Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημεραααααα!!!!!!!!

μαριτα να ζησετε παντα ευτηχισμενοι!!!!!

ιμπαντιεντ τωρα το νιωθεις συχνα ε??? ωραιααααα!!!!

Καλημερα ριτσα μου, το νιωθω συχνα ναι, αλλα οι ωρες του ειναι πρωι-μεσημερι-βραδυ! Σημερα κλεινω μια βδομαδα που το πρωτοενιωσα και το καλο ειναι οτι 4 μερες μετα, αρχισε να το νιωθει και ο αντρας μου και δε χορταινουμε να καθομαστε και να απολαμβανουμε τις κλωτσιες του οπως φανταζομαι κανετε ολες σας εδω και τοσο καιρο! χαχα! Εγω λιγο καθυστερημενη!!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι να παρεξηγηθεις καλεεεε??γι αυτο ειμαστε εδω ....για να ανταλλαζουμε αποψεις....αν παρεξηγουμασταν κ επειδη εχουμε διαφορετικες αποψεις θα υπηρχε προβλημα...αχαχαχα!

εγω ειχα περισσευμα φακη αλλα ο αμορες μου ειπε οτι αναλαμβανει εκεινος το μαγειρεμα σημερα...τωρα τι θα φτιαξει δεν ξερω....αλλα σιγουρα θα ειναι νοστιμο/....χεχεχε...!!βεβαια μετα εχουμε να παμε στο νεκροταφειο δυστυχως....!:|

εσυ το εχεις ριξει στο μοσχαρι????:P

:P:p ωραια!!! ναι κανω μια δυο φορες την εβδομαδα τι να κανω??? ηθελα να εκανα κ σπανακοπιτα αλλα βαριομουνα να ανοιξω φυλλο ησως να την κανω αυριο!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα ριτσα μου, το νιωθω συχνα ναι, αλλα οι ωρες του ειναι πρωι-μεσημερι-βραδυ! Σημερα κλεινω μια βδομαδα που το πρωτοενιωσα και το καλο ειναι οτι 4 μερες μετα, αρχισε να το νιωθει και ο αντρας μου και δε χορταινουμε να καθομαστε και να απολαμβανουμε τις κλωτσιες του οπως φανταζομαι κανετε ολες σας εδω και τοσο καιρο! χαχα! Εγω λιγο καθυστερημενη!!!

τις ωρες που ηρεμεις!!! δεν ειναι τελειο??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

βλεπετε την κοιλια σας να χοροπηδαει?? αναρωτιεμαι τι κανει?? να σας πω την αληθεια εχω ακουσει πολλες να λενε ενιωσα το πατουσακι του η το κ@λαρακι του κ τετοια εμενα ειναι η τριτη εγκυμοσυνη κ δεν καταλαβαινω τιποτα μονο οτι κλωτσαει ΠΟΛΥΥΥΥΥ!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ααααα ουτε εγω καταλαβαινω αν ειναι το χερακι η το πατουσακι του...απλως κανω υποθεσεις οταν ειναι κατι πιο σκληρο οτι ειναι ας πουμε η κωλαρακι η κεφαλακι αλλα μπορει να κανω κ λαθος...αχαχαχα!!

ναι ασε για αυριο την σπανακοπιτα που θα εχεις κ το μικρο σχολειο..σημερα ειναι κυριακη..πρεπει να ξεκουραζεσαι κιολας...!

Impatient κ εγω καθε μερα ετσι το νιωθω...πρωι μεσημερι βραδυ...βεβαια τις τελευταιες μερες μου ριχνει κ κατι ασχετες το απογευμα αλλα μην φανταστεις..ομως λιωνω...καθομαι με το χερι του αμορε κολλημενο πανω στην κοιλιτσα μου κ χαζογελαμε....χεχεχε...!:D:D:D

η κατια που ειναι σημερααααα????κοιματαιιιιι????

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα didi μου!!!! να εχεις σταυρο πανω σου κ ας ειναι κ μεσα απο την μπλουζα σου!! δεν εχουν μαξιλαρακι στην κλινικη αλλα ειναι σαν καλαθακι εκει που τα βαζουν εγω ειχα βαλει πλαστικοποιημενες μικρες εικονιτσες διπλα στο μωρο παλια ακουσα οτι οι χαντρες κ τα ματια δεν ειναι κ πολυ καλα.. το καλυτερο ειναι ο σταυρος!!!!! θα αγορασεις παραμανες ασφαλειας απο το φαρμακειο κ θα βαλεις πανω ενα σταυρο κ θα το βαζεις στο μωρο πισω απο τον ωμο του στο φορμακι του η μπλουζακι του!! οσο ειναι μωρο κ ειναι στην κουνια θα το εχεις το σταυρο κ εικονιτσες στην κουνια οταν το βγαζεις εξω θα του βαζεις αυτο με την παραμανα!!

ναι την ξερω την παραμανα που λες ριτσα μου!!!

εχω κι εγω κατι πλαστικοποιημενες εικονιτσες που μου εφερνε η γιαγια μου απο πανορμιτη , να βαλω αυτες λες στο καλαθακι της κλινικης?δεν θα μου τα χασουν? ειναι και αναμνηστικα απο τη γιαγια μου που την εχασα:cry:

UzVGp2.png

καλημερα didi Μου...δεν περιμεναααα τιποτα διαφορετικο απο εμας τις 2....αχαχαχαχα!!!

καλημερα κ στην ριτσα μας....κ στην μαριτα μαςςςςς...!!

τις τελευταιες μερες οταν κουραζομαι νιωθω ολο το βαρος στο μωρακι μας πολυ χαμηλα...κ φοβαμαι...αλλα μολις ξαπλωσω λιγακι κ ξεκουραστω ξεκιναει τις ξεγυρισμενες του κλωτσιες κ χαλαρωνω....!!;):|

να προσεχεις! κι εγω τα νιωθω αυτα

και κατι τραβηγματα-τσιμπιες κοντα στον αφαλο και η κρεμα μου εχει τελειωσει...

εμενα με κλωτσαει και στο μαθημα, μαλλον θελει να του δωσω σημασια:rolleyes:

εσενα η δουλεια σου ειναι ορθια ή καθιστη?

UzVGp2.png

για να αλλαξουμε θεμα τι μαγειρευετε σημερα?? εγω μοσχαρακι γιουβετσι.

εγω σαν καλη νοικοκυρα:tongue: κατεβασα μουσακα απο καταψυξη;)

αλλα εχω και κατι μελιτζανες στο ψυγειο που πρεπει α τις κανω κατι πριν χαλασουν

θα δω μπορει να κανω μελιτζανοσαλατα...

και θα φτιαξω και κεικ:D με μερεντα!!!!:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

βλεπετε την κοιλια σας να χοροπηδαει?? αναρωτιεμαι τι κανει?? να σας πω την αληθεια εχω ακουσει πολλες να λενε ενιωσα το πατουσακι του η το κ@λαρακι του κ τετοια εμενα ειναι η τριτη εγκυμοσυνη κ δεν καταλαβαινω τιποτα μονο οτι κλωτσαει ΠΟΛΥΥΥΥΥ!!!

ουτε εγω καταλαβαινω αν ειναι κλωτσια η μπουνια (χερι ή ποδι) ή ακομη και κουτουλια! αλλα την κοιλια μου την βλεπω να κανει πανω κατω και καθομαι και την χαζευω!!!!

UzVGp2.png

εγω σαν καλη νοικοκυρα:tongue: κατεβασα μουσακα απο καταψυξη;)

αλλα εχω και κατι μελιτζανες στο ψυγειο που πρεπει α τις κανω κατι πριν χαλασουν

θα δω μπορει να κανω μελιτζανοσαλατα...

και θα φτιαξω και κεικ:D με μερεντα!!!!:D:D

μμμμμ νοστιμοτατοοο!!!!!!!! για το φαγητο χαχαχαχα:tongue::tongue: δεν ειμαι κ πολυ του γλυκου, οχι οτι θα με χαλαγε αλλα μετα το στομα μου η γευση μου ειναι χαλια κ προτειμω να μην τρωω ειδικα σοκολατες!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αααα μπραβο ριτσα το ξεχασα λογω του οτι δουλευω οτι ειναι Κυριακη οτι μπορει να ειναι με τον συζυγο....!

impatient μου ειτε μπροστα ειτε πισω ουτε εγω καταλαβαινω ουτε η ριτσα που ειναι κ το 3ο της παιδακι πατουσες....το καλο ειναι οτι καταλαβαινουμε κλωτσιες....χεχεχε..

didi καθιστη ειναι η δουλεια μου γι αυτο ειμαι κ συνεχεια μεσα κ σας μιλαω...βεβαια εγω κουραζομαι οταν ειμαι καθιστη...θελω ηηηηη να περπαταω η να ειμαι ξαπλα...το καθιστο με κουραζει πολυ στην πλατη κ στον ποπο...αχαχαχαχα..!!ναι ναι κατι τετοια τσιμπηματακια εχω κ εγω.....κ που κ που με τρομαζουν αλλα αφου δεν κρατανε πολυ κ ο γιατρος λεει οτι ειναι φυσιολογικο χαλαρωνω οσο μπορωωωω.....

μαλλον καταλαβαινει το μπεμπακι οτι μιλας σε αλλους μαθητες κ σου λεεεεεειιιι εεεε κυρα δασκαλα εγω εδω ειμαι δεν θα μου μιλησεις....????αχαχαχαχα!!!!αχχχχχ το κεφαλι μου κ οι πελατες με ταλαιπωρουν πολυ σημερα...δεν βγαζουμε ακρη...!

Jr39p2.png

ουτε εγω καταλαβαινω αν ειναι κλωτσια η μπουνια (χερι ή ποδι) ή ακομη και κουτουλια! αλλα την κοιλια μου την βλεπω να κανει πανω κατω και καθομαι και την χαζευω!!!!

χαχαχαχαχαχαχ :P:p:p:p :tongue::tongue: τωρα δεν βαζω συχνα το χερι μου γιατι την βλεπω που παει κ ερχετε!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...