Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Είχα πάει για υπέρηχο νομίζω στις 6 εβδομάδες κ μου μιλήσαμε μόνο για σάκο κ ότι είναι όπως πρέπει στο μέγεθος κ πολύ καλή τοποθέτηση στη μητρα, τίποτα άλλο, ούτε για εμβρυικα στοιχεια, ούτε για λεκιθικο, τίποτα απολύτως, ούτε καν ότι έχω διδυμα! Όταν ρώτησα μου ειπανε είναι νωρίς να φανεί κάτι, θα έρθεις ξανά σε 2 βδομάδες.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

σταυρο θελει κ οχι χαντρες didi μου. εγω γεννησα 11 αυγουστου μια αλλη φιλη ξαδερφη γεννησε 31 ιουλιου εγω ειχα πολυ γαλα το πεταγα αυτη δεν ειχε κ μιλουσαμε κ τις τα ειπα κ μου λεει εγω δεν εχω κ οσες ερχοντουσαν μου ελεγαν θυλαζεις?? ελεγα εγω ναιιιι εχω πολυ κ πεταω (δεν το εραβα το στομα μου??) τελικα εκανα μαστιτιδα με πυρετο υποφερα μετα κρυωσα επρεπε να πηνω αντιβιωση κ κατι αλλο ακομη νομιζω... μεχρι που σταματησε το γαλα χωρις τα χαπια τα ειδικα.. για να φανταστη μεσα σε 20 ημερες ο γιος μου εβαλε 1500κιλ αλλα το ΜΑΤΙΙΙ

κι εγω με το που εμαθα για την εγκυμοσυνη, εβαλα τον βαπτιστικο μου στο λαιμο και ενα ματακι στο χερι...:oops::oops::oops:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω πιστευω πολυ στο ματι κ ματιαζομαι παρα πολυ γενικα οχι μονο τωρα κ ξεματιαζομαι!!!

απτν πρωτη μερα της εξωσωματικης κ μετα δεν εχω βγαλει απο το λαιμο μου τον χρυσο σταυρο του λογου μου κ ενα γαλαζιο σταυρουδακι που μου ειχε παρει η πεθερα μου.λιγο καιρο τωρα κρεμασα κ την βερα μου!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

να σας πω κ κατι αλλο που μπορει να ετυχε αλλα εμενα μου φταιει.. η αδερφη τις μαμας μου η θεια μου δηλ μου λεει μια ημερα τις κορης μου τα ποδια ειχανε πρηστει κοριτσια για να μην σας πω την αλλη ημερα σας λεω μετα απο λιγες ημερες πρηστικε το ποδι μου κ απο τοτε ειναι πρησμενο εχω κανει 2 εγκυμοσυνες κ δεν ειχανε πρηστει ποτε.. κ οταν με ρωταει πως παω τις λεω χαλια ειμαι.. σας ειχα πει οτι μαζι με τους εμετους ειχα κ κατι αλλο εφτυνα συνεχεια σιελορια.. μου λεει κ το βραδυ το εχεις αυτο?? τις λεω οχι κοριτσια ολο το βραδυ εκεινο εφτυνα απο τοτε την φοβαμαι.. σιγουρα δεν το κανει επειτηδες αλλα την φοβαμαι.. κ ο αντρας μου την φοβαται ειναι αμαρτια που το λεω γιατι μπορει να ετυχε, αλλα ολα αυτα??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

να σας πω κ κατι αλλο που μπορει να ετυχε αλλα εμενα μου φταιει.. η αδερφη τις μαμας μου η θεια μου δηλ μου λεει μια ημερα τις κορης μου τα ποδια ειχανε πρηστει κοριτσια για να μην σας πω την αλλη ημερα σας λεω μετα απο λιγες ημερες πρηστικε το ποδι μου κ απο τοτε ειναι πρησμενο εχω κανει 2 εγκυμοσυνες κ δεν ειχανε πρηστει ποτε.. κ οταν με ρωταει πως παω τις λεω χαλια ειμαι.. σας ειχα πει οτι μαζι με τους εμετους ειχα κ κατι αλλο εφτυνα συνεχεια σιελορια.. μου λεει κ το βραδυ το εχεις αυτο?? τις λεω οχι κοριτσια ολο το βραδυ εκεινο εφτυνα απο τοτε την φοβαμαι.. σιγουρα δεν το κανει επειτηδες αλλα την φοβαμαι.. κ ο αντρας μου την φοβαται ειναι αμαρτια που το λεω γιατι μπορει να ετυχε, αλλα ολα αυτα??

επειδη κι εμενα μου χουν τυχει κατι τετοια με γνωστους, "φιλους" και συγγενεις στην προγουμενη εγκυμοσυνη... αυτη τη φορα τους εκανα ολους περα και τωρα να φανταστεις εχουμε αρχισει να το λεμε σε καποιους πλαγιως πλαγιως οτι ειμαι εγκυος! και χωρις λεπτομεριες... μηνες, κλπ... τιποτα!!! δουλεια τους και δουλεια μας, που λενε! δεν κακιωνω, να ναι καλα οι ανθρωποι, αλλα καμια φορα και ο θαυμασμος κρυβει λιγη ζηλεια...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμεις φοραμαι ολοι μας σταυρο εκτος απο την κορη μου γιατι δεν φοραω στα παιδια το χρυσο τους για να μην το χασουν ο γιος μου φοραει σταυρο που ειναι σαν κομποσκηνη κ δεν θελει να το βγαλει απο πανω του γιατι του ειπαμε οτι τον προστατευει, η κορη μου εκτος του οτι δεν θελει μαλλον την ενοχλει φοβαμαι κιολας μην πνηγει, θα μου πειτε ο σταυρος θα την πνηξει?? αλλα ειμαι τρελη.. εχω πολυ καιρο να θυμιατισω στο σπιτι μου παλια το εκανα καθε ημερα τωρα εχω παρα πολυ καιρο μηνες. κ στα μωρακια σας οταν γεννηθουν με το καλο εικονιτσες κοντα τους κ αγιασμο να τους ριχνετε!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?

Διαβαζω πολυ ομορφα νεα και χαιρομαι..διαβαζω καθε νερα τα νεα σας και πραγματικα νιωθω λες και μαθαινω τα νεα πολυ δικων μου ανθρωπων ασχερα αν δεν σας ξερω προσωπικα και περιμενω τις γεννες σας λες και ειναι καποιας φιλης μου!!!!

Για αλλη μια φορα θελω να σας ευχαριστισω για την συμπασραση..πραγματικα μου δωσατε δυναμη και σεις μαζι με ολους οσους εχω κοντα μου

Μαρκελα συγχαρητηρια..να ζησετε και μονο χαρες απο δω και περα..οτι καλυτερο ευχομαι για την ζωη σας και συντομα μια γεματη αγκαλια απο ενα γλυκο μωρακι!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

επειδη κι εμενα μου χουν τυχει κατι τετοια με γνωστους, "φιλους" και συγγενεις στην προγουμενη εγκυμοσυνη... αυτη τη φορα τους εκανα ολους περα και τωρα να φανταστεις εχουμε αρχισει να το λεμε σε καποιους πλαγιως πλαγιως οτι ειμαι εγκυος! και χωρις λεπτομεριες... μηνες, κλπ... τιποτα!!! δουλεια τους και δουλεια μας, που λενε! δεν κακιωνω, να ναι καλα οι ανθρωποι, αλλα καμια φορα και ο θαυμασμος κρυβει λιγη ζηλεια...

εχεις χιλια δικια αλλα εμενα μενει κοντα μας 2-3 σπιτια πιο περα ειναι.. εμεις το καταλαβαμε απο το χειμωνα περυση.. ο αντρας μου εφτιαξε ενα ξυλοφουρνο μονος του σε ενα χωαρφι μας στο βουνο κ ενα σπιτακι ας το πουμε με αλαμαρινες για να πηγαινουμε ποτε ποτε οχι για να μενουμε πηγαιναμε πρωι κ ερχομασταν απογευμα, κ εκανα ψωμι κ περνουσαμε 3-4 ημερες τις εδωσε η μανα μου κ μου λεει η θεια μου ωραιο ψωμακι κ αλλα πολλα ε απο τοτε δεν ξανα εφταιξα καλο ψωμι κ ουτε πηγαιναμε συχνα.. σας ζαλισα αλλα σας το λεω για να προσεχετε με τα μωρα σας!!! να σας πω κ κατι αλλο που κανουμε εδω?? βαζουμε σκουπακι μικρο μικρο πισω απο την πορτα κ δυχτι του ψαρα ενα μικρο καμματι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εμεις φοραμαι ολοι μας σταυρο εκτος απο την κορη μου γιατι δεν φοραω στα παιδια το χρυσο τους για να μην το χασουν ο γιος μου φοραει σταυρο που ειναι σαν κομποσκηνη κ δεν θελει να το βγαλει απο πανω του γιατι του ειπαμε οτι τον προστατευει, η κορη μου εκτος του οτι δεν θελει μαλλον την ενοχλει φοβαμαι κιολας μην πνηγει, θα μου πειτε ο σταυρος θα την πνηξει?? αλλα ειμαι τρελη.. εχω πολυ καιρο να θυμιατισω στο σπιτι μου παλια το εκανα καθε ημερα τωρα εχω παρα πολυ καιρο μηνες. κ στα μωρακια σας οταν γεννηθουν με το καλο εικονιτσες κοντα τους κ αγιασμο να τους ριχνετε!!

μπορει να μας παρουν με τις πετρες οι αλλες... αλλα μοιαζουμε πολυ σ'αυτο το θεμα! καθε βραδυ διαβαζω απολυτικεια και ευχες και μυρωνω την κοιλια μου με λαδι απτην Παναγια... εχω δεσει και τη ζωνη της στη μεση και θα τη βγαλω μετα τη γεννα... μπορει να ακουγεται καπως, αλλα νιωθω την αγκαλια της ετσι και την προστασια της!

για τη μικρη σου, ενα βραχιολακι φυλαχτο να φτιαξεις... αν και με τετοιο ματι!!! δεν ματιαζεται ευκολα το παιδι! τα ανοιχτα ματια ειναι καθρεφτης και στελνουν πισω την αρνητικη ενεργεια....

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαβαζω πολυ ομορφα νεα και χαιρομαι..διαβαζω καθε νερα τα νεα σας και πραγματικα νιωθω λες και μαθαινω τα νεα πολυ δικων μου ανθρωπων ασχερα αν δεν σας ξερω προσωπικα και περιμενω τις γεννες σας λες και ειναι καποιας φιλης μου!!!!

Για αλλη μια φορα θελω να σας ευχαριστισω για την συμπασραση..πραγματικα μου δωσατε δυναμη και σεις μαζι με ολους οσους εχω κοντα μου

Μαρκελα συγχαρητηρια..να ζησετε και μονο χαρες απο δω και περα..οτι καλυτερο ευχομαι για την ζωη σας και συντομα μια γεματη αγκαλια απο ενα γλυκο μωρακι!!!!!

γεια σου ελενακι!!! εισαι πολυ μικρη κ ειμαι σιγουρη μεσα στο 2013 θα κρατας το δικο σου μωρακι αγκαλιτσα!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μπορει να μας παρουν με τις πετρες οι αλλες... αλλα μοιαζουμε πολυ σ'αυτο το θεμα! καθε βραδυ διαβαζω απολυτικεια και ευχες και μυρωνω την κοιλια μου με λαδι απτην Παναγια... εχω δεσει και τη ζωνη της στη μεση και θα τη βγαλω μετα τη γεννα... μπορει να ακουγεται καπως, αλλα νιωθω την αγκαλια της ετσι και την προστασια της!

για τη μικρη σου, ενα βραχιολακι φυλαχτο να φτιαξεις... αν και με τετοιο ματι!!! δεν ματιαζεται ευκολα το παιδι! τα ανοιχτα ματια ειναι καθρεφτης και στελνουν πισω την αρνητικη ενεργεια....

κ εγω εχω τη ζωνη της παναγιας κ στα 2 μου τα παιδια την ειχα για 9 μηνες μετα στο εικονοσταση κ τωρα παλι φοραω δεν την βγαζω.. μα μονο αυτο θα μας σωσει σε αυτη την εποχη νομιζω μονο η πιστη μας!!!! εγω διαβαζα συνεχεια πριν μηνω εγκυος το βραδυ αλλα με εξαντησαν οι εμετοι κ τωρα τιποτα δεν διαβαζω. κ λιγο απο την καινη διαθηκη ειναι καλο.. θελω να παω στο πνευματικο πριν γεννησω για να μου περασει ευχη αλλα να δουμε ποτε!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα elenaki μου!!! να σαι καλα, κοριτσακι μου! οι φιλοι λεμε οτι δοκιμαζονται αν στεκονται διπλα μας στα δυσκολα... εγω θα σου πω οτι κυριως πρεπει να χαιρονται μαζι μας στα ομορφα! γι αυτο η ψυχουλα σου, που ειναι καθαρη, χαιρεται για μας και τα μωρακια μας... κι εγω σε νιωθω κοντα, δικο μου ανθρωπο, αδερφη! κι οτι θες... να μου το πεις! ιδιωτικα η εδω η στο fb... οπως νιωθεις!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ελενακι κι εμεις χαιρομαστε που σε βλεπουμε εδω μεσα! πως τα πας; σωματικα εχεις αρχισει να συνερχεσαι;

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

elenaki μου ειμαστε ολες κοντα σου και εγω προσωπικα σε σκεφτομαι και προσευχομαι ια σενα καθε μερα.να μας λες τα νεα σου και γρηγορα να κλεισει αυτη η πληγη.και μονο χαρες απο δω και περα.

6KuQp2.png

impatient εγραψες χθες οτι πας για αυχενικη?μηπως εννοεις β επιπεδου γιατι δε σε διορθωσαν τα κοριτσια και αναρωτιεμαι!

αυχενικη εγραψα? β επιπεδου εννοουσα , καλα το υπεθεσες! εχω μεινει λιγο πισω εεεεε??

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...