Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μμμμμ νοστιμοτατοοο!!!!!!!! για το φαγητο χαχαχαχα:tongue::tongue: δεν ειμαι κ πολυ του γλυκου, οχι οτι θα με χαλαγε αλλα μετα το στομα μου η γευση μου ειναι χαλια κ προτειμω να μην τρωω ειδικα σοκολατες!!

σοβαρα μιλας! εγω ειμαι γλυκατζου-μακαρονου

καθε μερα να ετρωγα μακαρονια και μετα και ενα γλυκο θα ημουν απολυτα ικανοποιημενη

χωρις γλυκο , νιωθω οτι κατι μου λειπει....

φανταζεστε στη καμπυλη ζαχαρου να δειξει τπτ περιεργο και να μου τα κοψει ο γιατρος:shock::shock::shock::shock::shock: θα παθω στερητικο συνδρομο!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσουδια τι κανετε ? εγω δυο μερες ρεπο την εβγαλα στο κρεβατι αρρωστησα η γυναικα!!didi στειλε και απο εδω κεικ με μερεντα θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.

περαστικα σου μαρκελακι!1501811jy7svbcwrv.gif

παρε και λιγο κεικ

clip-art-baking-463227.jpg

UzVGp2.png

κοριτσια τι κανετε?τι ωραια που νιωθετε τα μπεμπακια σας.ζηλευω.εγω κατι χτυπηματακια γυρω απο τον αφαλο που και που!!!τιποτα παραπανω.μηπως δεν ειναι καν το μωρο.

το μωρακι θα ειναι απλα ειναι λιγο μικρουλι κατσε να βαλει αλλα 100 γραμμαρια να δεις πως θα το καταλαβαινεις!!

και το καλυτερο απολα,επεσα,και γιανα μην χτυπησω με τον πωπο πιαστηκα απο καπου και γυρισε το χερι μου και με εχει πεθανει!!!

ωχχχχ κι εγω επεσα με τον κωλο 18η εβδομαδα και την επομενη μερα εφαγα την πρωτη μου κλωτσια

και αν θυμαμαι καλα η ριτσα ηταν που μου ειπε οτι ηθελε μια τουμπα ο μπεμπης για να κλωτσησει:D

περαστικα...

UzVGp2.png

η κατια που ειναι σημερααααα????κοιματαιιιιι????

σας ελειψα, κουκλιτσες μου???

ο μπαμπας μας ηθελε να κλεισει δουλειες μεσω λαπτοπ και μετα να μας βαλει τραγουδακια, παραμυθακια, κλπ να μας μιλησει, να μας χαιδεψει... πολυ γελιο! κι ο μιχαλιος εχει δωσει ρεσιταλ!!! πραγματικα χορευει... πως να μπω εγω εδω???... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

περαστικουλια για το χερακι real thing....

κατια δικαιολογημενα η απουσια σημερα.....τελειαααα!!!

didi θελω κεικ κ εγω αυριο ομως αφου παω στον γιατρο κ μου πει οτι ολα ειναι ενταξειιιι....!

εμενα σημερα ειναι ησυχο το μπεμπακι μου...λιγες κλωτσιτσες μου εδωσε ο μπεμπης κ τιποτα αλλο...βεβαια δεν εχω ξεκουραστει καθολου....κ με ποναει κ λιγακι χαμηλα αλλα θα περασει...τωρα πηρα λιοσπορο κ ηρθαμε στον ξαδερφο να δουμε τον αγωνα....θα κοιμηθουμε στην μαμα μου σημερα για να σηκωθω το πρωι να παω στον γιατρο....!!φιλακια κοριτσουδες σας χαιρετωωω!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

μαρκελα μου, περαστικα!

didi το ειδα στο fb και εχω γεμισει σαλια των υπολογιστη!:tongue::tongue::tongue:

ριτσα μου, καθενας λεει ελευθερα τι νιωθει κι οποιος παρεξηγει... του εξηγουμε για να λυθει το θεμα!;) παρεουλα κανουμε αλλωστε...

impatient τωρα εισαι cool!!! το καταλαβε το παιδι και χτυπαει με την ησυχια του...

real thing μεγαλη προσοχη!!! αλλαζει κι ο καιρος και σπασιματα, διαστρεματα πονανε αρκετα! ευχομαι απλα να τρανταχτηκε το χερι και να μην ποναει αυριο...

μπαρμπουλα ολα καλα να πανε αυριο! και μετα κερνα το μπεμπη μερεντα... γιατι θα σε ταραξει στο χορο!;)

μαριτα μου, μην αγχωνεσαι!!! ετσι ειναι οταν αργει το ραντεβου... μας πιανει αγχος! κι εγω μετραω μεχρι την τεταρτη!!! υπομονη και ολα θα ναι καλα! εμενα το στηθος μια μερα με ποναει και μετα για ενα μηνα τιποτα... και αυτο απο την 16η εβδ... οποτε μην σε ανησυχει!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!Ευχαριστω πολυ για τις υπεροχες ευχες σας!Εγω νιωθω κατι χτυπηματακια στην κοιλιτσα μου αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι η μπεμπουλα μου!Κοριτσια να σας ρωτησω?Το στηθος σας ποναει οπως σας ποναγε?Εμενα εχει ηρεμησει λιγο και ανησυχω...Εχω και τρεις εβδομαδες να παω στη γιατρο και θελω αλλες 10 μερες ακομα για την β επιπεδου.Μολις περασουν οι 15 μερες που το εχω δει,μετα με πιανει το αγχος!Εσεις λετε οτι το νιωθετε αλλα εγω δεν ειμαι ακομα σιγουρη!

μαριτα εγω τωρα ειδα οτι παντρευτηκες.στον κοσμο μου.να ζησετς κοριτσακι μου και με το καλο το μωρακι σας να σας γεμισει ακομη περισσοτερη ευτυχια!

6KuQp2.png

ευχαριστω κοριτσια.αφηστε ταλαιπωρια με το χερι.αφου δεν επεσα ομως παλι καλα.εγω εχω την πεμπτη ραντεβου και αγωνιωωωω!με πιεζει κι αδερφη μου να παμε στο εξοχικο να βγαλουμε τα μπεμπε ρουχα της ανηψιας μου που τα εχουμε εκει φυλαγμενα και δε θελω ακομα.εσεις τι λετε?να παω?δεν ειναι νωρις.απλα μετα χειμωνιαζει και δε θα μπορουμε.κανει πλυ κρυο γιατι ειναι μεσα σε μια αποθηκη.αλλα εχει τα παντα.ρουχαλακια ζιπουνακια.κουβερτουλες.σεντονακια.ολα κοριτσιστικα.τα φυλαει 6 χρονια η καημενη για μενα.το χε δεσει οτι κι εγω θα εχω κοριτσακι.:P:p:p

να παω??

6KuQp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!

Marita να ζήσετε και με το καλό να έρθει το μωράκι σας!

Καλά αποτελέσματα στη barboula σήμερα και υπομονή σε όσες έχουν ραντεβού μέσα στην εβδομάδα! Μια χαρά θα είναι τα μωράκια σας!

Πάντως κι εγώ το είχα αυτό το άγχος από τη μία επίσκεψη ως την άλλη, αλλά τώρα που το νιώθω να με κλωτσάει, είμαι πολύ πιο ήρεμη! Εγώ έχω άλλες 10 μέρες ως τη β επιπέδου... :rolleyes:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

1282995jhdrgo5vzu.gif

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!

didi θελω κεικ κ εγω αυριο ομως αφου παω στον γιατρο κ μου πει οτι ολα ειναι ενταξειιιι....!

εμενα σημερα ειναι ησυχο το μπεμπακι μου...λιγες κλωτσιτσες μου εδωσε ο μπεμπης κ τιποτα αλλο...βεβαια δεν εχω ξεκουραστει καθολου....κ με ποναει κ λιγακι χαμηλα αλλα θα περασει...τωρα πηρα λιοσπορο κ ηρθαμε στον ξαδερφο να δουμε τον αγωνα....θα κοιμηθουμε στην μαμα μου σημερα για να σηκωθω το πρωι να παω στον γιατρο....!!φιλακια κοριτσουδες σας χαιρετωωω!!

τελικα διδυμακι τα παιδια μας ειναι διδυμακια και ταυτιζομαστε τοσο! κι εμενα χθες δεν με κλωτσισε πολυ ισως γιατι κι εγω κουραστηκα με το σπιτι και το κεικ(μιξερ)

και ειχα μια ανησυχια ολο το βραδυ και το πρωι που ξυπνησα εκανε καμια ωρα να μου δωσει τα σημαδια του και ολο ανησυχουσα , μεχρι που εφαγα 3-4 κλωτσιες και ηρεμισα!!

didi το ειδα στο fb και εχω γεμισει σαλια των υπολογιστη!:tongue::tongue::tongue:

μαριτα μου, μην αγχωνεσαι!!! ετσι ειναι οταν αργει το ραντεβου... μας πιανει αγχος! κι εγω μετραω μεχρι την τεταρτη!!! υπομονη και ολα θα ναι καλα! εμενα το στηθος μια μερα με ποναει και μετα για ενα μηνα τιποτα... και αυτο απο την 16η εβδ... οποτε μην σε ανησυχει!:tongue::tongue::tongue:

σας ξελιγωσα ε????:D

εμεις εχουμε 6 εβδομαδες να τον δουμε!! θα τον δουμε σε 4 μερες:D

με πιεζει κι αδερφη μου να παμε στο εξοχικο να βγαλουμε τα μπεμπε ρουχα της ανηψιας μου που τα εχουμε εκει φυλαγμενα και δε θελω ακομα.εσεις τι λετε?να παω?δεν ειναι νωρις.απλα μετα χειμωνιαζει και δε θα μπορουμε.κανει πλυ κρυο γιατι ειναι μεσα σε μια αποθηκη.αλλα εχει τα παντα.ρουχαλακια ζιπουνακια.κουβερτουλες.σεντονακια.ολα κοριτσιστικα.τα φυλαει 6 χρονια η καημενη για μενα.το χε δεσει οτι κι εγω θα εχω κοριτσακι.:P:p:p

να παω??

κοριτσακι εμενα η ξαδερφη μου μου εφερε τα ρουχα του ανηψιου μου οταν ημουν 15 εβδομαδων!!

να πας!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!

Πάντως κι εγώ το είχα αυτό το άγχος από τη μία επίσκεψη ως την άλλη, αλλά τώρα που το νιώθω να με κλωτσάει, είμαι πολύ πιο ήρεμη! Εγώ έχω άλλες 10 μέρες ως τη β επιπέδου... :rolleyes:

καλημερα! με το καλο κι εσυ να δεις το μωρακι σου!!!!!

UzVGp2.png

καλημερα ριτσα μου!ναι το θυμαμαι! για 4 μερες δεν θα συναντηθουμε...

ναι δυστηχως!! δεν φτανει που ειναι ταλαιπωρια ολο αυτο το ταξιδι εννοω μονο ειναι κ οι ωρες περιορισμενες.. τα νευρα μου δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα.. εσυ καλα??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερούδια κοριτσούδια...δε μπηκα ΣΚ αλλα σας διαβασα~

Μαριτακι να ζησετε!!!

Μαρκελα...η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη...δε λενε!!?? Αντε να ξεκουραστεις!!

Ντιντι...μας πεθανες με το κεικ..

Εγω εχω νευρακια πολλα σημερα και προσπαθω να το παιξω κουλ...Έχουμε τον @ΑΔΣ%^ τον προεδρο εδω και μας εχει αναστατωσει ολους...επειδη πηραμε 14 ατομα 5μηνιτες καινουριους και δεν εχουμε πού να τους βαλουμε στα γραφεια μας...καποιος πρεπει να μεταφερθει 15χμ. σε ενα αλλο κτιριο που εχουμε χωρο και να ειναι υπευθυνος για τους καινουριους...και ποιος ειναι ο νεος μ#&&*^!///...ΕΓΩ! Προσπαθησα να του πω και πώς θα πηγαινω καθε μερα...μα ετσι μα αλλιως...με τουμπαρε, και τελικα δε το γλυτωσα. Το θεμα ειναι οτι θα πηγαινω με το 4χ4 καθε πρωι και ο δρομος δεν ειναι ο,τι καλυτερο. ΟΠοτε θελανε δε θελανε θα τη φανε μια αδεια επ'απειλουμενη τωρα και θα σκασουνε!! Εκανα υπομονη, ειπα να μη φυγω απο την αρχη που ειχα την αποκολληση τωρα ομως...ο κομπος εφτασε στο χτενι...1 βδομαδα θα κανω τη διαδρομη και μετα bye bye!!!

O ανθρωπος δε παλευεται. με βλεπει με τη κοιλια τουρλα και με στελνει αλλου...ο,τι ναναι!! Ο αντρας μου τα εχει παρει αγρια....

Αυτα...μη σας πολυλογω, ειμαι εξω φρενων!! Με τσιμπησε και τη Παρασκευη μια σφηκα και τα ειδα ολα....ευτυχως δε πρηστηκα...γκρρρρρ...νευρααα

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερούδια κοριτσούδια...δε μπηκα ΣΚ αλλα σας διαβασα~

Μαριτακι να ζησετε!!!

Μαρκελα...η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη...δε λενε!!?? Αντε να ξεκουραστεις!!

Ντιντι...μας πεθανες με το κεικ..

Εγω εχω νευρακια πολλα σημερα και προσπαθω να το παιξω κουλ...Έχουμε τον @ΑΔΣ%^ τον προεδρο εδω και μας εχει αναστατωσει ολους...επειδη πηραμε 14 ατομα 5μηνιτες καινουριους και δεν εχουμε πού να τους βαλουμε στα γραφεια μας...καποιος πρεπει να μεταφερθει 15χμ. σε ενα αλλο κτιριο που εχουμε χωρο και να ειναι υπευθυνος για τους καινουριους...και ποιος ειναι ο νεος μ#&&*^!///...ΕΓΩ! Προσπαθησα να του πω και πώς θα πηγαινω καθε μερα...μα ετσι μα αλλιως...με τουμπαρε, και τελικα δε το γλυτωσα. Το θεμα ειναι οτι θα πηγαινω με το 4χ4 καθε πρωι και ο δρομος δεν ειναι ο,τι καλυτερο. ΟΠοτε θελανε δε θελανε θα τη φανε μια αδεια επ'απειλουμενη τωρα και θα σκασουνε!! Εκανα υπομονη, ειπα να μη φυγω απο την αρχη που ειχα την αποκολληση τωρα ομως...ο κομπος εφτασε στο χτενι...1 βδομαδα θα κανω τη διαδρομη και μετα bye bye!!!

O ανθρωπος δε παλευεται. με βλεπει με τη κοιλια τουρλα και με στελνει αλλου...ο,τι ναναι!! Ο αντρας μου τα εχει παρει αγρια....

Αυτα...μη σας πολυλογω, ειμαι εξω φρενων!! Με τσιμπησε και τη Παρασκευη μια σφηκα και τα ειδα ολα....ευτυχως δε πρηστηκα...γκρρρρρ...νευρααα

καλημερα μπισκοτακι!!!!! ε δεν ειμαστε καλα... στραβος ειναι ο ανθρωπος? δεν ειδε οτι εισαι εγκυος??? κανε υπομονη μεχρι να παρεις αδεια.. ο κοσμος εχει ξεφυγει τελικα.. για την σφηκα εβαλες κατι?? ΟΛΑ μαζι πια??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...