Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

1293967ub2cvh4f9g.gif

barboula καλη τυχη στο τζοκερ!!!!

δεν πειραζει θα το δεις δευτερα:D μονο που ο αμορες δεν θα τ δει... κριμα....

ροδουλα μου υπομονη να μεγαλωσει λιγο ακομη και θα το καταλαβαινεις κι εσυ... τι σε επιασε το παραπονο τωρα...

κριστυ κι εσυ χαμηλο αιματοκριτη εχεις

παντως αυτη τη γλυκιλα που λες στο στομα μακαρι να την ειχα κι εγω σαν ΄λυκατζου που ειμαι:D πηγα ζαχαροπλαστιο σημερα και πηρα 2 παστουλες μια τσιζκεικ σοκολατα για εμενα και 1 ποντικακι για τον ντιντο

εφαγα και απο του ντιντου:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1293967ub2cvh4f9g.gif

barboula καλη τυχη στο τζοκερ!!!!

δεν πειραζει θα το δεις δευτερα:D μονο που ο αμορες δεν θα τ δει... κριμα....

ροδουλα μου υπομονη να μεγαλωσει λιγο ακομη και θα το καταλαβαινεις κι εσυ... τι σε επιασε το παραπονο τωρα...

παντως αυτη τη γλυκιλα που λες στο στομα μακαρι να την ειχα κι εγω σαν ΄λυκατζου που ειμαι:D πηγα ζαχαροπλαστιο σημερα και πηρα 2 παστουλες μια τσιζκεικ σοκολατα για εμενα και 1 ποντικακι για τον ντιντο

αυτα ειναι

μημπως να φαω και εγω κανενα γλυκακι;;;;;

δεν σου ειπα ;;; το Αλκης μου αρεσει πιο πολυ!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

κοριτσιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα παντρευτηκαμε επιτελους!ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!εγω ο αντρας μου και η κουμπαρα και εψαλε και ενας φιλος μας και η κολιτη μου εβγαλε φωτογραφιες!Αδεια η εκκλησια (Στον αγιο ιωαννη του προδρομου στην θεσσαλονικη αν ξερει καμια!)Τελειααααααααααααα πολυ ρομαντικα πολυ ομορφη εκκλησια και εχει και κατακομβη εχει οσες ξερουν απο θεσσαλονικη.Μετα περπατισα με το νυφικο και πηγαμε ηπιαμε καφε φαγαμε και σκασαμε και το νυφικο εγινε μαυρο.Το καταευχαριστηθηκα!!!Ευχαριστω για τις ευχες σας και στα δικα σας οι ελευθερεςςςςςςςςςςςςςς!!!Οποιος μπορει να το κανει ετσι ειναι απιστευτο!Απολαυσα το καθε λεπτο απο την λειτουργια και δακρυσα απο τα λογια ηταν ολα τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:oops:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κοριτσιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα παντρευτηκαμε επιτελους!ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!εγω ο αντρας μου και η κουμπαρα και εψαλε και ενας φιλος μας και η κολιτη μου εβγαλε φωτογραφιες!Αδεια η εκκλησια (Στον αγιο ιωαννη του προδρομου στην θεσσαλονικη αν ξερει καμια!)Τελειααααααααααααα πολυ ρομαντικα πολυ ομορφη εκκλησια και εχει και κατακομβη εχει οσες ξερουν απο θεσσαλονικη.Μετα περπατισα με το νυφικο και πηγαμε ηπιαμε καφε φαγαμε και σκασαμε και το νυφικο εγινε μαυρο.Το καταευχαριστηθηκα!!!Ευχαριστω για τις ευχες σας και στα δικα σας οι ελευθερεςςςςςςςςςςςςςς!!!Οποιος μπορει να το κανει ετσι ειναι απιστευτο!Απολαυσα το καθε λεπτο απο την λειτουργια και δακρυσα απο τα λογια ηταν ολα τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:oops:

να ζησετεεεεεεεεεεεε με το καλο και καλους απογονους και συντομα!

μπροβο κοπελα μπραβο

παντα ευτυχισμενοι καιευτυχισμενη

:P

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

τα αποτελεσματα ποτε βγαινουν????

να προσεχετε και καλο σαββατοκυριακο!821023iuby1iuqm1.gif

τα αποτελεσματα βγηκαν!!! η καμπύλη ζαχάρου πάρα πολύ καλά!!!αλλα ο αιματοκρίτης πολυ χαμηλα, στο 30. μου ειπε η μικροβιολογος να μιλήσω με τον γιατρό μου. την τριτη που θα παω στο ιατρείο θα του πάω κ τις εξετάσεις.

φανταζομαι οτι ειναι επειδη δεντρωω πολύ κρεας. εχω τεντωθει σε φακες φασολάκια κ μελιτζανες.......χαχαχαχα !!!!

καλό βραδυυυυυυυυυυυυ!!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου τι κάνετε;! Εγω έχει λίγες μέρες που νιώθω τη μπεμπα ξεκάθαρα!!!!!! Και σήμερα για πρώτη φορα είδα τη κλωτσιά και απο την κοιλια!!!!! Απίστευτο!!! Τιναχτηκε εκει που κλωτσησε!!! Δεν υπάρχει αυτο το συναίσθημα!!!!!! Ανυπομονω να με ξανακλωτσησει!!!!!! Οι ώρες της ειναι μεσημέρι και βράδυ! Μάλλον όταν ξεκουραζομαι...!!! ΑΝΤΕ και σε 5 μέρες φτάνουμε στα μισά.... 20 εβδομάδες!!!!! Απο εκει και πέρα μετράμε αντίστροφα!!!:D:razz:

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

να ζησετε κοπελα μου!!!!καθε ευτυχια σας ευχομαι!!!κ ειναι τελειο να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου!!!ααααααααααααα....και καλους απογονους!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Z29ap2.png

Κοριτσακι μου συγχαρητηρια!!!Να ζησετε κ καλους απογονους!!!Ευχομαι να ειστε παντα ευτυχισμενοι!

o5etp3.png?xVMpoyHp

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕΕΕ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΞΙΟΙ!!!

ο αιματοκριτης πεφτει πολυ το 2ο τριμηνο αλλα στο τριτο αρχιζει να ανεβαινει

εμεις αυτο που κανουμε ειναι μοσχαρι καθε μερα με καροτο ομο για να αποροφησει ολο τον σιδηρο

πορτοκαλαδα με καροτο και μαζι το χαπι του σιδηρου και φιλισιν και το βραδυ φραγγοσταφυλλο με το χαπι του σιδηρου

το μοσχαρι με λεμονι ΟΧΙ με ντοματα και καλα κουραγια

εχω στιγμα για αυτο πεφτει , εσυ μαλλον λογο διδυμων εεε ;;

α μου ειπε για ενεσημο σηδηρο αμα πεσει κατω απο 24 αλλα θα το ξαναδουμε

βασικα περημενουμε να μπω στο 3ο τριμηνο αλλα ακομα εχω δρομο!

Κι εμένα η μαία αυτό μου είπε, ότι πέφτει στο 2ο τρίμηνο και μετά ανεβαίνει. Ίδωμεν...

Μοσχάρι κάθε μέρα???

Εγώ ξεπαγώνω μοσχάρι για αύριο... τας κεμπάπ θα το κάνω... τι να κάνω, είναι και η οικογένεια που περιμένει από μένα. Αυτό με το καρότο δεν το ήξερα... από αύριο "λαγουδάκι" η Κρίστυ.

Άσε μας ρε Ντίντι με τις πάστες και τα γλυκά σου... μόνο που το λες μου έρχεται λιποθυμία.

Εδώ και 2 μέρες άλλαξα σίδηρο κι από ferosanol (χάπι) παίρνω physiofer (υγρό όμοιο με τη μελάσσα) και μου έρχεται... μην το πω καλύτερα...

Μετά την απογευματινή δόση δε, αποφάσισα να μην πάω για καμπύλη ζαχάρου, θα κάνω σκασιαρχείο (λόγω γλυκόζης που σε βάζουν να πιεις) κι ο Θεός βοηθός!

τα αποτελεσματα βγηκαν!!! η καμπύλη ζαχάρου πάρα πολύ καλά!!!αλλα ο αιματοκρίτης πολυ χαμηλα, στο 30.

Καλωσόρισες στο κλαμπ του χαμηλού αιματοκρίτη!!!

Και συγχαρητήρια για την καμπύλη ζαχάρου!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΥΤΗΧΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕΕΕ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΞΙΟΙ!!!

Κι εμένα η μαία αυτό μου είπε, ότι πέφτει στο 2ο τρίμηνο και μετά ανεβαίνει. Ίδωμεν...

Μοσχάρι κάθε μέρα???

Εγώ ξεπαγώνω μοσχάρι για αύριο... τας κεμπάπ θα το κάνω... τι να κάνω, είναι και η οικογένεια που περιμένει από μένα. Αυτό με το καρότο δεν το ήξερα... από αύριο "λαγουδάκι" η Κρίστυ.

Άσε μας ρε Ντίντι με τις πάστες και τα γλυκά σου... μόνο που το λες μου έρχεται λιποθυμία.

Εδώ και 2 μέρες άλλαξα σίδηρο κι από ferosanol (χάπι) παίρνω physiofer (υγρό όμοιο με τη μελάσσα) και μου έρχεται... μην το πω καλύτερα...

Μετά την απογευματινή δόση δε, αποφάσισα να μην πάω για καμπύλη ζαχάρου, θα κάνω σκασιαρχείο (λόγω γλυκόζης που σε βάζουν να πιεις) κι ο Θεός βοηθός!

Καλωσόρισες στο κλαμπ του χαμηλού αιματοκρίτη!!!

Και συγχαρητήρια για την καμπύλη ζαχάρου!!!

Κ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΛΥΚΟΖΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.. Κ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΓΙΑΥΤΟ ΤΡΩΩ ΕΛΙΑ Κ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΦΑΩ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα κοριτσια μου....τι κανουμε...?

Μαρκελααααααα μου να ζησετε...παντα ονειρευομουν να κανω ετσι τον γαμο μου...αλλα ο Θεος μου εδωσε για αντρα ενα Κρητικο με μεγαλο σοι κ εθιμα κ δεν θα το γλιτωσω...τουλαχιστον ηταν ο πολιτικος ετσι...!τλσπ...ευχομαι τα καλυτερα κ συντομα με μια τριψηφια χοριακη...χεχεχε..!!

οσο για τους χαμηλους αιματοκριτες εγω το εχω ριξει στα καροτα κ στις πορτοκαλαδες κ στον λιοσπορο...μοσχαρι δεν μπορω....θα πρεπει ομως σιγα σιγα να το βαλω πριν πεσει ο αιματοκριτης μου...προς το παρον ηταν μια χαρα.....34....!

σημερα ποιο κοριτσακι μας παντρευεται????ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ Κ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ...!!:D:D

didi εγω χθες μπηκα σπιτι κ λογω νηστειας απο τα γλυκα με το που μπηκα βουτηξα στην μερεντα....χαχαχαχα!!

κοριτσια για μαθηματα ανωδυνου τοκετου σκεφτεται καμια κοπελα???

για βλαστοκυταρρα?εχετε σκεφτει κατι????:confused:

Jr39p2.png

1363552k7yn77bn6v.gif

kalhmera!!!!

μαρκελα μου να ζησετε παντα εγαπημενοι και ερωτευμενοι με πολλα παδιακια και σε καμια 30χρονια και πολλα εγγονακια!!!!!433965qzur0la2nd.gif

ροδουλα σε ευχαριστω και εμενα μου αρεσει πολυ το Αλκης (με κοροιδευει λιγο ο αντρας μου απο που βγαινει? αλλα δεν πειραζει:D)

σαπι μου ειδες τι υπεροχο ειναι να βλεπεις την κοιλια να κανει τουμπες???βεβαια μετα απο 5-6 τετοιες κλωτσιες θα της πεις , αγαπη μου κατσε καλα η μαμα ποναει

χθες με ταραξε στις δυνατες κλωτσιες ο δικος μου με αποτελεσμα στο τελος να μου ερθει αναγουλα:shock: μπρεϊκντανς χορευε εκει μεσα, τι να πω?

κριστυ τι ειναι το τας κεμπαπ και πως φτιαχνεται???

ριτσα μου εισαι καλυτερα σημερα?

UzVGp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε;

Μαρκέλλα μου να ζήσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!

Βγήκαν τα αποτελέσματά μου από την κολπική καλλιέργεια και δεν έχω τίποτα! Μάλλον το ανοσοποιητικό έχει πέσει απλά λόγω του μωρού...

Για τον αιματοκρίτη που λέτε, εγώ είχα πάντα πολύ ψηλό (41,9) και στις τελευταίες εξετάσεις πριν ένα μήνα είχε πέσει στο 37,9. Είχα και μερικές μικροζαλάδες, μάλλον από αυτό... Ο γιατρός μου έδωσε να παίρνω 2 χαπάκια σίδηρο αντί για ένα για να μην πέσει κι άλλο αλλά η αλήθεια είναι πως με το μοσχάρι δεν έχουμε πολύ καλές σχέσεις! :shock: Θα προσπαθήσω να αυξήσω λίγο την κατανάλωση όμως για το καλό του μικρού μου!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

να ζησετε!!! τυχεροι, ευτυχισμενοι και ευλογημενοι! καλους και πολλους απογονους... και συντομα!!!

698974okleu6xc6g.gif

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...