Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κοριτσια εγω σημερα ειμαι χαλια ψυχολογικα!Ζητησα απο τον εργοδοτη μου να μην ερθω αυριο και να αλλαξουμε λιγο το προγραμμα των ραντεβου(δουλευω σε οδοντιατρειο),για να μην ταλαιπωρηθω λογω απεργιας(φοβαμαι γιατι περναω απο το κεντρο για να ερθω για δουλεια)και η απαντηση του...Δεν με ενδιαφερει,βρες τροπο και ελα!Να σκεφτητε οτι ειμαι απο 20 χρονων εδω και εχω πονεσει το ιατρειο σαν να ειναι δικο μου!Μεχρι πριν 2 χρονια ηταν αψογος και το εκτιμουσε...τωρα με ολα αυτα που γινονται την εχει δει ΑΦΕΝΤΙΚΟ!Φανταστητε οτι η γυναικα του ταλαιπωρηθηκε πολυ να κανει παιδια και τα καταφερε μετα απο πολλα χρονια με εξωσωματικη!Μα πως ειναι δυνατον να ξεχνανε?Δεν εχουν φοβο θεου ρε κοριτσια?Δεν μπορω να διεκδικησω και πολλα βαση νομου γιατι εχουμε κανει δικη μας συμφωνια οσο αφορα μισθο και ωραριο(ανεξαρτητα απο το ικα).Σας ζαλισα αλλα νιωθω πολυ χαζη που τον εμπιστευτηκα και που ημουν τοσα χρονια αψογη υπαλληλος(σας το ορκιζομαι οτι ποναγα το ιατρειο σαν να ηταν δικο μου)και μου το ξελπηρωνει τωρα με αυτο τον τροπο!Στην πιο δυσκολη και ευαισθητη περιοδο της ζωης μου!Σορυ που σας ζαλισα με τα δικα μου!

Δεν καραλαβαινιυν τπτ.....ντροπη τους και δυστυχως με ολα αυτα που γινονται πεφτει πολυ εκμεταλευση....υπομονη και οσο μπορεις μην δινεις σημασια και χαλιεσαι

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι απο μενα! Να ρωτησω κατι; Υπαρχουν μερες που νιωθετε τα μωρα σας πιο πολυ κι αλλες λιγοτερο; Εδω και δυο μερες δεν νιωθω τοσο εντονα χτυπηματα. Πρεπει να ανησυχω; Κι επισης, εδω και δυο μερες βγαινει απο το στηθος μου κατι σαν σταγονες νερο οταν το πιεζω.. Το εχει καμια αλλη αυτο?

καλησπερα...επειδη με ειχε ενημερωσει ο γιατρος οτι μπορει να μου συμβει κατι τετοια σχετικα με το στηθος ...καλο θα ηταν να μην το πιεζεις...ειναι απολυτα φυσιολογικο απλα μην το πειραζεις..ρωτα κ τον γιατρο σου..γενικα μου εχει πει καθ ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης απο στηθος ρωγες κ θηλες τα χερια κ των 2 μακρια!

Z29ap2.png

καλησπερα κοριτσακια μου!!! εγραφα μια ωρα για να σας πω το παραπονο μου... τα νευρα μου!!! και χαθηκε η συνδεση και σβηστηκαν ολα! οποτε θα τα πω εν ολιγης! τα χω παρει με τον αντρα μου!!! :evil::evil::evil: τοση ωρα που εγραφα μου φυγε το πολυ το ζορι... οποτε τωρα ειμαι καλυτερα! μου τη σπαει ομως που τους λες κατι, σου λενε ναι ναι και δεν το κανουν, κανουν μισες δουλειες, σε βασανιζουν και προσπαθουν να βγουν κι απο πανω... αυτα γιατι θα σβηστουν παλι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλησπερα σε ολες κοριτσια!!!!

μωρε μηπως καμια φορα κ εμεις λογω των ορμονων τα παραλεμε κ γινομαστε κακες χωρις ουσια??εμενα ο δικος μου ποτε δεν εκανε δουλειες τωρα λογω ιστορικου ΠΡΕΠΕΙ να καταλαβει κ να βοηθησει...οποτε κ εγω νευριαζω καιιιιιι!!!αλλα μετα σκεφτομαι οτι ΠΟΤΕ δεν εκανε δουλειες μην εχω κ τρελες απαιτησεις τωρα...αλλα τα νευρα νευρα!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::confused::evil::evil:

Z29ap2.png

Εγω νομιζω οτι φταινε και λιγο οι ορμονες μας!Εχω παρατηρησει οτι πραγματα που πριν την εγκυμοσυνη απλα τα προσπερνουσα...τωρα δινω μεγαλυτερη βαρυτητα!Μην δινετε σημασια στους αντρες βρε κοριτσιαΠαντα ετσι θα κανουν και οταν θα τους βαζουμε τις φωνες θα μας λενε και γκρινιαρες απο πανω..Κατια μου μην στεναχωριεσαι και κανε αυτο που σου ειπε η real thing.Κανε τον να νιωσει τυψεις!χαχαχα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Δεν καραλαβαινιυν τπτ.....ντροπη τους και δυστυχως με ολα αυτα που γινονται πεφτει πολυ εκμεταλευση....υπομονη και οσο μπορεις μην δινεις σημασια και χαλιεσαι

Ελενακι μου ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση...Αντι να σου συμπαραστεκομαστε εμεις,το κανεις εσυ για την καθε βλακεια που θα μας κολλησει στο μυαλο!Να εισαι καλα κουκλιτσα μου!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

ελενακι μπραβο καλα εκανες κ εισαι στους γονεις με φιλες...!

κ καλα θα κανεις να κανεις οοοοσες εξετασεις νιωθεις πριν ξεκινησεις την διαδικασια για μωρουλι παλι..

Μαριτα μην στεναχωριεσαι....δεν τα εκτιμανε κ πολυ τα αφεντικα οσο κ αν πονεσες το γραφειο του δεν το αναγνωριζει...εσυ να δινεις βαση στο μωρουλι σου μονο κ γραφτον κ λιγο..!

εγω στο θεμα συζυγου δεν μιλαω..με βοηθαει κ με το παραπανω σε ολα ειδικα τωρα αλλα κ πριν...αλλα παντα βρισκω κατι να με ενοχλει...!

λοιπον μιλησαμε με την αδερφη του αμορε για να την ενημερωσουμε για τον νονο της γιατι εναι Κρητη...κ της ειπαμε η αοφασιζει κ το κανει νωριτερα η αλλιως μετα απο 1 χρονο απο οταν συμβει το κακο...κ μαλλον θα γινει τελη Οκτωβρη για 3 μερες ταξιδι εξπρεσ κρητη..οπου ισως καταφερω κ εγω να παω λοιπον...μεσα στα δυσαρεστα ερχονται κ ευχαριστα..για να δουμε...!απλως περιμενω να με ενημερωσει για να ζητησω 2 μερες αδεια αν ειναι...!ετσι κ αλλιως εχω υπολοιπο..!καλο βραδυ κοριτσια μου...παω γιατι με φωναζει ο αμορες να μιλησει στον πριγκηπα του λεει..!γειααααααααα!!

υ.γ:τακτοποιησα κ μεσω ιντερνετ τις δοσεις της εφοριας του αμορε κ πλεον εγινε σε 7 δοσεις απο 3....τις 2 τις εχουμε δωσει κ μενουν αλλες 4...!!

Jr39p2.png

Επειδη εχω κουραστει πολυ σημερα και εχω στεναχωρηθει ακομα πιο πολυ... να σας πω τι εγινε και αν φταινε οι ορμονες, πειτε μου να το ξερω!

Αυριο εχω τα γεννεθλια μου! Ειμαι τοσο καιρο κλεισμενη στο σπιτι... με το αγχος, τους φοβους, τις στεναχωριες, τις μνημες μου... ειπα λοιπον (απο την παρασκευη ηδη) να ρθουν αυριο βραδυ οι γονεις μου και τα αδερφια μου, οι γονεις του και η αδερφη του, ο κουμπαρος μας και δυο φιλοι του για να κοψουμε μια τουρτα και να περασουμε λιγο καλα... κανονισα να ερθει η μαμα μου σημερα με μια γυναικα που παιρνω για να καθαρισουν να ειναι ολα τελεια και αυριο πρωι να μην εχω πολλα πολλα γιατι πρεπει να παω στο γιατρο και θα επικρατει και χαμος στην Αθηνα, οποτε η μαμα μου δυσκολα θα μπορουσε να μετακινηθει (χαλανδρι-βυρωνα)!

Εδω να σας πω, οτι ολο το καλοκαιρι περιμενω να φιλοτιμηθει να βαλουμε air condition στο δωματιο μας, για να το χουμε και για το χειμωνα... εχτες το πρωι λοιπον μου λεει «μου στειλαν το air condition (ενας πελατης του) και θα ρθει το απογευμα να το βαλει ενας φιλος μαστορας...» του απαντω, οτι καλυτερα να ερθει τριτη πρωι για να ναι και η μαμα μου και η γυναικα να τα καθαρισουν μετα... με τα χιλια δυο τον πειθω... οκ μεχρι εδω....

Σημερα, λοιπον, ερχεται με το μαστορα 10 η ωρα και ενα air condition 18.000 btu, τεραστιο δηλαδη για το δωματιο μας, και του λεει ο μαστορας να ξυλωσουν το 12αρι του σαλονιου και να βαλουν αυτο στο δωματιο και το καινουριο στο σαλονι!!! Συμφωνει κι ο δικος μου... εγω αρχισα να βραζω, αλλα λεω «κομψα, για το μιχαλιω μου!»... αρχιζουν το σκαψιμο στο σαλονι... σκονες, κακο κι αυτοι απαθεις! Με τα πολλα παει η ωρα 12!!! Η μανα μου κατακοκκινη με πιεση 19 και η γυναικα να κανει και να ξανακανει τα ιδια 2-3 φορες, αφου περναγαν μεσα εξω και δωστου κατι ξεχασαν και καποιο εργαλειο ελειπε! Αρχιζουν τα ιδια στο δωματιο... ακομα πιο μεγαλος χαμος εκει!!! Εγω... εξοριστη στον καναπε... εκανα υπομονη! Παει η ωρα 2:30, παει η ωρα 3 και πεφτει ο κεραυνος!!! Μαζευουν τα εργαλεια και μου ανακοινωνουν «αυριο θα ξαναρθει ο μαστορας, να καθαρισει τα φιλτρα, να βαλει φρεον αν χρειαζεται και να κανει συντηρηση!!!» εεε....εκει τα πηρα! Τι σημαινει αυριο? Ειπαμε να κανουμε μια δουλεια... ανοιξαμε δουλειες με φουντες, το σπιτι ηθελε ακομα αλλες δυο ωρες καθαρισμα (αρα και εξτρα λεφτα στη γυναικα και τη μανα μου πτωμα!) και μου λετε και για αυριο??? Και αυριο ποιος θα καθαρισει? Εεε συγνωμη! Τι σχεση εχουν οι ορμονες μου! Τους τα ψαλα ενα χερακι και τους δυο! Ο μαστορας εμεινε να με κοιταει... τους ειπα οτι θα ρθουν οταν θελω εγω! Και τους εδιωξα... η μανα μου, η καημενη, φοβηθηκε οτι θα παθω τιποτα... και η γυναικα μου λεγε να ξαπλωσω κι οτι θα περασει αυτη αν θελω, χωρις λεφτα! Ειναι καλη η καημενη και εχει χασει κι αυτη παιδακι, ειχε δυσκολες εγκυμοσυνες, εχει και κορη και καταλαβαινει!

Εχω αδικο ρε κοριτσια? Ααα και το κερασακι? Κατα τις 20:00 (αναπαντεχα νωρις!) ηρθε η πεθερα μου να με ξανααναψει!!! Την εδιωξα κι εγω... κι οτι καταλαβε καταλαβε....

Εεε...δεν μπορω, συγνωμη!!!

εφτασε η πιεση μου 14!!! απο 10.5 που εχω συνηθως...:evil::evil::evil:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Επειδη εχω κουραστει πολυ σημερα και εχω στεναχωρηθει ακομα πιο πολυ... να σας πω τι εγινε και αν φταινε οι ορμονες, πειτε μου να το ξερω!

Αυριο εχω τα γεννεθλια μου! Ειμαι τοσο καιρο κλεισμενη στο σπιτι... με το αγχος, τους φοβους, τις στεναχωριες, τις μνημες μου... ειπα λοιπον (απο την παρασκευη ηδη) να ρθουν αυριο βραδυ οι γονεις μου και τα αδερφια μου, οι γονεις του και η αδερφη του, ο κουμπαρος μας και δυο φιλοι του για να κοψουμε μια τουρτα και να περασουμε λιγο καλα... κανονισα να ερθει η μαμα μου σημερα με μια γυναικα που παιρνω για να καθαρισουν να ειναι ολα τελεια και αυριο πρωι να μην εχω πολλα πολλα γιατι πρεπει να παω στο γιατρο και θα επικρατει και χαμος στην Αθηνα, οποτε η μαμα μου δυσκολα θα μπορουσε να μετακινηθει (χαλανδρι-βυρωνα)!

Εδω να σας πω, οτι ολο το καλοκαιρι περιμενω να φιλοτιμηθει να βαλουμε air condition στο δωματιο μας, για να το χουμε και για το χειμωνα... εχτες το πρωι λοιπον μου λεει «μου στειλαν το air condition (ενας πελατης του) και θα ρθει το απογευμα να το βαλει ενας φιλος μαστορας...» του απαντω, οτι καλυτερα να ερθει τριτη πρωι για να ναι και η μαμα μου και η γυναικα να τα καθαρισουν μετα... με τα χιλια δυο τον πειθω... οκ μεχρι εδω....

Σημερα, λοιπον, ερχεται με το μαστορα 10 η ωρα και ενα air condition 18.000 btu, τεραστιο δηλαδη για το δωματιο μας, και του λεει ο μαστορας να ξυλωσουν το 12αρι του σαλονιου και να βαλουν αυτο στο δωματιο και το καινουριο στο σαλονι!!! Συμφωνει κι ο δικος μου... εγω αρχισα να βραζω, αλλα λεω «κομψα, για το μιχαλιω μου!»... αρχιζουν το σκαψιμο στο σαλονι... σκονες, κακο κι αυτοι απαθεις! Με τα πολλα παει η ωρα 12!!! Η μανα μου κατακοκκινη με πιεση 19 και η γυναικα να κανει και να ξανακανει τα ιδια 2-3 φορες, αφου περναγαν μεσα εξω και δωστου κατι ξεχασαν και καποιο εργαλειο ελειπε! Αρχιζουν τα ιδια στο δωματιο... ακομα πιο μεγαλος χαμος εκει!!! Εγω... εξοριστη στον καναπε... εκανα υπομονη! Παει η ωρα 2:30, παει η ωρα 3 και πεφτει ο κεραυνος!!! Μαζευουν τα εργαλεια και μου ανακοινωνουν «αυριο θα ξαναρθει ο μαστορας, να καθαρισει τα φιλτρα, να βαλει φρεον αν χρειαζεται και να κανει συντηρηση!!!» εεε....εκει τα πηρα! Τι σημαινει αυριο? Ειπαμε να κανουμε μια δουλεια... ανοιξαμε δουλειες με φουντες, το σπιτι ηθελε ακομα αλλες δυο ωρες καθαρισμα (αρα και εξτρα λεφτα στη γυναικα και τη μανα μου πτωμα!) και μου λετε και για αυριο??? Και αυριο ποιος θα καθαρισει? Εεε συγνωμη! Τι σχεση εχουν οι ορμονες μου! Τους τα ψαλα ενα χερακι και τους δυο! Ο μαστορας εμεινε να με κοιταει... τους ειπα οτι θα ρθουν οταν θελω εγω! Και τους εδιωξα... η μανα μου, η καημενη, φοβηθηκε οτι θα παθω τιποτα... και η γυναικα μου λεγε να ξαπλωσω κι οτι θα περασει αυτη αν θελω, χωρις λεφτα! Ειναι καλη η καημενη και εχει χασει κι αυτη παιδακι, ειχε δυσκολες εγκυμοσυνες, εχει και κορη και καταλαβαινει!

Εχω αδικο ρε κοριτσια? Ααα και το κερασακι? Κατα τις 20:00 (αναπαντεχα νωρις!) ηρθε η πεθερα μου να με ξανααναψει!!! Την εδιωξα κι εγω... κι οτι καταλαβε καταλαβε....

Εεε...δεν μπορω, συγνωμη!!!

εφτασε η πιεση μου 14!!! απο 10.5 που εχω συνηθως...:evil::evil::evil:

Κατια μου δικιο εχεις!Μην μου στεναχωριεσαι γι αυτα τα πραγματα.Καλα εκανες και του τα εψαλες...Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οσες φορες και αν φωναξουμε και γκρινιαξουμε για τα αυτονοητα,αυτοι το χαβα τους!Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι ο μιχαλακης σου ειναι το δευτερο παιδακι σου?Το πρωτο ειναι ο αντρουλης σου!Απλα ηρεμησε και κοιτα αυριο να περασεις πολυ καλα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

κατια μου σε καταλαβαινω γιατι ειμαι γυναικα και νοικοκυρα και ξερω τι θα πει καθαρισμα και αναστατωση. Οι αντρες δυστυχως δεν εχουν απολυτη αισθηση του τι χρειαζεται να γινει μεσα σε ενα σπιτι για να ειναι ετοιμο να υποδεχτει κοσμο, θεωρουν οτι ολα ειναι απλα και ευκολα και σιγα μωρε τον κοπο! Ψυχραιμια!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

ελενακι μπραβο καλα εκανες κ εισαι στους γονεις με φιλες...!

κ καλα θα κανεις να κανεις οοοοσες εξετασεις νιωθεις πριν ξεκινησεις την διαδικασια για μωρουλι παλι..

Μαριτα μην στεναχωριεσαι....δεν τα εκτιμανε κ πολυ τα αφεντικα οσο κ αν πονεσες το γραφειο του δεν το αναγνωριζει...εσυ να δινεις βαση στο μωρουλι σου μονο κ γραφτον κ λιγο..!

εγω στο θεμα συζυγου δεν μιλαω..με βοηθαει κ με το παραπανω σε ολα ειδικα τωρα αλλα κ πριν...αλλα παντα βρισκω κατι να με ενοχλει...!

λοιπον μιλησαμε με την αδερφη του αμορε για να την ενημερωσουμε για τον νονο της γιατι εναι Κρητη...κ της ειπαμε η αοφασιζει κ το κανει νωριτερα η αλλιως μετα απο 1 χρονο απο οταν συμβει το κακο...κ μαλλον θα γινει τελη Οκτωβρη για 3 μερες ταξιδι εξπρεσ κρητη..οπου ισως καταφερω κ εγω να παω λοιπον...μεσα στα δυσαρεστα ερχονται κ ευχαριστα..για να δουμε...!απλως περιμενω να με ενημερωσει για να ζητησω 2 μερες αδεια αν ειναι...!ετσι κ αλλιως εχω υπολοιπο..!καλο βραδυ κοριτσια μου...παω γιατι με φωναζει ο αμορες να μιλησει στον πριγκηπα του λεει..!γειααααααααα!!

υ.γ:τακτοποιησα κ μεσω ιντερνετ τις δοσεις της εφοριας του αμορε κ πλεον εγινε σε 7 δοσεις απο 3....τις 2 τις εχουμε δωσει κ μενουν αλλες 4...!!

Εχεις δικιο.Αυτο σκοπευω να κανω!Η αληθεια ειναι οτι μετα οταν του εξηγησα οτι τωρα πια με ενδιαφερει περισσοτερο απ ολα η εγκυμοσυνη μου,χαλαρωσε και αυτος!Αυριο βεβαια θα παω...αλλα τουλαχιστον καταλαβε οτι δεν μπορει να μου μιλαει με αυτο τον τροπο και οτι πρεπει να το συζηταμε!Ελπιζω....

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ

1. Βιβλιάριο ασθενείας ατομικό και οικογενειεακό, αν υπάρχει, για τον υπολογισμό της προσαύξησης λόγω οικογενειακών βαρών.

2. Ιατρική βεβαίωση από αρμόδιο ιατρό του ΙΚΑ όπου θα αναγράφεται η πιθανή ημερομηνία τοκετού.

3. Υπεύθυνη δήλωση του εργοδότη για την ημερομηνία διακοπής της εργασίας. Είναι στο ίδιο έντυπο με την βεβαίωση του γιατρού.

4.Υπεύθυνη δήλωση της ασφαλισμένης στην οποία αναφέρεται η ημερομηνία διακοπής εργασίας και ότι δεν θα αναλάβει εργασία για όσο χρονικό διάστημα επιδοτείται. Είναι στο ίδιο έντυπο με την βεβαίωση ιατρού και υπέυθυνης δήλωσης εργοδότη.

5. Ένσημα των 2 προηγούμενων ετών. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τα ένσημα διότι δεν έχουν εκδοθεί τα αποσπάσματα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης, ζητάτε από τον λογιστή της εταιρίας, βεβαίωση εργοδότη με τα ένσημα επικυρωμένα από το ΙΚΑ που ελέγχει τον εργοδότη

6. Ταυτότητα - Αφμ

ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΟΧΕΙΑΣ

1. Βιβλιάριο ασθενείας ατομικό και οικογενειεακό, αν υπάρχει, για τον υπολογισμό της προσαύξησης λόγω οικογενειακών βαρών.

2. Βιβλιάριο ασθενείας του συζύγου, αν είναι ασφαλισμένος του ΙΚΑ.

3. Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού.

4. Βεβαίωση της κλινικής ή του νοσοκομείου που αναφέρει την ακριβή ημερομηνία διακοπής της κύησης πχ 37η, αν η ημερομηνία του τοκετού έχει διαφορά πάνω από ένα μήνα από την πιθανή ημέρα τοκετού.

5. Υπεύθυνη δήλωση οτι δεν πήρατε βοήθημα τοκετού από άλλο υποκατάστημα του ΙΚΑ.Το έντυπο αυτό χορηγείται απο το τμήμα παροχών.

6. Ταυτότητα - Αφμ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΟΑΕΔ

1. Αίτηση. Χορηγείται από τον ΟΑΕΔ

2. Βεβαίωση εργοδότη. Χορηγείται απο τον ΟΑΕΔ

3. Υπηρεσιακό σημείωμα ΙΚΑ. Οι αποδείξεις από τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας.

4. Ατομικό βιβλιάριο ασθενείας.

5. Ταυτότητα.

6. Ένσημα 2006-2007-2008 ή αναλυτική περιοδική σφραγισμένη από το ΙΚΑ έως την ημέρα που διέκοψε την εργασία της λόγω κυοφορίας με την άδεια του γιατρού.

Τι είναι η συμπληρωματική παροχή…

Αφού πάρετε τα χρήματα κυοφορία, λοχείας από το ΙΚΑ και ότι δικαιούστε από τον εργοδότη πάτε στον ΟΑΕΔ για να σας δώσει την διαφορά που προκύπτει…. πχ αν εσείς τα χρήματα που θα περνάτε αν δουλεύετε κανονικά αυτούς τους μήνες ήταν 3500 ευρω και αθροιστικά πήρατε 3000 τότε καταθέτετε τα παραπάνω χαρτιά στον ΟΑΕΔ και παίρνετε την διαφορά των 500 ευρώ…

Αυτό είναι άσχετο από το Εξαμηνο..οκ?

Για να υπολογίσετε περίπου τι δικαιούστε κάνετε το παρακάτω…

Διαιρείς τα μικτά του Δεκεμβρίου της χρονιάς που πέρασε δηλαδή 2011 με το 25(τον μήνα δηλαδή).Τον μισθό όχι το δώρο.

Πχ 1500 /25 ημέρες =60 ? βάσει αυτού του ημερομισθίου ανήκεις σε κάποια ασφαλιστική κλάση. Οι ασφαλιστικές κλάσεις είναι οι εξής:

ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΛΑΣΗ Τ.Η.

Από 0 – 11,75 1η 11,06

11,76 – 13,97 2η 13,30

13,98 – 16,63 3η 15,99

16,64 – 19,54 4η 18,37

19,55 – 22,35 5η 21,24

22,36 – 25,23 6η 24,11

25,24 – 27,93 7η 26,76

27,94 – 30,38 8η 29,39

30,39 – 33,21 9η 32,12

33,22 – 35,63 10η 34,69

35,64 – 39,16 11η 37,13

39,17 – 42,44 12η 40,45

42,45 – 46,18 13η 44,06

46,19 – 49,77 14η 47,82

49,78 – 53,16 15η 51,11

53,17 – 56,55 16η 54,60

56,56 – 59,74 17η 57,83

59,75 – 63,03 18η 61,10

63,04 – 66,44 19η 64,42

66,45 – 69,48 20η 67,53

69,49 – 72,44 21η 70,65

72,45 – 75,68 22η 73,60

75,69 – 79,25 23η 77,07

79,26 – 82,92 24η 80,74

82,93 – 86,52 25η 84,34

86,53 – 90,11 26η 87,93

90,12 – 93,56 27η 91,53

93,57 – 97,29 28η 94,94

Διακαιολογητικά για ειδική παροχή προστασίας μητρότητας από τον ΟΑΕΔ (6μηνο):

1. Αίτηση (έντυπο της υπησεσίας)

2. Υπεύθυνη δήλωση που αναλαμβάνει την υποχρέωση να γνωστοποιήσει στην υπηρεσία μέσα σε 8 ημέρες οποιαδήποτε μεταβολή της εργασιακής της σχέσης (νέα πρόσληψη, απόλυση, αλλαγή διεύθυνσης εργασίας ή κλείσιμο της επιχείρησης, (έντυπο της υπηρεσίας)

3. Βεβαίωση εργοδότη για το είδος της εργασιακής σχέσης, τη μορφή, την διάρκεια, τις αποδοχές και τις ώρες απασχόλησης, σε περίπτωση μη χορήγησης της ισόχρονης άδειας τη διάρκειά της αν αυτή χορηγείτο, καθώς και την λήψη της κανονικής άδειας (με βεβαιώσεις ενσήμων κανονικής άδειας σφραγισμένες στο ΙΚΑ του εργοδότη) που ενδεχομένως χορηγήθηκε μετά τη λήξη της λοχείας ή της ισόχρονης προς το μειωμένο ωράριο άδειας (έντυπο της υπηρεσίας) Πρωτότυπο και φωτοτυπία

4. Όσες είναι συμβασιούχες ή μερικής απασχόλησης αντίγραφο της σύμβασης - φωτοτυπία ωρών εργασίας (από τον εργοδότη)

5. Βεβαίωση επιδόματος μητρότητας (κυοφορίας - λοχείας) από ΙΚΑ πρωτότυπο

6. Πρωτότυπη εκτύπωση ενσήμων του 6μηνου που προηγείται της έναρξης άδειας κυοφορίας - λοχείας από το ΙΚΑ και φωτοτυπία της ασθένειας εάν υπάρχει από το βιβλιάριο ασθενείας

7. Φωτοτυπία λογαριασμού εθνικής τράπεζας της δικαιούχου

8. Φωτοτυπία ταυτότητας

9. Φωτοτυπία εκκαθαριστικού ή φορολογικής δήλωσης - να φαίνονται ΑΦΜ της δικαιούχου και του συζύγου

10. Προκειμένου περί εργαζομένων υπηκόων τρίτων χωρών, οι ασφαλισμένες θα προσκομίζουν αντίγραφο άδειας παραμονής σε ισχύ ή αντίγραφο βεβαίωσης κατάθεσης αιτήματος για ανανέωση άδειας διαμονής.

Μπορειτε για καλυτερα να μπειτε και εδώ και να δειτε και τα εντυπα.

http://www.oaed.gr/pages/SN_733.pg

δεν τα εχω καταλαβει ολα κ εγω αλλα ελπιζω να βοηθησα οσο να ναι...!!αν ξερει καποια κοπελα κατι αλλο ας ενημερωσει...!!

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ (ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ) ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Το επιδομα κυοφοριας το περνετε και 56 μερες πριν τον τοκετο μετα πατε για το λοχειας και εχετε 60 μερες απο την ημερα που σας πληρωσε το ικα το επιδομα λοχειας για να καταθεσετε τα χαρτια σας στον οαεδ.Αν καποια θελει πληροφοριες για να μην τρεχει περα δωθε πειτε μου γιατι τα πηρα προσφατα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

σας ευχαριστω κοριτσακια!!!

προσπαθω... ευτυχως ο μιχαλακης μου με κλωτσαει και με συνεφερει! μου κανει και μαλαγανιες ο μπαμπας του... θα μου περασει!

αυριο θα ναι μια νεα μερα!;)

σας φιλω ολες, γλυκα!!! καλο βραδυ σε σας και τα μπεμπουλινακια σας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

σημερα με επιασαν σχεδων τα κλαματα , με ειδα στον καθρεφτη και δεν με αναγνωριζα! εχω κανει ενα κ@λο αλλο πραγμα ! και εχω παρει μονο 1,5 κιλο

εχουμε κατι κοινωνικες εκδηλωσεις και δεν χωραω σε κανενα ρουχο

η ασπρη ριζα εχει φτασει μεχρι το πιγουνι! εχ παρει μια φυτικη αλλα ολο το αναβαλω!

Έλα βρε συ που κάθεσαι και κλαις...

1) Δε μεγαλώνει ο ποπός, η λεκάνη ανοίγει για να κάνει χώρο στη μήτρα μας που έχει επισκέπτη. Αυτό γίνεται από την αρχή πολλές φορές και είναι άσχετο με το αν θα πάρουμε κιλά ή όχι...

2) Να κάνεις τη βαφή το συντομότερο!!!

Αν βαριέσαι κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριο και πήγαινε να στην περάσουν. Όχι και να πέφτει η ψυχολογία μας για τη ρίζα... θα την εξαφανίσουμε το συντομότερο.

By the way, εγώ όχι τώρα, ούτε και θυμάμαι από πότε έχω να μπω σε κανονικό ρούχο. Κοιλιά - λεκάνη εγκύου 8ου μηνός. Κι από κιλά... ΜΗΔΕΝ...

Αηδία και πάλι αηδία, όλο μισές μπουκιές έφαγα σήμερα πάλι: μισή μπανάνα, μισό τυροπιτάκι, μισή φέτα ψωμί με βούτυρο, μισό ποτήρι χυμό βύσσινο, μισό ροδάκινο, 2 μπουκιές κέικ, ένα αυγό βραστό, 3 κατεψυγμένες αγκινάρες που τις ξεπάγωσα και τις έφαγα ωμές με λεμόνι. Α και μισό χαμομήλι με μισή κουταλιά του γλυκού μελάσσα. Αυτά όλη μέρα έτσι?

Κι αισθάνομαι ότι βαρυστομάχιασα κιόλας.

Από καούρες και ρεψίματα δε... ΧΑΜΟΣ!

Το επιδομα κυοφοριας το περνετε και 56 μερες πριν τον τοκετο μετα πατε για το λοχειας και εχετε 60 μερες απο την ημερα που σας πληρωσε το ικα το επιδομα λοχειας για να καταθεσετε τα χαρτια σας στον οαεδ.Αν καποια θελει πληροφοριες για να μην τρεχει περα δωθε πειτε μου γιατι τα πηρα προσφατα.

Φαντάζομαι αυτά για τα επιδόματα ισχύουν για τις εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα ή και για εμάς τις δημόσιες???

Υποψιάζομαι ότι πρέπει να ξαναπεράσω από τους λατρευτούς εργαζόμενους του ΥΠΑΔ Αγ. Παρασκευής που ανήκω και με πιάνει σύγκρυο...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...