Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

περαστικα για την μικρη μου νυφουλα!!! αλλαζει κι ο καιρος και "τσιμπανε" διαφορες ιωσεις, κρυωματα...

εχεις πολλα πανω σου και ο οργανισμος βγαζει διαφορα... ψυχοσωματικα! λιγο εμεινε ακομα!!! ετσι να σκεφτεσαι... παει το μισο... φευγει κι ο σεπτεμβρης... φτανουμε σιγα σιγα! υπομονη!!!

μονο υπομονη πλεον μου εμεινε δεν μπορω να κανω κ κατι αλλο.. πονει λεει η κοιλια της εδω κ 2-3 ημερες μου το ελεγε ποτε ποτε μια δυο φορες την ημερα μαλλον ειναι ιωση..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μονο υπομονη πλεον μου εμεινε δεν μπορω να κανω κ κατι αλλο.. πονει λεει η κοιλια της εδω κ 2-3 ημερες μου το ελεγε ποτε ποτε μια δυο φορες την ημερα μαλλον ειναι ιωση..

εεε... 2-3 μερες και θα κανει τον κυκλο της και θα περασει! λιγο ντεπονακι, κανενα λαπα, φιδε ή σουπιτσα και κοψτης τα πολλα γλυκα, σοκολατες, φρουτα να μην της κανουν διαρροια...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εεε... 2-3 μερες και θα κανει τον κυκλο της και θα περασει! λιγο ντεπονακι, κανενα λαπα, φιδε ή σουπιτσα και κοψτης τα πολλα γλυκα, σοκολατες, φρουτα να μην της κανουν διαρροια...

ναι θελει μια μικρη διαιτα να της κανω..αλλα εκανε μια φορα μονο κακα της για να δουμε τι θα κανει. ευτηχως δεν ειναι υψηλος πηρετος..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερααααα....τι κανουμε??ολα καλα??

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΙΑΑΑΑΑ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΣΟΥ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ....!θα γινεται ενας χαμος στην Αθηνα σημερα η αληθεια!!αντε οπως ειπε κ ο συζυγοσ με το καλο του χρονου να σβηνει τα κερακια ο Μιχαλιος....!!:D

οσο για τα νευρα απολυτο δικιο σου ριχνω....μα απολυτο....αλλα καλα κανεις κ το αφησες στο χθες....τωρα με το μωρουλακι σου βαθιες αναπνοες μονο κ να κραταμε την πιεση χαμηλα...!ετσιιιι???ετσιιι!!αντε περιμενουμε νεα απο τον γιατρουλη αν προλαβεις κ μπεις...!!

εγω ξυπνησα με βαρυστομαχια σημερα...αλλα λιγο με τις κλωτσιες του μπεμπη λιγο με τα ναζια του αμορε χαμογελασα κ σηκωθηκα για δουλεια....!κ μας ειχε κλεισει την δουλεια το ΠΑΜΕ επειδη δεν απεργουμε.....οτι να ναι..!!

ritsa Μου περαστικα κ στην μπουμπουκα σου την μικρη αλλα κ σε εσενα κ παλι κ ελπιζω τωρα που θα πας στον δερματολογο να βρεθει λυση με το ποδι...:D:D

εγω κοριτσια ισως κατεβω Κρητη τον αλλο μηνα τελικα....η αδερφη του αμορε που της ειπαμε για τον νονο επρεπε να δει αν θα κανει νωριτερα τον λογο η αλλιως μετα απο ενα χρονο..κ αποφασισε να το κανει 28 οκτωβρη..κ ισως κατεβουμε για 3 μερες κατω...αν με αφησει εμενα ο γιατρος φυσικα...!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!Κατια μου χρονια πολλα!Να τα εκατοστησεις!Αντε με το καλο να δεις το μωρακι σου σημερα!Κοριτσακια μου απ οτι διαβαζω καλα ειμαστε!Ριτσακι μου περαστικουλια και σε σενα και στη μοκρουλα σου!Εγω κοριτσια σημερα ξυπνησα με τρομερο στομαχοπονο!Δεν ξερω γιατι....Προχθες το βραδυ παλι με εστριβε η κοιλια μου και με ποναγε το στομαχι μου!Τι να ειναι παλι αυτο?Λετε να με τριγυρναει καμια ιωση γαστρεντεριτιδας?Αυτο μου ελειπε!

o5etp3.png?xVMpoyHp

καλημερα μπαρμπουλα μου!

ευχαριστω για τις ευχες!!! να σαι καλα και με το καλο, εσυ κι ο αμορες, να υποδεχθειτε το κοπελακι σας!

σε ζηλευω τρελα για την κρητη!!! εχω απτο φεβρουαριο να κατεβω, ηταν το τελευταιο και "τυχερο" ταξιδι, πριν μεινω εγκυος!!! ;););) απο που ειναι ο αμορες? εμεις... ηρακλειο! οπου και να πας η κρητη ειναι μουρλια! απλα... τωρα θα ρωτησεις το γιατρο, πες του τι και πως (καραβι-αεροπλανο, κλπ) και θα αφιερωσεις τη μιση μερα πριν πας και τη μιση μερα αφου φτασεις για ξεκουραση!!! ο αμορες ειναι προκομμενο παιδι και θα τα αναλαβει αυτος οσα πρεπει να γινουν! με το καλο και ο λογος... τυχερος, να φερει γαμο και γεννητουρια συντομα!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Χρονια πολλα Κατια και απο δω...ε και μην αγχωνεσαι ε??!!! Πραγμα που φτιαχνει δε θελει νευρα!

BArboula...εισαι ιδιωτικό τομεα? Γιατι εμενα με πιανει λιγο απο δημοσιο και λιγο απο ιδιωτικο και δε δικαουμαι το 6μηνο του ΟΑΕΔ γμτ....κλαψ κλαψ...καλα θα ηταν...οποτε μονο μολις μπω στον 8ο αδεια και μετα λοχεια 63 μερες και μετα θα παρω την ισοχρονη +3,5 μηνες δηλαδη...θα κοτσαρω και μια αναρρωτικη, καμια κανονικη αδεια ...ε καπως θα τα καταφερω να το φτασω 6 μηνων το μπεμπακι να θηλασει. Ετσι τα εχω υπολογισει δηλαδη...

Τωρα ψαχνω να δω πώς θα παρω την επ'απειλουμενη, αν χρειαζεται απλα ενα χαρτι γιατρου (νοσοκομειου) που να λεει το λογο (συσπασεις, αιμορραγια κτλ.. κτλ) ή πρεπει να εχεις χαρτι νοσηλειας (πραγμα που μου φαινεται τραβηγμενο..). Αν ξερει καμια σας να μου πει γιατι δε βγαζω ακρη απο διαφορα site που κοιταω!!!

Ριτσα...περαστικα, σερνεται μια γαστρεντεριτιδα απ'ο,τι ξερω...

ΜΑρκελα...ποιος τρεχει να τα παρει ολα τα επιδοματα αμα εισαι στο κρεβατι ή τρεχεις με το μωρο??? Κάνεις καμια εξουσιοδοτηση στον αντρα ξερω γω? Ξερω οτι μπαινουν αυτοματα στο λογαριασμο που δηλωνεις αλλα καποιος δε πρεπει να πηγαινει να καταθετει τα χαρτια?

17.30 εχω τη επιπεδουυυυυυ γιουπιιιιιι και μετα ΙΚΕΑ, τζαμπο, πρακτικερ κτλ βολταα!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!Κατια μου χρονια πολλα!Να τα εκατοστησεις!Αντε με το καλο να δεις το μωρακι σου σημερα!Κοριτσακια μου απ οτι διαβαζω καλα ειμαστε!Ριτσακι μου περαστικουλια και σε σενα και στη μοκρουλα σου!Εγω κοριτσια σημερα ξυπνησα με τρομερο στομαχοπονο!Δεν ξερω γιατι....Προχθες το βραδυ παλι με εστριβε η κοιλια μου και με ποναγε το στομαχι μου!Τι να ειναι παλι αυτο?Λετε να με τριγυρναει καμια ιωση γαστρεντεριτιδας?Αυτο μου ελειπε!

ευχαριστω πολυ!!! με το καλο να ερθει η ωρα να χαρουμε ολες τα μπεμπακια μας!

προσπαθησε να τρως για κανα δυο μερες "στεγνες", καθαρες τροφες και απεφυγε λιπαρα, γλυκα, λαδια, φρουτα, κλπ... αν δεις κι εχεις δυνατο πονο η δεκατα-πυρετο ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ τηλεφωνο στο γιατρο σου! οχι οτι ειναι τιποτα, αλλα να σου πει τι να παρεις για να μην ταλαιπωρησε αδικα! περαστικα σας κι εσας...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

μπισκοτακι ναι ειμαι ιδιωτικο....αλλα ετσι οπως το σκεφτηκες μια χαρα μοου ακουγεται για να καταφερεις να ευχαριστηθεις λιγο το μωρουλι σου...αντε με το καλο σημερα η β επιπεδου κ η επισκεψη στα καταστηματα...χεχεχε..!κ εγω ετσι το ειχα σχεδιασει την 1η φορα ΑΛΛΑ εμεινε στην μεση η εξεταση....χεχε...ευχομαι εσυ να μην ταλαιπωρηθεις κ να τελειωσεις μια κ εξω...!οσο για την αδεια δεν ξερω τι γινεται..ρωτα σημερα τον γιατρο...αλλα νομιζω απλη αδεια ειναι μια χαρα...δεν πιστευω να χρειαζεται νοσηλειας...!

Κατια μου εμεις δυστυχως με αυτα κ με εκεινα εχουμε να παμε 2 χρονια....απο τις δημοτικες εκλογες...!ειναι απο Ρεθυμο ο αμορες....κοντα στα Ζωνιανα αλλα εμεις θα μεινουμε Ρεθυμνο κ εκει θα ειναι κ ο λογος...κ η πεθερα μου μου ειπε αν καταφερω κ κατεβω κ εγω θα παρουμε το καινουριο πλοιο κατευθειαν για ρεθυμνο κ θα μας κλεισει καμπινα...κ ο αμορες λεει φυσικα κ θα κλεισουμε καμπινα...αλλιως δεν ερχεται...ηδη ταλαιπωρηθηκα πολυ για ικαρια...που ημουν σε καναπε...φαντασου κ ηταν καλοκαιρι κ ημουν 3 μηνων...τωρα που θα ειμαι 6 στα 7..Ας ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ..!

καλημερα διδυμακιιιιι!!!!

Jr39p2.png

εγραφα εγραφα εγραφα και μου εκλεισε τοο πισι γκρρρρρρρρρρ

didi Μου οχι δεν θελω στο φεης να το περασω..ειπααμε.....για εσας εδω ηθελα..κ δεν χρειαζεται σκανερ γιατι μου τις εδωσε σε dvd....αλλα ευχαριστω παντως...!!

..!

διδυμακι, ρωτα την κατια που ανεβαζει τελειες φωτος πως το κανει

πιο πανω ελεγε καποια για τα λαρεντουτ εγω εχω παρει καποια ρουχα για τα παιδια ηταν πολυ καλα..δικα μου φοβαμαι να παρω γιατι δεν ξερω νουμερο ενω τα παιδικα βασει του υψους των παιδιων μια χαρα ερχονται..

εγω εχω σεντονια απο εκει

πηγα να παρω τον καταλαγο απο την γενικη ταχυδρομικη και μου ειπαν δεν βγαζουν πια καταλογο, απο ιντερνετ πια τα παραγγελνουμε

απο ιντερνετ τα παραγγελνα αλλα ο καταλογος ειναι πιο ωραιος για ξεφυλλισμα

Εμφανίστηκαν όλα τα κοριτσάκια βλέπω!! Ναι, εμείς είμαστε στο γραφείο και μπαίνουμε πρωί πρωί!

Μακάρι να το μάθω το φύλο, θα μπω και θα φτιάξω ένα τικεράκι γιγαντοαφίσα!!!!!!!!! :P:p:p Αφού κοιτούσα τη λίστα της Κάτιας και μόνο 3 δεν ξέρουμε ακόμη!

Δεν μου είπατε οι εργαζόμενες, πότε σκοπεύετε να σταματήσετε τη δουλειά; Το μπισκοτάκι λόγω ηλίθιου αφεντικού πολύ σύντομα από ότι κατάλαβα... Οι υπόλοιπες;

ποτε θα μαθετε το φυλο εσεις οεο????:P

θα κανω μαθηματα μεχρι να μου πει στοπ ο γιατρος, τα 2 απο τα 3 ειναι ανηψακια οποτε θα ερχονται σπιτι μου τον τελευταιο καιρο

φανταζεστε να μου σπασουν τα νερα και να ειμαι σε κανενα σπιτι για μαθημα??? ντροπη!!! και ποτε θα προλαβω να ετοιμαστω(ξυρισμα απο κατω)

αληθεια πως τα πατε με το ξυρισμα? εμενα με δυσκολευει πια στο ορθιο

νομιζω σε λιγο καιρο θα βαζω πετσετουλα και θα καθομαι στο τοιχωμα της μπανιερας

Γεια σας κι από μένα!

Στην παρούσα φάση είμαι πολύ "γειά σου"...

Η κοιλιά έχει γίνει ίσα κι όμοια μ΄ αυτήν που είχα όταν ήμουν στον 8ο στην κόρη μου.

Επίσης οι καούρες και τα ρεψίματα.

Τώρα με ενοχλεί οτιδήποτε κι αν φάω... και η ζυγαριά ακόμη καρφωμένη έτσι???

Μελετάω το βιβλίο μου για την εγκυμοσύνη στα δίδυμα, υποτίθεται για καλύτερα, για να παίρνω συμβουλές επιβίωσης και απλά συνειδητοποιώ ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ πολύ χειρότερα...

Επίσης μελετάω για η ζωή στο Μπαχρέιν... (έναν από τους πιθανούς τόπους μετεγκατάστασης).

Τα σενάρια για το ΠΟΥ θα γεννήσω κυμαίνονται από το: σουίτα στο ΙΑΣΩ με τον γιατρό που με παρακολουθεί τώρα (αν έχει πιάσει ο σύζυγος δουλειά σε Μπαχρέιν, Εμιράτα, άλλη Ασιατική χώρα ή Αφρική), έως το: Δημόσιο νοσοκομείο με το γιατρό εφημερίας. Τουλάχιστον και στη μια και στην άλλη περίπτωση θα έχω τη μαία μου...

Απ΄ ότι φαίνεται (και τους έχουν ήδη ανακοινώσει), τα αεροπλάνα του τύπου που πετάει ο σύζυξ θα αποτελούν παρελθόν για την εταιρία τον καιρό που εγώ θα γεννάω... TRAGICK που λέει κι η Τασούλα.

ευχομαι το καλυτερο για εσεα , τα μικρα σου και τον συζυγο!

επειδη ομως κοριτσακι ειμαι λιγο αγεωγραφητη... το μπαχρεν ουτε πυ το ξερω, τι συνθηκες επικρατουν? δεν ειναι καμια τριτοκοσμικη χωρα ε? ε αφου εχει αεροδρομιο δεν νομιζω:rolleyes:

Γεια σας κι απο μενα! Να ρωτησω κατι; Υπαρχουν μερες που νιωθετε τα μωρα σας πιο πολυ κι αλλες λιγοτερο; Εδω και δυο μερες δεν νιωθω τοσο εντονα χτυπηματα. Πρεπει να ανησυχω; Κι επισης, εδω και δυο μερες βγαινει απο το στηθος μου κατι σαν σταγονες νερο οταν το πιεζω.. Το εχει καμια αλλη αυτο?

ναι αναλογα τι τρως συνηθως αντιδρουν

εγω εχω παρατηρησει οτι τα σκ που δεν πινω βραδυ το χαπι του θυροειδη ειναι παρα πολυ ησυχος, ενω τις καθημερινες που παιρνω μισο χαπακι το βραδυ του θυροειδη , ξεσαλωσει στις κλωτσιες

θελω να ρωτησω τον γιατρο γιατι?

επισης εμενα δεν βγαζει τπτ το στηθος μου αλλα δεν το εχω και πιεσει ποτε

εσυ γιατι το πιεσες???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

παντως με το δικο μου το μυαλο σκεφτομαι μηπως επειδη δεν εκκρινεται τπτ απο το στηθος μου μηπως δεν θα εχω γαλα???:confused::confused::confused:

UzVGp2.png

Καλημέρα γλύκες μου!

Τί κάνετε? Κάτια μου χρόνια πολλά χιλιόχρονη και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!!!

Marita περαστικά σου!

Εγώ σήμερα άρχισα τον 2ο κύκλο μετά το συμβάν....άλλος ένας έμεινε και μπορεί να πάρουμε το πράσινο φώς!άντε να δουμε!!!

Didi το φαγητό είναι ο τομέας σου, για αυτό θες το παιδί να γίνει σεφ για να σου μαγειρεύει!!!!

Σας φιλώ όλες και κουράγιο αλλά και προσοχή σε όσες κατέβουν κέντρο Αθήνα....γίνεται της τρελής το πανηγύρι!!!!

Elenaki μου ο γιατρός σου, σου είπε την πρώτη φορά που θα δεις περίοδο να δει την μήτρα με ύπερηχο????Συγνώμη που ρωτάω αλλά εμένα δεν την είδε αυτός...μάλλον θα τον αλλάξω αλλά ρωτάω για να ξέρω τί θα κάνω!!! Ευχαριστώ

pregnancy-ticker___.png

δεν ειναι ΤΕΛΕΙΟ??? μου λεει πρωι πρωι κι ο αντρας μου "τελευταια φορα που φυσας τα κερακια! απ του χρονου θα τα σβηνει ο μιχαλακης!" και ελιωσα, η χαζη!!!:tongue::tongue::tongue:

καλημερα σε ολες σας!!!!

ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!!!Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ Κ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΣ ΣΑΣ!!!!

Z29ap2.png

Καλημέρα γλύκες μου!

Τί κάνετε? Κάτια μου χρόνια πολλά χιλιόχρονη και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!!!

Marita περαστικά σου!

Εγώ σήμερα άρχισα τον 2ο κύκλο μετά το συμβάν....άλλος ένας έμεινε και μπορεί να πάρουμε το πράσινο φώς!άντε να δουμε!!!

Didi το φαγητό είναι ο τομέας σου, για αυτό θες το παιδί να γίνει σεφ για να σου μαγειρεύει!!!!

Σας φιλώ όλες και κουράγιο αλλά και προσοχή σε όσες κατέβουν κέντρο Αθήνα....γίνεται της τρελής το πανηγύρι!!!!

Elenaki μου ο γιατρός σου, σου είπε την πρώτη φορά που θα δεις περίοδο να δει την μήτρα με ύπερηχο????Συγνώμη που ρωτάω αλλά εμένα δεν την είδε αυτός...μάλλον θα τον αλλάξω αλλά ρωτάω για να ξέρω τί θα κάνω!!! Ευχαριστώ

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...