Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

γειαααα σας κοριτσιαααα μου..!!τι κανετε??

εγω εχω ερθει απο πρωι στου ξαδερφου να βοηθησει ο αμορες να κουβαλησουν ξυλα...κ εγω να βοηθαω με τα ματια...μετα κατεβηκαμε στην μαμα μου που μας ειχε το τραπεζι....χθες οι κρεπες μουρλιαααααα αλλα απο σημερα παλι νηστεια στα γλυκακια....!!

βλεπω μιλατε για το 40ισμα των μωρων.....κ εγω πιστευω λογω καιρου οτι δεν θα βγω παρα μονο αν χρειαστει....οχι λογω ευχης μονο αλλα για τα μικροβια πιο πολυ κ που να πας με ενα μωρουλι τοσο δα οταν δεν εχεις βρει εσυ τους ρυθμους μαζι του....!βεβαια η μανα μου μου λεει οτι παλια δεν ηθελαν κ λεχωνα στα σπιτια τους γιατι τις θεωρουσαν γρουσουζια....δνε ξερω τι να πω?παντως η μανα μου αναγκαστηκε κ βγηκε απο το σπιτι πριν 40ησει γιατι χρειαστηκε ο αδερφος μου χειρουργειο στο στομαχακι του μωρουλι....!

οσο για το ματι θα σας πω κατι....:σας εχω πει με παπαδες δεν τα πολυπαω καλα....προτιμω να πιστευω στον Θεο κ σε οτιδηποτε αλλο αλλα οχι στην εκκλησια...δεν με εμπνεουν οι παππαδες....λοιπον....ειχα παρατηρησει κατι...οποιος ανθρωπος μου επαιρνε σταυρο ...μολις τον φορουσα μεσα σε 10 μερες η χανοταν,η εσπαγε η ξεκουμπωνοταν....γινοντουσαν πολλα κουφα γενικως...οταν γνωρισα τον αμορε...το 1ο του δωρο ηταν ενας σταυρος που τον φορουσα πανω μου συνεχεια αν κ στην αρχη μου ξεκουμπωσε στον υπνο μου 2 φορες κ κοντεψα να πνιγω....απο τοτε που ειμαι εγκυος φοραω εναν σταυρο στον λαιμο μου που τον ειχε παρει ο μπαμπας μου στην μαμα μου χρονιααααα πριν πεθανει....κ εχω περασει κ τον σταυρο του αμορε στο χερι μου σε μια αλυσιδα με 2 ματακια που εχω....γενικως πιστευω πολυ στο ματι...κ με πιανει κ ευκολα απο οσο μου λεει η πεθερα που με ξεματιαζει συνεχεια...κ οτι κ αν φοραω πανω μου σπανια δεν με πιανει το ματι αλλα απο την εγκυμοσυνη κ μετα οποιον βλεπω κ κοιταζει την κοιλια μου εκτος του οτι την σταυρωνω ριχνω κ μια μουτζα διακριτικα σε οποιον φοβαμαι....χεχεχεχε...!!αυταααααααααααα....βλεπω εδω οοολες καλα...κ πολυ χαιρομαι....κ αλλη αγορομανα εε??αντε να δουμε κ εσυ impatient....παω να ξαπλωσω γιατι το απογευμα παω στο βαφτηστηρι μουυυυ...!!φιλακιαααα σε ολες....

Κατια το ιδιο αγχος εχω κ εγω για οταν γεννηθει με το μπανακι ειδικα στην αρχη με τον αφαλο αλλα ολες οι μαμαδες μου λενε οτι θα βγει αυθορμητα κ το πως θα το πιασεις κ πως θα το κανεις μπανιο..θα δειξειιιιιιι!!!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γειαααα σας κοριτσιαααα μου..!!τι κανετε??

εγω εχω ερθει απο πρωι στου ξαδερφου να βοηθησει ο αμορες να κουβαλησουν ξυλα...κ εγω να βοηθαω με τα ματια...μετα κατεβηκαμε στην μαμα μου που μας ειχε το τραπεζι....χθες οι κρεπες μουρλιαααααα αλλα απο σημερα παλι νηστεια στα γλυκακια....!!

βλεπω μιλατε για το 40ισμα των μωρων.....κ εγω πιστευω λογω καιρου οτι δεν θα βγω παρα μονο αν χρειαστει....οχι λογω ευχης μονο αλλα για τα μικροβια πιο πολυ κ που να πας με ενα μωρουλι τοσο δα οταν δεν εχεις βρει εσυ τους ρυθμους μαζι του....!βεβαια η μανα μου μου λεει οτι παλια δεν ηθελαν κ λεχωνα στα σπιτια τους γιατι τις θεωρουσαν γρουσουζια....δνε ξερω τι να πω?παντως η μανα μου αναγκαστηκε κ βγηκε απο το σπιτι πριν 40ησει γιατι χρειαστηκε ο αδερφος μου χειρουργειο στο στομαχακι του μωρουλι....!

οσο για το ματι θα σας πω κατι....:σας εχω πει με παπαδες δεν τα πολυπαω καλα....προτιμω να πιστευω στον Θεο κ σε οτιδηποτε αλλο αλλα οχι στην εκκλησια...δεν με εμπνεουν οι παππαδες....λοιπον....ειχα παρατηρησει κατι...οποιος ανθρωπος μου επαιρνε σταυρο ...μολις τον φορουσα μεσα σε 10 μερες η χανοταν,η εσπαγε η ξεκουμπωνοταν....γινοντουσαν πολλα κουφα γενικως...οταν γνωρισα τον αμορε...το 1ο του δωρο ηταν ενας σταυρος που τον φορουσα πανω μου συνεχεια αν κ στην αρχη μου ξεκουμπωσε στον υπνο μου 2 φορες κ κοντεψα να πνιγω....απο τοτε που ειμαι εγκυος φοραω εναν σταυρο στον λαιμο μου που τον ειχε παρει ο μπαμπας μου στην μαμα μου χρονιααααα πριν πεθανει....κ εχω περασει κ τον σταυρο του αμορε στο χερι μου σε μια αλυσιδα με 2 ματακια που εχω....γενικως πιστευω πολυ στο ματι...κ με πιανει κ ευκολα απο οσο μου λεει η πεθερα που με ξεματιαζει συνεχεια...κ οτι κ αν φοραω πανω μου σπανια δεν με πιανει το ματι αλλα απο την εγκυμοσυνη κ μετα οποιον βλεπω κ κοιταζει την κοιλια μου εκτος του οτι την σταυρωνω ριχνω κ μια μουτζα διακριτικα σε οποιον φοβαμαι....χεχεχεχε...!!αυταααααααααααα....βλεπω εδω οοολες καλα...κ πολυ χαιρομαι....κ αλλη αγορομανα εε??αντε να δουμε κ εσυ impatient....παω να ξαπλωσω γιατι το απογευμα παω στο βαφτηστηρι μουυυυ...!!φιλακιαααα σε ολες....

Κατια το ιδιο αγχος εχω κ εγω για οταν γεννηθει με το μπανακι ειδικα στην αρχη με τον αφαλο αλλα ολες οι μαμαδες μου λενε οτι θα βγει αυθορμητα κ το πως θα το πιασεις κ πως θα το κανεις μπανιο..θα δειξειιιιιιι!!!:D:D

kalhspera barboula!!!

μαλλον δεν ετυχες σε καλο παπα, δεν ειναι ολοι ιδιοι η αληθεια ειναι οτι πολοι ειναι εμπορικοι.. αλλα αν πετυχεις τον σωστο θα αλλαξεις γνωμη!! κ εγω δεν πηγαινω εκκλησια λογο των παιδιων δεν μπορω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Να ειστε καλα ολες..σας ευχαριστω πολυ

Σωματικα ειμαι πολυ καλυτερα εξαλλου και ο γιατρος μου ειπε πως σε δεκα μερες θα ειμαι ενταξει και ηδη τα συμπτωματα υποχωρουν..μονο ο αιματοκριτης με παιδευει λιγο γιατι επεσε πολυ στο 29 αλλα θα ανεβει που θα παει το σωματικο ειναι το λιγοτερο

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Να ειστε καλα ολες..σας ευχαριστω πολυ

Σωματικα ειμαι πολυ καλυτερα εξαλλου και ο γιατρος μου ειπε πως σε δεκα μερες θα ειμαι ενταξει και ηδη τα συμπτωματα υποχωρουν..μονο ο αιματοκριτης με παιδευει λιγο γιατι επεσε πολυ στο 29 αλλα θα ανεβει που θα παει το σωματικο ειναι το λιγοτερο

σιγουρα το σωματικο ειναι το λιγοτερο, δεν εχω περασει κατι παρομοιο για να σε βοηθησω! αλλα το ψυχηκο να προσπαθησεις να μην το σκεφτεσαι γιατι δεν το εκανες επιτηδες ηταν θελημα θεου που λενε!! θα γεμησει το σπιτι του παιδικο κλαμα παιδικο χαμογελο!!! προσπαθησε ΕΣΥ να εισαι καλα!!!!!!! οταν εμεινα εγκυος στο πρωτο μου παιδι ειχα πει στον αντρα μου, οπως θελω εγω το παιδι μου να ειναι καλα ετσι κ εγω πρεπει να ειμαι σωματικα κ ψυχικα για να το μεγαλωσω!!! ετσι πρεπει να κανεις κ εσυ να εισαι καλα για να εισαι δυνατη στα παιδια που θα κανεις να εχεις κουραγιο να τα μεγαλωσεις!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

σιγουρα το σωματικο ειναι το λιγοτερο, δεν εχω περασει κατι παρομοιο για να σε βοηθησω! αλλα το ψυχηκο να προσπαθησεις να μην το σκεφτεσαι γιατι δεν το εκανες επιτηδες ηταν θελημα θεου που λενε!! θα γεμησει το σπιτι του παιδικο κλαμα παιδικο χαμογελο!!! προσπαθησε ΕΣΥ να εισαι καλα!!!!!!! οταν εμεινα εγκυος στο πρωτο μου παιδι ειχα πει στον αντρα μου, οπως θελω εγω το παιδι μου να ειναι καλα ετσι κ εγω πρεπει να ειμαι σωματικα κ ψυχικα για να το μεγαλωσω!!! ετσι πρεπει να κανεις κ εσυ να εισαι καλα για να εισαι δυνατη στα παιδια που θα κανεις να εχεις κουραγιο να τα μεγαλωσεις!!!!!!!!!!

Σιγουρα πρεπει να εχουμε δυναμη και σιγουρα ο καιρος θα απαλυνει τα παντα..προς το παριν υπαρχουβ στιγμες που σκεφτομαι πως τωρα ειναι σε μια αγκαλθα καλυτερη της Παναγιας και οτι ισως ο θεος το προφυλαξε και το πηρε και αλλες που με πιανει απελπισια και ειναι λογικο νομιζω.....το μονο σιγουρο ειναι πως καταλαβα για μια ακομα φορα ποσο τυχερη σταθηκα στον ανθρωπο που ετυχε να εχω να εχω διπλα μου και νομιζω πως τωεα τον αγαπαω ακομα πιο πολυ

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Σιγουρα πρεπει να εχουμε δυναμη και σιγουρα ο καιρος θα απαλυνει τα παντα..προς το παριν υπαρχουβ στιγμες που σκεφτομαι πως τωρα ειναι σε μια αγκαλθα καλυτερη της Παναγιας και οτι ισως ο θεος το προφυλαξε και το πηρε και αλλες που με πιανει απελπισια και ειναι λογικο νομιζω.....το μονο σιγουρο ειναι πως καταλαβα για μια ακομα φορα ποσο τυχερη σταθηκα στον ανθρωπο που ετυχε να εχω να εχω διπλα μου και νομιζω πως τωεα τον αγαπαω ακομα πιο πολυ

ναι ειναι πολυ νωρις ακομη!!! αν σου στεκεται ο αντρας σου να ξερεις οτι σε αγαπαει πολυ κ παντα θα σε βοηθαει!!!!!! να εισαστε παντα αγαπημενοι κ ολα θα περασουν κ συντομα θα χαμογελασετε!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ναι ειναι πολυ νωρις ακομη!!! αν σου στεκεται ο αντρας σου να ξερεις οτι σε αγαπαει πολυ κ παντα θα σε βοηθαει!!!!!! να εισαστε παντα αγαπημενοι κ ολα θα περασουν κ συντομα θα χαμογελασετε!!!!!!!

Σιγουρα θα χαμογελαμε εξαλλου και τι αγγελακι μας δεν θα μας θελει στεναχωρημενους

Ο γιατρος καθε φορα που ερχοταν στο δωματιο αυτο μου ελεγε..να ξερεις οτι εισαι πολυ ττχερη που εχεις αυτον τον ανθρωπο διπλα σου και πραγματικα ειμαι και τωρα το ξερω καλυτερα απο καθε αλλη φορα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Σιγουρα θα χαμογελαμε εξαλλου και τι αγγελακι μας δεν θα μας θελει στεναχωρημενους

Ο γιατρος καθε φορα που ερχοταν στο δωματιο αυτο μου ελεγε..να ξερεις οτι εισαι πολυ ττχερη που εχεις αυτον τον ανθρωπο διπλα σου και πραγματικα ειμαι και τωρα το ξερω καλυτερα απο καθε αλλη φορα

:D:D:D:D:D:D παντα χαρουμενοι να ειστε!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια παω να σιδερωσω!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

να κανεις πραγματα που σε κανουν να νιωθεις καλα για να ξεχνιεσαι μεχρι να περασει ο καιρος, κ σε 1-2 μηνες θα εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!!!!

Δεν βιαζομαι οταν ειναι να ερθει θα ερθει..οποτε κι αν γινει θα ειναι μεγαλη χαρα

φιλακια καλο σθδερωμα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Δεν βιαζομαι οταν ειναι να ερθει θα ερθει..οποτε κι αν γινει θα ειναι μεγαλη χαρα

φιλακια καλο σθδερωμα

Elenaki moy ,μπραβο ετσι σιγα σιγα.Ξερεις και εγω στην ιδια κατασταση ειμαι .Πρωτα απο ολα να επανελθεις εσυ και μετα ολα τα αλλα.με τον αιματοκριτη ταλαιπωρουμε και εγω τωρα εχει αρχισει και στρωνει λιγακι.Θα μας βοηθησει η παναγια και συντομα θα γινουμε μανουλες.χχχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κοριτσακια μου διαβαζω οτι ειστε ολες πολυ καλα και χαιρομαι!Εμεις παντρευτηκαμε χθες με πολιτικο.Το βραδυ μαζεψαμε λογους φιλους και το καψαμε σε ενα μπαρακι!Αχ ηταν πολυ ωραια..Ο αντρουλης μου φοραει τη βερα του και καμαρωνει...Τα μπεμπακια σας καλα?Εμενα η δικη μου καταλαβε μαλλον χθες τι τρελη μανα εχει!Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθηκε πολυ το κουτσουνακι μου!Εννοειται πως δεν ηπια τπτ...Μονο χυμους!

o5etp3.png?xVMpoyHp

κοριτσια μου καλησπερα...τωρα γυρισα σπιτι κ νιωθω κομματια..κ δουλευω κ αυριο στις 10....ξανα ξεκουραση σε 1 εβδομαδα ακριβως με ρεπο...!!

Ελενη μου δεν εχω νιωσει τον πονο σου αλλα νομιζω πως η δυναμη που εχεις μεσα σου ειναι τεραστια κ οντως σε κατι τετοιες δυστυχως δυσκολες περιπτωσεις καταλαβαινουμε τελικα ποσο πιο καλος ειναι ο ανθρωπος που εχουμε στο πλαι μας απο οσο πιστευαμε....μπραβο που ο συντροφος σου ειναι βραχδος πλαι σου...!!κ οποτε νιωσεις οτι εισαι ετοιμη για να ερθει ενα σπορακι για να μεγαλωσει στην κολιτσα σου με το καλο να ερθει...το αγγελακι σου τωρα ειναι ψηλα κ σας προσεχει κ σας θελει ενωμενους..!

Μαριτα μου να ζησετε κ παλι....κ τα καλυτερα ευχομαι στην ζωη σας....

Ριτσα μου επιχειρησα σχετικα πολυ προσφατα να ερθω σε επαφη με παπα κ μαλιστα 2 φορες κ ενιωσα πιο πολυ την απομακρυνση παρα την υποδοχη τους...!θελησα για προσωπικους λογους να μιλησω κ με αντιμετωπισαν τελειως αλλιως...τελος παντων...δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες..πιστευω απλως πιστευω μακρια απο την εκκλησια ενω δεν ημουν ετσι παντα...μεχρι την εφηβεια μου ημουν συνεχεια στην εκκλησια....νηστευα....κοινωνουσα.....στολιζα τον επιταφειο....ομως οταν εγιναν καποια πραγματα κ δεν ενιωσα την αγκαλια της εκκλησια απομακρυνθηκα...

τελος παντων σας χαιρετω γιατι εχω καποια ταβηγματακια στην κοιλιτσα σημερα κ κατι πονακια κ μαλλον κουραστηκα.....καλο βραδυ σε οοοολες....θα σας καλημερησω αυριο παλιιιι!!:D

Jr39p2.png

Κοριτσακια μου διαβαζω οτι ειστε ολες πολυ καλα και χαιρομαι!Εμεις παντρευτηκαμε χθες με πολιτικο.Το βραδυ μαζεψαμε λογους φιλους και το καψαμε σε ενα μπαρακι!Αχ ηταν πολυ ωραια..Ο αντρουλης μου φοραει τη βερα του και καμαρωνει...Τα μπεμπακια σας καλα?Εμενα η δικη μου καταλαβε μαλλον χθες τι τρελη μανα εχει!Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθηκε πολυ το κουτσουνακι μου!Εννοειται πως δεν ηπια τπτ...Μονο χυμους!

Βιον ανθοσπαρτον και σε σας Μαριτα! Ωραιες φασεις! Δεν ταλαιπωρουνται μωρε αυτα, μην εχεις τυψεις! Μια χαρα περασε το μωρο!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...