Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Είχα πάει για υπέρηχο νομίζω στις 6 εβδομάδες κ μου μιλήσαμε μόνο για σάκο κ ότι είναι όπως πρέπει στο μέγεθος κ πολύ καλή τοποθέτηση στη μητρα, τίποτα άλλο, ούτε για εμβρυικα στοιχεια, ούτε για λεκιθικο, τίποτα απολύτως, ούτε καν ότι έχω διδυμα! Όταν ρώτησα μου ειπανε είναι νωρίς να φανεί κάτι, θα έρθεις ξανά σε 2 βδομάδες.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

δεν ηξερα οτι εχει και καλο η υποθεση! χαχαχα!

εγω λεω να φερω 10 μεραε την μαμα μου για να μην το βγαζω εξω το μωρο , μετα για αλλες 10 μερες να παρακαλεσω την πεθερα μου να πηγαινοφαιρνει την μεγαλη σχολειοή να καθετε με το μωρο , θα δουμε

μπορουσα να την γραψω ολοημερο και να την πηγαινοφερνει ο μπαμπας της αλλα το θεωρω βαρβαρο να την ξυπναω 6 το πρωι για να ειναι εκει 7 και να την παιρνουμε μετα στις 4! Την λυπηθηκα τοσες ωρες, ισως μιλησω με την δασκαλα και μπορεσω μονο για κανεναν μηνα , θα δω ,

η παιδιατρος βεβαια λεει ολον τον μαρτιο να την κρατησω σπιτι να μην κολλησει τιποτα το μωρακι , θαδω δεν εχω αποφασισει ακομα!

αφου ειναι μικρη ακομα και δεν ειναι δημοτικο να χανει μαθηματα και τετοια... βλεπεις! εγω θα εφερνα οπως λες τη μαμα σου και θα κραταγα και τη μικρη σπιτι για τις πρωτες 20 μερες! ο μαρτιος ειναι και υπουλος μηνας για τις ιωσεις... μετα το 20ημερο λιγο η πεθερα... με προσοχη εσυ, θα περασει πιο ευκολα.

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ο γιος μου γεννηθηκε αυγουστο τον εβγαλα μεχρι την αυλη μετα τα 40 αν θυμαμαι καλα τον εβγαλα εξω.. στην κορη μου την εβγαλα νωρις εξω γιατι ειχαμε λογο τοτεηταν ταλαιπωρια για μενα αλλα... οσο για το ματι το πιστευω κ οχι μονο για τα μωρα αλλα κ για τις λεχωνες.. κ να σας πω κ κατι που τελικα ειναι αληθεια?? οταν μια λεχωνα εχει γαλα κ μια αλλη δεν εχει αυτη που εχει δεν πρεπει να λεει οτι εχει γιατι ποιανει το ματι τις αλλης κ ας ειναι κ αθελα τις.. το επαθα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ο γιος μου γεννηθηκε αυγουστο τον εβγαλα μεχρι την αυλη μετα τα 40 αν θυμαμαι καλα τον εβγαλα εξω.. στην κορη μου την εβγαλα νωρις εξω γιατι ειχαμε λογο τοτεηταν ταλαιπωρια για μενα αλλα... οσο για το ματι το πιστευω κ οχι μονο για τα μωρα αλλα κ για τις λεχωνες.. κ να σας πω κ κατι που τελικα ειναι αληθεια?? οταν μια λεχωνα εχει γαλα κ μια αλλη δεν εχει αυτη που εχει δεν πρεπει να λεει οτι εχει γιατι ποιανει το ματι τις αλλης κ ας ειναι κ αθελα τις.. το επαθα..

και μονο που ακους καποια πραγματα, καλο ειναι να τα προσεχεις... ετσι καλου κακου, γιατι ποτε δεν ξερεις...;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κοιταω, βρε κοριτσια, στο ιντερετ βιντεακια πως να κανεις μπανιο το νεογεννητο... και εχω αγχωθει!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ποσο ευκολα τα καταφερατε οι ηδη μανουλες? καμια συμβουλη, προοταση?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

χτες εφτασε σπιτι μας το πρωτο δωρακι για το μωρο! Ειχα κερδισει ενα μουλτι σε ενα διαγωνισμο στο babyzone... Το μουλτι ειναι ειδικο για παιδικες τροφες, εχει και βιβλιαρακι με συνταγες για τα πρωτα φαγητα του, απο 6 μηνων!

http://www.skroutz.gr/s/329382/Braun-MR530CA.html

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

τρεις μεινατε και θα συμπληρωθει η λιστα!!!

μετα θα αρχισω να "κοκκινιζω", οσες γιναμε μανουλες! με το καλο, κοριτσακια μου...;););)

εγω το βλεπω να το μαθαινω στη γεννα! Χαχα! Κλεισαμε για αυχενικη την επομενη Παρασκευη 28/9. Αν δεν μας το αποκαλυψει αθελα της η γιατρος, θα κανω το παρτακι μεσα στην πρωτη βδομαδα οκτωβριου, επομενως εχουμε μελλον ακομααααααα

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλυτερα ετσι, φιλεναδα!!! θα το παιζουν και λιγο δυσκολοι οι δικοι μας και θα χουν να διαλεξουν αναμεσα σε τοσα μπουμπουκακια!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τα μπουμπουκακια μας:2001042e537wq079v.gif

UzVGp2.png

καλημερα

τι κανετε;;;

βλεπω ολα καλα~!

Εγω δεν εχω την πολυτελια να κρατησω το μωρο 40 μερες γιατι πρεπει να πηγαινω την μικρη στο σχολειο!

ελπιζω να μην κολλησουμε τιποτα γιατι ηδη η μικρη μου μπου εφερα την πρωτην ιωσουλα και με κολλησε κι ολας!

οσο για τις κλωτσιες νιωθω κατι γουργουριτα αλλα μετα με πιανουν οι αμφιβολιες! ειναι δεν ειναι;;; την τεταρτη εχω υπερηχο( εγω και μερικες απο εσας απο οτι ειδα) και θα το δω το μπεμπακι , τοτε θα σας επιβεβαιωσω και το φυλο!

καλο σαββατοκυριακο σε ολες

μην ανησυχεις ροδουλα μου! και η ξαδερφη μου περσι με νεογεννητο και ο μικρος παιδικο εφερνε μερικες ιωσουλες αλλα το νεογεννητο επαιρνε αντισωματα απο το β*ζι της ξαδερφης μου

UzVGp2.png

καλα που μου το ειπες!! πιστευω στο ματι θα βαλω μπλε χαντρες στα β*ζια μου χαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχ

μακαρι να εχω γαλαααααααααα

UzVGp2.png

κοιταω, βρε κοριτσια, στο ιντερετ βιντεακια πως να κανεις μπανιο το νεογεννητο... και εχω αγχωθει!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ποσο ευκολα τα καταφερατε οι ηδη μανουλες? καμια συμβουλη, προοταση?

κατια μου θα σου βγει η μητροτητα κ θα τα κανεις ολα κ θα λες εγω τα εκανα? χωρις φοβο! εμενα η αληθεια ειναι οτι τις πρωτες 10 ημερες το εκανε τον γιο μου μπανι η μανα μου την 11η ηθελα να το κανω μπανιο κ δεν ηταν σπιτι λεω αν δεν το κανω δεν προκειται να μαθω το εκανα με τετοια ευκολια που μου αρεσε κιολας μην αγχονεσαι! ε στην κορη ηξερα αλλα λογο που ηταν 2700 ηταν μικροκαμομενο κ φοβομουνα να το πιασω αλλα τα κανεις ολα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

κατια μου θα σου βγει η μητροτητα κ θα τα κανεις ολα κ θα λες εγω τα εκανα? χωρις φοβο! εμενα η αληθεια ειναι οτι τις πρωτες 10 ημερες το εκανε τον γιο μου μπανι η μανα μου την 11η ηθελα να το κανω μπανιο κ δεν ηταν σπιτι λεω αν δεν το κανω δεν προκειται να μαθω το εκανα με τετοια ευκολια που μου αρεσε κιολας μην αγχονεσαι! ε στην κορη ηξερα αλλα λογο που ηταν 2700 ηταν μικροκαμομενο κ φοβομουνα να το πιασω αλλα τα κανεις ολα!!

τα δειχνουν ολα τοσο απλα, ρε μαμωτο... αλλα... αλλα!!! ετσι λεει κι η μανα μου "θα σου δειξω μια δυο και θα μαθεις... ασε τα βιντεο!" για να δουμε...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα φιλε μου ομορφες!!!:D:D:D

ολες απο οτι διαβαζω ειστε πολυ καλα μπραβο μπραβο κ τα μωρουλινια σας μια χαρα ακουω υπερδραστηρια ολα ε???

εμεις μια χαρα!με χτυπαει το μωρακι!!!το νιωθω πλεον!!!

την τριτη εφαγα τεσσερις δυνατες που φανηκαν απτην κοιλια μου τοσο που γελλουσα μονη μου!!!με καλοεμαθε ομως κ ηθελα ξανα αλλα απο τοτε μονο χαλαρα κουνηματα εχουμε αλλα ειμαι σουπερ!!!

οσο για τον τραχηλο που λεγατε εμενα στην αυχενικη με μετρησε απο τον υπερηχο οχι ''σωματικα''.δεν ξερω εσας πως σας μετρησε.

στις 27/9 την πεμπτη επιτελους εχουμε την β επιπεδου δεν ξερω θα με ξαναμετρησει?

markela μου να ζησετε ευτυχισμενοι κ ευχομαι συντομα να αποκτησετε ενα γερο μωρακι να συμπληρωθει η ευτυχια σας!!!

κατια μου καλοριζικα τα επιπλακια σας!!!με το καλο το μωρακι σας να τα χαρει κ σε λιγα χρονια να φτιαχνετε το παιδικο πλεο δωματιο!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

καλα που μου το ειπες!! πιστευω στο ματι θα βαλω μπλε χαντρες στα β*ζια μου χαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχ

μακαρι να εχω γαλαααααααααα

σταυρο θελει κ οχι χαντρες didi μου. εγω γεννησα 11 αυγουστου μια αλλη φιλη ξαδερφη γεννησε 31 ιουλιου εγω ειχα πολυ γαλα το πεταγα αυτη δεν ειχε κ μιλουσαμε κ τις τα ειπα κ μου λεει εγω δεν εχω κ οσες ερχοντουσαν μου ελεγαν θυλαζεις?? ελεγα εγω ναιιιι εχω πολυ κ πεταω (δεν το εραβα το στομα μου??) τελικα εκανα μαστιτιδα με πυρετο υποφερα μετα κρυωσα επρεπε να πηνω αντιβιωση κ κατι αλλο ακομη νομιζω... μεχρι που σταματησε το γαλα χωρις τα χαπια τα ειδικα.. για να φανταστη μεσα σε 20 ημερες ο γιος μου εβαλε 1500κιλ αλλα το ΜΑΤΙΙΙ

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα φιλε μου ομορφες!!!:D:D:D

ολες απο οτι διαβαζω ειστε πολυ καλα μπραβο μπραβο κ τα μωρουλινια σας μια χαρα ακουω υπερδραστηρια ολα ε???

εμεις μια χαρα!με χτυπαει το μωρακι!!!το νιωθω πλεον!!!

την τριτη εφαγα τεσσερις δυνατες που φανηκαν απτην κοιλια μου τοσο που γελλουσα μονη μου!!!με καλοεμαθε ομως κ ηθελα ξανα αλλα απο τοτε μονο χαλαρα κουνηματα εχουμε αλλα ειμαι σουπερ!!!

οσο για τον τραχηλο που λεγατε εμενα στην αυχενικη με μετρησε απο τον υπερηχο οχι ''σωματικα''.δεν ξερω εσας πως σας μετρησε.

στις 27/9 την πεμπτη επιτελους εχουμε την β επιπεδου δεν ξερω θα με ξαναμετρησει?

markela μου να ζησετε ευτυχισμενοι κ ευχομαι συντομα να αποκτησετε ενα γερο μωρακι να συμπληρωθει η ευτυχια σας!!!

κατια μου καλοριζικα τα επιπλακια σας!!!με το καλο το μωρακι σας να τα χαρει κ σε λιγα χρονια να φτιαχνετε το παιδικο πλεο δωματιο!!!

ευχαριστουμε, ομορφη! με το καλο να προικισετε κι εσεις το μελαχροινακι σας, σιγα-σιγα!

εμενα στην αυχενικη μου ειχε μετρησει με κολππικο υπερηχο για ακριβεια, καναμε την περιδεση και ξανα στον β επιπεδου με κολπικο υπερηχο για να βεβαιωθει οτι το ραμμα ειναι στη θεση του και το μηκος τραχηλου σταθερο.... τωρα αν δεν υπαρχει λογος, σου κανει απλη εκτιμηση (μμικροτερη ακριβεια) με μετρηση απο τον υπερηχο κοιλιας. δηλαδη αν δει οτι ειναι μεγαλυτερος απο 3 δεν εχει λογο να σε ταλαιπωρησει "απο κατω"...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...