Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κ εγω το χερι μου το βαζω μονο στην δουλεια ...που δεν μπορω να χαζευω την κοιλιτσα μου...αλλιως καθομαι κ εγω κ την χαζευω που παει πανω κατω κ του μιλαωωωω...!!χεχεχεχε..!!

μουσακα εεε????χθες τον μελεταγα....μμμμιαμ μιαμ...περιμενω μελιτζανες απο το μποστανι του πεθερου για να φτιαξω κ εγω μουσακα...

οσο για το κεικ δεν θα το σχολιασω γιατι δεν κανει να φαω γλυκο λογω του οτι αυριο εχω την εξεταση αν κ χθες ξεχαστηκα κ εφαγα κουραμπιε που μου εφερε η κουμπαρα μου απο εναν γαμο...!;);)

αχχχχ η πλατη μου ποναει οταν περνανε 3 ωρες στην δουλεια....!!:(

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου διαβαζω οτι ειστε ολες πολυ καλα και χαιρομαι!Εμεις παντρευτηκαμε χθες με πολιτικο.Το βραδυ μαζεψαμε λογους φιλους και το καψαμε σε ενα μπαρακι!Αχ ηταν πολυ ωραια..Ο αντρουλης μου φοραει τη βερα του και καμαρωνει...Τα μπεμπακια σας καλα?Εμενα η δικη μου καταλαβε μαλλον χθες τι τρελη μανα εχει!Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθηκε πολυ το κουτσουνακι μου!Εννοειται πως δεν ηπια τπτ...Μονο χυμους!

NA ζησετε και με το καλο το μωρακι σας!!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κοριτσουδια τι κανετε ? εγω δυο μερες ρεπο την εβγαλα στο κρεβατι αρρωστησα η γυναικα!!didi στειλε και απο εδω κεικ με μερεντα θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλημερα Μαρκελακι μαςςςς....τι κανεις??κ εγω θελω κεικ με μερεντα....αχχχχ αυριο με βλεπω να φτιαχνω κ εγω μετα την εξεταση....αχχχ τι μου εκανες didi τωρα???μου τρεχουν τα σαλια...!!:D:D

Jr39p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!Ευχαριστω πολυ για τις υπεροχες ευχες σας!Εγω νιωθω κατι χτυπηματακια στην κοιλιτσα μου αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι η μπεμπουλα μου!Κοριτσια να σας ρωτησω?Το στηθος σας ποναει οπως σας ποναγε?Εμενα εχει ηρεμησει λιγο και ανησυχω...Εχω και τρεις εβδομαδες να παω στη γιατρο και θελω αλλες 10 μερες ακομα για την β επιπεδου.Μολις περασουν οι 15 μερες που το εχω δει,μετα με πιανει το αγχος!Εσεις λετε οτι το νιωθετε αλλα εγω δεν ειμαι ακομα σιγουρη!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

καλημερα Μαριτα....!

δεν νομιζω οτι ειναι κατι που σταματησε το στηθος να ποναει...κ εμενα σταματησε περιπου πριν 2 εβδομαδες να ποναει οπως πονουσε...κ βγαζει που κ που σταγονιτσες γαλα ειδικα οταν κοιμαμαι πολλες ωρες απο οσο εχω παρατηρησει...!αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι που δεν πονας παρα χαρα....χεχεχεχε..!

κ εμενα με πιανει αυτη η ανησυχια οταν κανω πολυυυυυ καιρο να το δω...εδω με εχει πιασει τωρα που δεν εχει ολοκληρωθει η εξεταση κ εχουν περασει 10 μερες οποτε φανταζομαι εσυ...!αλλα ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ....!:D:D

Jr39p2.png

Μακαρι κοριτσακια μου να ειναι ολα καλα!Τι αγωνια και αυτη καθε φορα!Επειδη γενικως νιωθω πολυ καλα θελω να πιστευω οτι ολα πανε καλα!Σε 10 μερες θα ξερουμε!Αντε να περασουν γρηγορα Παναγια μου!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

markella τι επαθες??κ εγω τωρα το ειδα που το εγραψε η ριτσα...ελπιζω να ειναι περαστικο κ συντομαααα..!!

ολα τελεια θα πανε μαριτα...θα το δεις...!

εμενα μαλλον κανει παλι τραμπολινο στην κυστη μου γιατι ειμαι συνεχεια τουαλετα...κ νιωθω κ μια πιεση οταν το κανει αυτο....!!κ με ανησυχει λιγο αλλα που θα παει θα παω αυριο στον γιατρο κ θα μου το πει οοοολα πιστευωωω...καλο μεσημερι κοριτσια μου....ισως τα πουμε απογευμα αλλιως αυριο μετα τον γιατρο θα μπω πρωτα ο θεος να σας ενημερωσω....τα φιλια μου σε οοοοολεςςςς..!!:D

Jr39p2.png

κοριτσια τι κανετε?τι ωραια που νιωθετε τα μπεμπακια σας.ζηλευω.εγω κατι χτυπηματακια γυρω απο τον αφαλο που και που!!!τιποτα παραπανω.μηπως δεν ειναι καν το μωρο.

6KuQp2.png

κοριτσια αλλαξα τικερακι μου αρεσε το δικο σας βλεπω ΜΩΡΟ...:D:tongue:

didi δεν θα τα χασουν μην φοβασαι!!

τελεια η μπεμπα! πιπιλαει και το δαχτυλο!

εγω χαζευω το τικερακι της μπαρμπουλας που ειμαστε πολυ κοντα και φανταζομαι σε τι σταση ειναι ο Αλκης οταν με κλωτσαει -χτυπαει

να ρωτησω, εχει χωρο ακομη να κανει κωλοτουμπες δηλαδη να πηγαινει το κεφαλι μια αριστερα μια δεξια?ωρες ωρες νιωθω οτι κανει κωλοτουμπες μεσα μου

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...