Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!!

Μαριτακι να ζησετε..παντα χαμογελαστοι και με το καλο το μπεμπακι σας.

Οι υπολοιπες τι κανετε?Με μια γρηγορη ματια ειδα κατι για αρρωστουλες..περαστικα ευχομαι..ειναι και η εποχη τετοια τωρα..οτι να ναι

ελενακι μου καλα εισαι κοριτσακι ???

Γεια σας κορίτσια και απο εμένα!

Τί κάνετε?

Περαστικά στις αρρωστούλες μας!

Elenaki πώς είσαι? Σου έβαλαν να κάνεις εξετάσεις?

Cristy μεγάλη γκάμα επιλογών βλέπω....εγώ δεν θα μπορούσα τέτοια ανακατοσούρα, θα είχαν σπάσει τα νεύρα μου. Συγχαρητήρια για την υπομονή σου!

barboula και sapi τέλεια τα νεα για τα μωράκια σας

Φιλάκια πολλά σε όλα τα γλυκά κοριτσάκια του topic!!!

υρις μου φιλακια και σε εσενα :*

Κοριτσια εγω σημερα ειμαι χαλια ψυχολογικα!Ζητησα απο τον εργοδοτη μου να μην ερθω αυριο και να αλλαξουμε λιγο το προγραμμα των ραντεβου(δουλευω σε οδοντιατρειο),για να μην ταλαιπωρηθω λογω απεργιας(φοβαμαι γιατι περναω απο το κεντρο για να ερθω για δουλεια)και η απαντηση του...Δεν με ενδιαφερει,βρες τροπο και ελα!Να σκεφτητε οτι ειμαι απο 20 χρονων εδω και εχω πονεσει το ιατρειο σαν να ειναι δικο μου!Μεχρι πριν 2 χρονια ηταν αψογος και το εκτιμουσε...τωρα με ολα αυτα που γινονται την εχει δει ΑΦΕΝΤΙΚΟ!Φανταστητε οτι η γυναικα του ταλαιπωρηθηκε πολυ να κανει παιδια και τα καταφερε μετα απο πολλα χρονια με εξωσωματικη!Μα πως ειναι δυνατον να ξεχνανε?Δεν εχουν φοβο θεου ρε κοριτσια?Δεν μπορω να διεκδικησω και πολλα βαση νομου γιατι εχουμε κανει δικη μας συμφωνια οσο αφορα μισθο και ωραριο(ανεξαρτητα απο το ικα).Σας ζαλισα αλλα νιωθω πολυ χαζη που τον εμπιστευτηκα και που ημουν τοσα χρονια αψογη υπαλληλος(σας το ορκιζομαι οτι ποναγα το ιατρειο σαν να ηταν δικο μου)και μου το ξελπηρωνει τωρα με αυτο τον τροπο!Στην πιο δυσκολη και ευαισθητη περιοδο της ζωης μου!Σορυ που σας ζαλισα με τα δικα μου!

εχεις απολυτο δικιο!!! ντροπη του για την συμπεριφορα αλλα και περισσοτερο για τον τροπο του, ακου εκει να τσακιστεις να ερθεις! πως μου τι δινουν τα αφεντικα , επειδη ειναι αφεντικα , να το παιζουν αφεντικα!!!!!!!!

οταν ημουν φοιτιτρια και μετα χρωστουσα καποια μαθηματα αλλα δεν ηθελα να φυγω, δεν ηθελα να υποχρεωνω τους γονεις μου να μου στελνουν λεφτα οποτε επιασα δουλεια σε μια καφετερια 2-3 μαθηματα χρωστουσα τοτε και ως γνωστον στην πατρα εχουμε το καρναβαλι που εκεινη την εβδομαδα γινεται χαμος και πεφτει πανω στην εξεταστικη

τελος παντων για την εβδομαδα αυτη ειχε προσλαβει και αλλη μια κοπελα η οποια το τριημερο της αποκριας εξαφανιστικε και εβγαλα εγω ολη μερα το φιδι απο την τρυπα ξεπατωθηκα στη δουλεια αυτο το τριημερο και του ειπα Α... μετα την καθαρα δευτερα ομως θελω να παρω 3 μερες ρεπο γιατι γραφω μαθημα και θελω να διαβασω αυτος δεν ξερω δεν μου εδωσε σημασια? εγω καθαρα δευτερα δεν πηγα για δουλεια , με παιρνει τηλεφωνο "που εισαι?" του ξαναεξηγω τελος παντων δεν πηγα

μετα απο 4 μερες που πηγα για δουλεια μου λεει η αδρφη του, δεν δουλευεις σημερα

μα ειχα πει στον Α οτι πεμπτη θα ερθω , παρε το Α μου λεει, τον παιρνω και τι μου λεει: εχεις απολυθει απο την δευτερα . ντοινγκ:shock: εμεινα ανεργη 3-4 μηνες!

καλησπερα κοριτσακια μου!!! εγραφα μια ωρα για να σας πω το παραπονο μου... τα νευρα μου!!! και χαθηκε η συνδεση και σβηστηκαν ολα! οποτε θα τα πω εν ολιγης! τα χω παρει με τον αντρα μου!!! :evil::evil::evil: τοση ωρα που εγραφα μου φυγε το πολυ το ζορι... οποτε τωρα ειμαι καλυτερα! μου τη σπαει ομως που τους λες κατι, σου λενε ναι ναι και δεν το κανουν, κανουν μισες δουλειες, σε βασανιζουν και προσπαθουν να βγουν κι απο πανω... αυτα γιατι θα σβηστουν παλι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ κατια μου σε καταλαβαινω απολυτα! ετσι μου κανει και ο δικος μου...

τα ειχαμε πει αυτα... απλα αφου τους παντρευτηκαμε πρεπει πια να συνηθισουμε οτι ετσι ειναι και δεν μπορουμε και να τους πολυαλλαξουμε...

ελπιζω να ειστε καλυτερα σημερα665594nw65ee4at6.gif

γεια σας

σκορπια διαδηλωση καταντισαμε

ποιες εχουνε αυριο γιατρο;;;;;

κατια μου γελαω με το μηνυμα σου αλλα τα ιδια ζω και μου την ανεβαζει την πιεση

ο καλος μου και μετα μου λεει :αφου εχεις υποταση αγαπη μου , για σενα το κανω!

σημερα με επιασαν σχεδων τα κλαματα , με ειδα στον καθρεφτη και δεν με αναγνωριζα! εχω κανει ενα κ@λο αλλο πραγμα ! και εχω παρει μονο 1,5 κιλο

εχουμε κατι κοινωνικες εκδηλωσεις και δεν χωραω σε κανενα ρουχο

η ασπρη ριζα εχει φτασει μεχρι το πιγουνι! εχ παρει μια φυτικη αλλα ολο το αναβαλω!

με ειδε ετσι ο καημενος και ερχισε να μου λεει οτι ειμαι ομορφη και οπου και να παμε θα κοιτανε το θαυματακι πυ εχω στην κοιλια μου και οχι την ριζα και τα οπισθια!

τι να κανει και αυτος;;;; υπομονη!

αχ ροδουλα μου απλα παρτο αποφαση να βαψεις τα μαλλια σου και να ανανεωθεις! και εγω με την μαυρη ριζα 4 εκατοστα και το υπολοιπο κοκκινοχαλκινο ξεβαμμενο μαλλι ενιωθα σαν τσιγγανακι:D

παντως εμενα μερικες φορες ο ντιντος μου λεει"πως σε κατηντησα ετσι???"

εκει του απαντω ο γιατρος με κατηντησε οχι εσυ για να μαθει!

και αλλες φορες μου λεει τι σεξυ εγκυος εισαι εσυ

ο,τι να 'ναι!

UzVGp2.png

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!

Ιωαννάκι μου καλημέρα!

Μόλις περάσει και ο επόμενος θα κάνω υπέρηχο και αν δεν βρεθεί τίποτα περίεργο τότε βουρ....προς το παρόν αναμένω και υπομένω!!!:oops::oops::oops:

pregnancy-ticker___.png

Καλημέρα γλύκες μου!

Τί κάνετε?

Didi το φαγητό είναι ο τομέας σου, για αυτό θες το παιδί να γίνει σεφ για να σου μαγειρεύει!!!!

τωρα το καταλαβες κριτσακι μου???;);):D

UzVGp2.png

ναι αναλογα τι τρως συνηθως αντιδρουν

εγω εχω παρατηρησει οτι τα σκ που δεν πινω βραδυ το χαπι του θυροειδη ειναι παρα πολυ ησυχος, ενω τις καθημερινες που παιρνω μισο χαπακι το βραδυ του θυροειδη , ξεσαλωσει στις κλωτσιες

θελω να ρωτησω τον γιατρο γιατι?

επισης εμενα δεν βγαζει τπτ το στηθος μου αλλα δεν το εχω και πιεσει ποτε

εσυ γιατι το πιεσες???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

παντως με το δικο μου το μυαλο σκεφτομαι μηπως επειδη δεν εκκρινεται τπτ απο το στηθος μου μηπως δεν θα εχω γαλα???:confused::confused::confused:

δεν το πιεσα, παρατηρουσα ποσο εχει αλλαξει το χρωμα και ειδα τη σταγονα! Και μετα οκ, το πιεσα και οντως ειδα κι αλλη σταγονα... Επισης σημερα το μωρο μετα απο σχετικη τεμπελιαση 2 ημερων, τα εχει δει ολα, κλωτσαει και το απολαμβανω! και δεν εχω φαει τπτ διαφορετικο απο τις αλλες μερες ρε παιδι μου, τι να πω..

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσακια...

υρις με το καλο να παρεις το πρασινο φως λοιπον τον επομενο μηνα...

didi μια απο τα ιδια με το ξυρισμα...με τιποτα...νιωθω οσο σκυβω οτι πιεζομαι κ μετα ποναω λες κ εχει κατεβει το μωρο ετοιμο να βγει....αχαχα!!φτου φτου!!σε λιγο θα θελουμε καθρεφτακι....αχαχα!!

εγω οπως ειπα σταματαω λογικα απο την δουλεια οπως λενε 56 μερες πριν οποτε εκει γυρω στις 7 Δεκεμβρη....!ηδη στην δουλεια μου τα γραφεια ειναι κολλητα κ δεν εχω πολυ χορο να κατσω...παλι καλα που δεν εχω μεγαλη κοιλια....εγω σημερα με το που ηπια το πρωι το σιδηρο κ χαλαρωσα στο κρεβατι μου εριχνε κατι ξεγυρισμενες....αχαχαχα..!!τρελαθηκα...πλεον τον νιωθω συνεχεια σχεδον....!:D:D

λοιπον νομιζω οτι το βρηκα με τις φωτο..το μεσημερι απο το σπιτι αν τα καταφερω θα σας βαλω ενα κουβερτακι που εφτιαξε η μαμα μου!!:D:D

Jr39p2.png

Ιωαννάκι μου καλημέρα!

Μόλις περάσει και ο επόμενος θα κάνω υπέρηχο και αν δεν βρεθεί τίποτα περίεργο τότε βουρ....προς το παρόν αναμένω και υπομένω!!!:oops::oops::oops:

θα ξεκινησεις με ενα απο τα δυο χαπια που προκαλουν περισσοτερα κ μεγαλυτερα ωαρια?

Z29ap2.png

καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσακια...

υρις με το καλο να παρεις το πρασινο φως λοιπον τον επομενο μηνα...

didi μια απο τα ιδια με το ξυρισμα...με τιποτα...νιωθω οσο σκυβω οτι πιεζομαι κ μετα ποναω λες κ εχει κατεβει το μωρο ετοιμο να βγει....αχαχα!!φτου φτου!!σε λιγο θα θελουμε καθρεφτακι....αχαχα!!

εγω οπως ειπα σταματαω λογικα απο την δουλεια οπως λενε 56 μερες πριν οποτε εκει γυρω στις 7 Δεκεμβρη....!ηδη στην δουλεια μου τα γραφεια ειναι κολλητα κ δεν εχω πολυ χορο να κατσω...παλι καλα που δεν εχω μεγαλη κοιλια....εγω σημερα με το που ηπια το πρωι το σιδηρο κ χαλαρωσα στο κρεβατι μου εριχνε κατι ξεγυρισμενες....αχαχαχα..!!τρελαθηκα...πλεον τον νιωθω συνεχεια σχεδον....!:D:D

λοιπον νομιζω οτι το βρηκα με τις φωτο..το μεσημερι απο το σπιτι αν τα καταφερω θα σας βαλω ενα κουβερτακι που εφτιαξε η μαμα μου!!:D:D

τελεια μου αρεσουν πολυ τα χειροποιητα!!!κ αυτες οι μαμαδες κατα ενα περιεργο τροπο τα κανουν ολα τοσο ομορφα!!!!αντε να ερθει κ η δικια μου...ολο κ κατι θα ξικινησουμε!

Z29ap2.png

Καλημερα κορίτσια!!!! Επέστρεψα!!!!:P

Το σ/κ ήταν τέλειο, αλλά ο μπεμπάκος μου λόγο της μεγάλης αποστασης μαλλον ηταν φοβισμένος κ δεν κλωτσαγε πολύ. απο την δευτέρα που κατάλαβε οτι είναι σπιτάκι, άρχισε ξανά τις κλωτσιές.

χθες πήγα για β επιπέδου (μιας κ την προηγούμενη τριτη χάλασε ο υπέρηχος κ δεν γίνονταν μετρήσεις). κ όλα είναι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!

Μετρήσαμε τα πάντα κ αναπτύσσεται κανονικά!!! Την κυριακή μπήκα στον 6ο κ είναι 659γρ. μου είπε οτι θα ναι ψηλός, γιατί οι μετρησεις των οστών ηταν παραπάνω απο τον μεσο όρο ( αν κατάλαβα καλά :rolleyes:)!!!!

Καλά οταν είδαμε το προσωπό του τρελαθήκαμε!!! εγω ειλικρινά δακρυσα οταν τον είδα. τα χιλια είναι του άντρα μου (σαρκώδη) κ η μυτούλα μικρούλα σας την δική μου :tongue::tongue:!!!! μας ανοιγόκλεινε το στόμα του!!! αχ εκεινη την ωρα ήθελα να τον είχα στην αγκαλιά μου κ να τον ρούφαγα στα φιλιά!!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

impatient εγω βγαζω σταγονες χωρις να το πιεζω..Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ το καταλαβαινω που τρεχει κιολας κανονικα...τα εχω κανει ολα τα φανελακια μου χαλια...αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο αλλα μακρια τα χερια μου απο εκει....να μην το πειραζω καθολου...καλα οχι οτι το ειχα ακουμπησει απο τοτε που εμαθα για την εγκυμοσυνη με τον πονο που ειχα...αλλα κ τωρα ειναι ενα μερος του σωματος που το εχω ξεχασει κ εγω κ ο αμορες μονο φατε ματια ψαρια...αχαχαχα!!

παντως didi δεν ειναι απαραιτητο να τρεξει πριν την γεννα..σε πολλες κοπελες που ξερω...δεν ειχαν καν δειγμα οτι θα εχουν γαλα κ με το που γεννησαν εβγαζαν φουλ....!!:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω, κοπελες μου! να στε ολες καλα και με το καλο ολες να γεμισουμε με μωρουδελιστικα αρωματακια την αγκαλια μας!!! :tongue:

cake.thumbnail.jpg?w=497

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΑ 1000ΣΕΙΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Το σ/κ ήταν τέλειο, αλλά ο μπεμπάκος μου λόγο της μεγάλης αποστασης μαλλον ηταν φοβισμένος κ δεν κλωτσαγε πολύ. απο την δευτέρα που κατάλαβε οτι είναι σπιτάκι, άρχισε ξανά τις κλωτσιές.

χθες πήγα για β επιπέδου (μιας κ την προηγούμενη τριτη χάλασε ο υπέρηχος κ δεν γίνονταν μετρήσεις). κ όλα είναι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!

Μετρήσαμε τα πάντα κ αναπτύσσεται κανονικά!!! Την κυριακή μπήκα στον 6ο κ είναι 659γρ. μου είπε οτι θα ναι ψηλός, γιατί οι μετρησεις των οστών ηταν παραπάνω απο τον μεσο όρο ( αν κατάλαβα καλά :rolleyes:)!!!!

Καλά οταν είδαμε το προσωπό του τρελαθήκαμε!!! εγω ειλικρινά δακρυσα οταν τον είδα. τα χιλια είναι του άντρα μου (σαρκώδη) κ η μυτούλα μικρούλα σας την δική μου :tongue::tongue:!!!! μας ανοιγόκλεινε το στόμα του!!! αχ εκεινη την ωρα ήθελα να τον είχα στην αγκαλιά μου κ να τον ρούφαγα στα φιλιά!!!!!!

τελεια!!!!πολυ ωραια ολα!!κ ψηλος ψηλος μπραβο μια χαρα κ ολα με το καλο να ερθουν!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Z29ap2.png

τι ομορφα που τα περιγραφεις!!! φανταζομαι τον ειδατε σε 3d ε? σου εφυγε και ενα αγχος μεγαλο! ολα καλα να σας πανε!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημέρα!!!

Υπέροχη περιγραφή....χαζομάμά και χαζομπαμπάς σας βλέπω απο τώρα!!!

Με το καλό να το κρατήσεις αγκαλία και να το ταράξεις στα φιλιά και τις αγκαλιές.....εκεί να δεις πώς θα σου κάνει....δεν θα ξεκολλάς!!!

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...