Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου....τι κανουμε...?

Μαρκελααααααα μου να ζησετε...παντα ονειρευομουν να κανω ετσι τον γαμο μου...αλλα ο Θεος μου εδωσε για αντρα ενα Κρητικο με μεγαλο σοι κ εθιμα κ δεν θα το γλιτωσω...τουλαχιστον ηταν ο πολιτικος ετσι...!τλσπ...ευχομαι τα καλυτερα κ συντομα με μια τριψηφια χοριακη...χεχεχε..!!

οσο για τους χαμηλους αιματοκριτες εγω το εχω ριξει στα καροτα κ στις πορτοκαλαδες κ στον λιοσπορο...μοσχαρι δεν μπορω....θα πρεπει ομως σιγα σιγα να το βαλω πριν πεσει ο αιματοκριτης μου...προς το παρον ηταν μια χαρα.....34....!

σημερα ποιο κοριτσακι μας παντρευεται????ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ Κ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ...!!:D:D

didi εγω χθες μπηκα σπιτι κ λογω νηστειας απο τα γλυκα με το που μπηκα βουτηξα στην μερεντα....χαχαχαχα!!

κοριτσια για μαθηματα ανωδυνου τοκετου σκεφτεται καμια κοπελα???

για βλαστοκυταρρα?εχετε σκεφτει κατι????:confused:

καλημερα διδυμακι!!!!

αστα δυσκολο αυτο το μοσχαρι...δεν τρωγεται με τπτ

αλλα ειναι πιο πλουσια πηγη απο οτι τα φυικα(φακες, σπανακι, κτλ)

εμενα τεευταια φορα ο αιματοκριτης ηταν 33 πριν ενα μηνα

τα μαθηματα ανωδινου τοκετου το σκεφτομουν το εψαξα λιγο εδω στη ροδο και δεν εχει κεντρο μητερα και παιδιου:| ρωτησα και στα μοδερκερ ουτε εκει κανουν

οποτε θα ρωτησω το γιατρο ψαχνω για δωρεαν

δεν εχω να πληρωνω μαια:oops:

τα βλαστοκυτταρα επισης το θελουμε πολυ με τον αντρα μου αλλα καπου ακουσαμε οτι μπορει και να τα πληρωσουμε και στο τελος να τα δωσουν σε αλλον

δεν εχω προβλημα να τα δωσουν σε αλλον αν ειναι να σωθει η ζωη του αλλα οχι και να πληρωσω 3000 χιλιαρικα !!!!μου τη δινει το εμποριο σε κατι τετοια που εκμεταλευονται καταστασεις

εγω θελω πολυ να γινω δωριτης οργανων αλλα δεν ξερω τι προδιαγραφες πρεπει για να γινω...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για μαθήματα ανώδυνου τοκετού ενδιαφέρομαι κι εγώ και θέλω να κάνω γιατί έχω ακούσει ότι σε βοηθάνε πολύ την ώρα της γέννας.

Να σας ρωτήσω κάτι, τις κλωτσιές πότε τις καταλαβαίνει και κάποιος άλλος εκτός από μας; Έχω την αίσθηση ότι προς το παρόν μόνο εγώ τις νιώθω...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Για μαθήματα ανώδυνου τοκετού ενδιαφέρομαι κι εγώ και θέλω να κάνω γιατί έχω ακούσει ότι σε βοηθάνε πολύ την ώρα της γέννας.

Να σας ρωτήσω κάτι, τις κλωτσιές πότε τις καταλαβαίνει και κάποιος άλλος εκτός από μας; Έχω την αίσθηση ότι προς το παρόν μόνο εγώ τις νιώθω...

εκει που ξεκιναει το μωρο να κλωτσαει βαλε το χερι αυτου που θελει να το νιωσει και περιμενετε

θα σου πει αν το ενιωσε ή οχι

εμενα πολλες φορες κλωτσαει οποιος βαλει το χερι του, τωρα γεια λεει?:D παρατα μας λεει?:? θα σε γελασω....

UzVGp2.png

Εμενα χτες τις καταλαβαινε και ο αντρας μου. Και οχι μονο τις κλωτσιες αλλα γενικα οταν κουνιοταν το μωρο, το καταλαβαινε. Αν βαλεις το χερι σου πανω στην κοιλια σου, θα δεις οτι και ετσι αντιλαμβανεσαι τη δραστηριοτητα μεσα.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

κοριτσιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα παντρευτηκαμε επιτελους!ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!εγω ο αντρας μου και η κουμπαρα και εψαλε και ενας φιλος μας και η κολιτη μου εβγαλε φωτογραφιες!Αδεια η εκκλησια (Στον αγιο ιωαννη του προδρομου στην θεσσαλονικη αν ξερει καμια!)Τελειααααααααααααα πολυ ρομαντικα πολυ ομορφη εκκλησια και εχει και κατακομβη εχει οσες ξερουν απο θεσσαλονικη.Μετα περπατισα με το νυφικο και πηγαμε ηπιαμε καφε φαγαμε και σκασαμε και το νυφικο εγινε μαυρο.Το καταευχαριστηθηκα!!!Ευχαριστω για τις ευχες σας και στα δικα σας οι ελευθερεςςςςςςςςςςςςςς!!!Οποιος μπορει να το κανει ετσι ειναι απιστευτο!Απολαυσα το καθε λεπτο απο την λειτουργια και δακρυσα απο τα λογια ηταν ολα τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:oops:

Μαρκελα πολλες ευχες κι απο μενα για βιον ανθροσπαρτον! Με το καλο να ολοκληρωθει η ευτυχια σας τωρα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

διδυμακι μου καλημερα!

για τα βλαστοκυταρα καποιος γνωστος μου ειπε οτι πλεον υπαρχουν κ δημοσιες τραπεζες βλαστοκυταρρων που τα δινεις κ πληρωνεις 300 ευρο αλλα το ψαχνω κ δεν βρισκω κατι...θα το συζητησω κ με τον γιατρο φυσικα..!!τωρα για τα μαθηματα ουτε στο νοσοκομειο κανουν??εχεις ρωτησει?γιατι εδω κανουν κ στο Ελενα το νοσοκομειο περα απο τα κεντρα μανας κ παιδιου απο οσο εψαξα στο ιντερνετ...!!αλλα δεν ξερω αν εχουν απογευματινες ωρες κ απο ποτε ξεκινανε..!

εμενα τις κλωτσιες περα απο το αμορε που το καταλαβαινει καθε μερα κ λιωνει το εχουν νιωσει ο ξαδερφος μου με την κοπελα του....κ η μαμα μου με τον μπαμπα μου....τωρα που ερχεται η κουμπαρα μου αυτες τις μερες σιγουρα θα το νιωσει κ εκεινη αλλιως δεν θα ξεκολλησει το χερι της...αχαχαχαχα!!μα πλεον φαινεται κ αν το παρατηρησεις πεταγονται οι κλωτσιτσες του...παντως εμενα μαλλον με πιεζει στην κυστη γιατι με ξαναπιασε συχνοουρια....:|:neutral::?

Jr39p2.png

κοριτσια για μαθηματα ανωδυνου τοκετου σκεφτεται καμια κοπελα???

για βλαστοκυταρρα?εχετε σκεφτει κατι????:confused:

για μαθηματα ανωδυνου, δεν μπορω να εκφερω γνωμη, αφου λογω περιδεσης ουτως η αλλως ακομα και σε φυσιολογικο τοκετο δεν θα ειμαι κλασσικη περιπτωση...

για βλαστοκυτταρα, προσωπικα παντα, διαφωνω! απο οσα ξερω και εχω διαβασει μεχρι στιγμης δεν μπορουν να βοηθησουν το ιδιο το παιδι σε τιποτα... μπορουν να χρησιμοποιηθουν (μεχρι στιγμης) για λευχαιμιες και λοιπες ασθενειες αιμοποιητικου, αλλα με την προυποθεση οτι ειναι υγιους ληπτη... αυτο σημαινει οτι εχουν νοημα για να βοηθησουν ενα δευτερο, τριτο κλπ παιδι, που (μακρυα απο μας) θα εχει προβλημα και θα ειναι συμβατο... μετα δεν υπαρχει πλαισιο προστασιας για το οτι δεν θα χρησιμοποιηθουν σε αλλον και το θεμα δεν ειναι αν θα σωθει καποιος, αλλα ποιος και πως εμπορευεται αυτη τη σωτηρια! για μενα ειναι λιγο θεμα ιδεολογιας και ηθικης της επιστημης... περι ορεξεος φυσικα... κολοκυθοπιτα!:cool::cool::cool:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

για τα βλαστοκυταρα καποιος γνωστος μου ειπε οτι πλεον υπαρχουν κ δημοσιες τραπεζες βλαστοκυταρρων που τα δινεις κ πληρωνεις 300 ευρο αλλα το ψαχνω κ δεν βρισκω κατι...θα το συζητησω κ με τον γιατρο φυσικα..!!

απ οσο ξερω το ελαχιστο που πληρωνεις ειναι κοντα στο 1000 για ληψη και ιδιωτικη φυλαξη, αλλιως κανεις δωρεα... πληρωνοντας τα 300 για τη ληψη και συμμετοχη στους δικαιουχους... η καπως ετσι!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κατια μου....γι αυτο ρωταω τις γνωμες σας γιατι κ εγω ειμαι λιγο διχασμενη με τα βλαστοκυταρρα....δεν ξερω εχω μπερδευτει κ εγω.....!τελικα δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει το να τα κρατησεις....!οι μισοι λενε ετσι κ αλλοι μισοι αλλιως...κ τελικα ειναι μπερδεμα...!ακουω γνωμες οοοολων των ειδωνννν..!:D:D

Jr39p2.png

βρηκα αυτο που λεει ποσα κιλα πρεπει να βαλουμε στην εγκυμοσυνη με βαση το υψος κ τα κιλα μας πριν την εγκυμοσυνη....

---- ΔΜΣ μικρότερο από 19,8 (λιποβαρής) πρέπει να πάρετε περίπου 12,5 - 18 κιλά.

ΔΜΣ μεταξύ 19,8 και 26 (κανονική) πρέπει να πάρετε περίπου 11,5 - 16 κιλά.

ΔΜΣ πάνω από 26 (υπέρβαρη) πρέπει να πάρετε περίπου 7 - 11,5 κιλά.

κ το ΔΜΣ που λεει το βρισκετε απο εδω.:

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bmi&Itemid=103

ειναι για ενα μωρακι ομως.....!!οχι για οσες εχετε διδυμα....!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κατια μου....γι αυτο ρωταω τις γνωμες σας γιατι κ εγω ειμαι λιγο διχασμενη με τα βλαστοκυταρρα....δεν ξερω εχω μπερδευτει κ εγω.....!τελικα δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει το να τα κρατησεις....!οι μισοι λενε ετσι κ αλλοι μισοι αλλιως...κ τελικα ειναι μπερδεμα...!ακουω γνωμες οοοολων των ειδωνννν..!:D:D

καλημερα!!!

ετσι ειναι... απλα θεωρω οτι αν εχεις να δωσεις λεφτα και επειδη το εχουν κανει καποιοι γνωστοι σου, θες να το κανεις κι εσυ συνηθως παραμυθιαζεσαι απτα "οφελη" που σου πασσαρουν τα διαφημιστικα των κεντρων...

...αλλα αν ψαξεις το τι πρακτικα εφαρμοζεται σαν θεραπεια αυτη τη στιγμη με βλαστοκυτταρα και τι προβλεπεται για τα επομενα 20 χρονια (στην επιστημη υπαρχουν υποχρεωτικα ετη δοκιμων, κλινικης εφαρμογης πειραματικα, κλπ μεχρι την ευρεια εφαρμογη τεχνικων) θα δεις μονο αυτο που προανεφερα (για θεραπεια αιμοποιητικων νοσων αδερφων συμβατων) και καποιες αισθητικες εφαρμογες-επεμβασεις...

ρωτα και τον γιατρο σου, αλλα και ψαξτο στο ιντερνετ με αρθρα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ναι αυτο ειναι που με προβληματιζει κ εμενα....οτι αν θεραπευει κατι αυτο ειναι μονο αιματολογικο κ τιποτα αλλο...κ ερχομαι κ σκεφτομαι εγω οτι αν χτυπα ξυλο το παιδακι βγαλει αιματολογικο θεμα πως θα το σωσουν τα βλαστοκυταρρα αφου υποτιθεται κ αυτα θα εχουν το ιδιο προβλημα...αρα λειτουργει μονο για αιματολογικα προβληματα που δημιουργουνται μετα την γεννηση του...κ γενικως ειναι πολλα που σκεφτομαι...κ απο την αλλη λεω ''αν χτυπα ξυλο γινει κατι κ υπηρχε σωτηρια με τα βλαστοκυτταρα ποσες τυψεις θα νιωσω που δεν το εκανα????''ειναι πολλες οι σκεψεις μου κ γι αυτο φοβαμαι.....ειναι πολλα....!!:|:|

Jr39p2.png

ναι αυτο ειναι που με προβληματιζει κ εμενα....οτι αν θεραπευει κατι αυτο ειναι μονο αιματολογικο κ τιποτα αλλο...κ ερχομαι κ σκεφτομαι εγω οτι αν χτυπα ξυλο το παιδακι βγαλει αιματολογικο θεμα πως θα το σωσουν τα βλαστοκυταρρα αφου υποτιθεται κ αυτα θα εχουν το ιδιο προβλημα...αρα λειτουργει μονο για αιματολογικα προβληματα που δημιουργουνται μετα την γεννηση του...κ γενικως ειναι πολλα που σκεφτομαι...κ απο την αλλη λεω ''αν χτυπα ξυλο γινει κατι κ υπηρχε σωτηρια με τα βλαστοκυτταρα ποσες τυψεις θα νιωσω που δεν το εκανα????''ειναι πολλες οι σκεψεις μου κ γι αυτο φοβαμαι.....ειναι πολλα....!!:|:|

γι αυτο σου ειπα, οτι για το ιδιο το παιδι δεν εχουν νοημα!!! τα βλαστοκυτταρα του θα φερουν το ιδιο γεννετικο προβλημα που το εκανε π.χ. να παρουσιασει λευχαιμια... οποτε και δεν το θεραπευουν! μονο αν εχεις κρατησει αυτα (του πρωτου υγιους παιδιου) και στο μελλον κανεις ενα δευτερο παιδακι που νοσησει (του οποιου σημειωτεον τα βλαστοκυτταρα θα ναι αχρηστα) μπορεις να βασισεις την θεραπεια του δευτερου παιδιου με τα βλαστοκυτταρα του πρωτου (αρκει να ναι συμβατα).

ασχημο θεμα ανοιξαμε... αλλα τοσα που ακουμε!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημεραα!!! ναι didi μου σημερα ειμαι πιο καλα ετσι ηταν κ πριν αρχησω το σιδηρο με την δευτερη φορα ενιωσα αμεσως καλα! κ πηνω κ την ιδια αντιβιωση!

κ εγω για τα βλαστοκυταρα δεν εδωσα εκτος απο τους οικονομικους λογους τοτε στην κορη μου διαβασα διαφορα κ το συζητησα με το γιατρο κ μου ειχε πει αν σου περισευουν καντο αν οχι μη το κανεις πλεον βλαστοκυταρα μπορουν να παρουν κ απο αλλου.. κ αυτη τη φορα ουτε καν το συζητησα με το γιατρο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...