Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι απο μενα! Να ρωτησω κατι; Υπαρχουν μερες που νιωθετε τα μωρα σας πιο πολυ κι αλλες λιγοτερο; Εδω και δυο μερες δεν νιωθω τοσο εντονα χτυπηματα. Πρεπει να ανησυχω; Κι επισης, εδω και δυο μερες βγαινει απο το στηθος μου κατι σαν σταγονες νερο οταν το πιεζω.. Το εχει καμια αλλη αυτο?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Γεια σας κι απο μενα! Να ρωτησω κατι; Υπαρχουν μερες που νιωθετε τα μωρα σας πιο πολυ κι αλλες λιγοτερο; Εδω και δυο μερες δεν νιωθω τοσο εντονα χτυπηματα. Πρεπει να ανησυχω; Κι επισης, εδω και δυο μερες βγαινει απο το στηθος μου κατι σαν σταγονες νερο οταν το πιεζω.. Το εχει καμια αλλη αυτο?

Στη φάση αυτή άλλοτε τα νιώθουμε κι άλλοτε όχι. Dont worry.

Σε πιο προχωρημένη ηλικία κύησης πρέπει να νιώθεις τις εμβρυικές κινήσεις πολλάκις τη μέρα γιατί διαφορετικά αποτελεί λόγο ανησυχίας.

Αυτό που τρέχει από το στήθος σου είναι πρωτόγαλα και είναι απολύτως φυσιολογικό. Να σου πω κι ότι μάλλον σημαίνει ότι (αν το θέλεις φυσικά) θα θηλάσεις πανεύκολα, καθώς "το φαγάκι θα είναι εκεί και θα περιμένει" ενώ σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί μερικές μερούλες να κατεβεί κι η μανούλα να αγχωθεί και να δώσει το γνωστό "συμπλήρωμα".

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Γεια σας κοριτσια!!

Μαριτακι να ζησετε..παντα χαμογελαστοι και με το καλο το μπεμπακι σας.

Οι υπολοιπες τι κανετε?Με μια γρηγορη ματια ειδα κατι για αρρωστουλες..περαστικα ευχομαι..ειναι και η εποχη τετοια τωρα..οτι να ναι

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Γεια σας κορίτσια και απο εμένα!

Τί κάνετε?

Περαστικά στις αρρωστούλες μας!

Elenaki πώς είσαι? Σου έβαλαν να κάνεις εξετάσεις?

Cristy μεγάλη γκάμα επιλογών βλέπω....εγώ δεν θα μπορούσα τέτοια ανακατοσούρα, θα είχαν σπάσει τα νεύρα μου. Συγχαρητήρια για την υπομονή σου!

barboula και sapi τέλεια τα νεα για τα μωράκια σας

Φιλάκια πολλά σε όλα τα γλυκά κοριτσάκια του topic!!!

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΕ...

Το Μαριτάκι παντρεύτηκε!!!

Γλυκιά μου δεν σου ευχήθηκα...

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΤΕ κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΑΣ!!!

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!Γρη γορα να παρουμε ολες αγκαλια τα μπεμπεκια μας!Η δικη σου βεβαια πρεπει να ειναι μεγαλη..(ειναι και δυο)Δεν φανταζεσαι ποσο μου αρεσουν τα διδυμακια!:P:p:p:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

Γεια σας κοριτσια!!

Μαριτακι να ζησετε..παντα χαμογελαστοι και με το καλο το μπεμπακι σας.

Οι υπολοιπες τι κανετε?Με μια γρηγορη ματια ειδα κατι για αρρωστουλες..περαστικα ευχομαι..ειναι και η εποχη τετοια τωρα..οτι να ναι

Ευχαριστω κουκλιτσα μου.Να εισαι παντα καλα!Σου ευχομαι συντομα μια φουσκωμενη κοιλιτσα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Κοριτσια εγω σημερα ειμαι χαλια ψυχολογικα!Ζητησα απο τον εργοδοτη μου να μην ερθω αυριο και να αλλαξουμε λιγο το προγραμμα των ραντεβου(δουλευω σε οδοντιατρειο),για να μην ταλαιπωρηθω λογω απεργιας(φοβαμαι γιατι περναω απο το κεντρο για να ερθω για δουλεια)και η απαντηση του...Δεν με ενδιαφερει,βρες τροπο και ελα!Να σκεφτητε οτι ειμαι απο 20 χρονων εδω και εχω πονεσει το ιατρειο σαν να ειναι δικο μου!Μεχρι πριν 2 χρονια ηταν αψογος και το εκτιμουσε...τωρα με ολα αυτα που γινονται την εχει δει ΑΦΕΝΤΙΚΟ!Φανταστητε οτι η γυναικα του ταλαιπωρηθηκε πολυ να κανει παιδια και τα καταφερε μετα απο πολλα χρονια με εξωσωματικη!Μα πως ειναι δυνατον να ξεχνανε?Δεν εχουν φοβο θεου ρε κοριτσια?Δεν μπορω να διεκδικησω και πολλα βαση νομου γιατι εχουμε κανει δικη μας συμφωνια οσο αφορα μισθο και ωραριο(ανεξαρτητα απο το ικα).Σας ζαλισα αλλα νιωθω πολυ χαζη που τον εμπιστευτηκα και που ημουν τοσα χρονια αψογη υπαλληλος(σας το ορκιζομαι οτι ποναγα το ιατρειο σαν να ηταν δικο μου)και μου το ξελπηρωνει τωρα με αυτο τον τροπο!Στην πιο δυσκολη και ευαισθητη περιοδο της ζωης μου!Σορυ που σας ζαλισα με τα δικα μου!

o5etp3.png?xVMpoyHp

ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ

1. Βιβλιάριο ασθενείας ατομικό και οικογενειεακό, αν υπάρχει, για τον υπολογισμό της προσαύξησης λόγω οικογενειακών βαρών.

2. Ιατρική βεβαίωση από αρμόδιο ιατρό του ΙΚΑ όπου θα αναγράφεται η πιθανή ημερομηνία τοκετού.

3. Υπεύθυνη δήλωση του εργοδότη για την ημερομηνία διακοπής της εργασίας. Είναι στο ίδιο έντυπο με την βεβαίωση του γιατρού.

4.Υπεύθυνη δήλωση της ασφαλισμένης στην οποία αναφέρεται η ημερομηνία διακοπής εργασίας και ότι δεν θα αναλάβει εργασία για όσο χρονικό διάστημα επιδοτείται. Είναι στο ίδιο έντυπο με την βεβαίωση ιατρού και υπέυθυνης δήλωσης εργοδότη.

5. Ένσημα των 2 προηγούμενων ετών. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τα ένσημα διότι δεν έχουν εκδοθεί τα αποσπάσματα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης, ζητάτε από τον λογιστή της εταιρίας, βεβαίωση εργοδότη με τα ένσημα επικυρωμένα από το ΙΚΑ που ελέγχει τον εργοδότη

6. Ταυτότητα - Αφμ

ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΟΧΕΙΑΣ

1. Βιβλιάριο ασθενείας ατομικό και οικογενειεακό, αν υπάρχει, για τον υπολογισμό της προσαύξησης λόγω οικογενειακών βαρών.

2. Βιβλιάριο ασθενείας του συζύγου, αν είναι ασφαλισμένος του ΙΚΑ.

3. Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού.

4. Βεβαίωση της κλινικής ή του νοσοκομείου που αναφέρει την ακριβή ημερομηνία διακοπής της κύησης πχ 37η, αν η ημερομηνία του τοκετού έχει διαφορά πάνω από ένα μήνα από την πιθανή ημέρα τοκετού.

5. Υπεύθυνη δήλωση οτι δεν πήρατε βοήθημα τοκετού από άλλο υποκατάστημα του ΙΚΑ.Το έντυπο αυτό χορηγείται απο το τμήμα παροχών.

6. Ταυτότητα - Αφμ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΟΑΕΔ

1. Αίτηση. Χορηγείται από τον ΟΑΕΔ

2. Βεβαίωση εργοδότη. Χορηγείται απο τον ΟΑΕΔ

3. Υπηρεσιακό σημείωμα ΙΚΑ. Οι αποδείξεις από τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας.

4. Ατομικό βιβλιάριο ασθενείας.

5. Ταυτότητα.

6. Ένσημα 2006-2007-2008 ή αναλυτική περιοδική σφραγισμένη από το ΙΚΑ έως την ημέρα που διέκοψε την εργασία της λόγω κυοφορίας με την άδεια του γιατρού.

Τι είναι η συμπληρωματική παροχή…

Αφού πάρετε τα χρήματα κυοφορία, λοχείας από το ΙΚΑ και ότι δικαιούστε από τον εργοδότη πάτε στον ΟΑΕΔ για να σας δώσει την διαφορά που προκύπτει…. πχ αν εσείς τα χρήματα που θα περνάτε αν δουλεύετε κανονικά αυτούς τους μήνες ήταν 3500 ευρω και αθροιστικά πήρατε 3000 τότε καταθέτετε τα παραπάνω χαρτιά στον ΟΑΕΔ και παίρνετε την διαφορά των 500 ευρώ…

Αυτό είναι άσχετο από το Εξαμηνο..οκ?

Για να υπολογίσετε περίπου τι δικαιούστε κάνετε το παρακάτω…

Διαιρείς τα μικτά του Δεκεμβρίου της χρονιάς που πέρασε δηλαδή 2011 με το 25(τον μήνα δηλαδή).Τον μισθό όχι το δώρο.

Πχ 1500 /25 ημέρες =60 ? βάσει αυτού του ημερομισθίου ανήκεις σε κάποια ασφαλιστική κλάση. Οι ασφαλιστικές κλάσεις είναι οι εξής:

ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΛΑΣΗ Τ.Η.

Από 0 – 11,75 1η 11,06

11,76 – 13,97 2η 13,30

13,98 – 16,63 3η 15,99

16,64 – 19,54 4η 18,37

19,55 – 22,35 5η 21,24

22,36 – 25,23 6η 24,11

25,24 – 27,93 7η 26,76

27,94 – 30,38 8η 29,39

30,39 – 33,21 9η 32,12

33,22 – 35,63 10η 34,69

35,64 – 39,16 11η 37,13

39,17 – 42,44 12η 40,45

42,45 – 46,18 13η 44,06

46,19 – 49,77 14η 47,82

49,78 – 53,16 15η 51,11

53,17 – 56,55 16η 54,60

56,56 – 59,74 17η 57,83

59,75 – 63,03 18η 61,10

63,04 – 66,44 19η 64,42

66,45 – 69,48 20η 67,53

69,49 – 72,44 21η 70,65

72,45 – 75,68 22η 73,60

75,69 – 79,25 23η 77,07

79,26 – 82,92 24η 80,74

82,93 – 86,52 25η 84,34

86,53 – 90,11 26η 87,93

90,12 – 93,56 27η 91,53

93,57 – 97,29 28η 94,94

Διακαιολογητικά για ειδική παροχή προστασίας μητρότητας από τον ΟΑΕΔ (6μηνο):

1. Αίτηση (έντυπο της υπησεσίας)

2. Υπεύθυνη δήλωση που αναλαμβάνει την υποχρέωση να γνωστοποιήσει στην υπηρεσία μέσα σε 8 ημέρες οποιαδήποτε μεταβολή της εργασιακής της σχέσης (νέα πρόσληψη, απόλυση, αλλαγή διεύθυνσης εργασίας ή κλείσιμο της επιχείρησης, (έντυπο της υπηρεσίας)

3. Βεβαίωση εργοδότη για το είδος της εργασιακής σχέσης, τη μορφή, την διάρκεια, τις αποδοχές και τις ώρες απασχόλησης, σε περίπτωση μη χορήγησης της ισόχρονης άδειας τη διάρκειά της αν αυτή χορηγείτο, καθώς και την λήψη της κανονικής άδειας (με βεβαιώσεις ενσήμων κανονικής άδειας σφραγισμένες στο ΙΚΑ του εργοδότη) που ενδεχομένως χορηγήθηκε μετά τη λήξη της λοχείας ή της ισόχρονης προς το μειωμένο ωράριο άδειας (έντυπο της υπηρεσίας) Πρωτότυπο και φωτοτυπία

4. Όσες είναι συμβασιούχες ή μερικής απασχόλησης αντίγραφο της σύμβασης - φωτοτυπία ωρών εργασίας (από τον εργοδότη)

5. Βεβαίωση επιδόματος μητρότητας (κυοφορίας - λοχείας) από ΙΚΑ πρωτότυπο

6. Πρωτότυπη εκτύπωση ενσήμων του 6μηνου που προηγείται της έναρξης άδειας κυοφορίας - λοχείας από το ΙΚΑ και φωτοτυπία της ασθένειας εάν υπάρχει από το βιβλιάριο ασθενείας

7. Φωτοτυπία λογαριασμού εθνικής τράπεζας της δικαιούχου

8. Φωτοτυπία ταυτότητας

9. Φωτοτυπία εκκαθαριστικού ή φορολογικής δήλωσης - να φαίνονται ΑΦΜ της δικαιούχου και του συζύγου

10. Προκειμένου περί εργαζομένων υπηκόων τρίτων χωρών, οι ασφαλισμένες θα προσκομίζουν αντίγραφο άδειας παραμονής σε ισχύ ή αντίγραφο βεβαίωσης κατάθεσης αιτήματος για ανανέωση άδειας διαμονής.

Μπορειτε για καλυτερα να μπειτε και εδώ και να δειτε και τα εντυπα.

http://www.oaed.gr/pages/SN_733.pg

δεν τα εχω καταλαβει ολα κ εγω αλλα ελπιζω να βοηθησα οσο να ναι...!!αν ξερει καποια κοπελα κατι αλλο ας ενημερωσει...!!

Jr39p2.png

Impatient Λογικο ειναι ακομη να μην το νιωθεις το ιδιο εντονα καθε μερα....!!μην σκας...

εγω τωρα περιμενω τον αμορε να μου φερει να φαω λιοσπορο κ το βραδυ θα μου φτιαξει λεει παλι κρεπουλες να φαω επειδη με ειχε σε νηστεια τοσες μερες..χεχεχε...!!κατα τα αλλα με ποναει η πλατη μου απο την δουλεια...δεν την πολυπαλευω τοσες ωρες σερι καθιστη πια....!!η θελω να περπαταω η να ειμαι ξαπλα....!!

ελπιζω ολες καλα κοριτσια μου....φιλακιααα.!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!!! εγραφα μια ωρα για να σας πω το παραπονο μου... τα νευρα μου!!! και χαθηκε η συνδεση και σβηστηκαν ολα! οποτε θα τα πω εν ολιγης! τα χω παρει με τον αντρα μου!!! :evil::evil::evil: τοση ωρα που εγραφα μου φυγε το πολυ το ζορι... οποτε τωρα ειμαι καλυτερα! μου τη σπαει ομως που τους λες κατι, σου λενε ναι ναι και δεν το κανουν, κανουν μισες δουλειες, σε βασανιζουν και προσπαθουν να βγουν κι απο πανω... αυτα γιατι θα σβηστουν παλι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

γεια σας

σκορπια διαδηλωση καταντισαμε

ποιες εχουνε αυριο γιατρο;;;;;

κατια μου γελαω με το μηνυμα σου αλλα τα ιδια ζω και μου την ανεβαζει την πιεση

ο καλος μου και μετα μου λεει :αφου εχεις υποταση αγαπη μου , για σενα το κανω!

σημερα με επιασαν σχεδων τα κλαματα , με ειδα στον καθρεφτη και δεν με αναγνωριζα! εχω κανει ενα κ@λο αλλο πραγμα ! και εχω παρει μονο 1,5 κιλο

εχουμε κατι κοινωνικες εκδηλωσεις και δεν χωραω σε κανενα ρουχο

η ασπρη ριζα εχει φτασει μεχρι το πιγουνι! εχ παρει μια φυτικη αλλα ολο το αναβαλω!

με ειδε ετσι ο καημενος και ερχισε να μου λεει οτι ειμαι ομορφη και οπου και να παμε θα κοιτανε το θαυματακι πυ εχω στην κοιλια μου και οχι την ριζα και τα οπισθια!

τι να κανει και αυτος;;;; υπομονη!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Στη φάση αυτή άλλοτε τα νιώθουμε κι άλλοτε όχι. Dont worry.

Σε πιο προχωρημένη ηλικία κύησης πρέπει να νιώθεις τις εμβρυικές κινήσεις πολλάκις τη μέρα γιατί διαφορετικά αποτελεί λόγο ανησυχίας.

Αυτό που τρέχει από το στήθος σου είναι πρωτόγαλα και είναι απολύτως φυσιολογικό. Να σου πω κι ότι μάλλον σημαίνει ότι (αν το θέλεις φυσικά) θα θηλάσεις πανεύκολα, καθώς "το φαγάκι θα είναι εκεί και θα περιμένει" ενώ σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί μερικές μερούλες να κατεβεί κι η μανούλα να αγχωθεί και να δώσει το γνωστό "συμπλήρωμα".

Impatient Λογικο ειναι ακομη να μην το νιωθεις το ιδιο εντονα καθε μερα....!!μην σκας...

εγω τωρα περιμενω τον αμορε να μου φερει να φαω λιοσπορο κ το βραδυ θα μου φτιαξει λεει παλι κρεπουλες να φαω επειδη με ειχε σε νηστεια τοσες μερες..χεχεχε...!!κατα τα αλλα με ποναει η πλατη μου απο την δουλεια...δεν την πολυπαλευω τοσες ωρες σερι καθιστη πια....!!η θελω να περπαταω η να ειμαι ξαπλα....!!

ελπιζω ολες καλα κοριτσια μου....φιλακιααα.!!!

ευχαριστω για τις απαντησεις! σημερα ειναι λιγο πιο δραστηριο απο χτες, αναγκαστηκα βεβαια να πιω καφε κανονικο και να φαω κρουασαν με σοκολατα για να ξυπνησει! το ταλαιπωρω το καημενο αλλα αγχωνομαι αν δεν το ακουσω για ωρες

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Γεια σας κορίτσια και απο εμένα!

Τί κάνετε?

Περαστικά στις αρρωστούλες μας!

Elenaki πώς είσαι? Σου έβαλαν να κάνεις εξετάσεις?

Cristy μεγάλη γκάμα επιλογών βλέπω....εγώ δεν θα μπορούσα τέτοια ανακατοσούρα, θα είχαν σπάσει τα νεύρα μου. Συγχαρητήρια για την υπομονή σου!

barboula και sapi τέλεια τα νεα για τα μωράκια σας

Φιλάκια πολλά σε όλα τα γλυκά κοριτσάκια του topic!!!

Καλα ειμαι κοπελα μου....εσυ?

Εχω ερθει λιγες μερες στους γονεις μου να τιυς δω και τις φιλες μου

Εξετασεις δεν εκανα ξερουμε απο τι εγινε οποτε δεν χρειαζετε προς το παρον το μονο που θα κανουμε ειναι μερα που θα ερθει η περιοδις εναν υπεριχο για να διυμε την μητρα και εξετασεις γθα τον αιματοκριτη.....μετα απλα εγω τον ειπα τον γιατρο πριν ξεκινησουνε παλι προσπαθειες πως θελω να κανουμε εξετασεις για ολα...ετσι προλυπτικα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...