Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα ritsa....καλα ειμαστε μια χαρουλα κ εμεις...

εγω αλλαξα το προγραμμα μου κοριτσια στην δουλεια κ θα εχω ρεπο Δευτερα για να τους παρω αν ειναι να μου κλεισουν νωριτερα ραντεβου για το μωρακι...κ θα παω με την μανουλα μου...!!που ολο με ρωταει ποτε μπορει να ερθει στον γιατρο..!χεχε!!

εβαλα κ εγω κ αλλο τικερακι...ζηλεψααααα απο εσας......εχω ακομηηηηη....ουουουουυου 4 μηνες!!!!:D:Dεχουμε φαει τα μισα ομωςςςς....χεχεχε..!!εδωσα κ το χαρτι του γαμου στην δουλεια κοριτσια...το δικαιουμαστε μου ειπαν...για να δουμε..!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα παντρευτηκαμε επιτελους!ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!εγω ο αντρας μου και η κουμπαρα και εψαλε και ενας φιλος μας και η κολιτη μου εβγαλε φωτογραφιες!Αδεια η εκκλησια (Στον αγιο ιωαννη του προδρομου στην θεσσαλονικη αν ξερει καμια!)Τελειααααααααααααα πολυ ρομαντικα πολυ ομορφη εκκλησια και εχει και κατακομβη εχει οσες ξερουν απο θεσσαλονικη.Μετα περπατισα με το νυφικο και πηγαμε ηπιαμε καφε φαγαμε και σκασαμε και το νυφικο εγινε μαυρο.Το καταευχαριστηθηκα!!!Ευχαριστω για τις ευχες σας και στα δικα σας οι ελευθερεςςςςςςςςςςςςςς!!!Οποιος μπορει να το κανει ετσι ειναι απιστευτο!Απολαυσα το καθε λεπτο απο την λειτουργια και δακρυσα απο τα λογια ηταν ολα τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:oops:

Καλημέρα Μαρκελάκι!

Να ζήσετε να ευτυχήσετε και σύντομα να μεγαλώσετε την οικογενεια σας!!!

Θα ήθελα να ακούσω αντιδράσεις του κόσμου....πρέπει να το γλέντησες για τα καλά!

Πάντα έτσι εύχομαι να είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα!!!

Φιλάκια!!!

pregnancy-ticker___.png

1455682apvfgvhztr.gif1455682apvfgvhztr.gif1455682apvfgvhztr.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Τί κάνετε???

barboula ωραίο το τικεράκι σου

mpiskotaki έχω σοκαριστεί με το μυαλό σου....μου εξήγησε η didi σχετικά με τα μπιμπερό....

1201406g9q4n0uiik.gif

Sapi, Ροδούλα,katia,eleni_dimitris,impatient, kat32, ritsa,ioanna και όποια άλλη ξέχασα...φιλάκια στις φουσκωμένες κοιλίτσες σας!!!

pregnancy-ticker___.png

1455682apvfgvhztr.gif1455682apvfgvhztr.gif1455682apvfgvhztr.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Τί κάνετε???

barboula ωραίο το τικεράκι σου

mpiskotaki έχω σοκαριστεί με το μυαλό σου....μου εξήγησε η didi σχετικά με τα μπιμπερό....

1201406g9q4n0uiik.gif

Sapi, Ροδούλα,katia,eleni_dimitris,impatient, kat32, ritsa,ioanna και όποια άλλη ξέχασα...φιλάκια στις φουσκωμένες κοιλίτσες σας!!!

γεια σου, κουκλιτσα! εγω παντως τα μπιμπερο τα ειδα σοουπερ... και μπιμπερο! οχι κατι σοκιν...:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

γεια σου, κουκλιτσα! εγω παντως τα μπιμπερο τα ειδα σοουπερ... και μπιμπερο! οχι κατι σοκιν...:tongue::tongue::tongue:

Κάτια μου και εμένα δεν μου φάνηκε κάτι σοκινγκ.....πονηρά μυαλά...τί να πεις!!!

Πες μου ότι χαζεύεις το παιδικό δωμάτιο....θα είναι όνειρο έτσι? Χρώματα??? Θέμα???

Τις πρώτες μέρες θα το έχεις δίπλα σου το μωράκι φαντάζομαι!

Εμένα η ανηψία μου είναι στο λίκνο πάντως στην κρεβατοκάμαρα των γονιών!

Αν προλάβω σήμερα μετά την δουλειά θα πάω να τις πάρω ύφασμα να της κάνουμε και την κούρτινα της (minnie mouse-εντολή της μαμάς της!!!).

Εσείς αλήθεια την κουρτίνα την πήρατε έτοιμη ή την φτιάξατε???

Νομίζω δύσκολα βρίσκεις παιδικά υφάσματα ε???

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

Κάτια μου και εμένα δεν μου φάνηκε κάτι σοκινγκ.....πονηρά μυαλά...τί να πεις!!!

Πες μου ότι χαζεύεις το παιδικό δωμάτιο....θα είναι όνειρο έτσι? Χρώματα??? Θέμα???

Τις πρώτες μέρες θα το έχεις δίπλα σου το μωράκι φαντάζομαι!

Εμένα η ανηψία μου είναι στο λίκνο πάντως στην κρεβατοκάμαρα των γονιών!

Αν προλάβω σήμερα μετά την δουλειά θα πάω να τις πάρω ύφασμα να της κάνουμε και την κούρτινα της (minnie mouse-εντολή της μαμάς της!!!).

Εσείς αλήθεια την κουρτίνα την πήρατε έτοιμη ή την φτιάξατε???

Νομίζω δύσκολα βρίσκεις παιδικά υφάσματα ε???

το δωματιο το χαζευω συνεχεια καθε φορα που σηκωνομαι (για τουαλετα...:oops::oops::oops:)... ειναι ομορφο, αν και απλο... χωρις θεμα ή ζωγραφιες-αυτοκολλητα στους τοιχους, αλλα μολις γεννησουμε θα το ολοκληρωσουμε! ειναι πρασινο-φυστικι βαμμενο με τον ενα τοιχο τεχνοτροπια σφουγγαρι. τα επιπλα μας ειναι λευκα, εκτος απο την κουνια που πηραμε το κλασσικο χρωμα ξυλου... εχουμε ντουλατα του μπεμπη (υπηρχε και εντιχοισμενη, αλλα ειναι φουλ με πραγματα μπαμπα-μαμας), γραφειο που θα γινει η αλλαξιερα μας και με χωρο για τα καλλυντικα μας, τραπεζακι γεματο ηδη με "κουκλια" που μας φερνει ο μπαμπας μας και ενα καναπε (που γινεται κρεββατι) πρασινο... οι κουρτινες διπλες (πρασινη μεσα, εμπριμε λευκη με πολυχρωμα γεωμετρικα σχεδια ντεκορ) και ασορτι κουβερλι-ριχταρι στον καναπε... το πιο ωραιο βεβαια στο δωματιο θα ναι ο μπεμπης!!! αλλα κι εμεις μαλλον θα φερουμε την κουνια στη δικη μας κρεββατοκαμαρα για κανα τριμηνο τουλαχιστον... τις κουρτινες τις πηρα απο μαγαζι σουπερ (σαν χονδρικης) και μου τις εραψαν κιολας σε πολυ καλη τιμη οταν ετοιμαζαμε το σπιτι για το γαμο... 2 χρονια πριν! αν θες να σου πω εχει μεγαλη ποικιλια και σε παιδικα υφασματα... αθηνα εισαι? οταν αρχιζει να καταλαβαινει θελω να διαλεξει τι του αρεσει και να το κανουμε πιο παιδικο με σχεδια, κλπ...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

το δωματιο το χαζευω συνεχεια καθε φορα που σηκωνομαι (για τουαλετα...:oops::oops::oops:)... ειναι ομορφο, αν και απλο... χωρις θεμα ή ζωγραφιες-αυτοκολλητα στους τοιχους, αλλα μολις γεννησουμε θα το ολοκληρωσουμε! ειναι πρασινο-φυστικι βαμμενο με τον ενα τοιχο τεχνοτροπια σφουγγαρι. τα επιπλα μας ειναι λευκα, εκτος απο την κουνια που πηραμε το κλασσικο χρωμα ξυλου... εχουμε ντουλατα του μπεμπη (υπηρχε και εντιχοισμενη, αλλα ειναι φουλ με πραγματα μπαμπα-μαμας), γραφειο που θα γινει η αλλαξιερα μας και με χωρο για τα καλλυντικα μας, τραπεζακι γεματο ηδη με "κουκλια" που μας φερνει ο μπαμπας μας και ενα καναπε (που γινεται κρεββατι) πρασινο... οι κουρτινες διπλες (πρασινη μεσα, εμπριμε λευκη με πολυχρωμα γεωμετρικα σχεδια ντεκορ) και ασορτι κουβερλι-ριχταρι στον καναπε... το πιο ωραιο βεβαια στο δωματιο θα ναι ο μπεμπης!!! αλλα κι εμεις μαλλον θα φερουμε την κουνια στη δικη μας κρεββατοκαμαρα για κανα τριμηνο τουλαχιστον... τις κουρτινες τις πηρα απο μαγαζι σουπερ (σαν χονδρικης) και μου τις εραψαν κιολας σε πολυ καλη τιμη οταν ετοιμαζαμε το σπιτι για το γαμο... 2 χρονια πριν! αν θες να σου πω εχει μεγαλη ποικιλια και σε παιδικα υφασματα... αθηνα εισαι? οταν αρχιζει να καταλαβαινει θελω να διαλεξει τι του αρεσει και να το κανουμε πιο παιδικο με σχεδια, κλπ...

Κάτια μου υπέροχη η περιγραφή σου! Το φυστικί είναι υπέροχο χρώμα και αν δεν κάνω λάθος δημιουργεί ένα κλίμα ηρεμίας! Εμένα μου αρέσει πολύ πάντως!

Είμαι Αθήνα ναι και δεν έχω θέμα με τις αποστάσεις οπότε αν σου είναι εύκολο να μου πεις για το μαγαζί πολύ θα το εκτιμούσα. Αν έχει και ιστοσελίδα ή αν μπορούσες να μου πεις και το κόστος θα ήταν ό,τι καλύτερο.

Σχετικά με το να διαλέξει το ίδιο το παιδί ήρωες και αυτοκόλλητα το θεωρώ πολύ έξυπνο....ένα όμορφο χρώμα ίσως είναι αρκετό....τα άλλα είναι περιττά και όταν αρχίσει να έχει άποψη του το φτιάχνεις όπως θες...άλλωστε ακόμα και από οικονομικής πλευράς να το πάρεις καλύτερα να κρατήσεις τα χρήματα αυτά για το παιδί....όλο τα μωρά αγάπη θέλουν...δεν καταλαβαίνουν από διακόσμηση!

pregnancy-ticker___.png

καλοριζικα να ειναι!!!!! πρεπει να ειναι πολυ ομορφο, αλλα οπως ειπες το μωρακι το γλυκο θα ειναι το πιο ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κάτια μου υπέροχη η περιγραφή σου! Το φυστικί είναι υπέροχο χρώμα και αν δεν κάνω λάθος δημιουργεί ένα κλίμα ηρεμίας! Εμένα μου αρέσει πολύ πάντως!

Είμαι Αθήνα ναι και δεν έχω θέμα με τις αποστάσεις οπότε αν σου είναι εύκολο να μου πεις για το μαγαζί πολύ θα το εκτιμούσα. Αν έχει και ιστοσελίδα ή αν μπορούσες να μου πεις και το κόστος θα ήταν ό,τι καλύτερο.

Σχετικά με το να διαλέξει το ίδιο το παιδί ήρωες και αυτοκόλλητα το θεωρώ πολύ έξυπνο....ένα όμορφο χρώμα ίσως είναι αρκετό....τα άλλα είναι περιττά και όταν αρχίσει να έχει άποψη του το φτιάχνεις όπως θες...άλλωστε ακόμα και από οικονομικής πλευράς να το πάρεις καλύτερα να κρατήσεις τα χρήματα αυτά για το παιδί....όλο τα μωρά αγάπη θέλουν...δεν καταλαβαίνουν από διακόσμηση!

ετσι λεω κι εγω... συν το οτι ειμαι στο κρεββατι και τετοιες δουλειες θελουν και τη φροντιδα και το χρονο της μαμας! οι αλλοι... εεε, δεν τα κανουν ποτε οπως εμεις μονες μας! ;););)

για τιμες και λοιπα δεν σου λεω... οτι πηρα τα πηρα 2 χρονια πριν... εκανα κουρτινες σαλονιου διπλες, υπνοδωματιου διπλες +ασορτι κουβερλι κρεββατιου και μαξιλαρες και παιδικου διπλες+ασορτι κουβερλι καναπε...

ειναι στην αθηνα κεντρο (μοναστηρακι), καλαμιωτου ο δρομος, οπως εισαι ερμου στην καπνικαρεα (εκκλησια) δεξια. δεν θυμαμαι νουμερο, λεγεται "καρολινα", ειναι υπογειο και το τηλεφωνο 2103232241, αν δεν εχει αλλαξει... ζητα να σου δειξουν και τις προσφορες τους...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλοριζικα να ειναι!!!!! πρεπει να ειναι πολυ ομορφο, αλλα οπως ειπες το μωρακι το γλυκο θα ειναι το πιο ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D ααααχχχχ!!!!! ετσι ειναι....:P:p:p:p:p:p:p:p

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ετσι λεω κι εγω... συν το οτι ειμαι στο κρεββατι και τετοιες δουλειες θελουν και τη φροντιδα και το χρονο της μαμας! οι αλλοι... εεε, δεν τα κανουν ποτε οπως εμεις μονες μας! ;););)

για τιμες και λοιπα δεν σου λεω... οτι πηρα τα πηρα 2 χρονια πριν... εκανα κουρτινες σαλονιου διπλες, υπνοδωματιου διπλες +ασορτι κουβερλι κρεββατιου και μαξιλαρες και παιδικου διπλες+ασορτι κουβερλι καναπε...

ειναι στην αθηνα κεντρο (μοναστηρακι), καλαμιωτου ο δρομος, οπως εισαι ερμου στην καπνικαρεα (εκκλησια) δεξια. δεν θυμαμαι νουμερο, λεγεται "καρολινα", ειναι υπογειο και το τηλεφωνο 2103232241, αν δεν εχει αλλαξει... ζητα να σου δειξουν και τις προσφορες τους...

Εννοείται ότι ξέρω την Καλαμιώτου. Υπόγειο ε? Θα κάνω ένα τηλέφωνο να δω μεχρι τί ώρα είναι ανοιχτά σήμερα και θα κάνω επιδρομή!!!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!!!

pregnancy-ticker___.png

γενικα εκει, φανταζομαι τωρα με την κριση πιο πολυ, υπαρχουν κι αλλα με υφασματα που βγαζουν τα τοπια με σπασμενα μετρα σε πολυ καλες τιμες! ψαξτε το λιγο... κι αν θα τα ραψεις εσυ... γλιτωνετε πολλα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

γενικα εκει, φανταζομαι τωρα με την κριση πιο πολυ, υπαρχουν κι αλλα με υφασματα που βγαζουν τα τοπια με σπασμενα μετρα σε πολυ καλες τιμες! ψαξτε το λιγο... κι αν θα τα ραψεις εσυ... γλιτωνετε πολλα!

Εγώ υφάσματα και για την ραπτική μου πάντα από εκεί ψωνίζω (για τα μαθήματα που έλεγα). Υπάρχει και ένα κατάστημα στο κέντρο με όλα τα υφάσματα 1 ευρώ το μέτρο συν ΦΠΑ αν θες απόδειξη. Έχω χαλάσει εγώ από εκεί τόπια ολόκληρα μέχρι να μάθω!!!!

Για το ράψιμο θα το αφήσω στην μαμά της νύφης μου γιατί είναι επαγγελματίας χρόνια....δεν τολμώ να το κάνω εγώ...θα γίνω ρεζίλι! Θα τους πάω όμως το ύφασμα γιατί στην Πάτρα ή δεν θα βρουν ή θα βρουν πανάκριβα!Επαρχία βλέπεις!!

pregnancy-ticker___.png

αυτα τα μαγαζια δουλευανε καποτε φουλ!!! και φυσικα ακομα και τα ρεταλια τα δινανε τσιμπημενα... τωρα λιγο η κριση, λιγο οτι κανεις δεν ραβει αν ειναι να πληρωσει πιο ακριβα απτα ετοιμα, λιγο οι φασαριες-πορειες-καψιματα στο κεντρο... εχουν ευκαιριες! παντως αν η μαμα θελει ντε και καλα μινι μαους, αν δεν βρειτε μπορειτε να κομποσαρετε με καπιο υφασμα και τρεσα ή κατι τετοιο... π.χ. μινι μεν, αλλα κουρτινα κοκκινο με ασπρο πουα και τρεσσα δαντελα και ραμμενη η φατσουλα μινι μαους (απο ετοιμα πατς για τα ρουχα) σε καποια σημεια...

μιας και το "εμπνευστηκα" απ αυτο το βαζω...

images?q=tbn:ANd9GcSXnU6OhtTtBjPaqjlHAEdfV3I5brnv8GzvtiMj_4lGpsQ1PrlrzQ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...