Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Καλησπέρα κορίτσι μου πως είσαι; στην ίδια κατάσταση είμαστε! Έκανα και εγώ υπέρηχο την Τρίτη, είδαμε ένα σάκο και την άλλη Παρασκευή καρδούλα .Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο συμπτώματα , να ανησυχήσω;😞

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααα!!!!!!!!!! μαρκελα να ζησετεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

οσο για την ευχη, αναγκαστηκα θα το αφησουμε μεσα γιατι ειναι βαρυχειμωνια, εγω τα εβγαζα εξω γιατι ηταν καλοκαιρι κ στις 40 ημερς πηγαινα στην εκκλησια κ μου περνουσε ο παπας ευχη.. στο γιο μου ηταν ενας παπας οχι μεγαλος σε ηλικια αλλα ηταν κακογερασμενος ας το πουμε κ επιασε το μωρο κ απο το φοβο του το κρατουσε σφηκτα κ εκανε ζημια του μωρου με ενα νευρο η γιατροι αυτα δεν τα παραδεχονται, ο γιος μου δεν ηταν γκρινιαρης κ ουτε ειχαμε ιδιαιτερο προβλημα με κολικους με το που ηρθα σπιτι εκλαιγε τον ξαπλωνα εκλαιγε εβγαζε γαλα απο το στομα πανω μας κοιμοτανε κ με το που τον αφηναμε εκλαιγε πηρα τηλ το παιδιατρο αλλαξαμε γαλα μηπως ηταν απο αυτο τιποτα ενα βραδυ εκλαιγε περιπου 2-3 ωρες κοντευαμε να κλαιγαμε κ εμεις τον πηρα σε μια γειτονισσα μεγαλη σε ηλικια το βλεπει κ του ενωσε τα ποδαρακια απο πισω κ δεν ενωνανε κ καταλαβε το προβλημα τον πηρα την αλλη ημερα σε καποιον που εκανε τοτε τετοια κ βρηκε ενα νευρο του μωρου σαν αγγουρακι κ το τριβαμε λαδακι κ σιγα σιγα περασε.. στην κορη μου το ειχα ταξιμο τοτε για τον μπαμπα μου να παω με τα ποδια σε καποιο μοναστηρι 24χλμ κ πηγα με το καροτσι την μικρη εγω κ τον γιο μου ο αντρας μου ποδαροδρομο κ με το που φτασαμε την σαραντησε ο παπας.. την μικρη 25 ημερων ειχαμε παει κατασκηνωση για μια ημερα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου? Τι κάνετε? Τα μπεμπάκια σας?

Δεν προλαβα να μπω καθόλου χθες γιατί είχα πολύ δουλειά :(

Λοιπόν εμείς είδαμε την Πέμπτη το μπεμπάκι μας και ήταν υπέροχο... κουνούσε χεράκια ποδαράκια... ακόμα την έχω αυτή την εικόνα στο μυαλό μου... τι τέλειο. Α!!! και μάλλον είναι αγοράκι! Ναι μας έκανε τη χάρη ο μπεμπούλης και μας συστήθηκε για τα καλά! χιχι

Γενικά είναι μια χαρούλα και τώρα επόμενο ραντεβού σε τρεις βδομάδες :( ανυπομονώ να το ξαναδώ!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

1638656gqyc6g49jx.gif

καλημερα κοριτσια!!!

real thing εγω συμφωνα με τα λεγομενα του γιατρου αλλαζω μηνα καθε 28 που συμπιπτει με την ΠΗΤ ο γιατρος μου το ειπε

αλλα τωρα αν κατσω και στο αναλυσω θα με βρισουν παλι εδω καποια αλλα κοριτσακια γιατι τους εχω πρηξει:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ριτσα μου αγχωθηκα λιγο με αυτο που εκανε ο παπας στο γιο σου αλλα ευτυχως διαβασα παρακατω διορθωθηκε το προβλημα!!

behappy αγορακι κι εσυ??? πρεπει να σε φτιαξει στη λιστα η κατια μας!!! αντε γιατι μας φαγαν τα κοριτσια!!!

υπομονη σε 3 εβδομαδες θα το ξαναδεις!

εμεις εχουμε απο 13 αυγουστου να τον δουμε:o και θα τον δουμε σε 6 μερες!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!!!

καταρχην, μαρκελα μου, να ζησετε και παλι και συντομα με φουσκωμενη κοιλιτσα! το "σκηνικο" σας υπεροχο!!! το καλυτερο οτι το διασκεδασατε και αυτη η χαρα σας να γεμιζει τη νεα σας ζωη με φως και ελπιδα... το νυφικο της νυφης πρεπει να γινει μαυρο ή να σκιστει ή να λιωσει, λενε στα μερη της μαμας μου! γιατι η νυφη τοτε το χει γλεντησει με την καρδια της, χωρις να σκεφτεται να το ξαναβαλει!!! εμενα, νυφικο 2.500 ευρω, εγινε απο κατω... κουρελι! το δωσα καθαριστηριο, μου το μπαλωσαν στο φουρο, το καναν καινουριο, το βαλα μαζι με τα στεφανα και τα παπουτσια στο παταρι και ειπα σε παιδι η εγγονι θα το δωσω για γουρι! για αλλο λογο δεν θα ξαναβγει... ;)

barboula με σκοτωνεις με τις κρεπες!!! ο αμορες δε... ειναι νομιζω ο πιο ερωτευμενος χαζομπαμπας με την πιο γλυκατζου εγκυουλα του καφε!!! φτου φτου φτου... να σε περιποιειται παντα και να σε γεμιζει γλυκα!!!:tongue::tongue::tongue: ή εστω μερεντα!:P:p:p

real thing, Yris, didi&k και ritsa3 θα συμφωνησω με ολες... προσωπικα, ομως, επειδη εχω εισπραξει αρνητικη ενεργεια (ματι) και με τσακισε και επειδη το πιστευω, οπως λεει και η εκκλησια, η χριστιανικη ευχη κατα της βασκανιας πιανει σε βαπτισμενο χριστιανο μονο! η ευχη του σαραντισμου προστατευει το μωρο μεχρι τη βαπτιση και επιτρεπει στον παπα να το διαβαζει με ειδικη ευχη... τωρα, και μενα αμα μου πει καποιος να παω να με διαβασουν, εννοειται θα τον "στειλω"!!! την μιση ευχη μπορεις να την παρεις στις 20 μερες και εννοειται οτι γι αυτες, ακομα και οι παδιατροι θεωρουν λαθος το να εκθετεις το μωρο σε μικροβια... καλυτερα, λοιπον, που θα χουμε και τη δικαιολογια του χειμωνα... εγω ουτε εξω θα τον βγαλω, ουτε και πολλους πολλους θελω στο σπιτι!!! να τον χορτασω εγω πρωτα και μετα βλεπουμε!:tongue::tongue::tongue:

behappy, welcome στο club των αγορομαμαδων! το πιο καλο οτι εειναι ολα καλα, αλλα και οτι "συστηθηκε" σουπερ! καλη συνεχεια...;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ......... (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

kat32: ............ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ......... (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

kat32: ............ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

και παλι μας τρωνε τα κοριτσια κατια μου....

και εγω που νομιζα οτι ειναι αγοροχρονια....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

UzVGp2.png

τρεις μεινατε και θα συμπληρωθει η λιστα!!!

μετα θα αρχισω να "κοκκινιζω", οσες γιναμε μανουλες! με το καλο, κοριτσακια μου...;););)

Ναι ναι! Με το καλό να έρθουν τα μικρούλια μας! και μετά να μιλάμε για τα κατορθώματα τους.... χιχιχι

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

και παλι μας τρωνε τα κοριτσια κατια μου....

και εγω που νομιζα οτι ειναι αγοροχρονια....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλυτερα ετσι, φιλεναδα!!! θα το παιζουν και λιγο δυσκολοι οι δικοι μας και θα χουν να διαλεξουν αναμεσα σε τοσα μπουμπουκακια!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα

τι κανετε;;;

βλεπω ολα καλα~!

Εγω δεν εχω την πολυτελια να κρατησω το μωρο 40 μερες γιατι πρεπει να πηγαινω την μικρη στο σχολειο!

ελπιζω να μην κολλησουμε τιποτα γιατι ηδη η μικρη μου μπου εφερα την πρωτην ιωσουλα και με κολλησε κι ολας!

οσο για τις κλωτσιες νιωθω κατι γουργουριτα αλλα μετα με πιανουν οι αμφιβολιες! ειναι δεν ειναι;;; την τεταρτη εχω υπερηχο( εγω και μερικες απο εσας απο οτι ειδα) και θα το δω το μπεμπακι , τοτε θα σας επιβεβαιωσω και το φυλο!

καλο σαββατοκυριακο σε ολες

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλημερα

τι κανετε;;;

βλεπω ολα καλα~!

Εγω δεν εχω την πολυτελια να κρατησω το μωρο 40 μερες γιατι πρεπει να πηγαινω την μικρη στο σχολειο!

ελπιζω να μην κολλησουμε τιποτα γιατι ηδη η μικρη μου μπου εφερα την πρωτην ιωσουλα και με κολλησε κι ολας!

οσο για τις κλωτσιες νιωθω κατι γουργουριτα αλλα μετα με πιανουν οι αμφιβολιες! ειναι δεν ειναι;;; την τεταρτη εχω υπερηχο( εγω και μερικες απο εσας απο οτι ειδα) και θα το δω το μπεμπακι , τοτε θα σας επιβεβαιωσω και το φυλο!

καλο σαββατοκυριακο σε ολες

καλημερα, ροδουλα!

εσεις με τα παιδακια ειναι δυσκολο... θυμαμαι η μαμα μου οταν εκανε τον τριτο μας ειχε κρατησει με τον μεγαλο σε καραντινα σχεδον 1 εβδομαδα απο το μωρο... αλλα μετα!!! δεν μαζευομασσταν! ολο αγκαλια τον ειχα... το καλο ειναι οτι ετσι αποκταν πιο γρηγορα αντισωματα τα μικρα κι οταν παν σχολειο αρρωσταινουν λιγοτερο! μεχρι τοτε, βεβαια... υπομονη!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα, ροδουλα!

εσεις με τα παιδακια ειναι δυσκολο... θυμαμαι η μαμα μου οταν εκανε τον τριτο μας ειχε κρατησει με τον μεγαλο σε καραντινα σχεδον 1 εβδομαδα απο το μωρο... αλλα μετα!!! δεν μαζευομασσταν! ολο αγκαλια τον ειχα... το καλο ειναι οτι ετσι αποκταν πιο γρηγορα αντισωματα τα μικρα κι οταν παν σχολειο αρρωσταινουν λιγοτερο! μεχρι τοτε, βεβαια... υπομονη!

δεν ηξερα οτι εχει και καλο η υποθεση! χαχαχα!

εγω λεω να φερω 10 μεραε την μαμα μου για να μην το βγαζω εξω το μωρο , μετα για αλλες 10 μερες να παρακαλεσω την πεθερα μου να πηγαινοφαιρνει την μεγαλη σχολειοή να καθετε με το μωρο , θα δουμε

μπορουσα να την γραψω ολοημερο και να την πηγαινοφερνει ο μπαμπας της αλλα το θεωρω βαρβαρο να την ξυπναω 6 το πρωι για να ειναι εκει 7 και να την παιρνουμε μετα στις 4! Την λυπηθηκα τοσες ωρες, ισως μιλησω με την δασκαλα και μπορεσω μονο για κανεναν μηνα , θα δω ,

η παιδιατρος βεβαια λεει ολον τον μαρτιο να την κρατησω σπιτι να μην κολλησει τιποτα το μωρακι , θαδω δεν εχω αποφασισει ακομα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...