Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερουδια!! Τι εγινε ακομα στην 183??? Πού εξαφανιστηκατε??? Αντε κατ...με το καλο το φυλο/!!!

Εγω κοιταω τον καταλογο του λα ρεντουτ στα μωρουδιακα κι εχει ωραια για προικα...τωρα κατα ποσο καλη ποιοτητα ειναι δε ξερω...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε ευχαριστώ, ελπίζω αυτή τη φορά να μάθουμε γιατί με κοροϊδεύουν πια όλοι που τους λέω συνέχεια "Δεν ξέρω, δεν έχει φανεί ακόμη!!!!!! :confused:

Δεν ξέρω που είναι όλες οι μανούλες! Κάποια είχε και γιατρό σήμερα νομίζω...

Ούτε εγώ ξέρω να σου πω για ποιότητες και ποιά είναι τα καλύτερα μαγαζιά, αποφεύγω να κάνω εκτεταμένη έρευνα αγοράς προς το παρόν...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημεραααα....τι ερημιες ειναι τουτες??που ελειπα μια μερα κ εμπαινα κ ειχατε γραψει 5 σελιδες...!

Κατ μου υπομονη κ φτανει η ωρα να δεις κ το μπεμπακι σου ...!

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουμε???

εγω πρωι πρωι εμαθα δυσαρεστα νεα ....ενας θειος του αμορε ειναι πολυ αρρωστος κ του δινουν 4 μηνες ζωης...καπου κοντα στην γεννα δηλαδη...οποτε αυτοματα αναβαλουν κ τον λογο της αδερφης του αμορε μια που ειναι νονος της....πως γινεται παντα μια χαρα να την επισκιαζει μια τετοια στεναχωρια...κ στην κουμπαρα μου ακριβως το ιδιο συνεβη...την μερα που γεννουσε πεθανε ο ξαδερφος της..!ψυχοπλακωθηκα πρωι πρωι κ σας ψυχοπλακωσα κ εσας βρε κοριτσια μου..συγγνωμη...!

ελπιζω να μου ειστε καλα ολα τα κοριτσια....!κ εμφανιστειτε επιτελους...!

Jr39p2.png

mpiskotaki καλημερα...κ εγω εψαχνα στην la redoute κ ειχα δει...κ δεν ηξερα τι να κανω κ λογω ποιοτητας αλλα κ με τα νουμερα γιατι ειχα βρει ρουχα εγκυμοσυνης απο εκει....κ ετσι το αφησαααα!!:|

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!!

κατ32, μπισκοτακι, μπαρμπουλα ειστε στη δουλεια,ε?... γι αυτο και τακτικες πρωινες! εχτες μαλλον καναμε ολες relax!!! αποτοξινωση... beaute... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μπαρμπουλα, εσυ να σκεφτεσαι το μπεμπεκακι σου και δυστυχως η ζωη τα χει κι αυτα... τη γεννηση ενος μωρου, δεν πιστευω, οτι την επισκιαζει ενα ασχημο γεγονος. ισα ισα, δινει μια ελπιδα και μαλακωνει λιγο τον πονο για το χαμο. υπομονη...

εγω με la redoute εχω κακη προηγουμενη εμπειρια και δεν τους εμπιστευομαι...:evil::evil::evil:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημέρα μελλουσες Μανουλες!!!! Εγω ειχα γιατρο σήμερα! Όλα πανε τέλεια!!! Ούτε συσπασεις, ούτε τίποτα! Η μπεμπα μεγαλώνει μια χαρα!!! Τώρα σε δυο εβδομάδες πάμε στη β επιπέδου!

ΑΝΤΕ Κατ επιτέλους να μάθεις το φύλο!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλημέρα μελλουσες Μανουλες!!!! Εγω ειχα γιατρο σήμερα! Όλα πανε τέλεια!!! Ούτε συσπασεις, ούτε τίποτα! Η μπεμπα μεγαλώνει μια χαρα!!! Τώρα σε δυο εβδομάδες πάμε στη β επιπέδου!

ΑΝΤΕ Κατ επιτέλους να μάθεις το φύλο!!!!

Μπραβο, κοπελα μου! να συνεχισουν ολα ετσι μεχρι να ρθει η μπουμπου στην αγκαλια σου!!! Ολα με το καλο...:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ναι δυστηχως!! δεν φτανει που ειναι ταλαιπωρια ολο αυτο το ταξιδι εννοω μονο ειναι κ οι ωρες περιορισμενες.. τα νευρα μου δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα.. εσυ καλα??

ritsa μου μην σκεφτεσαι την ταλαιπωρια, σκεψου οτι θα δεις την κορουλα σου!

τι υπερηχο εχετε την τριτη γ επιπεδου?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κοριτσούδια...δε μπηκα ΣΚ αλλα σας διαβασα~

Μαριτακι να ζησετε!!!

Μαρκελα...η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη...δε λενε!!?? Αντε να ξεκουραστεις!!

Ντιντι...μας πεθανες με το κεικ..

Εγω εχω νευρακια πολλα σημερα και προσπαθω να το παιξω κουλ...Έχουμε τον @ΑΔΣ%^ τον προεδρο εδω και μας εχει αναστατωσει ολους...επειδη πηραμε 14 ατομα 5μηνιτες καινουριους και δεν εχουμε πού να τους βαλουμε στα γραφεια μας...καποιος πρεπει να μεταφερθει 15χμ. σε ενα αλλο κτιριο που εχουμε χωρο και να ειναι υπευθυνος για τους καινουριους...και ποιος ειναι ο νεος μ#&&*^!///...ΕΓΩ! Προσπαθησα να του πω και πώς θα πηγαινω καθε μερα...μα ετσι μα αλλιως...με τουμπαρε, και τελικα δε το γλυτωσα. Το θεμα ειναι οτι θα πηγαινω με το 4χ4 καθε πρωι και ο δρομος δεν ειναι ο,τι καλυτερο. ΟΠοτε θελανε δε θελανε θα τη φανε μια αδεια επ'απειλουμενη τωρα και θα σκασουνε!! Εκανα υπομονη, ειπα να μη φυγω απο την αρχη που ειχα την αποκολληση τωρα ομως...ο κομπος εφτασε στο χτενι...1 βδομαδα θα κανω τη διαδρομη και μετα bye bye!!!

O ανθρωπος δε παλευεται. με βλεπει με τη κοιλια τουρλα και με στελνει αλλου...ο,τι ναναι!! Ο αντρας μου τα εχει παρει αγρια....

Αυτα...μη σας πολυλογω, ειμαι εξω φρενων!! Με τσιμπησε και τη Παρασκευη μια σφηκα και τα ειδα ολα....ευτυχως δε πρηστηκα...γκρρρρρ...νευρααα

αχου κοριτσακι λογικο να εχεις με ολα αυτα νευρα!!!!

κανε ενα κεικ να στανιαρεις!!:tongue::tongue::tongue:

ρε συ δεν καταλαβα που δουλευεις? σε στρατωνα???:o

να του την κατσεις την αδεια να μαθει ο προεδρος!! (τι προεδρος ειναι δεν ξερω... μηπως πηρατε και τον πιου??? το μαυρο πιστολι?)

UzVGp2.png

SAPI ΜΟΥ μπραβο για τα ευχαριστα νεακια....με το καλο η μπουμπου λοιπον..!:D:D

φυσικα κ ειναι μεσα στην ζωη αυτα...κ δεν αφηνω οσο μπορω να με επηρεασει..απλως στεναχωριεμαι για το αμορε πιο πολυ..βεβαια βιωνοντας στην ζωη σου αλλους θανατους μικροτερης ηλικιας ανθρωπων οταν ερθει ο θανατος μεγαλου ανθρωπου λες παλι καλα..!κ εχοντας βιωσει θανατο εγω του πατερα μου στα 36 του κ ο αμορες του αδερφου του στα 24 εισαι πιο ψυχραιμος οταν ερχεται στα 70....εγω πανω απο ολα κοιταζω να προστατεψω το μωρουλι μου απο στεναχωριες τετοιες οσο μπορω...!

καλημερα κ παλι σε ολα τα κοριτσακια...

σημερα εχει πολυ δουλεια..κ κρυωνω εδω που καθομαι...κ νυσταζω κ τοση ωρα δεν ειχα ιντερνετ.....

Jr39p2.png

γειααααα σας κοριτσια μουυυ...τι κανουμεεεε??

εμεις πριν λιγο επιστρεψαμε.....

αρχικα ο μπομπιρας ηταν μπρουμυτα παλι..κ με εβαλε ο γιατρος να γυρισω στο πλαι..μετα με πιεζε με το ενα του χερι κ με το αλλο κουνουσε τον υπερηχο κ τις μετρησεις τις εκανε η βοηθος του...!!κ στο τελος αποφασισε να αρραξει ανασκελα κ τα καναμε ολα μεσα σε 10 λεπτα....μετα ξαναπερασε κ ενα επαναληπτικο στα γρηγορα οτι ειχαμε ξαναδει ..μου ειπε οτι ολα ειναι τελεια...φανταστικα...!!

μου ειπε πριν με πιεσει να χαλαρωσω λιγακι κ να μην ξαφνιαστω κ επειδη χαλαρωσα δεν πονεσα καθολου..βεβαια πιστεψα οτι με τοσο τρανταγμα θα εκανε να κλωτσησει μια μερα αλλα τελικα απο εκεινη την ωρα κλωτσαει συνεχεια...αχαχα..οπως ειπε κ ο γιατρος εχει ισχυρη προσωπικοτητα κ οτι κ να του λεμε δεν καταλαβαινει η ηθελε την γιαγια του για να κατσει καλα...!αυταααα..!!

mpiskotaki κουραγιο με την δουλεια...αν εκεινοι δεν καταλαβαινουν θα καταλαβουν με την αδεια.....αμεεεεε!!ετσι πρεπει....!!

marita μου εμενα τετοια δεν μου εχουν κανει ακομη...αλλα οταν πηγα το χαρτι του γαμου να δει πως ξυνησαν που θα δωσουν κ αλλο επιδομα....αχαχαχαα!!

διδυμακι μου μααααα τι θα γινει....??καπως πρεπει να γνωριστουν τα παιδια μας τουλαχιστον.....!αχαχαχα!!

τα υπολοιπα κοριτσια μας βλεπω μια χαρουλα εεε???παντα τετοιααααα.....!λοιπον παω να ξαπλωσω λιγακι γιατι νυσταζωωωω....

λοιπον καντε με φιλησ το φεης οοοοοοσα κοριτσια δεν με εχετε κανειιιι ....αντεεεεεε....!!!θελω να σας ανεβασω εικονιτσα απο το μωρακι να το δειτε αλλα δεν ξερω πως....!!!!:(:(

η μαμα μου την εβαλε φοντο...!!

μπραρμπουλα τελεια τα νεα σου απο τον μικρο σας μπομπιρα :D

τι ακριβως σου εκανε που θα σε πονουσε αν δεν χαλαρωνες?και εμενα στην αυχενικη ειπε ο γιατρς οτι ειναι παιδι με προσωπικοτητα γιατι δεν γυρνουσε για τις μερησεις

λες να μας κανει τα ιδια σε 3 μερες????

για τη φωτο εχεις σκανερ? περασετο μετα στον υπολογιστη και για το φορουμ δεν ξερω να σε βοηθησω πως να την ανεβασεις αλλα για το φβ πιστευω ξερεις να ανεβαζεις φωτος

σου στελνω σε πμ το φβ μου

UzVGp2.png

καλημερα σε ολες κοριτσια απο την σχεδον χειμωνιατικη Γερμανια πανε δυο μερες που βρεχει κ εχει κρυο...ελπιζω να μην ξεκινησει απο τωρα...

ελπιζω ολες οι εγκυουλες να ειστε καλα...εμεις καμια κινηση ακομα...αλλα κ να κανει καποιο συνιαλο επειδη εχω μεγαλο προβλημα με το εντερο θα αργησω να το καταλαβω....:tongue::rolleyes:

Z29ap2.png

αχου κοριτσακι λογικο να εχεις με ολα αυτα νευρα!!!!

κανε ενα κεικ να στανιαρεις!!:tongue::tongue::tongue:

ρε συ δεν καταλαβα που δουλευεις? σε στρατωνα???:o

να του την κατσεις την αδεια να μαθει ο προεδρος!! (τι προεδρος ειναι δεν ξερω... μηπως πηρατε και τον πιου??? το μαυρο πιστολι?)

Δουλευω σε μια υπηρεσια περιβαλλοντος που δεν ειμαστε ουτε αμιγως δημοσιο ουτε ιδιωτικο και ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα...κι ο προεδρος κομπλεξικος..με τα φεγγαρια του.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...