Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ξερω κοπελα που εχει τετοιο θεμα αλλα εχει πυκνα μαλλια ετσι κι αλλιως

εμενα παλι το παιδι μου θα δει τη μανα του αρκουδιαρα!

χαχαχαχα το αρκουδιαρα φτιαχνετε το φαλακρη ομως......αχ ελπιζω να ειναι απο τον σιδηρο και να σταματησει

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχα το αρκουδιαρα φτιαχνετε το φαλακρη ομως......αχ ελπιζω να ειναι απο τον σιδηρο και να σταματησει

μην ανησυχεις! το πολυ πολυ, εσυ θα κανεις οικονομια στο σαμπουαν :D:D:D:D:D:D:D

UzVGp2.png

Τι κανετε κοριτσια; Εμεις γυρισαμε απο τον υπερηχο, πρωτη φορα πηγα στο ελενα σε πρωινα ιατρεια και περιττο να πω οτι περιμενα 2 ωρες!! ειχα ραντεβου στις 10 και με πηρε στις 12, πανικος γινοταν! Το μωρο στα 9,2 εκ αν και πεισματικα ντροπαλο, δεν εδειξε στο γιατρο τα καλλη του! Μια χαρα τουμπες εκανε, αλλα τα ποδαρακια του δεν τα ανοιξε! Μου φαινεται θα το μαθουμε το φυλο με τη β επιπεδου!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγω Πήρα σήμερα κρέμα για τις ραγαδες απο το φαρμακείο. Η Μαμα μου και στις τρεις εγκυμοσυνες της δεν έβαλε τίποτα και δεν έκανε ούτε μια ραγαδα! Εμείς να δούμε τι θα κάνουμε;!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

κοριτσια μου την αυχενικη την εκανα.μου πηρε περιπου μια ωρα..η μπεμπα(κατα πασα πιθανοτητα)δεν καθοταν σε ησυχια για να τη μετρησουμε..ολα τελεια οπως μας ειπε η γιατρος.ειμαι πολυ ευτυχισμενη.ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.ηθελα να σας γραψω νωριτερα αλλα δεν ειχα καθολου χρονο.τα μπεμπακια σας τι κανουν?ξερω!θα μου απαντησετε το πρωι!!

6KuQp2.png

ααααααα και μια τελευταια ερωτηση εχει καμμια θεμα με τριχοπτωση εγω νομιζω πως στο τελος θα με δει το μωρο μου καραφλη και μου ελεγαν οτι κατα την εγκυμοσυνη το μαλλι δεν πεφτει ισα ισα φουντωνει και πεφτει μετα απο καποιυς μηνες μερα την γεννα........πολλα θεματα χχαχαχαχαχα :tongue:

κι εγω το ιδιο θεμα εχω.το παρατηρησα σημερα που χτενιζομουν.κι ελεγα τοσες μερες, μα τοσες τριχες πανω στο λαστιχακι για τα μαλλια περιεργο!

6KuQp2.png

ρε κοριτσια με την κυταριτιδα εχετε θεμα?εχω ειχα λιγο πριν αλλα δεν πολυφαινοταν ηταν μονο ψηλα και λιγο.....τωρα εχω γεμισει....παρα πολυ ομως :?

εγω παντα ειχα κυτταριτιδα.δεν την αποχωριζομαι ποτε τα τελευταια χρονια.ειναι κατακρατηση παντως για σας που δεν ειχατε τον "φλοιο πορτοκαλιου" που λενε και οι διαφημισεις!!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου την αυχενικη την εκανα.μου πηρε περιπου μια ωρα..η μπεμπα(κατα πασα πιθανοτητα)δεν καθοταν σε ησυχια για να τη μετρησουμε..ολα τελεια οπως μας ειπε η γιατρος.ειμαι πολυ ευτυχισμενη.ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.ηθελα να σας γραψω νωριτερα αλλα δεν ειχα καθολου χρονο.τα μπεμπακια σας τι κανουν?ξερω!θα μου απαντησετε το πρωι!!

πολυ ωραια νεα!! ρε παιδια, ολες μαθατε φυλο εκτος απο μενα; το δικο μου δεν επαιρνε θεση με τπτ λεμε!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!! Σου εύχομαι ένα γερο και καλοτυχο μωρακι! Το ίδιο για όλες μας εύχομαι!!!

ODhsp2.png

πολυ ωραια νεα!! ρε παιδια, ολες μαθατε φυλο εκτος απο μενα; το δικο μου δεν επαιρνε θεση με τπτ λεμε!

Μην αγχωνεσαι! Ούτε εμείς το είδαμε στην αυχενικη! Δεν πειράζει, θα έχουμε να περιμένουμε και κάτι!

ODhsp2.png

καλημερα!!!!!!!!

real thing μου τι εκανες ξυπνια μεχρι τις 2:shock:

δεν σε επαιρνε ο υπνος απο τη χαρα σου!?!:D:D

συγχαρητηρια κοριτσακι για τα υπεροχα νεα! παντα ετσι και καλυτερα!!!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν???

εγω ξυπνησα με νευρα:shock: δεν ξερω γιατι...

ισως γιατι θα χασω την ησυχια μου για 15 μερες...και απο την αλλη θυμωνω με τον εαυτο μου γατι νιωθω εγωιστρια :oops::oops::oops:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...