Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!Ολα καλα σημερα?Εγω δουλεια!Βαριεμαι δεν φανταζεστε ποοοοοοοοσο!mpiskotaki μην δινεις σημασια και κοιτα να εισαι ηρεμη για το μπεμπακι σου!Εμενα με το που γυρισαμε απο διακοπες μου αυξησε το ωραριο (εννοειται χωρις επιπλεον χρηματα)και η λογικη του ηταν (εισαι τυχερη που δεν σου κανω και μειωση)Τι να κανουμε...Ετσι οπως μας κανανε θα τα ανεχομαστε ολα!Φιλακια σε ολες τις μανουλες και τις κοιλιτσες τους!:P:p:p:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μπισκοτακι!!!!! ε δεν ειμαστε καλα... στραβος ειναι ο ανθρωπος? δεν ειδε οτι εισαι εγκυος??? κανε υπομονη μεχρι να παρεις αδεια.. ο κοσμος εχει ξεφυγει τελικα.. για την σφηκα εβαλες κατι?? ΟΛΑ μαζι πια??

Εβαλα εβαλα ευτυχως...κρατουσα μαζι μου γιατι ημουν και στην εξοχη...μαλλον γυριζα γιατι με τσιμπησε μεσα στο αμαξι!!

Καλημερα κοριτσακια μου!Ολα καλα σημερα?Εγω δουλεια!Βαριεμαι δεν φανταζεστε ποοοοοοοοσο!mpiskotaki μην δινεις σημασια και κοιτα να εισαι ηρεμη για το μπεμπακι σου!Εμενα με το που γυρισαμε απο διακοπες μου αυξησε το ωραριο (εννοειται χωρις επιπλεον χρηματα)και η λογικη του ηταν (εισαι τυχερη που δεν σου κανω και μειωση)Τι να κανουμε...Ετσι οπως μας κανανε θα τα ανεχομαστε ολα!Φιλακια σε ολες τις μανουλες και τις κοιλιτσες τους!:P:p:p:p

Προσπαθω να μη δινω σημασια...αλλά ο αντρας μου δε κρατιεται και με πιεζει να βγω τωρα σε αδεια...να δω πώς θα τον κανω καλα το μεσημερι...ξερεις προσπαθω να κη δινω και στοχο στη δουλεια, δε θελω να λενε οτι επειδη ειμαι εγκυος δε κανω τιποτα...αλλα επειδη η δουλεια μου ειναι εξωτερικη (με μετακινησεις κια τζιπ κτλ) τωρα ειμαι στο γραφειο ακι απλως κανω δουλεια υπολογιστη...γι αυτο και του ξινισε του προεδρου...

Επισης ειπε στη συγκεντρωση που ειχαμε τη Παρασκευη με τα καινουρια παιδια..."πιστευω να μην ειναι καμια σας εγκυος γιατι πιο πολλα παιδια εχουμε απο υπαλληλους!!" Αστειευοντας και γελώντας βεβαια...αλλα το πιασαμε το υπονοουμενο!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Κορίτσια μου γεια σας!! Έχω μέρες να μπω αλλα όλο κάπου πάμε... Διάβασα τα νέα σας! Ειναι τέλεια που άρχισαν τις κλωτσιες τα μικρά μας!!! Περαστικά στις αρρωστουλες... Εγω θα πάω αύριο το πρωι στη γιατρο για τη μηνιαία εξέταση και στις 10 Οκτωβρίου πάμε για β επιπέδου!!! Ανηπομονω! Λέτε να έχουμε καμία αλλαγή στο φύλο;;; Δε πρόλαβα να αλλάξω και ticker!!! Τι αλλα νέα;!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλημερούδια κοριτσούδια...δε μπηκα ΣΚ αλλα σας διαβασα~

Μαριτακι να ζησετε!!!

Μαρκελα...η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη...δε λενε!!?? Αντε να ξεκουραστεις!!

Ντιντι...μας πεθανες με το κεικ..

Εγω εχω νευρακια πολλα σημερα και προσπαθω να το παιξω κουλ...Έχουμε τον @ΑΔΣ%^ τον προεδρο εδω και μας εχει αναστατωσει ολους...επειδη πηραμε 14 ατομα 5μηνιτες καινουριους και δεν εχουμε πού να τους βαλουμε στα γραφεια μας...καποιος πρεπει να μεταφερθει 15χμ. σε ενα αλλο κτιριο που εχουμε χωρο και να ειναι υπευθυνος για τους καινουριους...και ποιος ειναι ο νεος μ#&&*^!///...ΕΓΩ! Προσπαθησα να του πω και πώς θα πηγαινω καθε μερα...μα ετσι μα αλλιως...με τουμπαρε, και τελικα δε το γλυτωσα. Το θεμα ειναι οτι θα πηγαινω με το 4χ4 καθε πρωι και ο δρομος δεν ειναι ο,τι καλυτερο. ΟΠοτε θελανε δε θελανε θα τη φανε μια αδεια επ'απειλουμενη τωρα και θα σκασουνε!! Εκανα υπομονη, ειπα να μη φυγω απο την αρχη που ειχα την αποκολληση τωρα ομως...ο κομπος εφτασε στο χτενι...1 βδομαδα θα κανω τη διαδρομη και μετα bye bye!!!

O ανθρωπος δε παλευεται. με βλεπει με τη κοιλια τουρλα και με στελνει αλλου...ο,τι ναναι!! Ο αντρας μου τα εχει παρει αγρια....

Αυτα...μη σας πολυλογω, ειμαι εξω φρενων!! Με τσιμπησε και τη Παρασκευη μια σφηκα και τα ειδα ολα....ευτυχως δε πρηστηκα...γκρρρρρ...νευρααα

mpiskotaki μη νευριάζεις σκέψου ότι το καταλαβαίνει το μπεμπάκι σου.

Καλά οι άνθρωποι δεν παλεύονται... γενικά νομίζω ότι δε πολυνοιάζονται για το αν είσαι έγγυος ή όχι.

Εμένα ότι project έχει πολύ άγχος αυτό μου δίνουν!!!

Σε όσες είναι να δείτε τα μικρούλια σας αυτή την εβδομάδα... καλά αποτελέσματα...στις υπόλοιπες υπομονή!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

γειααααα σας κοριτσια μουυυ...τι κανουμεεεε??

εμεις πριν λιγο επιστρεψαμε.....

αρχικα ο μπομπιρας ηταν μπρουμυτα παλι..κ με εβαλε ο γιατρος να γυρισω στο πλαι..μετα με πιεζε με το ενα του χερι κ με το αλλο κουνουσε τον υπερηχο κ τις μετρησεις τις εκανε η βοηθος του...!!κ στο τελος αποφασισε να αρραξει ανασκελα κ τα καναμε ολα μεσα σε 10 λεπτα....μετα ξαναπερασε κ ενα επαναληπτικο στα γρηγορα οτι ειχαμε ξαναδει ..μου ειπε οτι ολα ειναι τελεια...φανταστικα...!!

μου ειπε πριν με πιεσει να χαλαρωσω λιγακι κ να μην ξαφνιαστω κ επειδη χαλαρωσα δεν πονεσα καθολου..βεβαια πιστεψα οτι με τοσο τρανταγμα θα εκανε να κλωτσησει μια μερα αλλα τελικα απο εκεινη την ωρα κλωτσαει συνεχεια...αχαχα..οπως ειπε κ ο γιατρος εχει ισχυρη προσωπικοτητα κ οτι κ να του λεμε δεν καταλαβαινει η ηθελε την γιαγια του για να κατσει καλα...!αυταααα..!!

mpiskotaki κουραγιο με την δουλεια...αν εκεινοι δεν καταλαβαινουν θα καταλαβουν με την αδεια.....αμεεεεε!!ετσι πρεπει....!!

marita μου εμενα τετοια δεν μου εχουν κανει ακομη...αλλα οταν πηγα το χαρτι του γαμου να δει πως ξυνησαν που θα δωσουν κ αλλο επιδομα....αχαχαχαα!!

διδυμακι μου μααααα τι θα γινει....??καπως πρεπει να γνωριστουν τα παιδια μας τουλαχιστον.....!αχαχαχα!!

τα υπολοιπα κοριτσια μας βλεπω μια χαρουλα εεε???παντα τετοιααααα.....!λοιπον παω να ξαπλωσω λιγακι γιατι νυσταζωωωω....

λοιπον καντε με φιλησ το φεης οοοοοοσα κοριτσια δεν με εχετε κανειιιι ....αντεεεεεε....!!!θελω να σας ανεβασω εικονιτσα απο το μωρακι να το δειτε αλλα δεν ξερω πως....!!!!:(:(

η μαμα μου την εβαλε φοντο...!!

Jr39p2.png

κοριτσαρες μου γεια σας!!!

σας ευχομαι με το καλό!!!!!!

εχετε λίστα?γεννάει καμία 18/1?

είχα πητ και γέννησα το γιοκαρίνι μου τοτε το 2010!!!

τις ευχές μου και πάλι...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπέρα σε ολες!!!

σας διαβαζω απο το πρωι... αλλα δεν ειχα κουραγιο να γραψω... με εχει πιασει ενα νευρο στον αυχενα (νευροκαβαληκεμα) και με ενοχλει αρκετα! ο μικρος, δοξα το Θεο, συνεχιζει αμειωτα τα χτυπηματακια του και ριχνει αρκετες και σε ολο τον διαθεσιμο χωρο!!! ψηλα στο στομαχι, στον αφαλο, στα πλευρα, χαμηλα...παντου! ο κουμπαρος μου εχτες ειχε γουρλωσει τα ματια και με κοιταγε με το χαμογελο στ αυτια :shock::shock::shock: εδινε μαχη κανονικη ο μιχαλιος! κι οσο του μιλαγε... δωστου πιο δυναατα!!!

μπισοτακι... "στα παπακια σου" που λεει κι η διαφημιση! αν ειναι δυνατον με καθε κομπλεξικο! οι εγκυες ειναι ο ευκολος στοχος... ντροπη! παρε την αδειουλα σου να στρωσουν...

μπαρμπουλα μου, τελεια τα νεα σας!!! καλη συνεχεια τωρα... και πιο ηρεμα, να μην κουραζεις τη μεση οσο περναει ο καιρος! στη δουλεια μαξιλαρακι!

στα υπολοιπα κοριτσακια φιλακια, καλη εβδομαδα και να περασουν γρηγορα οι μερες να δουμε τα παιδακια μας σε β επιπεδου, υπερηχους, ντοππλερ... οτι εχει κανονισει καθεμια!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ......... (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

kat32: ............ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε ολες!!!

σας διαβαζω απο το πρωι... αλλα δεν ειχα κουραγιο να γραψω... με εχει πιασει ενα νευρο στον αυχενα (νευροκαβαληκεμα) και με ενοχλει αρκετα! ο μικρος, δοξα το Θεο, συνεχιζει αμειωτα τα χτυπηματακια του και ριχνει αρκετες και σε ολο τον διαθεσιμο χωρο!!! ψηλα στο στομαχι, στον αφαλο, στα πλευρα, χαμηλα...παντου! ο κουμπαρος μου εχτες ειχε γουρλωσει τα ματια και με κοιταγε με το χαμογελο στ αυτια :shock::shock::shock: εδινε μαχη κανονικη ο μιχαλιος! κι οσο του μιλαγε... δωστου πιο δυναατα!!!

μπισοτακι... "στα παπακια σου" που λεει κι η διαφημιση! αν ειναι δυνατον με καθε κομπλεξικο! οι εγκυες ειναι ο ευκολος στοχος... ντροπη! παρε την αδειουλα σου να στρωσουν...

μπαρμπουλα μου, τελεια τα νεα σας!!! καλη συνεχεια τωρα... και πιο ηρεμα, να μην κουραζεις τη μεση οσο περναει ο καιρος! στη δουλεια μαξιλαρακι!

στα υπολοιπα κοριτσακια φιλακια, καλη εβδομαδα και να περασουν γρηγορα οι μερες να δουμε τα παιδακια μας σε β επιπεδου, υπερηχους, ντοππλερ... οτι εχει κανονισει καθεμια!:tongue::tongue::tongue:[/QUO

γεια σου κατια μου περασε ο πονος?? περαστικα!! εγω για την μεση πηνω ντεπον γιατι με φερνει σε ενα σημειο να μην μπορω να κανω βημα κ μου ψιλοπερναει εστω κ για λιγο αλλα το νευροκαβαλικεμα θελει ελαφρυ τριψιμο μεχρι να βρεις το νευρο με κρεμα σωματος για να μην βαλεις φαρμακευτικες.. με πιανει συχνα αυτο αλλα στην κουταλα που την λεμε εμεις στην πλατη στα πα'ι'δια.. κ με τριβει ο αντρας μου.. ευτηχως δεν με εχει πιασει οσο ειμαι εγκυος..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

γεια σου κατια μου περασε ο πονος?? περαστικα!! εγω για την μεση πηνω ντεπον γιατι με φερνει σε ενα σημειο να μην μπορω να κανω βημα κ μου ψιλοπερναει εστω κ για λιγο αλλα το νευροκαβαλικεμα θελει ελαφρυ τριψιμο μεχρι να βρεις το νευρο με κρεμα σωματος για να μην βαλεις φαρμακευτικες.. με πιανει συχνα αυτο αλλα στην κουταλα που την λεμε εμεις στην πλατη στα πα'ι'δια.. κ με τριβει ο αντρας μου.. ευτηχως δεν με εχει πιασει οσο ειμαι εγκυος..

γεια σου, κοπελα μου! ευτυχως δεν ειναι πονος... ειναι μονο στην κινηση που με ενοχλει. δεν παιρνω τιποτα, εννοειται! αντεχω γενικα στον πονο κι αυτο ειναι πολυ απαλο... μασαζ θελει, οπως λες... αλλα εχω "στραβωσει" σημερα και δεν θελω τιποτα! με επιασαν οι ορμονες μου και ... :evil::evil::evil:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλησπερα φιλες!!τι κανετε?

εμεις δοξα το θεο ολα καλα!!!

δεν ειχαμε ιντερνετ κ δεν μπηκα καθολου!!!

φιλακια πολλα.......:D:D:D

didi μου την εχω βγαλει ηδη την βερα μου γιατι πρηστηκαν τα δαχτυλα μου κ ηθελα να την φοραω οποτε την κρεμασα στο σταυρο μου!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Καλημέρα!

Νομίζω πως δεν υπάρχει κινητικότητα γιατί όλες περιμένουμε τα ραντεβού μας με το γιατρό, τη β επιπέδου κλπ... Μετά θα ξεσπαθώσουμε με δωμάτια, ρουχαλάκια, κτλ! Εγώ τουλάχιστον αυτό περιμένω για να αρχίσω να φτιάχνω το δωμάτιο... Να μάθω και το φύλο επιτέλους! :?

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...