Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κοριτσακια μου τι κανετε?Εγω σημερα τρεχω απο το πρωι!Εχουμε και την απεργια σημερα και εφαγα τρεις ωρες στο δρομο για να ερθω δουλεια!Δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας!Ελπιζω να τα καταφερω μεχρι το βραδυ!Σας φιλω ολες μαζι με τις φουσκωμενες κοιλιτσες!Α!Μαρκελακι μου η ωρα καλη!Αντε πλησιαζει η ωρα!!!:P:p:p:p:p

πω πω δραμα η Αθηνα....

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πιστευω πως θα ειμαι πιο καλα.. στα αλλα δεν τα ειχα αυτα λεω σημερα τις μανας μου μαλλον γερασα γιατι δεν ημουν ετσι στα αλλα.. χαχαχαχαχα:tongue::tongue:

αχαχαχαχαχαχαχα

δεν νομιζω να γερασες

ξερεις μαλλον τι φταιει?το οτι τρεχεις ολη μερα και εχεις και αλλα 2 παιδια να φροντισεις

ε λογικο δεν ειναι??

UzVGp2.png

να μην το ξεχνας!!!! και να τρως και μοσχαρι!!

θα προσπαθησω!! τρωω μοσχαρακι ο γιατρος μου ειπε να τρωω σχεδον καθε ημερα εεε δεν μπορω τρωω φρεσκα αυγουλακια βραστα δικα μας! χυμο πορτοκαλι θελω να πιω αλλα με πιανει το στομαχι κ μου προκαλει καουρα..

αχ didi μουυυυυ ποτε θα γεννησουμεεεεε να ηρεμησουμεεε??!!! που λεει ο λογος!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

θα προσπαθησω!! τρωω μοσχαρακι ο γιατρος μου ειπε να τρωω σχεδον καθε ημερα εεε δεν μπορω τρωω φρεσκα αυγουλακια βραστα δικα μας! χυμο πορτοκαλι θελω να πιω αλλα με πιανει το στομαχι κ μου προκαλει καουρα..

αχ didi μουυυυυ ποτε θα γεννησουμεεεεε να ηρεμησουμεεε??!!! που λεει ο λογος!

δεν βιαζομαι πολυ να γεννησω γιατι θελω να το ευχαριστηθω(πρωτη φορα μου κιολας:D)

απο την αλλη ανηπομονω να αγκαλιασω τον γιο μου!!!!!!

UzVGp2.png

αχαχαχαχαχαχαχα

δεν νομιζω να γερασες

ξερεις μαλλον τι φταιει?το οτι τρεχεις ολη μερα και εχεις και αλλα 2 παιδια να φροντισεις

ε λογικο δεν ειναι??

εχουν αγριεψει τα μεγαλα πολυ ολη την ωρα φωναζω!! στο σπιτι πλυντηρια 2 κ 3 την ημερα σιδερωμα πολλα οσα μπορω κανω κ θελω να κανω γενικη το σπιτι απο τα ταβανια που λενε αλλα το καθηστερω για πιο μετα για να ειναι καθαρα μεχρι να γεννησω τα κρυφα δηλ.. γιατι τα καθημερινα ειναι απαρετιτα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

δεν βιαζομαι πολυ να γεννησω γιατι θελω να το ευχαριστηθω(πρωτη φορα μου κιολας:D)

εγω χωρις να παρεξηγηθω κουραστηκα!! στο γιο μου εκανα εμετους αλλα οχι ετσι κ ηταν το πρωτο δεν ειχα πολλα ουτε λερωματα ουτε ρουχα οποτε ηθελα ξαπλωνα ημουν ηρεμη. στην κορη ειχα εμετους οχι παλι σε αυτη την κατασταση ο γιος μου ηταν πιο μικρος κ ηταν ησυχος.. τωρα ειμαι χαλια απο την αρχη με 2 τερατακια εχουν ξεφυγει κ τα δυο τους!!! κ ποναω το ισχιον μου ποναω απο κατω δεν περπαταω καλα περπαταω λες κ ειμαι 9 μηνων κ εχω ολα αυτα που σου ειπα πιο πανω.. μαλλον δεν ειμαι ηρεμη!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κ να το ευχαριστηθεις οσο μπορεις δεν υπαρχει πιο ωραια εποχη τις εγκυμοσυνης της γεννας μετα με το μωρο στο σπιτι!! αλλα στο τριτο πια εισαι off

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εχουν αγριεψει τα μεγαλα πολυ ολη την ωρα φωναζω!! στο σπιτι πλυντηρια 2 κ 3 την ημερα σιδερωμα πολλα οσα μπορω κανω κ θελω να κανω γενικη το σπιτι απο τα ταβανια που λενε αλλα το καθηστερω για πιο μετα για να ειναι καθαρα μεχρι να γεννησω τα κρυφα δηλ.. γιατι τα καθημερινα ειναι απαρετιτα!!
εγω χωρις να παρεξηγηθω κουραστηκα!! στο γιο μου εκανα εμετους αλλα οχι ετσι κ ηταν το πρωτο δεν ειχα πολλα ουτε λερωματα ουτε ρουχα οποτε ηθελα ξαπλωνα ημουν ηρεμη. στην κορη ειχα εμετους οχι παλι σε αυτη την κατασταση ο γιος μου ηταν πιο μικρος κ ηταν ησυχος.. τωρα ειμαι χαλια απο την αρχη με 2 τερατακια εχουν ξεφυγει κ τα δυο τους!!! κ ποναω το ισχιον μου ποναω απο κατω δεν περπαταω καλα περπαταω λες κ ειμαι 9 μηνων κ εχω ολα αυτα που σου ειπα πιο πανω.. μαλλον δεν ειμαι ηρεμη!!!
κ να το ευχαριστηθεις οσο μπορεις δεν υπαρχει πιο ωραια εποχη τις εγκυμοσυνης της γεννας μετα με το μωρο στο σπιτι!! αλλα στο τριτο πια εισαι off

σε καταλαβαινω.... μπραβο σου ομως που πηγες για το τριτο!

προσπαθησε να χαλαρωνεις απο το σπιτι οταν σε κουραζουν τα μικρακια σου

φευγω παω μαθημα!

UzVGp2.png

σε καταλαβαινω.... μπραβο σου ομως που πηγες για το τριτο!

προσπαθησε να χαλαρωνεις απο το σπιτι οταν σε κουραζουν τα μικρακια σου

φευγω παω μαθημα!

το τριτο δεν το ειχαμε προγραματισει ηρθε τι να καναμε? γερο να ειναι!!! στο καλο να πας τα λεμε φιλακια!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

το τριτο δεν το ειχαμε προγραματισει ηρθε τι να καναμε? γερο να ειναι!!! στο καλο να πας τα λεμε φιλακια!!!!!

ετσι την πατησε και η μαμα μου! Ειχε κανει δυο παιδια, της εφταναν, και 5 χρονια αργοτερα ο μπαμπας αγνοησε τις προειδοποιησεις της περι γονιμων ημερων και τσουπ προεκυψε η μικρη!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

γεια σαςςς κοριτσια....τελικα δεν το ειδα το μπεμπακι...πηγα μεχρι εκει....εφαγα ολη την κινηση ....κ τελικα μου ειπαν οτι με επαιρναν τηλεφωνο για να το ακυρωσουν κ δεν το σηκωνα..βεβαια εγω κληση τους δεν ειχα αλλα με το κινητο που εχω δεν αποκλειεται να κολλησε...κ μου ειπαν να παω Δευτερα οτι ωρα θελω....μαλλον θα ζητησω ρεπο Δευτερα για να παω σχετικα πρωι με το μετρο κ την κουμπαρουλα μου μαζι...!ετσι κ αλλιως θα εχω ενα ρεπο μια καθημερινη εεε ας το παρω Δευτερα...αυτα..τουλαχιστον καναμε τις δουλειτσες μας...πηγαμε σουπερ μαρκετ....πληρωσαμε κατι λογαριασμους....παιξαμε τζοκερ...κ γυρισαμε σπιτι τωρα....εγω την πεφτω για ξαπλα κ ο αμορες θα κατσει στον υπολογιστη οπως τον κοβω να με κοιταζει....!!

τσαμπα η νηστεια απο τα γλυκα 2 μερες τωρα....πφφφφφφ....!!δεν πειραζει ομως θα το δω την Δευτερα το μπεμπακι μας...απλως δεν θα μπορεσει παλι να φυγει νωριτερα ο αμορες απο την δουλεια για 3η συνεχομενη εβδομαδα...θα του την πουνε στο τελος...!!αυταααα...φιλακιααααααα κοριτσουδες...!:D:D

Jr39p2.png

Impatient μπραβο για τις κλωτσιες πια...δικαιουσαι να το φωναζεις οοοολη την ωρα......εγω μολις μπηκα σπιτι εφαγα 3 κουταλιες μερεντα γιατι μου ειχε λειψει...κ ξεκινησε χορο ο μπεμπης...!!

didi κ εγω αυτο θελω να το απολαυσω οσο μπορω γιατι ολοι μου λενε οτι την 1η εγκυμοσυνη την απολαμβανεις επειδη δεν εχεις να κυνηγας απο πισω τα τερατακια οπως λεει κ η ΡΙτσα.....

μπραβο ριτσα χαρα στο κουραγιο σου...!!

αντε παω για ξαπλα να το εκμεταλλευτω μια που ειναι πρωτη εγκυμοσυνη γιατι κουτουλαω απο την νυστα.........!τα φιλια μουυυυ σε ολες κ ΜΑΡΚΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ......!!!!

Jr39p2.png

καλησπερα

τωρα που μπαινω , λειπουν ολες!

ολα καλα ολα ανθηρα!

ριτσα μου και εγω εχω παλμους αλλα επειδη το εψαξα παρα πολυ, ειναι απο την αναιμια, προσπαθησε να μην παραλειπεις το σιδηρο!

κατερινα καλημερα! Καλα ειμαστε, κλωτσαμε! εσεις??

εμεις δεν κλωτσαμε :cry::cry:στις 16+4 εδωσε το πρωτο σημα και το τελευταιο

πινω νερα , ξαπμωνω απο αριστερα αλλα τιποτα , μετα τρεχω ολο στην τουαλετα! ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΩ;;;;

τελεια!!!!αντε με το καλο!!!

εγω ενα βιβλιο που λεει οτι ενα μωρο ειναι πηγη χαρας μεσα σε ενα σπιτι....ολο το σκηνικο που αναφερεις παραπανω το επιβεβαιωνει 100%!

αυτο ειναι αληθεια! και εμας απο οταν καναμε την αννα μας γεμισε το σπιτι μας ! δεν σου λεω οτι ολα ειναι παντα τελεια αλλα αν τα βαλεις στην ζυγαρια , οι ομορφες στιγμες ειναι πολυ περισσοτερες!

εγω σημερα εκανα επαναλληψη του αιματοκριτη και ευτυχως εχει παραμεινει 28 , δεν επεσε! ΖΗΤΩ

να ζησουν και τα κοριτσακια που παντρευονται

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλησπέρα.

Όλα καλά?

Εγώ σήμερα κούραση , πολύ κούραση.

Και μια απίστευτη "γλυκαδίλα" στο στόμα όλη την ώρα...

Πάλι δεν έχω όρεξη να φάω τίποτα.

ριτσα μου και εγω εχω παλμους αλλα επειδη το εψαξα παρα πολυ, ειναι απο την αναιμια, προσπαθησε να μην παραλειπεις το σιδηρο!

εγω σημερα εκανα επαναλληψη του αιματοκριτη και ευτυχως εχει παραμεινει 28 , δεν επεσε! ΖΗΤΩ

Έτσι εξηγείται το σφυροκόπημα (ο παλμός μου) που άκουγα μέχρι προχτές στο αυτί μου!!!

Τώρα 2 μέρες ηρέμησε λιγάκι, μάλλον επειδή με το σίδηρο τόριξα στο overdose!!!

Ο δικός μου αιματοκρίτης τελευταία φορά ήταν 30 και μου είπε ο ντοκ αν πέσει στο 27,5 πρέπει να πάω για μετάγγιση. Εσένα Ροδούλα σου είπε κάτι τέτοιο?

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπέρα.

Όλα καλά?

Εγώ σήμερα κούραση , πολύ κούραση.

Και μια απίστευτη "γλυκαδίλα" στο στόμα όλη την ώρα...

Πάλι δεν έχω όρεξη να φάω τίποτα.

Έτσι εξηγείται το σφυροκόπημα (ο παλμός μου) που άκουγα μέχρι προχτές στο αυτί μου!!!

Τώρα 2 μέρες ηρέμησε λιγάκι, μάλλον επειδή με το σίδηρο τόριξα στο overdose!!!

Ο δικός μου αιματοκρίτης τελευταία φορά ήταν 30 και μου είπε ο ντοκ αν πέσει στο 27,5 πρέπει να πάω για μετάγγιση. Εσένα Ροδούλα σου είπε κάτι τέτοιο?

καλησπερα

λοιπον μου το ειχε πει η προηγουμενη γυναικολογος που ειχα γιατι ειχα 27 στην αννα μου αλλα συτος ο γιατρος μου ειπε: οχι , ειναι απαρχεομενη μεθοδος , και δεν την συνηστω

ο αιματοκριτης πεφτει πολυ το 2ο τριμηνο αλλα στο τριτο αρχιζει να ανεβαινει

εμεις αυτο που κανουμε ειναι μοσχαρι καθε μερα με καροτο ομο για να αποροφησει ολο τον σιδηρο

πορτοκαλαδα με καροτο και μαζι το χαπι του σιδηρου και φιλισιν και το βραδυ φραγγοσταφυλλο με το χαπι του σιδηρου

το μοσχαρι με λεμονι ΟΧΙ με ντοματα και καλα κουραγια

εχω στιγμα για αυτο πεφτει , εσυ μαλλον λογο διδυμων εεε ;;

α μου ειπε για ενεσημο σηδηρο αμα πεσει κατω απο 24 αλλα θα το ξαναδουμε

βασικα περημενουμε να μπω στο 3ο τριμηνο αλλα ακομα εχω δρομο!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...