Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ritsa μου μην σκεφτεσαι την ταλαιπωρια, σκεψου οτι θα δεις την κορουλα σου!

τι υπερηχο εχετε την τριτη γ επιπεδου?

καλημερα κοριτσια!!!!!

didi απλο υπεριχο κ την καμπυλη ζαχαρου, τον πηρα το γιατρο τηλ γιατι τελικα ειπια αδικα την αντιβιωση δεν με βοηθησε καθολου, κ του το ειπα κ μου λεει οτι δεν ειναι κατι το ανησυχιτικο κ του λεω οτι με ποναει πολυ κ μου λεει ειναι οζωδες ερυθημα κ μολις ερθω ροδο θα παω κ σε δερματολογο το κανει ποτε ποτε η εγκυμοσυνη.. κ ευτηχως το σαββατο θα ερθει μια μικροβιολογος εδω συμη κ θα παω εδω κ ετσι δεν θα τρεχω νηστικια στη ροδο να τις κανω τις εξετασεις, μου ειπε γενικη αιματος γενικη ουρων κ καμπυλη ζαχαρου με γλυκοζη 50γρ.. κ ειναι γυρω στα 50E παλι καλα.. εσυ καλα??

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ????????

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!Τι μου κανετε σημερα?Εγω παω αργα για δουλεια και ελιωσα στον υπνο.barboula και sapi πολυ ευχαριστα νεα για τα κουτσουνια σας!Αντε να ερθει και η σειρα μας σιγα σιγα να παμε στο γιατρο.Μια εβδομαδα εχω ακομα...Που θα παει ...Θα περασει!

o5etp3.png?xVMpoyHp

καλημερα κοριτσια!!!!!

didi απλο υπεριχο κ την καμπυλη ζαχαρου, τον πηρα το γιατρο τηλ γιατι τελικα ειπια αδικα την αντιβιωση δεν με βοηθησε καθολου, κ του το ειπα κ μου λεει οτι δεν ειναι κατι το ανησυχιτικο κ του λεω οτι με ποναει πολυ κ μου λεει ειναι οζωδες ερυθημα κ μολις ερθω ροδο θα παω κ σε δερματολογο το κανει ποτε ποτε η εγκυμοσυνη.. κ ευτηχως το σαββατο θα ερθει μια μικροβιολογος εδω συμη κ θα παω εδω κ ετσι δεν θα τρεχω νηστικια στη ροδο να τις κανω τις εξετασεις, μου ειπε γενικη αιματος γενικη ουρων κ καμπυλη ζαχαρου με γλυκοζη 50γρ.. κ ειναι γυρω στα 50E παλι καλα.. εσυ καλα??

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ????????

ωραια καλυτερα που θα ερθει εκει μικροβιολογος! οντως μην τρεχεις νηστικη στη ροδο!!!

αυτο το ερυθημα στο ποδι αν θυμαμαι καλα το εβγαλες? και ποναει τοσο πολυ?

UzVGp2.png

Καλημερα κοριτσια!Τι μου κανετε σημερα?Εγω παω αργα για δουλεια και ελιωσα στον υπνο.barboula και sapi πολυ ευχαριστα νεα για τα κουτσουνια σας!Αντε να ερθει και η σειρα μας σιγα σιγα να παμε στο γιατρο.Μια εβδομαδα εχω ακομα...Που θα παει ...Θα περασει!

καλημερα κοριτσακι

ολα καλα?

UzVGp2.png

καλημερα σε ολες κοριτσια απο την σχεδον χειμωνιατικη Γερμανια πανε δυο μερες που βρεχει κ εχει κρυο...ελπιζω να μην ξεκινησει απο τωρα...

ελπιζω ολες οι εγκυουλες να ειστε καλα...εμεις καμια κινηση ακομα...αλλα κ να κανει καποιο συνιαλο επειδη εχω μεγαλο προβλημα με το εντερο θα αργησω να το καταλαβω....:tongue::rolleyes:

μισω το κρυο! υπομονη... αλλοι 8 μηνες ειναι θα περασουν:tongue:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Δουλευω σε μια υπηρεσια περιβαλλοντος που δεν ειμαστε ουτε αμιγως δημοσιο ουτε ιδιωτικο και ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα...κι ο προεδρος κομπλεξικος..με τα φεγγαρια του.

ααα αρα δεν πηρατε τον πιου

UzVGp2.png

Καλησπέρα σε ολες!!!

σας διαβαζω απο το πρωι... αλλα δεν ειχα κουραγιο να γραψω... με εχει πιασει ενα νευρο στον αυχενα (νευροκαβαληκεμα) και με ενοχλει αρκετα! ο μικρος, δοξα το Θεο, συνεχιζει αμειωτα τα χτυπηματακια του και ριχνει αρκετες και σε ολο τον διαθεσιμο χωρο!!! ψηλα στο στομαχι, στον αφαλο, στα πλευρα, χαμηλα...παντου! ο κουμπαρος μου εχτες ειχε γουρλωσει τα ματια και με κοιταγε με το χαμογελο στ αυτια :shock::shock::shock: εδινε μαχη κανονικη ο μιχαλιος! κι οσο του μιλαγε... δωστου πιο δυναατα!!!

μπισοτακι... "στα παπακια σου" που λεει κι η διαφημιση! αν ειναι δυνατον με καθε κομπλεξικο! οι εγκυες ειναι ο ευκολος στοχος... ντροπη! παρε την αδειουλα σου να στρωσουν...

μπαρμπουλα μου, τελεια τα νεα σας!!! καλη συνεχεια τωρα... και πιο ηρεμα, να μην κουραζεις τη μεση οσο περναει ο καιρος! στη δουλεια μαξιλαρακι!

στα υπολοιπα κοριτσακια φιλακια, καλη εβδομαδα και να περασουν γρηγορα οι μερες να δουμε τα παιδακια μας σε β επιπεδου, υπερηχους, ντοππλερ... οτι εχει κανονισει καθεμια!:tongue::tongue::tongue:

κατια μου ζωηρος ο μικρος σου!!!:D:D:D

πλυ χαιρομαι οποτε ακουω τα νεα σας:D

τα φιλια μου στην κοιλια σου!

UzVGp2.png

didi Μου οχι δεν θελω στο φεης να το περασω..ειπααμε.....για εσας εδω ηθελα..κ δεν χρειαζεται σκανερ γιατι μου τις εδωσε σε dvd....αλλα ευχαριστω παντως...!!

ritsa Μου τουλαχιστον θα γλιτωσεις το ταξιδι νηστικια..

καλημερα μαριτα...αντε με το καλο να δεις κ εσυ το μπεμπακι σου λοιπον κ οοοολα τα κοριτσακιααα!:D

Mpiskotaki πες του αφεντικου τωρα που θα χτυπησεις την αδειουμπα σου ...''δυσκολα φεγγαρια εκανα παζαρια λυπες κ χαρες..''κ ριξε του κ ενα χαμογελακι κ αν του αρεσει...επισης βρηκα τι χαρτια χρειαζομαστε ακριβως για τα επιδοματα...για την διακοπη απο την δουλεια...κ ολα τα σχετικα...αν σας ενδιααφερει το ποσταρω...!

Jr39p2.png

μισω το κρυο! υπομονη... αλλοι 8 μηνες ειναι θα περασουν:tongue:

κ εγω δεν το μπορω καθολου...ελπιζω να ερθω το καλοκαιρι στην ΕΛΛΑΔΑ να ζησω λιγο ζεστη ζεστηηηηηηηηηηηηη!!!!

Z29ap2.png

ωραια καλυτερα που θα ερθει εκει μικροβιολογος! οντως μην τρεχεις νηστικη στη ροδο!!!

αυτο το ερυθημα στο ποδι αν θυμαμαι καλα το εβγαλες? και ποναει τοσο πολυ?

ναι ειναι κοκκινο το ενα το ποδι πρησμενο στον αστραγαλο κ δεν μπορω να το κινησω ειναι σαν οιδημα στους αστραγαλους.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

πιο πανω ελεγε καποια για τα λαρεντουτ εγω εχω παρει καποια ρουχα για τα παιδια ηταν πολυ καλα..δικα μου φοβαμαι να παρω γιατι δεν ξερω νουμερο ενω τα παιδικα βασει του υψους των παιδιων μια χαρα ερχονται..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

didi Μου οχι δεν θελω στο φεης να το περασω..ειπααμε.....για εσας εδω ηθελα..κ δεν χρειαζεται σκανερ γιατι μου τις εδωσε σε dvd....αλλα ευχαριστω παντως...!!

ritsa Μου τουλαχιστον θα γλιτωσεις το ταξιδι νηστικια..

καλημερα μαριτα...αντε με το καλο να δεις κ εσυ το μπεμπακι σου λοιπον κ οοοολα τα κοριτσακιααα!:D

Mpiskotaki πες του αφεντικου τωρα που θα χτυπησεις την αδειουμπα σου ...''δυσκολα φεγγαρια εκανα παζαρια λυπες κ χαρες..''κ ριξε του κ ενα χαμογελακι κ αν του αρεσει...επισης βρηκα τι χαρτια χρειαζομαστε ακριβως για τα επιδοματα...για την διακοπη απο την δουλεια...κ ολα τα σχετικα...αν σας ενδιααφερει το ποσταρω...!

Barboula...περιμενω μηνυμα για τα χαρτια αν και εγω ανηκω σε καθεστως ΝΠΙΔ και αλλαζουν πολλα στους νομους..

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Εμφανίστηκαν όλα τα κοριτσάκια βλέπω!! Ναι, εμείς είμαστε στο γραφείο και μπαίνουμε πρωί πρωί!

Μακάρι να το μάθω το φύλο, θα μπω και θα φτιάξω ένα τικεράκι γιγαντοαφίσα!!!!!!!!! :P:p:p Αφού κοιτούσα τη λίστα της Κάτιας και μόνο 3 δεν ξέρουμε ακόμη!

Δεν μου είπατε οι εργαζόμενες, πότε σκοπεύετε να σταματήσετε τη δουλειά; Το μπισκοτάκι λόγω ηλίθιου αφεντικού πολύ σύντομα από ότι κατάλαβα... Οι υπόλοιπες;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Εμφανίστηκαν όλα τα κοριτσάκια βλέπω!! Ναι, εμείς είμαστε στο γραφείο και μπαίνουμε πρωί πρωί!

Μακάρι να το μάθω το φύλο, θα μπω και θα φτιάξω ένα τικεράκι γιγαντοαφίσα!!!!!!!!! :P:p:p Αφού κοιτούσα τη λίστα της Κάτιας και μόνο 3 δεν ξέρουμε ακόμη!

Δεν μου είπατε οι εργαζόμενες, πότε σκοπεύετε να σταματήσετε τη δουλειά; Το μπισκοτάκι λόγω ηλίθιου αφεντικού πολύ σύντομα από ότι κατάλαβα... Οι υπόλοιπες;

Με το καλό να δεις το μπεμπάκι σου... πάντως έχει προσωπικότητα και είναι ντροπαλό... τα απόκρυφα του δεν τα δείχνει έτσι!!! χιχιχι :D

Εγώ πάντως αν όλα πάνε καλά θα προσπαθήσω να καθυστερήσω όσο γίνεται την άδεια για να μείνω περισσότερο με το μικρούλι μου.

Μπαρμπούλα γράψε μας ποια χαρτιά χρειάζονται, θα είναι πολύ χρήσιμα.

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Γεια σας κι από μένα!

Στην παρούσα φάση είμαι πολύ "γειά σου"...

Η κοιλιά έχει γίνει ίσα κι όμοια μ΄ αυτήν που είχα όταν ήμουν στον 8ο στην κόρη μου.

Επίσης οι καούρες και τα ρεψίματα.

Τώρα με ενοχλεί οτιδήποτε κι αν φάω... και η ζυγαριά ακόμη καρφωμένη έτσι???

Μελετάω το βιβλίο μου για την εγκυμοσύνη στα δίδυμα, υποτίθεται για καλύτερα, για να παίρνω συμβουλές επιβίωσης και απλά συνειδητοποιώ ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ πολύ χειρότερα...

Επίσης μελετάω για η ζωή στο Μπαχρέιν... (έναν από τους πιθανούς τόπους μετεγκατάστασης).

Τα σενάρια για το ΠΟΥ θα γεννήσω κυμαίνονται από το: σουίτα στο ΙΑΣΩ με τον γιατρό που με παρακολουθεί τώρα (αν έχει πιάσει ο σύζυγος δουλειά σε Μπαχρέιν, Εμιράτα, άλλη Ασιατική χώρα ή Αφρική), έως το: Δημόσιο νοσοκομείο με το γιατρό εφημερίας. Τουλάχιστον και στη μια και στην άλλη περίπτωση θα έχω τη μαία μου...

Απ΄ ότι φαίνεται (και τους έχουν ήδη ανακοινώσει), τα αεροπλάνα του τύπου που πετάει ο σύζυξ θα αποτελούν παρελθόν για την εταιρία τον καιρό που εγώ θα γεννάω... TRAGICK που λέει κι η Τασούλα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...