Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2439566z4utoye0i8.gif

σταυρο θελει κ οχι χαντρες didi μου. εγω γεννησα 11 αυγουστου μια αλλη φιλη ξαδερφη γεννησε 31 ιουλιου εγω ειχα πολυ γαλα το πεταγα αυτη δεν ειχε κ μιλουσαμε κ τις τα ειπα κ μου λεει εγω δεν εχω κ οσες ερχοντουσαν μου ελεγαν θυλαζεις?? ελεγα εγω ναιιιι εχω πολυ κ πεταω (δεν το εραβα το στομα μου??) τελικα εκανα μαστιτιδα με πυρετο υποφερα μετα κρυωσα επρεπε να πηνω αντιβιωση κ κατι αλλο ακομη νομιζω... μεχρι που σταματησε το γαλα χωρις τα χαπια τα ειδικα.. για να φανταστη μεσα σε 20 ημερες ο γιος μου εβαλε 1500κιλ αλλα το ΜΑΤΙΙΙ

καλημερα! να ρωτησω... ο σταυρος πρεπει να φαινεται για να απωθει το κακο ματι? δηλ αν εγω το φοραω και ειναι κρυμενος μεσα απο την μπλουζα , δεν μπορει να διωξει το ματι?

οχι 1500κιλα χαχαχααχαχ 1500γρ χαχαχχαχχαχχα

αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα φιλε μου ομορφες!!!:D:D:D

ολες απο οτι διαβαζω ειστε πολυ καλα μπραβο μπραβο κ τα μωρουλινια σας μια χαρα ακουω υπερδραστηρια ολα ε???

εμεις μια χαρα!με χτυπαει το μωρακι!!!το νιωθω πλεον!!!

την τριτη εφαγα τεσσερις δυνατες που φανηκαν απτην κοιλια μου τοσο που γελλουσα μονη μου!!!με καλοεμαθε ομως κ ηθελα ξανα αλλα απο τοτε μονο χαλαρα κουνηματα εχουμε αλλα ειμαι σουπερ!!!

οσο για τον τραχηλο που λεγατε εμενα στην αυχενικη με μετρησε απο τον υπερηχο οχι ''σωματικα''.δεν ξερω εσας πως σας μετρησε.

στις 27/9 την πεμπτη επιτελους εχουμε την β επιπεδου δεν ξερω θα με ξαναμετρησει?

αμαρρυλιδα μου ειδες ποσο υπεροχες ειναι οι δυνατες κλωτσιες:D:D:D:D

με το καλο να δουμε τα μωρακια μας αυτη την εβδομαδα:D

εγω πιστευω πολυ στο ματι κ ματιαζομαι παρα πολυ γενικα οχι μονο τωρα κ ξεματιαζομαι!!!

απτν πρωτη μερα της εξωσωματικης κ μετα δεν εχω βγαλει απο το λαιμο μου τον χρυσο σταυρο του λογου μου κ ενα γαλαζιο σταυρουδακι που μου ειχε παρει η πεθερα μου.λιγο καιρο τωρα κρεμασα κ την βερα μου!!!

γιατι κρεμασες τη βερα σου?

εμενα τωρα που γραφω δοκιμασα να την βγαλω αλλα δεν βγαινει, αλλα με λιγο νερο και σαπουνακι θα βγει

να σας πω κ κατι αλλο που μπορει να ετυχε αλλα εμενα μου φταιει.. η αδερφη τις μαμας μου η θεια μου δηλ μου λεει μια ημερα τις κορης μου τα ποδια ειχανε πρηστει κοριτσια για να μην σας πω την αλλη ημερα σας λεω μετα απο λιγες ημερες πρηστικε το ποδι μου κ απο τοτε ειναι πρησμενο εχω κανει 2 εγκυμοσυνες κ δεν ειχανε πρηστει ποτε.. κ οταν με ρωταει πως παω τις λεω χαλια ειμαι.. σας ειχα πει οτι μαζι με τους εμετους ειχα κ κατι αλλο εφτυνα συνεχεια σιελορια.. μου λεει κ το βραδυ το εχεις αυτο?? τις λεω οχι κοριτσια ολο το βραδυ εκεινο εφτυνα απο τοτε την φοβαμαι.. σιγουρα δεν το κανει επειτηδες αλλα την φοβαμαι.. κ ο αντρας μου την φοβαται ειναι αμαρτια που το λεω γιατι μπορει να ετυχε, αλλα ολα αυτα??

προσπαθησε να την αποφευγεις!!!!

εχω πολυ καιρο να θυμιατισω στο σπιτι μου παλια το εκανα καθε ημερα τωρα εχω παρα πολυ καιρο μηνες. κ στα μωρακια σας οταν γεννηθουν με το καλο εικονιτσες κοντα τους κ αγιασμο να τους ριχνετε!!

αχ πως μου αρεσει η μυρωδια του θυμιατου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:το εκανε η γιαγια μου:D

ριτσα μου να σε ρωτησω: στην κλινικη θα εχω καποιο μαξιλαρακι του μωρου για να βαλω σταυρουδακι και ματακι?

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?

Διαβαζω πολυ ομορφα νεα και χαιρομαι..διαβαζω καθε νερα τα νεα σας και πραγματικα νιωθω λες και μαθαινω τα νεα πολυ δικων μου ανθρωπων ασχερα αν δεν σας ξερω προσωπικα και περιμενω τις γεννες σας λες και ειναι καποιας φιλης μου!!!!

Για αλλη μια φορα θελω να σας ευχαριστισω για την συμπασραση..πραγματικα μου δωσατε δυναμη και σεις μαζι με ολους οσους εχω κοντα μου

ελενακι μου σε σκεφτομαι συνεχεια... παρολο που φαινεσαι πολυ δυνατο κοριτσι ευχομαι ο πονος στην καρδουλα σου να μαλακωσει συντομα

κ εγω πιστευω λογω καιρου οτι δεν θα βγω παρα μονο αν χρειαστει....οχι λογω ευχης μονο αλλα για τα μικροβια πιο πολυ κ που να πας με ενα μωρουλι τοσο δα οταν δεν εχεις βρει εσυ τους ρυθμους μαζι του....!βεβαια η μανα μου μου λεει οτι παλια δεν ηθελαν κ λεχωνα στα σπιτια τους γιατι τις θεωρουσαν γρουσουζια....δνε ξερω τι να πω?οσο για το ματι θα σας πω κατι....:σας εχω πει με παπαδες δεν τα πολυπαω καλα....προτιμω να πιστευω στον Θεο κ σε οτιδηποτε αλλο αλλα οχι στην εκκλησια...δεν με εμπνεουν οι παππαδες.γενικως πιστευω πολυ στο ματι

μα να ειμαστε τοοοοσο ιδιες! τα ιδια λεω κι εγω! αλλα θα βγω απο το σπιτι λογω μαθηματων... εχω και γ λυκειου!

επισης εχω την ιδια αποψη για τους παπαδες και για το ματι!!!

Κοριτσακια μου διαβαζω οτι ειστε ολες πολυ καλα και χαιρομαι!Εμεις παντρευτηκαμε χθες με πολιτικο.Το βραδυ μαζεψαμε λογους φιλους και το καψαμε σε ενα μπαρακι!Αχ ηταν πολυ ωραια..Ο αντρουλης μου φοραει τη βερα του και καμαρωνει...Τα μπεμπακια σας καλα?Εμενα η δικη μου καταλαβε μαλλον χθες τι τρελη μανα εχει!Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθηκε πολυ το κουτσουνακι μου!Εννοειται πως δεν ηπια τπτ...Μονο χυμους!

τι τελεια!!!θα της λες την ιστορια οταν μεγαλωσει:D2343800kod728o584.gif

πιστευω απλως πιστευω μακρια απο την εκκλησια ενω δεν ημουν ετσι παντα...μεχρι την εφηβεια μου ημουν συνεχεια στην εκκλησια....νηστευα....κοινωνουσα.....στολιζα τον επιταφειο....

τα ιδια και το διδυμακι σου!!!

UzVGp2.png

Τι ομορφα που ειναι να σε καλημεριζει το μικρο σου με μερικες δυνατες κλωτσιες!!

χαχαχ ναι!! καλημερα!!!!

επιτελους κοριτσακι σε ακουω χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1948521dz52i3dqyw.gif

UzVGp2.png

καλημερα

τι κανετε;;

τα δειχνουν ολα τοσο απλα, ρε μαμωτο... αλλα... αλλα!!! ετσι λεει κι η μανα μου "θα σου δειξω μια δυο και θα μαθεις... ασε τα βιντεο!" για να δουμε...

να σου πω το πρωτο αλλαγμα πλυσημο το εκανε ο αντρουλης μου γιατι εγω ( ενω το εχω με τα ξενα μωρα, ) κομπλαρα ! ηταν δεν ηταν η δικια μου 2 κιλα και καταλαβαινεις

μετα απο δυο μερες την παιζαμε στα δακτυλα τοσο που η παιδιατρος που ηρθε στο σπιτι μας ελεγε συνεχεια μπραβο! θα ερθει απο μονο του.

Σιγουρα πρεπει να εχουμε δυναμη και σιγουρα ο καιρος θα απαλυνει τα παντα..προς το παριν υπαρχουβ στιγμες που σκεφτομαι πως τωρα ειναι σε μια αγκαλθα καλυτερη της Παναγιας και οτι ισως ο θεος το προφυλαξε και το πηρε και αλλες που με πιανει απελπισια και ειναι λογικο νομιζω.....το μονο σιγουρο ειναι πως καταλαβα για μια ακομα φορα ποσο τυχερη σταθηκα στον ανθρωπο που ετυχε να εχω να εχω διπλα μου και νομιζω πως τωεα τον αγαπαω ακομα πιο πολυ

ελενακι μου , να ξερεις εισαι στην σκεψη μου ( και απο οτι καταλαβαινω και στην σκεψει ολων των κοριτσιων) καλη αναρρωση και ευχομαι να γεμισεις γρηγορα την αγκαλια σου και εσυ και ο αντρας σου!

και εγω ετσι ενιωθα μετα τις αποβολες , οτι τον αγαπαω πιο πολυ!

ξερεις τι που ειπε ο γιατρος μου;; οτι πολλα ζευγαρια δεν το αντεχουν και φτανουν μεχρι και χωρισμο αρα ειμαστε πολυ τυχερες ( μεσα στην ατυχια μας)

Κοριτσακια μου διαβαζω οτι ειστε ολες πολυ καλα και χαιρομαι!Εμεις παντρευτηκαμε χθες με πολιτικο.Το βραδυ μαζεψαμε λογους φιλους και το καψαμε σε ενα μπαρακι!Αχ ηταν πολυ ωραια..Ο αντρουλης μου φοραει τη βερα του και καμαρωνει...Τα μπεμπακια σας καλα?Εμενα η δικη μου καταλαβε μαλλον χθες τι τρελη μανα εχει!Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθηκε πολυ το κουτσουνακι μου!Εννοειται πως δεν ηπια τπτ...Μονο χυμους!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ και με το καλο το μωρακι σας!!!!!!!!!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

καλημερουδια σε ολα τα κοριτσιαααααα!!τι κανουμε????εγω ξυπνησα με πονοκεφαλο κ τωρα ειμαι στην δουλεια μεχρι τις 3....ουφφφ...!πινω ενα χυμο μπας κ μου περασει........το κεφαλι....

καλε χθες μεσα στην κουραση ξεχασα να σας πω ενα ευχαριστοοοο...

ο νοικαρης βρηκε σπιτι..κ το φτιαχνει σιγα σιγα κ το ετοιμαζει για να φυγει...απο 1η νοεμβρη λογικα θα σας ενημερωνω κ με τα του σπιτιουυυυ...!!!

Impatient ξεκινησε τις ξεγυρισμενες το μπεμπακι σου....??μπραβο μπραβο...εμενα σημερα ειναι ησυχουλιιιιιι....εεεε βασικα ηταν μεχρι τωρα που μου την εριξε...αχαχαχα!!!πολυ συχνοουρια ομως ρε γμτ.....νομιζω οτι θα τα κανω πανω μου κ παω κ βγαζω μια σταγονα...αχαχα...του λεω σταματα να κανεις τραμπολινο στην κοιλια μου...!αλλα δεν σταματαει...χεχεχε...κ τωρα τα ιδια κανει κ εγω χαζογελαωωωω!!!χεχεχε!!:D:Dαντε κ αυριο τετοια ωρα θα φτανω στον γιατροοοο!!!κ μετα ξανα την αααααλλη πεμπτηηηηη!!

Jr39p2.png

Τι ομορφα που ειναι να σε καλημεριζει το μικρο σου με μερικες δυνατες κλωτσιες!!

τι ομορφα ! αντε και στα δικα μας!~

ενιωθα βεβαια κατι γουγρουριτα χθες αλλα δεν ειμαι σιγουρη!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

2439566z4utoye0i8.gif

καλημερα! να ρωτησω... ο σταυρος πρεπει να φαινεται για να απωθει το κακο ματι? δηλ αν εγω το φοραω και ειναι κρυμενος μεσα απο την μπλουζα , δεν μπορει να διωξει το ματι?

αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

αμαρρυλιδα μου ειδες ποσο υπεροχες ειναι οι δυνατες κλωτσιες:D:D:D:D

με το καλο να δουμε τα μωρακια μας αυτη την εβδομαδα:D

γιατι κρεμασες τη βερα σου?

εμενα τωρα που γραφω δοκιμασα να την βγαλω αλλα δεν βγαινει, αλλα με λιγο νερο και σαπουνακι θα βγει

προσπαθησε να την αποφευγεις!!!!

αχ πως μου αρεσει η μυρωδια του θυμιατου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:το εκανε η γιαγια μου:D

ριτσα μου να σε ρωτησω: στην κλινικη θα εχω καποιο μαξιλαρακι του μωρου για να βαλω σταυρουδακι και ματακι?

ελενακι μου σε σκεφτομαι συνεχεια... παρολο που φαινεσαι πολυ δυνατο κοριτσι ευχομαι ο πονος στην καρδουλα σου να μαλακωσει συντομα

μα να ειμαστε τοοοοσο ιδιες! τα ιδια λεω κι εγω! αλλα θα βγω απο το σπιτι λογω μαθηματων... εχω και γ λυκειου!

επισης εχω την ιδια αποψη για τους παπαδες και για το ματι!!!

τι τελεια!!!θα της λες την ιστορια οταν μεγαλωσει:D2343800kod728o584.gif

τα ιδια και το διδυμακι σου!!!

καλημερα didi μου!!!! να εχεις σταυρο πανω σου κ ας ειναι κ μεσα απο την μπλουζα σου!! δεν εχουν μαξιλαρακι στην κλινικη αλλα ειναι σαν καλαθακι εκει που τα βαζουν εγω ειχα βαλει πλαστικοποιημενες μικρες εικονιτσες διπλα στο μωρο παλια ακουσα οτι οι χαντρες κ τα ματια δεν ειναι κ πολυ καλα.. το καλυτερο ειναι ο σταυρος!!!!! θα αγορασεις παραμανες ασφαλειας απο το φαρμακειο κ θα βαλεις πανω ενα σταυρο κ θα το βαζεις στο μωρο πισω απο τον ωμο του στο φορμακι του η μπλουζακι του!! οσο ειναι μωρο κ ειναι στην κουνια θα το εχεις το σταυρο κ εικονιτσες στην κουνια οταν το βγαζεις εξω θα του βαζεις αυτο με την παραμανα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα didi Μου...δεν περιμεναααα τιποτα διαφορετικο απο εμας τις 2....αχαχαχαχα!!!

καλημερα κ στην ριτσα μας....κ στην μαριτα μαςςςςς...!!

τις τελευταιες μερες οταν κουραζομαι νιωθω ολο το βαρος στο μωρακι μας πολυ χαμηλα...κ φοβαμαι...αλλα μολις ξαπλωσω λιγακι κ ξεκουραστω ξεκιναει τις ξεγυρισμενες του κλωτσιες κ χαλαρωνω....!!;):|

Jr39p2.png

κοριτσια θελω να σας πω κατι! δεν θελω να το πεζω θεουσα ουτε ειμαι καλυτερη, κ εγω πριν 3 χρονια ναι μεν πιστευα στην παναγια κ στον χριστο νηστευα κ.τ.λ αλλα δεν ημουν πολυ κοντα σε ολα αυτα.. οταν αρρωστησε ο μπαμπας μου παρακαλουσα να σωθει κ απο τοτε αρχισα να διαβαζω κ να ειμαι πιο καλα σε ολα αυτα.. οταν τον χασαμε συνεχεισα να πιστευω πιο πολυ για να ειναι καλα εκει πανω, δεν τα εβαλα με τον χριστο κ τους αγιους που τον πηρανε αντιθετα παρακαλουσα να ειναι ηρεμμη η ψυχη του!!! μετα με τα παιδια κ πυρετο να σηκωσουν τα παιδια μας τρεμουμε απο φοβο παλι παρακαλουσα.. μεχρι που ειπα ε δεν γινετε στην αναγκη μας να τους παρακαλαμε μονο κ μετα να ξεχναμε, μεχρι που πηγα κ σε εξομολογο πριν το πασχα κ μου λεει να κανεις κ τριτο παιδι κ θα σου πανε ολα ευλογια, ελεγα μα ειναι δυσκολο σε αυτη την εποχη κ μου λεει ο θεος τα κανονιζει ολα.. κ τελικα ημουν εγκυος κ δεν ειχα ιδεα κ το εμαθα μετα απο ενα μηνα!! η καθε μια πιστευει σε οτι θελει αλλα μονο η ΠΙΣΤΗ μας θα μας σωσει!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ριτσα μου καλα κανεις κ πιστευεις....ο καθε ανθρωπος εκδηλωνει διαφορετικα την πιστη του ομως....πιστευω κ εγω απλως με τον δικο μου τροπο....μακρια απο την εκκλησια....δεν θελω να αναπτυξω ουτε την θεωρια μου κ τους δικους μου λογους που δυστυχως με απομακρυναν απο την εκκλησια ομως την πιστη μου δεν την αλλαζω..απλως προτιμω να πιστευω σπιτι μου....εξω....στον δρομο κ οχι στο σπιτι του Θεου οπως μας λενε την εκκλησια...!βεβαια ξανα λεω ο καθε ανθρωπος εκδηλωνει διαφορετικα την πιστη του κ μπραβο σου που την εκδηλωνεις ετσι κ εσυ κ παρα πολλοι αλλοι ανθρωποι...!

Jr39p2.png

ριτσα μου καλα κανεις κ πιστευεις....ο καθε ανθρωπος εκδηλωνει διαφορετικα την πιστη του ομως....πιστευω κ εγω απλως με τον δικο μου τροπο....μακρια απο την εκκλησια....δεν θελω να αναπτυξω ουτε την θεωρια μου κ τους δικους μου λογους που δυστυχως με απομακρυναν απο την εκκλησια ομως την πιστη μου δεν την αλλαζω..απλως προτιμω να πιστευω σπιτι μου....εξω....στον δρομο κ οχι στο σπιτι του Θεου οπως μας λενε την εκκλησια...!βεβαια ξανα λεω ο καθε ανθρωπος εκδηλωνει διαφορετικα την πιστη του κ μπραβο σου που την εκδηλωνεις ετσι κ εσυ κ παρα πολλοι αλλοι ανθρωποι...!

δεν τα ειπα ολα αυτα για να δειξω κατι αλλα για να σας πω αυτο που ειπες ο καθε ενας πιστευει εκει που θελει κ οπως θελει.. απλα να μην παρεξηγηθω που μιλαω περι θρησκειας συνεχεια γιαυτο τα ειπα δεν ειμαι καμια αγια.. κ εσυ μπορει να πιστευεις πιο πολυ απο εμενα κ ο καθε ενας.. τα εγραψα ολα αυτα για να μην παρεξηγηθω κ δεν κατηγορω καμια!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τι να παρεξηγηθεις καλεεεε??γι αυτο ειμαστε εδω ....για να ανταλλαζουμε αποψεις....αν παρεξηγουμασταν κ επειδη εχουμε διαφορετικες αποψεις θα υπηρχε προβλημα...αχαχαχα!

εγω ειχα περισσευμα φακη αλλα ο αμορες μου ειπε οτι αναλαμβανει εκεινος το μαγειρεμα σημερα...τωρα τι θα φτιαξει δεν ξερω....αλλα σιγουρα θα ειναι νοστιμο/....χεχεχε...!!βεβαια μετα εχουμε να παμε στο νεκροταφειο δυστυχως....!:|

εσυ το εχεις ριξει στο μοσχαρι????:P

Jr39p2.png

τι ομορφα ! αντε και στα δικα μας!~

ενιωθα βεβαια κατι γουγρουριτα χθες αλλα δεν ειμαι σιγουρη!

και στα δικα σας!! εμενα μου πηρε 3 μερες να βεβαιωθω οτι ηταν το μωρο που χτυπουσε και οχι το εντερο, και το ενιωσα για πρωτη φορα ακριβως οταν εκλεισα την 20η βδομαδα. Ισως το ειχα νιωσει και πριν και δεν ειχα δωσει βαση. Εχε το νου σου, ειναι πολυ περιεργη αισθηση!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...