Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Επειδη εχω κουραστει πολυ σημερα και εχω στεναχωρηθει ακομα πιο πολυ... να σας πω τι εγινε και αν φταινε οι ορμονες, πειτε μου να το ξερω!

Αυριο εχω τα γεννεθλια μου! Ειμαι τοσο καιρο κλεισμενη στο σπιτι... με το αγχος, τους φοβους, τις στεναχωριες, τις μνημες μου... ειπα λοιπον (απο την παρασκευη ηδη) να ρθουν αυριο βραδυ οι γονεις μου και τα αδερφια μου, οι γονεις του και η αδερφη του, ο κουμπαρος μας και δυο φιλοι του για να κοψουμε μια τουρτα και να περασουμε λιγο καλα... κανονισα να ερθει η μαμα μου σημερα με μια γυναικα που παιρνω για να καθαρισουν να ειναι ολα τελεια και αυριο πρωι να μην εχω πολλα πολλα γιατι πρεπει να παω στο γιατρο και θα επικρατει και χαμος στην Αθηνα, οποτε η μαμα μου δυσκολα θα μπορουσε να μετακινηθει (χαλανδρι-βυρωνα)!

Εδω να σας πω, οτι ολο το καλοκαιρι περιμενω να φιλοτιμηθει να βαλουμε air condition στο δωματιο μας, για να το χουμε και για το χειμωνα... εχτες το πρωι λοιπον μου λεει «μου στειλαν το air condition (ενας πελατης του) και θα ρθει το απογευμα να το βαλει ενας φιλος μαστορας...» του απαντω, οτι καλυτερα να ερθει τριτη πρωι για να ναι και η μαμα μου και η γυναικα να τα καθαρισουν μετα... με τα χιλια δυο τον πειθω... οκ μεχρι εδω....

Σημερα, λοιπον, ερχεται με το μαστορα 10 η ωρα και ενα air condition 18.000 btu, τεραστιο δηλαδη για το δωματιο μας, και του λεει ο μαστορας να ξυλωσουν το 12αρι του σαλονιου και να βαλουν αυτο στο δωματιο και το καινουριο στο σαλονι!!! Συμφωνει κι ο δικος μου... εγω αρχισα να βραζω, αλλα λεω «κομψα, για το μιχαλιω μου!»... αρχιζουν το σκαψιμο στο σαλονι... σκονες, κακο κι αυτοι απαθεις! Με τα πολλα παει η ωρα 12!!! Η μανα μου κατακοκκινη με πιεση 19 και η γυναικα να κανει και να ξανακανει τα ιδια 2-3 φορες, αφου περναγαν μεσα εξω και δωστου κατι ξεχασαν και καποιο εργαλειο ελειπε! Αρχιζουν τα ιδια στο δωματιο... ακομα πιο μεγαλος χαμος εκει!!! Εγω... εξοριστη στον καναπε... εκανα υπομονη! Παει η ωρα 2:30, παει η ωρα 3 και πεφτει ο κεραυνος!!! Μαζευουν τα εργαλεια και μου ανακοινωνουν «αυριο θα ξαναρθει ο μαστορας, να καθαρισει τα φιλτρα, να βαλει φρεον αν χρειαζεται και να κανει συντηρηση!!!» εεε....εκει τα πηρα! Τι σημαινει αυριο? Ειπαμε να κανουμε μια δουλεια... ανοιξαμε δουλειες με φουντες, το σπιτι ηθελε ακομα αλλες δυο ωρες καθαρισμα (αρα και εξτρα λεφτα στη γυναικα και τη μανα μου πτωμα!) και μου λετε και για αυριο??? Και αυριο ποιος θα καθαρισει? Εεε συγνωμη! Τι σχεση εχουν οι ορμονες μου! Τους τα ψαλα ενα χερακι και τους δυο! Ο μαστορας εμεινε να με κοιταει... τους ειπα οτι θα ρθουν οταν θελω εγω! Και τους εδιωξα... η μανα μου, η καημενη, φοβηθηκε οτι θα παθω τιποτα... και η γυναικα μου λεγε να ξαπλωσω κι οτι θα περασει αυτη αν θελω, χωρις λεφτα! Ειναι καλη η καημενη και εχει χασει κι αυτη παιδακι, ειχε δυσκολες εγκυμοσυνες, εχει και κορη και καταλαβαινει!

Εχω αδικο ρε κοριτσια? Ααα και το κερασακι? Κατα τις 20:00 (αναπαντεχα νωρις!) ηρθε η πεθερα μου να με ξανααναψει!!! Την εδιωξα κι εγω... κι οτι καταλαβε καταλαβε....

Εεε...δεν μπορω, συγνωμη!!!

εφτασε η πιεση μου 14!!! απο 10.5 που εχω συνηθως...:evil::evil::evil:

καλημερα κατια! εχεις χιλια δικια!! κ εγω στη θεση σου το ιδιο θα ελεγα, κ το πιο σπαστικο θα μου ελεγε ο αντρας μου σιγουρα θα στα κανω εγω μη στεναχωριεσαι. το ιδιο βρε ανθρωπε μου θα τα κανεις?? κ εγω τον παρακαλαω να αρχισουμε δουλειες σιγα σιγα τα κρυφα κ τα δυσκολα δηλ κ ολο ναι λεει κ θα το αποφασισει οταν δεν μπορω εγω.. μη στεναχωριεσαι κουκλα μου ηρεμησε γιατι το μωρο εχει μεγαλωσει κ τα καταλαβαινει ολα!!! α κ κατι αλλο μη βαζεις ερκοντισιο το χειμωνα για το μωρο παθαινουν λαρυγγιτιδες το καλυτερο ειναι το καλοριφερ..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

969655voosav3ffl.gif

Καλημερα σας, συνεγκυουλες μου!!!

ευχομαι να χουμε ολες μια οσο το δυνατον πιο ηρεμη και καλη μερα! οσες εχουμε ραντεβου σημερα να ταλαιπωρηθουμε οσο γινεται λιγοτερο και να παρουμε καλες ειδησεις και ομορφες εικονες απο τα μωρουδελακια μας!

καλη υπομονη σε οσες "αθηναιες" θα κινηθουν υποχρεωτικα κοντα στο κεντρο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κατια! εχεις χιλια δικια!! κ εγω στη θεση σου το ιδιο θα ελεγα, κ το πιο σπαστικο θα μου ελεγε ο αντρας μου σιγουρα θα στα κανω εγω μη στεναχωριεσαι. το ιδιο βρε ανθρωπε μου θα τα κανεις?? κ εγω τον παρακαλαω να αρχισουμε δουλειες σιγα σιγα τα κρυφα κ τα δυσκολα δηλ κ ολο ναι λεει κ θα το αποφασισει οταν δεν μπορω εγω.. μη στεναχωριεσαι κουκλα μου ηρεμησε γιατι το μωρο εχει μεγαλωσει κ τα καταλαβαινει ολα!!! α κ κατι αλλο μη βαζεις ερκοντισιο το χειμωνα για το μωρο παθαινουν λαρυγγιτιδες το καλυτερο ειναι το καλοριφερ..

Καλημερα, κοριτσακι μου!

ετσι... τα ιδια κι ο δικος μου!!! δεν θα ξανανευριασω σημερα... ειπα παει, τ αφησα στο χθες...

πραγματι, μωρε, καταλαβαινει! αρχισε να με κλωτσαει πιο πολυ και μετα ανεβηκε προς το στομαχι (σαν καρουμπαλακι φαινοταν) και λουφαξε το καημενο...

για το air condition μιλησα με γιατρο και μου ειπε οτι σιγουρα θελουμε σταθερη θερμοκρασια, αλλα μαλλον θα χρειαστουμε και υγραντηρα η κατι να μην στεγνωνει τοσο η ατμοσφαιρα... θελω απλα να μην εξαρταμαι απτα καλοριφερ και ποτε θα φιλοτιμηθουν να τα ανοιξουν! εξτρα σωμα, δυστυχως δεν χωραει στο δωματιο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙΑ!! ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ!!! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!!!

ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ!!!!!:D:D

δεν ειναι ΤΕΛΕΙΟ??? μου λεει πρωι πρωι κι ο αντρας μου "τελευταια φορα που φυσας τα κερακια! απ του χρονου θα τα σβηνει ο μιχαλακης!" και ελιωσα, η χαζη!!!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα, κοριτσακι μου!

ετσι... τα ιδια κι ο δικος μου!!! δεν θα ξανανευριασω σημερα... ειπα παει, τ αφησα στο χθες...

πραγματι, μωρε, καταλαβαινει! αρχισε να με κλωτσαει πιο πολυ και μετα ανεβηκε προς το στομαχι (σαν καρουμπαλακι φαινοταν) και λουφαξε το καημενο...

για το air condition μιλησα με γιατρο και μου ειπε οτι σιγουρα θελουμε σταθερη θερμοκρασια, αλλα μαλλον θα χρειαστουμε και υγραντηρα η κατι να μην στεγνωνει τοσο η ατμοσφαιρα... θελω απλα να μην εξαρταμαι απτα καλοριφερ και ποτε θα φιλοτιμηθουν να τα ανοιξουν! εξτρα σωμα, δυστυχως δεν χωραει στο δωματιο...

ναι το ξερω για την σταθερη θερμοκρασια εγω εχω λαδιου κ στεγνωνω κ τα ρουχαλακια τους. εχω κ υγραντηρα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

δεν ειναι ΤΕΛΕΙΟ??? μου λεει πρωι πρωι κι ο αντρας μου "τελευταια φορα που φυσας τα κερακια! απ του χρονου θα τα σβηνει ο μιχαλακης!" και ελιωσα, η χαζη!!!:tongue::tongue::tongue:

αχχχχ!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ο μεγαλος δεν εχει σχολειο σημερα, ε? λογω απεργιας? οποτε τα εχεις σπιτι τα μικρα... με το στομαχι, ισχιο, ποδι, αντιβιωση? πως τα πας? σε τυρανναει λιγο η μπουμπου!!! θα βγει αρχηγος, μολις γεννηθει! θα σας βαλει σε σειρα και θα μοιραζει διαταγες! η ψυχουλα μου!!!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

images?q=tbn:ANd9GcTWznReHY-gqD0HEtpXxobEjikxswNMWnnggBPr4P-CZv-W9xtWqQ κατι τετοιο φανταζεται... αντε μετα να του κρατησω μουτρα! πως μας καταφερνουν παντα, ε?

λενε για μας τις γυναικες αλλα αυτοι δεν πανε πισω τα καθαρματα.. αχ κ να γεννησεις κατια μου θα εισαι πολυ καλη κ γλυκια μανα.. δεν θα κοιμασε τα βραδυα για να τον χαζευεις.. αλλα θα σου ερχοντε κ κατι κακιες σκεψεις αστα να πανε. στο λεω απο τωρα για να ξερεις οτι ετσι σκεφτονται ολες..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ο μεγαλος δεν εχει σχολειο σημερα, ε? λογω απεργιας? οποτε τα εχεις σπιτι τα μικρα... με το στομαχι, ισχιο, ποδι, αντιβιωση? πως τα πας? σε τυρανναει λιγο η μπουμπου!!! θα βγει αρχηγος, μολις γεννηθει! θα σας βαλει σε σειρα και θα μοιραζει διαταγες! η ψυχουλα μου!!!:tongue::tongue::tongue:

δεν εχουν απεργια τα δικα μας. η μικρη απο χθες το βραδυ δεν ηταν στα καλα της ηταν ζεστη της εβαλα θερμομετρο το πρωι κ ειχε 37.2 τις εδωσα ντεπον κ τωρα κοιμαται κ εκανα μαλακα πολυ κακα της.. το στομαχι με ταλαιπωρει καθε πρωι κ μου προκαλει ταχυπαλμιες κ ρεψιμο παραξενο, το ισχιον επισεις ακομη, το ποδι χειροτερα την τριτη που θα παω στο γιατρο θα παω κ σε δερματολογο, την αντιβιωση αδικα την ειπια δεν βοηθησε καθολου, αυτο που εχω στα ποδια ειναι οζωδες ερυθημα μου ειπε ο γιατρος. για να πω την αληθεια ειναι αμαρτια αλλα κουραστηκα πολυ τοσους μηνες.. αυτο λεμε κ εμεις τη παιδι θα βγει αυτο.. θα εχει δασκαλους πολλους. κ με τοσες φωνες που βαζω σιγουρα θα βγει νευρικο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

λενε για μας τις γυναικες αλλα αυτοι δεν πανε πισω τα καθαρματα.. αχ κ να γεννησεις κατια μου θα εισαι πολυ καλη κ γλυκια μανα.. δεν θα κοιμασε τα βραδυα για να τον χαζευεις.. αλλα θα σου ερχοντε κ κατι κακιες σκεψεις αστα να πανε. στο λεω απο τωρα για να ξερεις οτι ετσι σκεφτονται ολες..

εχεις δικιο, κοριτσακι μου! ειμαι κι απο φυση μου ετσι... αγχωνομαι και βαζω με το μυαλο μου τα χειτοτερα! εχω κανει την αρχη με τα μικροτερα αδερφια μου, τον αντρα μου και σιγουρα ετσι θα μαι και με το γιο!!! ευλογημενοι αυτοι που δεν αγχωνονται και προχωραει η ζωη τους χωρις πονους και βασανα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

δεν εχουν απεργια τα δικα μας. η μικρη απο χθες το βραδυ δεν ηταν στα καλα της ηταν ζεστη της εβαλα θερμομετρο το πρωι κ ειχε 37.2 τις εδωσα ντεπον κ τωρα κοιμαται κ εκανα μαλακα πολυ κακα της.. το στομαχι με ταλαιπωρει καθε πρωι κ μου προκαλει ταχυπαλμιες κ ρεψιμο παραξενο, το ισχιον επισεις ακομη, το ποδι χειροτερα την τριτη που θα παω στο γιατρο θα παω κ σε δερματολογο, την αντιβιωση αδικα την ειπια δεν βοηθησε καθολου, αυτο που εχω στα ποδια ειναι οζωδες ερυθημα μου ειπε ο γιατρος. για να πω την αληθεια ειναι αμαρτια αλλα κουραστηκα πολυ τοσους μηνες.. αυτο λεμε κ εμεις τη παιδι θα βγει αυτο.. θα εχει δασκαλους πολλους. κ με τοσες φωνες που βαζω σιγουρα θα βγει νευρικο..

περαστικα για την μικρη μου νυφουλα!!! αλλαζει κι ο καιρος και "τσιμπανε" διαφορες ιωσεις, κρυωματα...

εχεις πολλα πανω σου και ο οργανισμος βγαζει διαφορα... ψυχοσωματικα! λιγο εμεινε ακομα!!! ετσι να σκεφτεσαι... παει το μισο... φευγει κι ο σεπτεμβρης... φτανουμε σιγα σιγα! υπομονη!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εχεις δικιο, κοριτσακι μου! ειμαι κι απο φυση μου ετσι... αγχωνομαι και βαζω με το μυαλο μου τα χειτοτερα! εχω κανει την αρχη με τα μικροτερα αδερφια μου, τον αντρα μου και σιγουρα ετσι θα μαι και με το γιο!!! ευλογημενοι αυτοι που δεν αγχωνονται και προχωραει η ζωη τους χωρις πονους και βασανα!

αυτο λεω κ εγω γιατι ολο το αγχος σε εμενα κ αυτο μου προκαλει νευρα φοβαμαι με τα μικρα κ απο το φοβο μου η φωναζω η τα δερνω. αμα περνω τηλ τον αντρα μου κ δεν το σηκωσει βαζω τα χειροτερα στο μυαλο μου ελεος πια κατι καλο δεν σκεφτομαι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...