Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Είχα πάει για υπέρηχο νομίζω στις 6 εβδομάδες κ μου μιλήσαμε μόνο για σάκο κ ότι είναι όπως πρέπει στο μέγεθος κ πολύ καλή τοποθέτηση στη μητρα, τίποτα άλλο, ούτε για εμβρυικα στοιχεια, ούτε για λεκιθικο, τίποτα απολύτως, ούτε καν ότι έχω διδυμα! Όταν ρώτησα μου ειπανε είναι νωρίς να φανεί κάτι, θα έρθεις ξανά σε 2 βδομάδες.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτα τα μαγαζια δουλευανε καποτε φουλ!!! και φυσικα ακομα και τα ρεταλια τα δινανε τσιμπημενα... τωρα λιγο η κριση, λιγο οτι κανεις δεν ραβει αν ειναι να πληρωσει πιο ακριβα απτα ετοιμα, λιγο οι φασαριες-πορειες-καψιματα στο κεντρο... εχουν ευκαιριες! παντως αν η μαμα θελει ντε και καλα μινι μαους, αν δεν βρειτε μπορειτε να κομποσαρετε με καπιο υφασμα και τρεσα ή κατι τετοιο... π.χ. μινι μεν, αλλα κουρτινα κοκκινο με ασπρο πουα και τρεσσα δαντελα και ραμμενη η φατσουλα μινι μαους (απο ετοιμα πατς για τα ρουχα) σε καποια σημεια...

μιας και το "εμπνευστηκα" απ αυτο το βαζω...

images?q=tbn:ANd9GcSXnU6OhtTtBjPaqjlHAEdfV3I5brnv8GzvtiMj_4lGpsQ1PrlrzQ

Κάτια μου υπέροχη η ιδέα σου για την κουρτίνα αλλά ήδη έχω βρει ένα μαγαζί που έχει τέτοια υφάσματα επίσης στην Καλαμιώτου....θα κοιτάξω.

Αυτό πάντως με τις ραμμένες φατσούλες ή τα σιδερότυπα είναι πολύ σούπερ....έχω ήδη ετοιμάσει φορμάκια βαμβακερά λευκά (αγορά από mothercare για παράδειγμα) με μακρύ όμως μανίκι και τέτοια σχεδιάκια τα οποία να σημειώσω ότι από το ιντερνετ (ebay) είναι πολύ πιο οικονομικά!!!

Αν καταφέρω να πάω τώρα που σχολάω (γιατί έφαγα χώσιμο και πρέπει να πάω πρώτα σε ραντεβού) θα σας ανεβάσω φωτογραφία με το ύφασμα....νομίζω το έχουν 6 ευρώ το μέτρο!!!

Ρίτσα μου από πού είσαι και δεν βρίσκεις? Αν χρειάζεσαι πάντως κάτι ευχαρίστως να στα στέλνω....

Φιλιά σε όλες τις φουσκωμένες κοιλίτσες!!!

pregnancy-ticker___.png

Γεια σας...

Πρωί πρωί καταπιάστηκα με ένα βιβλίο που παρέλαβα μέσω amazon "the everything Twins, Triplets, and More Book". Μετά καταπιάστηκα με το τας κεμπάπ κ μετά είχα mama yoga...έτσι σας ξέχασα!!!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

παντα ονειρευομουν να κανω ετσι τον γαμο μου...αλλα ο Θεος μου εδωσε για αντρα ενα Κρητικο με μεγαλο σοι κ εθιμα κ δεν θα το γλιτωσω...

κοριτσια για μαθηματα ανωδυνου τοκετου σκεφτεται καμια κοπελα???

για βλαστοκυταρρα?εχετε σκεφτει κατι????:confused:

Εγώ ως γνήσια Κρητικιά κι από τους δυο γονείς που έκανε το γάμο της στην Κρήτη, τσακώθηκα από δω, τσακώθηκα από κει (με τον πατέρα μου κυρίως, ο οποίος παρά το γεγονός ότι η κορούλα του είχε φτάσει 36 και μάλλον είχε ξεχάσει ότι θα την πάντρευε ποτέ, απεδείχθει ότι το όνειρο του μεγάλου γάμου δεν το είχε ξεχάσει). Τελικά κάναμε έναν πολύ πολύ όμορφο γάμο 350 ατόμων (στην Κρήτη θεωρείται "κλειστός") με λίγα παραδοσιακά στοιχεία, DJ, πολύ κέφι, και πολύ μοντέρνα μουσική.

Ακόμη κι ο πατέρας μου πέρασε καλά κι ας το παραδέχτηκε πολύ καιρό μετά...

Έχω ξεκινήσει και βλέπω μια μαία για τεχνικές χαλάρωσης, γιόγκα και κάθε είδους βοήθεια που θα με φέρει πιο κοντά στον τοκετό μου με όσο πιο φυσικό τρόπο γίνεται. (http://www.friendlybirths.gr/whatisfreindlybirthsgreek.html).

Τα βλαστοκύτταρα σε ιδιωτική τράπεζα τα θεωρώ μεγάλη απάτη, καθώς δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κανείς εκτός από εσένα κι αν το παιδί σου παρουσιάσει πρόβλημα κανείς γιατρός δεν θα δεχθεί να τα χρησιμοποιήσει. Σε όσες περιπτώσεις έχουν χρησιμοποιηθεί βλαστοκύτταρα και έχουν σώσει ζωές πρόκειται για συμβατά βλαστοκύτταρα από δημόσια τράπεζα.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, να αναζητήσετε την Δημόσια Τράπεζα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.

κριστυ τι ειναι το τας κεμπαπ και πως φτιαχνεται???

Μοσχαράκι κοκκινιστό

γεια σου, κουκλιτσα! εγω παντως τα μπιμπερο τα ειδα σοουπερ... και μπιμπερο! οχι κατι σοκιν...:tongue::tongue::tongue:

Εγώ πάλι, τα είδα σούπερ σόκιν, αλλά εγώ είμαι από άλλο ανέκδοτο... δεν θέλω και πολύ...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Κάτια μου υπέροχη η ιδέα σου για την κουρτίνα αλλά ήδη έχω βρει ένα μαγαζί που έχει τέτοια υφάσματα επίσης στην Καλαμιώτου....θα κοιτάξω.

Αυτό πάντως με τις ραμμένες φατσούλες ή τα σιδερότυπα είναι πολύ σούπερ....έχω ήδη ετοιμάσει φορμάκια βαμβακερά λευκά (αγορά από mothercare για παράδειγμα) με μακρύ όμως μανίκι και τέτοια σχεδιάκια τα οποία να σημειώσω ότι από το ιντερνετ (ebay) είναι πολύ πιο οικονομικά!!!

Αν καταφέρω να πάω τώρα που σχολάω (γιατί έφαγα χώσιμο και πρέπει να πάω πρώτα σε ραντεβού) θα σας ανεβάσω φωτογραφία με το ύφασμα....νομίζω το έχουν 6 ευρώ το μέτρο!!!

Ρίτσα μου από πού είσαι και δεν βρίσκεις? Αν χρειάζεσαι πάντως κάτι ευχαρίστως να στα στέλνω....

Φιλιά σε όλες τις φουσκωμένες κοιλίτσες!!!

ειμαι απο συμη, σε ευχαριστω πολυ!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαρκελάκι!

Να ζήσετε να ευτυχήσετε και σύντομα να μεγαλώσετε την οικογενεια σας!!!

Θα ήθελα να ακούσω αντιδράσεις του κόσμου....πρέπει να το γλέντησες για τα καλά!

Πάντα έτσι εύχομαι να είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα!!!

Φιλάκια!!!

χαχαχαχχχαχα δεν το ειπαμε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, μονο εμεις και οι κουμπαρα το ηξερε και δυο φιλοι μας , ο ενας εψαλε και η αλλη τραβουσε φωτογραφιες!!!!Ετσι και αλλιως ειχαμε παντρευτει με πολιτικο και ειχαν ερθει οι γονεις και τα αδερφια!Τωρα στη βαφτιση θα το πουμε οταν με το καλο οτι καναμε θρησκευτικο!

Ο παπας μας ειπε οτι το μυστηριο αφορα το ζευγαρι και αυτο αποφασιζει το πως θα το κανει.Οι δικοι μας ανθρωποι μας αγαπανε και καταλαβαινουν τις αποφασεις μας.Ηταν τελεια παντος , ουτε ριζια και τετοια ολα πολυ ρομαντικα και ηρθε ο παπας στην αυλη της εκκλησιας και μας πηρε ψελνοντας και η εκκλησια αδεια παρα πολυ ομορφα πραγματικα χαιρομαι που αποφασισαμε να το κανουμε ετσι γιατι το ευχαριστηθηκαμε και οι δυο!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

χαχαχαχχχαχα δεν το ειπαμε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, μονο εμεις και οι κουμπαρα το ηξερε και δυο φιλοι μας , ο ενας εψαλε και η αλλη τραβουσε φωτογραφιες!!!!Ετσι και αλλιως ειχαμε παντρευτει με πολιτικο και ειχαν ερθει οι γονεις και τα αδερφια!Τωρα στη βαφτιση θα το πουμε οταν με το καλο οτι καναμε θρησκευτικο!

Ο παπας μας ειπε οτι το μυστηριο αφορα το ζευγαρι και αυτο αποφασιζει το πως θα το κανει.Οι δικοι μας ανθρωποι μας αγαπανε και καταλαβαινουν τις αποφασεις μας.Ηταν τελεια παντος , ουτε ριζια και τετοια ολα πολυ ρομαντικα και ηρθε ο παπας στην αυλη της εκκλησιας και μας πηρε ψελνοντας και η εκκλησια αδεια παρα πολυ ομορφα πραγματικα χαιρομαι που αποφασισαμε να το κανουμε ετσι γιατι το ευχαριστηθηκαμε και οι δυο!

Μαρκέλα μου καλησπέρα και πάλι να ζήσετε και να ευτυχίσετε...

Οταν είπα τις αντιδράσεις του κόσμου εννοούσα που έκανες βόλτες στην Θεσ/κη με το νυφικό....ε όσο να πεις δεν είναι και συνηθισμένο θέαμα!!!

pregnancy-ticker___.png

Μαρκέλα μου καλησπέρα και πάλι να ζήσετε και να ευτυχίσετε...

Οταν είπα τις αντιδράσεις του κόσμου εννοούσα που έκανες βόλτες στην Θεσ/κη με το νυφικό....ε όσο να πεις δεν είναι και συνηθισμένο θέαμα!!!

ενας νεαρος με βοηθησε να ξεμπλεξω την ουρα που μπλεχτηκε , ολοι λεγανε να ζησουμε και γενικα χαμογελουσε ο κοσμος και εδινε ευχες.Στο καφε που καθησαμε μας φερανε και τουρτα δεν ηξεραν οτι ειχαμε και την δικη μας οποτε καταληξαμε με δυο τουρτες και στο τελος κερασαμε και ολο το μαγαζι.Το πιο τραγικο ηταν μολις τελειωσαμε παμε με την κουμπαρα στον χατζηφωτιου ακριβως απεναντι απο την εκκλησια να παρουμε γλυκα για να παμε στο σπιτι τις μαμας της.Παμε μεσα στο καταστημα και μου λεει η κουμπαρα μου μαυρο το εκανες το νυφικο μαζεψε την ουρα και κρατα την.Της λεω σιγα καλε ετσι και αλλιως δεν θα το ξαναβαλω το εβαλα δυο φορες.Γυρναει μια κυρια γυρω στα 50 που ψωνιζε και μου λεει''γιατι το λες αυτο ? '' λεω πιο ? μου λεει '' γιατι λες οτι δεν θα ξαναβαλεις αυτο το νυφικο??'' λεω ε το εβαλα δυο φορες εκανα πολιτικο και θρησκευτικο ασ λερωθει τωρα δεν πειραζει τουλαχιστον να το ευχαριστιθω.και τι μου απανταει ??????

''Καλα ποτε δεν ξερεις...αλλα να μου πεις αν κανεις αλλο γαμο θα αγορασεις αλλο!!!'' η κοπελα που εβαζε τα γλυκα τις επεσε το κουτι απο το χερι!Εγω γυριζω την πλατη και με πιανει ενα νευρικο γελιο που κατεληξα να φαω αλλες δυο σοκολατοπιτες μεσα στο καταστημα χαχαχαχαχαχαχαχαχα ΑΚΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΕ!ΚΑΛΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΥΦΗ ΝΤΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ???? αλλα ακομα και αυτο μου φανηκε αστειο γιατι περασα τελειααααααααααααααα!!Και ναι για μια φορα ας με κοιταει και μενα ο κοσμος ε ? ηταν η αληθεια λιγο τρελο!αααααααααα και το πιο αστειο ηταν οταν ειχαμε πει θα παμε με τα ποδια στην εκκλησια αλλα εριχνε καρεκλες ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑΞΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ γιατι ο αντρας μου ειχε παρκαρει μακρια δεν ειχε παρκινγ κοντα και μπηκαμε μεσα στο ταξι και επεζε λαικα '' η ζωη εδω τελειωνει''ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αχαχαχαχα....Μαρκελλα οπως το περιγραφεις μου κανει ακριβως σαν ταινια...αλλα το ωραιοτερο ηταν που δεν ηταν ενα πανηγυρι ο γαμος κ το νιωσατε κ με το παραπανω ολο το μυστηριο...αυτα ειναι τα ομορφα...!!!

εγω το εχω παρει αποφαση οτι δεν προκειται να γινει ετσι ο γαμος μου οποτε ειμι αποφασισμενη να το διασκεδασω κ ας εχει 500 ατομα...!!τα 50 θα ειναι τα δικα μου κ τα υπολοιπα θα ειναι του αμορε...που δεν ξερει ουτε τους μισους.....!!αχαχαχα...!αν δε γινει στην Κρητη γαμος βαφτιση οπως με ζαλιζουν εκει να δεις γελιααααααααααα...!!κ παλι να ζησετε κ συντομα να παρεις κ εσυ σειρα με την φουσκωμενη κοιλιτσα σου...!!

οσο για την κυρια στο ζαχαροπλαστειο.....τι να πει κανεις...??

κοιμηθηκα 2 ωριτσες κοριτσια κ ξυπνησα με μια μυρωδια υπεροχη..μου φτιαχνει κρεπες το αμορε γιατι απο αυριο ξεκιναω παλι νηστεια στα γλυκα..μεχρι δευτερα πρωι που θα παω...!:D:D:D

αλλα εγω καθομαι ξαπλα γιατι ενω το μπεμπακι κανει τουμπες με ποναει λιγακι απο τις κλωτσιες στα χαμηλα....!!!αυταααααααααα!!!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

ενας νεαρος με βοηθησε να ξεμπλεξω την ουρα που μπλεχτηκε , ολοι λεγανε να ζησουμε και γενικα χαμογελουσε ο κοσμος και εδινε ευχες.Στο καφε που καθησαμε μας φερανε και τουρτα δεν ηξεραν οτι ειχαμε και την δικη μας οποτε καταληξαμε με δυο τουρτες και στο τελος κερασαμε και ολο το μαγαζι.Το πιο τραγικο ηταν μολις τελειωσαμε παμε με την κουμπαρα στον χατζηφωτιου ακριβως απεναντι απο την εκκλησια να παρουμε γλυκα για να παμε στο σπιτι τις μαμας της.Παμε μεσα στο καταστημα και μου λεει η κουμπαρα μου μαυρο το εκανες το νυφικο μαζεψε την ουρα και κρατα την.Της λεω σιγα καλε ετσι και αλλιως δεν θα το ξαναβαλω το εβαλα δυο φορες.Γυρναει μια κυρια γυρω στα 50 που ψωνιζε και μου λεει''γιατι το λες αυτο ? '' λεω πιο ? μου λεει '' γιατι λες οτι δεν θα ξαναβαλεις αυτο το νυφικο??'' λεω ε το εβαλα δυο φορες εκανα πολιτικο και θρησκευτικο ασ λερωθει τωρα δεν πειραζει τουλαχιστον να το ευχαριστιθω.και τι μου απανταει ??????

''Καλα ποτε δεν ξερεις...αλλα να μου πεις αν κανεις αλλο γαμο θα αγορασεις αλλο!!!'' η κοπελα που εβαζε τα γλυκα τις επεσε το κουτι απο το χερι!Εγω γυριζω την πλατη και με πιανει ενα νευρικο γελιο που κατεληξα να φαω αλλες δυο σοκολατοπιτες μεσα στο καταστημα χαχαχαχαχαχαχαχαχα ΑΚΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΕ!ΚΑΛΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΥΦΗ ΝΤΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ???? αλλα ακομα και αυτο μου φανηκε αστειο γιατι περασα τελειααααααααααααααα!!Και ναι για μια φορα ας με κοιταει και μενα ο κοσμος ε ? ηταν η αληθεια λιγο τρελο!αααααααααα και το πιο αστειο ηταν οταν ειχαμε πει θα παμε με τα ποδια στην εκκλησια αλλα εριχνε καρεκλες ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑΞΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ γιατι ο αντρας μου ειχε παρκαρει μακρια δεν ειχε παρκινγ κοντα και μπηκαμε μεσα στο ταξι και επεζε λαικα '' η ζωη εδω τελειωνει''ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

Η γρια ολα τα λεφτά έτσι???

Εμένα η αδερφή μου μια φορά είχε πει σε γάμο: Και του χρόνου!!!

Επίσης να σας πω ότι μια φορά με είδαν νιοπαντρη κάποιοι και μου είπαν Χρόνια Πολλά!!!

Οπότε καλά έκανες και διασκέδασες...χαλάλι το χάλι του νυφικού!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ και σύντομα να φουσκώσει η κοιλιά σου!!!

pregnancy-ticker___.png

κοριτσια μου τι κανετε??δεν μπκα χθες γιατι ημουν ψυχοπλακωμενη και δεν ηθελα να σας το μεταδωσω.ελπιζω το λενακι μας να ειναι καλυτερα.σας διαβασα,δεν ξερω τι να πρωτοπω.ας ευχηθω στο μαρκελακι υπερτατη ευτυχια και αγαπη με τον αντρουλη της,να πω στην impatient οτι αργησε αλλα της ηρθαν μαζεμενες οι κλοτσιες,(εγω δεν το χω ξανακουσει)και χαιρομαι παρα πολυ γιαυτην.υρις μου πολυ χαιρομαι που διαβαζω νεα σου.

εγω σημερα ημουν βολτα στο ικεα και στο εμπορικο,ειδα και μια μανουλα με ενα μπεμπακι 20 ημερων και μου κανε εντυπωση που το ειχε εξω.και μου ειπε οτι αυτα με την ευχη ειναι δεισιδαιμονιες και δεν το ασπαζεται.αληθεια ποια ειναι η γνωμη σας??

6KuQp2.png

κοριτσια μου τι κανετε??δεν μπκα χθες γιατι ημουν ψυχοπλακωμενη και δεν ηθελα να σας το μεταδωσω.ελπιζω το λενακι μας να ειναι καλυτερα.σας διαβασα,δεν ξερω τι να πρωτοπω.ας ευχηθω στο μαρκελακι υπερτατη ευτυχια και αγαπη με τον αντρουλη της,να πω στην impatient οτι αργησε αλλα της ηρθαν μαζεμενες οι κλοτσιες,(εγω δεν το χω ξανακουσει)και χαιρομαι παρα πολυ γιαυτην.υρις μου πολυ χαιρομαι που διαβαζω νεα σου.

εγω σημερα ημουν βολτα στο ικεα και στο εμπορικο,ειδα και μια μανουλα με ενα μπεμπακι 20 ημερων και μου κανε εντυπωση που το ειχε εξω.και μου ειπε οτι αυτα με την ευχη ειναι δεισιδαιμονιες και δεν το ασπαζεται.αληθεια ποια ειναι η γνωμη σας??

Καλησπέρα real thing μου!

Αυτά με τις ευχές κτλ ούτε εγώ τα ασπάζομαι (και εμένα μου έλεγαν να με διαβάσει παπας....μου ερχοταν να πω να διαβασει αυτους)!

Αλλά πιστεύω ότι οι παλιές ήξεραν....η μητέρα και το παιδί θέλει χρόνο ανάρρωσης και ανάκτησης δυνάμεων. Για αυτό καλό είναι να μένει σπίτι, να συνηθιζει το παιδί την μάνα και αντίστροφα...να ¨δενει" ο οργανισμός τους και μετά να εκθέτουν τον εαυτό τους σε μικρόβια, αρνητική ενέργεια (μάτι ή όπως αλλιως θες πες το κτλ)!

Εγώ αυτό πιστεύω και αυτό θα εφάρμοζα....για να είμαι καλά και εγώ και το μωράκι μου. Το θεωρώ υπερβολή να κόβεις βόλτα στο εμπορικό ένα μωρό 20 ημερών και να το εκθέτεις σε τόσα μικρόβια!

pregnancy-ticker___.png

Καλησπέρα real thing μου!

Αυτά με τις ευχές κτλ ούτε εγώ τα ασπάζομαι (και εμένα μου έλεγαν να με διαβάσει παπας....μου ερχοταν να πω να διαβασει αυτους)!

Αλλά πιστεύω ότι οι παλιές ήξεραν....η μητέρα και το παιδί θέλει χρόνο ανάρρωσης και ανάκτησης δυνάμεων. Για αυτό καλό είναι να μένει σπίτι, να συνηθιζει το παιδί την μάνα και αντίστροφα...να ¨δενει" ο οργανισμός τους και μετά να εκθέτουν τον εαυτό τους σε μικρόβια, αρνητική ενέργεια (μάτι ή όπως αλλιως θες πες το κτλ)!

Εγώ αυτό πιστεύω και αυτό θα εφάρμοζα....για να είμαι καλά και εγώ και το μωράκι μου. Το θεωρώ υπερβολή να κόβεις βόλτα στο εμπορικό ένα μωρό 20 ημερών και να το εκθέτεις σε τόσα μικρόβια!

μιλουσα με εναν αντρα ετων 32,καθολου κολλημενο με τη θρησκεια,εχω την εντυπωση και οταν τον ρωτησα,αν υπαρχει περιπτωση να παθει κατι το μωρο αν βγει χωρις ευχη,μου απαντησε,μπορεις να το ρισκαρεις??δεν ξερω βρε κοριτσακι?δεν εχω καταληξει.γιαυτο σας ρωταω.

6KuQp2.png

εβαλα κ εγω κ αλλο τικερακι...ζηλεψααααα απο εσας......εχω ακομηηηηη....ουουουουυου 4 μηνες!!!!:D:Dεχουμε φαει τα μισα ομωςςςς....χεχεχε..!!εδωσα κ το χαρτι του γαμου στην δουλεια κοριτσια...το δικαιουμαστε μου ειπαν...για να δουμε..!:D:D

εμεις οι 2 ειμαστε κοντα στην ΠΗΤ οντως αλλους 4 μηνες!!!!!!!!!!!!!!!!!

πω πω!

1455682apvfgvhztr.gif1455682apvfgvhztr.gif1455682apvfgvhztr.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Τί κάνετε???

barboula ωραίο το τικεράκι σου

mpiskotaki έχω σοκαριστεί με το μυαλό σου....μου εξήγησε η didi σχετικά με τα μπιμπερό....

χιχιχιχιχιχιχιχιχ:D:D:D:D:D:D:D

Σας ευχαριστω ολες και μια μια ξεχωριστα για τις ευχες!Αντε και συντομα και εμεις με φουσκωμενες κοιλιτσες να παρουμε και εμεις σειρα!

μαρκελιτσα μου πολυ ελληνικη ταινια η ιστορια σου χαχαχαχαχαχα!! να ζησετε! παντα αγαπημενοι και το νυφικο που ξερεις μπορει να το ξαναφορεσεις στην χρυση επετειο και να ανανεωσετε παλι τους ορκους σας!!!! με τα παιδια και τα εγγονια σας παρεα!!!

κοιμηθηκα 2 ωριτσες κοριτσια κ ξυπνησα με μια μυρωδια υπεροχη..μου φτιαχνει κρεπες το αμορε γιατι απο αυριο ξεκιναω παλι νηστεια στα γλυκα..μεχρι δευτερα πρωι που θα παω...!:D:D:D

αλλα εγω καθομαι ξαπλα γιατι ενω το μπεμπακι κανει τουμπες με ποναει λιγακι απο τις κλωτσιες στα χαμηλα....!!!αυταααααααααα!!!!!

λες αν αρχισω να βλεπω μπαλα με τον δικο μου αμορε να ξυπνησω μια μερα και να μου κανει κι εμενα κρεπες????????????

νομιζω ειναι δεισιδαιμονιες αλλα συμφωνω με την υρις πιο πολυ ειναι για τα μικροβια,οι παλιοι (και οι πιο παλιοι απο τους παλιους) το αποδιδαν στο κακο

εγω θα ακουσω οτι μου πει ο παιδιατρος!αλλωστε γενναμε και χειμωνα οποτε ειναι λογικο 40 μερες και παραπανω να τον κρατησω μεσα στο σπιτι

κοριτσαρες μου καληνυχτα!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...