εδιωξα... η μανα μου, η καημενη, φοβηθηκε οτι θα παθω τιποτα... και η γυναικα μου λεγε να ξαπλωσω κι οτι θα περασει αυτη αν θελω, χωρις λεφτα! Ειναι καλη η καημενη και εχει χασει κι αυτη παιδακι, ειχε δυσκολες εγκυμοσυνες, εχει και κορη και καταλαβαινει!

Εχω αδικο ρε κοριτσια? Ααα και το κερασακι? Κατα τις 20:00 (αναπαντεχα νωρις!) ηρθε η πεθερα μου να με ξανααναψει!!! Την εδιωξα κι εγω... κι οτι καταλαβε καταλαβε....

Εεε...δεν μπορω, συγνωμη!!!

εφτασε η πιεση μου 14!!! απο 10.5 που εχω συνηθως...:evil::evil::evil:

απο τη γραμματοσειρα καταλαβα οτι τα εγραφες στο word και μετα τα εκανες επικολληση για να μην χαθουν! χαχαχαχαχαχαχαχαχ:D:D:D:D:D

καταρχην πολυχρονη και του χρονου θα σου σβηνει ο μιχαλιος τα κερακια!!!!glitter-graphics-cake-045172.gif

οσο για ολα αυτα που εγραψες

καλα τα λεω ιδιοι ειναι οι δικοι μας!

κι εμενα της τελευταιας στιγμης και την πιο ακαταλληλης

αφου οι τσακωμοι μας παντα ηταν στις γιορτες , τα γενεθλια, και την πρωτοχρονια που κανω τραπεζι

καθε χρονο λεει του χρονου δεν θα κανουμε γιορτη γενεθλια τραπεζι!!!! μονο και μονο γιατι εγω καθαριζω αυτος βρωμιζει και δεν καταλαβαινει!

ουφ

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τί πράγμα θα ξεκινήσω????:o:o:o

Θα μου δώσουν χάπια????

ασχετοοοοο!!!!συγνωμη....μπερδευτηκα γραφω κ σε ενα ακομα θεμα που ολες οι κοπελες εχουμε κανει μια συγκεκριμενη θεραπεια κ μπερδευτηκα συγνωμη συγνωμη!!!!!!

με το καλοοοο!!!:oops::oops::oops:

Z29ap2.png

Καλημέρα!!!

Υπέροχη περιγραφή....χαζομάμά και χαζομπαμπάς σας βλέπω απο τώρα!!!

Με το καλό να το κρατήσεις αγκαλία και να το ταράξεις στα φιλιά και τις αγκαλιές.....εκεί να δεις πώς θα σου κάνει....δεν θα ξεκολλάς!!!

Αχ το χαζομαμα κ χαζομπαμπας μάλλον ειναι λίγο!!! Κανουμε σαν μικρά παιδάκια που περιμένουν το δωρο την πρωτοχρονια απο τον Αγιο Βασίλη!!!:tongue::tongue::tongue: ειλικρινά τωρα όσο περνάει ο καιρός κ το νιώθω περισσότερο, το βλέπουμε,πλεον ειναι ενας μικρός ανθρωπάκος, τι να σας πώ λιώνουμε!!!! μόνο όταν κοιμόμαστε δεν χαϊδεύουμε την κοιλιά μου κ δεν του μιλάμε!!! ακόμα κ οταν κάνω μπάνιο έρχεται μαζί μου ο άντρας μου παίρνει το σφουγγάρι κ μου λέει: να πλύνω τον μπέμπη μας!!!!χαχαχαχα

εχουμε χαζέψει τελείως!!!!!

Επίσης, ο μικρός μου εχει πάρει θεση με το κεφάλι προς τα κάτω, μακάρι να την κρατήσει μου είπε κ ο γιατρός!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Καλημερα κορίτσια!!!! Επέστρεψα!!!!:P

Το σ/κ ήταν τέλειο, αλλά ο μπεμπάκος μου λόγο της μεγάλης αποστασης μαλλον ηταν φοβισμένος κ δεν κλωτσαγε πολύ. απο την δευτέρα που κατάλαβε οτι είναι σπιτάκι, άρχισε ξανά τις κλωτσιές.

χθες πήγα για β επιπέδου (μιας κ την προηγούμενη τριτη χάλασε ο υπέρηχος κ δεν γίνονταν μετρήσεις). κ όλα είναι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!

Μετρήσαμε τα πάντα κ αναπτύσσεται κανονικά!!! Την κυριακή μπήκα στον 6ο κ είναι 659γρ. μου είπε οτι θα ναι ψηλός, γιατί οι μετρησεις των οστών ηταν παραπάνω απο τον μεσο όρο ( αν κατάλαβα καλά :rolleyes:)!!!!

Καλά οταν είδαμε το προσωπό του τρελαθήκαμε!!! εγω ειλικρινά δακρυσα οταν τον είδα. τα χιλια είναι του άντρα μου (σαρκώδη) κ η μυτούλα μικρούλα σας την δική μου :tongue::tongue:!!!! μας ανοιγόκλεινε το στόμα του!!! αχ εκεινη την ωρα ήθελα να τον είχα στην αγκαλιά μου κ να τον ρούφαγα στα φιλιά!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ, ΤΕΛΕΙΑ, ΤΕΛΕΙΑ!!! καλη συνεχεια τωρα...;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

cake.thumbnail.jpg?w=497

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΑ 1000ΣΕΙΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ!!!

ευχαριστω πολυ πολυ!!! τα κερακια θα ναι λιγα παραπανω... αλλα πολυ το χαιρομαι! οτι καλυτερο και σε σας!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

δεν το πιεσα, παρατηρουσα ποσο εχει αλλαξει το χρωμα και ειδα τη σταγονα! Και μετα οκ, το πιεσα και οντως ειδα κι αλλη σταγονα... Επισης σημερα το μωρο μετα απο σχετικη τεμπελιαση 2 ημερων, τα εχει δει ολα, κλωτσαει και το απολαμβανω! και δεν εχω φαει τπτ διαφορετικο απο τις αλλες μερες ρε παιδι μου, τι να πω..

ναι και εμενα εχει γινει καταμαυρο!!!!!! αηδιαστικο μου φαινεται ετσι...

αλλα γαλα δεν βγαζει:rolleyes:

didi μια απο τα ιδια με το ξυρισμα...με τιποτα...νιωθω οσο σκυβω οτι πιεζομαι κ μετα ποναω λες κ εχει κατεβει το μωρο ετοιμο να βγει....αχαχα!!φτου φτου!!σε λιγο θα θελουμε καθρεφτακι....αχαχα!!

την κυριακη ηρθα τα πεθερικα και δεν προλαβα να κανω το μεσημεριανο μου μπανιο γιατι καναμε δουλειες και ο ντιντος εκανε γενικη το μπανιο οποτε το ειχε πλακωσει στα φαρμακα(μεχρι και τουμποφλο εριξε) και ισα ισα προλαβαμε και ηρθε η πεθερα και εκατσαν μεχρι αργα οποτε οταν εφυγαν πηγα να κανω το μπανακι μου , μετα ομως με ξαναεπιασε αυτη η ασταματητη φαγουρα και αποφασισα να βαλω λιγο απο την αλοιφη που μου ειπε ο γιατρος αλλα δεν εβλεπα:shock: φωναζω τον ντιντο και του λεω κρατα τον καθρεφτη και εγω εβαλα αλοιφη εκει που επρεπε με το καθρεφτακι:D

Το σ/κ ήταν τέλειο, αλλά ο μπεμπάκος μου λόγο της μεγάλης αποστασης μαλλον ηταν φοβισμένος κ δεν κλωτσαγε πολύ. απο την δευτέρα που κατάλαβε οτι είναι σπιτάκι, άρχισε ξανά τις κλωτσιές.

χθες πήγα για β επιπέδου (μιας κ την προηγούμενη τριτη χάλασε ο υπέρηχος κ δεν γίνονταν μετρήσεις). κ όλα είναι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!

Μετρήσαμε τα πάντα κ αναπτύσσεται κανονικά!!! Την κυριακή μπήκα στον 6ο κ είναι 659γρ. μου είπε οτι θα ναι ψηλός, γιατί οι μετρησεις των οστών ηταν παραπάνω απο τον μεσο όρο ( αν κατάλαβα καλά :rolleyes:)!!!!

Καλά οταν είδαμε το προσωπό του τρελαθήκαμε!!! εγω ειλικρινά δακρυσα οταν τον είδα. τα χιλια είναι του άντρα μου (σαρκώδη) κ η μυτούλα μικρούλα σας την δική μου :tongue::tongue:!!!! μας ανοιγόκλεινε το στόμα του!!! αχ εκεινη την ωρα ήθελα να τον είχα στην αγκαλιά μου κ να τον ρούφαγα στα φιλιά!!!!!!

647911k05ymdti0o.gif

συγχαρητηρια ελενακι για τον γιοκα!!!! με το καλο να τον ρουφιξεις και στα φιλια!!!

παντως didi δεν ειναι απαραιτητο να τρεξει πριν την γεννα..σε πολλες κοπελες που ξερω...δεν ειχαν καν δειγμα οτι θα εχουν γαλα κ με το που γεννησαν εβγαζαν φουλ....!!:D:D:D

α ωραια! ξεαγχωθηκα λιγο

θα τρωω και μια εβδομαδα τραχανα πριν γεννησω!!

UzVGp2.png

Ρεθυμνιωτης ο συζυγος ε? Μια χαρα...προσεχε μη παρεις καμια "μυρωδια" απο Ζωνιανα όταν θα περνας απ'εξω!!ΑΧχαχαχχαχα!! Κι εγω κρητικια ειμαι κι εχω να παω απο τη βαπτιση του γιου μου αστα!!Ολο κατι τυχαινει και το αναβαλλουμε!!

Ρε πολλη Κρητη εδω μέσα!!! άντε να γεννησουμε τα κοπελιδάκια μας με το καλό!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

εγραφα εγραφα εγραφα και μου εκλεισε τοο πισι γκρρρρρρρρρρ

διδυμακι, ρωτα την κατια που ανεβαζει τελειες φωτος πως το κανει

εγω εχω σεντονια απο εκει

πηγα να παρω τον καταλαγο απο την γενικη ταχυδρομικη και μου ειπαν δεν βγαζουν πια καταλογο, απο ιντερνετ πια τα παραγγελνουμε

απο ιντερνετ τα παραγγελνα αλλα ο καταλογος ειναι πιο ωραιος για ξεφυλλισμα

ποτε θα μαθετε το φυλο εσεις οεο????:P

θα κανω μαθηματα μεχρι να μου πει στοπ ο γιατρος, τα 2 απο τα 3 ειναι ανηψακια οποτε θα ερχονται σπιτι μου τον τελευταιο καιρο

φανταζεστε να μου σπασουν τα νερα και να ειμαι σε κανενα σπιτι για μαθημα??? ντροπη!!! και ποτε θα προλαβω να ετοιμαστω(ξυρισμα απο κατω)

αληθεια πως τα πατε με το ξυρισμα? εμενα με δυσκολευει πια στο ορθιο

νομιζω σε λιγο καιρο θα βαζω πετσετουλα και θα καθομαι στο τοιχωμα της μπανιερας

ευχομαι το καλυτερο για εσεα , τα μικρα σου και τον συζυγο!

επειδη ομως κοριτσακι ειμαι λιγο αγεωγραφητη... το μπαχρεν ουτε πυ το ξερω, τι συνθηκες επικρατουν? δεν ειναι καμια τριτοκοσμικη χωρα ε? ε αφου εχει αεροδρομιο δεν νομιζω:rolleyes:

ναι αναλογα τι τρως συνηθως αντιδρουν

εγω εχω παρατηρησει οτι τα σκ που δεν πινω βραδυ το χαπι του θυροειδη ειναι παρα πολυ ησυχος, ενω τις καθημερινες που παιρνω μισο χαπακι το βραδυ του θυροειδη , ξεσαλωσει στις κλωτσιες

θελω να ρωτησω τον γιατρο γιατι?

επισης εμενα δεν βγαζει τπτ το στηθος μου αλλα δεν το εχω και πιεσει ποτε

εσυ γιατι το πιεσες???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

παντως με το δικο μου το μυαλο σκεφτομαι μηπως επειδη δεν εκκρινεται τπτ απο το στηθος μου μηπως δεν θα εχω γαλα???:confused::confused::confused:

εγω didi ξυριζομαι ορθια :oops::oops: με το ενα ποδι πανω στην μπανιερα προσπαθησα καθιστη αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο ποναει η κοιλια..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

impatient εγω βγαζω σταγονες χωρις να το πιεζω..Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ το καταλαβαινω που τρεχει κιολας κανονικα...τα εχω κανει ολα τα φανελακια μου χαλια...αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο αλλα μακρια τα χερια μου απο εκει....να μην το πειραζω καθολου...καλα οχι οτι το ειχα ακουμπησει απο τοτε που εμαθα για την εγκυμοσυνη με τον πονο που ειχα...αλλα κ τωρα ειναι ενα μερος του σωματος που το εχω ξεχασει κ εγω κ ο αμορες μονο φατε ματια ψαρια...αχαχαχα!!

παντως didi δεν ειναι απαραιτητο να τρεξει πριν την γεννα..σε πολλες κοπελες που ξερω...δεν ειχαν καν δειγμα οτι θα εχουν γαλα κ με το που γεννησαν εβγαζαν φουλ....!!:D:D:D

εμενα εχει αυξηθεί το στήθος, φαίνονται εντινα οι φλέβες, οι θυλές εχουν σκουρίνει κ μεγαλώσει, αλλά τίποτα άλλο!

εγω didi ξυριζομαι ορθια :oops::oops: με το ενα ποδι πανω στην μπανιερα προσπαθησα καθιστη αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο ποναει η κοιλια..

εγω στο ξυρισμα των ποδιών εχω λίγο πρόβλημα γιατί πιεζεται η κοιλιά μου. στην περιοχή του μπικίνι σηκώνω ποδι κ παλέυωωωωωω!!!!!

αργότερα, ήδη έχω προετοιμάσει τον άντρα μου, θα με βοηθάει αυτός. τον έβαλα σε δίλημα, θελει να βλεπει την γυναίκα του αρκούδα;;;;:oops::rolleyes:

Διαφημίσεις

κατια μου σε καταλαβαινω γιατι ειμαι γυναικα και νοικοκυρα και ξερω τι θα πει καθαρισμα και αναστατωση. Οι αντρες δυστυχως δεν εχουν απολυτη αισθηση του τι χρειαζεται να γινει μεσα σε ενα σπιτι για να ειναι ετοιμο να υποδεχτει κοσμο, θεωρουν οτι ολα ειναι απλα και ευκολα και σιγα μωρε τον κοπο! Ψυχραιμια!

ετσι ακριβως οπως τα λες!!!!!!!!!!

αντε αντε θα παω στον γιατρο μας με γουρουνοτριχα στη γεννα! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αν και εχω παρατηρηση οτι αργουν να βγουν οι τριχες πια

ισως λογω εγκυμοσυνης

αλλα η κοιλιααααα ο αντρας μου λεει στο μωρο χθες πως καταντησες ετσι τη μανα σου αρκουδιαρα!

UzVGp2.png

απο τη γραμματοσειρα καταλαβα οτι τα εγραφες στο word και μετα τα εκανες επικολληση για να μην χαθουν! χαχαχαχαχαχαχαχαχ:D:D:D:D:D

καταρχην πολυχρονη και του χρονου θα σου σβηνει ο μιχαλιος τα κερακια!!!!glitter-graphics-cake-045172.gif

οσο για ολα αυτα που εγραψες

καλα τα λεω ιδιοι ειναι οι δικοι μας!

κι εμενα της τελευταιας στιγμης και την πιο ακαταλληλης

αφου οι τσακωμοι μας παντα ηταν στις γιορτες , τα γενεθλια, και την πρωτοχρονια που κανω τραπεζι

καθε χρονο λεει του χρονου δεν θα κανουμε γιορτη γενεθλια τραπεζι!!!! μονο και μονο γιατι εγω καθαριζω αυτος βρωμιζει και δεν καταλαβαινει!

ουφ

ιδιοι!!! το λεει και η παροιμια... μονο ο αμορες της μπαρμπουλας ειναι η εξαιρεση! ελπιζω κι ο γιος μου, αυριο μεθαυριο...:P:p:p

σ'ευχαριστω πολυ, κοριτσακι μου! του χρονου καμια να μην προλαβει τα κερακια της! να μας τα σβησουν ολονων τα μπεμπεδακια μας!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

χαχαχαχαχαχαχα ντροπηηηηηη καλα να παμε προετοιμασμενες αλλα αν σπασουν τα νερα κ η τριχα καγκελο καλα απο κατω θα πουν οι νοσοκομες λογικο αλλα τα ποδια?? χαχαχαχαχχαχ θα ειναι το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτομαστε εκεινη την στιγμη.. θα πουμε ειναι χειμωνας κ μιας κ δεν μπορουμε τα κανουμε μια στο τοσο..:tongue::tongue::tongue::tongue:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Χρονια πολλα Κατια και απο δω...ε και μην αγχωνεσαι ε??!!! Πραγμα που φτιαχνει δε θελει νευρα!

BArboula...εισαι ιδιωτικό τομεα? Γιατι εμενα με πιανει λιγο απο δημοσιο και λιγο απο ιδιωτικο και δε δικαουμαι το 6μηνο του ΟΑΕΔ γμτ....κλαψ κλαψ...καλα θα ηταν...οποτε μονο μολις μπω στον 8ο αδεια και μετα λοχεια 63 μερες και μετα θα παρω την ισοχρονη +3,5 μηνες δηλαδη...θα κοτσαρω και μια αναρρωτικη, καμια κανονικη αδεια ...ε καπως θα τα καταφερω να το φτασω 6 μηνων το μπεμπακι να θηλασει. Ετσι τα εχω υπολογισει δηλαδη...

Τωρα ψαχνω να δω πώς θα παρω την επ'απειλουμενη, αν χρειαζεται απλα ενα χαρτι γιατρου (νοσοκομειου) που να λεει το λογο (συσπασεις, αιμορραγια κτλ.. κτλ) ή πρεπει να εχεις χαρτι νοσηλειας (πραγμα που μου φαινεται τραβηγμενο..). Αν ξερει καμια σας να μου πει γιατι δε βγαζω ακρη απο διαφορα site που κοιταω!!!

Ριτσα...περαστικα, σερνεται μια γαστρεντεριτιδα απ'ο,τι ξερω...

ΜΑρκελα...ποιος τρεχει να τα παρει ολα τα επιδοματα αμα εισαι στο κρεβατι ή τρεχεις με το μωρο??? Κάνεις καμια εξουσιοδοτηση στον αντρα ξερω γω? Ξερω οτι μπαινουν αυτοματα στο λογαριασμο που δηλωνεις αλλα καποιος δε πρεπει να πηγαινει να καταθετει τα χαρτια?

17.30 εχω τη επιπεδουυυυυυ γιουπιιιιιι και μετα ΙΚΕΑ, τζαμπο, πρακτικερ κτλ βολταα!!!

περιμενουμε νεα μπισκοτακι απο την μπουμπου!!!

και καλα ψωνια!!

εμεις αλλες 2 μερες για την β επιπεδου!

ρε κοριτσια ειχε καμια προβλημα στη β επιπεδου να της πει ο γιατρος πηγαινε αδειασε το εντερο και μετα ξαναελα

κατι τετοιο ειχα διαβασει πριν 1-2 μηνες στο αλλο φορουμ

UzVGp2.png

Αντε κοριτσακι με γεια τον παιδαρο!!! Τον κουκλο τον ψηλεα τον καραμπουζουκλή!!!Φτου του μη τον ματιασουμε!!! Αχχχ ολες οι αγορομανες ετσι ειμαστε με τους γιους...και μετα ερχεται μια ΝΥΦΗ και μας ΧΑΛΑΕΙ το παιδι ε???Αχαχχαχαχαχαχ!!!

Γεια σου ρε Ντιντι με τα ξυρισματα σου@@@!!! Βάλε καθρεπτη αν δε βολευεσαι...και τωρα ειναι αρχη...κατσε να εισαι στο μηνα σου και να θες να ¨φρεσκαριστεις" εκει κατω για τη γεννα αχαχαχχα...εχει να πεσει πολυ γελιο!!

Βρε κοριτσια μα πώς σας βγαινει γαλα απο τωρα?? Περιεργο μου φαινεται όχι απιθανο βεβαια..εγω ειμαι πρισμενη σαν να μη πω κι εγω, τα μασταρια της αγελαδας, κι αυτα τα σουτιεν εγκυμοσυνης με εκνευριζουν αφανταστα! Ενω στο γιο μου ειχαν μαυρισει κι εμενα τωρα δεν ειναι ακομα μαυρα, κι ουτε εχω αυτη τη γραμμη με τριχες στη κοιλια. Αλλα σα να μου φαινεται οτι φουσκωσα κι αλλο ρε κοριτσια...πού θα πάω πια!!!???

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...