Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

76842101510992296939851.th.jpg40876710151099024388985.th.jpg

Νομίζω ότι αν πατήσετε πάνω τους φαίνονται πιο μεγάλες οι εικόνες!

Αυτά από εμένα!

Γυρίζω πίσω στην δουλειά γιατί μιλάω και μόνη μου!!!!

Φιλάκια πολλά!

υρις μου ειναι τελεια!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χχαχαχαχαχ...Κατια καλά της ειπες της πεθερας...πο πο πο ...κι εμενα κατι τετοια μου κανει, οχι βαλε αυτο εκει ή γιατι δε βαζεις αυτο εκει...αλλά δε μιλαω εγω γιατι αμα μιλησω ειμαι πολυ αποτομη...ετσι ριχνω μια ματια στον αντρα...με πιανει...οτι τα βαιμπς μου ειναι αρνητικα...και της τα χωνει αυτος!!!Και ετσι τη σκαπουλαρω...

Υρις ωραια τα σαπουνακια...αλλα θα γινω αισχρη με τα μπιμπερα....ξέρω οτι η ντιντι θα προλάβει την αισχρή μου σκέψη για τις μικρογραφίες "μπιμπερα" αχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχ!!!

!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα εισαι απαιχτη μπισκοτακι

ομολογω οτι το μυαλο μου πηγε στο πονηρο μολις διαβασα θα γινω αισχρη αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εκει πεθανα και με εσενα στο γελιο!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχ475010nw15gbkh91.gif

UzVGp2.png

καλημερα κατια μου!! το ποδι μου τα ιδια, νομιζα οτι με πειραζε η αντιβιωση γιατι καθε πρωι 2 ημερες εκανα εμετο κ εντονη ναυτια δυσφορια, το ειπα στο γιατρο κ μου την αλλαξε κ χθες το βραδυ δεν ειπια γιατι λεω ειναι βραδυ μη παθω τιποτα σημερα δεν ειπια κ παρολα αυτα εχω ναυτια εκανα κ εμετο κ νιωθω λες κ θα λυποθημησω. δεν νιωθω καλα.. ευτυχως το μωρακι κλωτσαει.. κ σκεφτομαι μην επεσε ο αιματοκριτης κ αλλο γιατι ο γιατρος μου ειπε 2 σιδηρο να παιρνω κ εγω επερνα ενα κ 3-4 ημερες καθολου.. (βλακειες κανω) αλλα παντα το βραδυνο το ξεχνουσα.. κ φοβαμαι μην αρχισουν παλι οι εμετοι οχι απο το σιδηρο αλλα λεω μην εχω τα ιδια παλι ειμαι πολυ χαλια! σηκωνομαι πρωι για το γιο μου κ λεω να κανω δουλειες κ ειμαι ξαπλωμενη. μετραω πιεση εχω 10.6 το πολυ κ η μικρη 6 η 7 κ παλμους πανω απο 100 κ με κουραζει η ταχυκαρδια.. συγνωμη που σε ζαλισα..

ριτσα μου περαστικα!

τι να σου πω κοριτσακι.. δεν ξερω... τον γιατρο μας τον πηρες να του τα πεις?

ολα! και οτι ξεχνας το σιδηρο!!!!!:tongue:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια, μάλλον καλο μεσημερι!

απο 7 το πρωι μικροβιολόγο για καμπύλη ζαχαρου. πηρα την γλυκοζη κ περιμενα ποση ωρα να κρυώσει κ να την πιω μετα σαν σφηνάκι. μην το κανετε αυτό γιατι εχω πνίγηκα απο την πολύ γλύκα με έτσουζε ο λαιμός μου.ηθελε όλο μαζι, αλλά μπορουσα να παρω ανάσα, ενω εγω η χαζή ηπια 75ml μονοκοπανιά :confused:

γελιο ειχε η μανα μου που επειδη πνιγηκα, εβηχα αρκετά κ εκλεγαν τα ματια μου κ αυτη αρχισε: αχ το κοριτσι μου, ψυχή μου κλπ κλπ κ να μου χτυπάει την πλάτη. μετα της λεω ρε μανα κ να μην πεθαινα απο πνιγμό, θα πέθαινα απο το ξυλο σου....χαχαχαχα:D:D:D

θα πεσω ξερη για υπνο!!!! αν δεν μπω το απογευμα, θα μαθω τα νεα σας την Δευτέρα, γιατι αυριο φευγουμε ολοι οικογενειακός για εβρο. ορκιζεται η αδυναμια μου, ο αδερφός μου, την κυριακη κ θα το κανουμε 3μερο!!!! να αλλάξουμε κ λίγο παραστάσεις!!!!! σας φιλώ όλες σας κ τα μωρουλινια σας!!!:-D:-D:tongue::tongue::tongue:

τα αποτελεσματα ποτε βγαινουν????

να προσεχετε και καλο σαββατοκυριακο!821023iuby1iuqm1.gif

UzVGp2.png

μολις σου εγραφα!!!!!

μαλλον θα τον φωναζουμε Αλκη, πιο σπανιο και ερωτιαρικο;)

εσυ τι εγινε? τον γιατρο τον πηρες?

ωραιο το αλκη ποιο ασυνηθηστο! του ειπα οτι κανω εμετο κ ναυτια κ οτι γενικα δεν νιωθω καλα κ μου λεει να σταματησω την αντιβιωση κ να πιω μια αλλη αλλα χθες το βραδυ δεν ειπια γιατι λεω βραδυ αλλη αντιβιωση ασε μην εχω κ τιποτα χειροτερο βραδυατικα κ δεν ειπια αλλα ουτε κ το πρωι κ σημερα ημουν χαλια. μετα θυμηθηκα οτι ετσι χαλια ημουν κ τοτε που δεν επινα σιδηρο κ λεω να το αυξησω τωρα στα 2 οπως μου ειχε πει ο γιατρος κ να μην ξεχναω κ αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα του το πω αλλα θα συνεχεισω την αντιβιωση παλι κανονικα...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Λοιπον ανακοινωνω επισημως οτι καταλαβαινω τις κλωτσιες κι οταν καθομαι! χαχα! σας εχω πρηξει αλλα καλα να παθετε, μου δημιουργησατε κομπλεξ τοσες βδομαδες!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα δεν φανταζεσαι ποσο χαιρομαι!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

UzVGp2.png

ωραιο το αλκη ποιο ασυνηθηστο! του ειπα οτι κανω εμετο κ ναυτια κ οτι γενικα δεν νιωθω καλα κ μου λεει να σταματησω την αντιβιωση κ να πιω μια αλλη αλλα χθες το βραδυ δεν ειπια γιατι λεω βραδυ αλλη αντιβιωση ασε μην εχω κ τιποτα χειροτερο βραδυατικα κ δεν ειπια αλλα ουτε κ το πρωι κ σημερα ημουν χαλια. μετα θυμηθηκα οτι ετσι χαλια ημουν κ τοτε που δεν επινα σιδηρο κ λεω να το αυξησω τωρα στα 2 οπως μου ειχε πει ο γιατρος κ να μην ξεχναω κ αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα του το πω αλλα θα συνεχεισω την αντιβιωση παλι κανονικα...

ευχομαι τωρα με το σιδηρο να συνελθεις!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

το να κανω μια φορα εμετο δεν με πειραζει κ τοσο αλλα ειναι οτι εχω ταχυπαλμιες αφου το στηθος μου πηγαινοερχετε κ τις ακουω κιολας κ αυτο μου φερνει λυποθυμια αφου αν ειμαι ορθια τρεχω να ξαπλωσω μη πεσω κατω.. κ σαν δυσφορια κ τα ειχα πριν ξεκινησω το σιδηρο αλλα εχω λιγες ημερες να το πιω κ να τα αποτελεσματα τις αμελιας μου.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Εμεις θα κανουμε Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια τιγκα φουσκωμενες! Και θα χαζευουμε το αγιοβασιλακι σου και θα ονειρευομαστε τα δικα μας! Βεβαια για να στη σπασω, εμεις θα μπορουμε ακομα να τρωμε μελομακαρονα και κουραμπιεδες (θα εχουμε ως δικαιολογια "το θελει το μωρο" ενω εσυ θα εισαι στην πεινα!!!!!)

τι ειπες τωραααααααααα θελω μελομακαρονο:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

UzVGp2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε?Εγω σημερα τρεχω απο το πρωι!Εχουμε και την απεργια σημερα και εφαγα τρεις ωρες στο δρομο για να ερθω δουλεια!Δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας!Ελπιζω να τα καταφερω μεχρι το βραδυ!Σας φιλω ολες μαζι με τις φουσκωμενες κοιλιτσες!Α!Μαρκελακι μου η ωρα καλη!Αντε πλησιαζει η ωρα!!!:P:p:p:p:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

το να κανω μια φορα εμετο δεν με πειραζει κ τοσο αλλα ειναι οτι εχω ταχυπαλμιες αφου το στηθος μου πηγαινοερχετε κ τις ακουω κιολας κ αυτο μου φερνει λυποθυμια αφου αν ειμαι ορθια τρεχω να ξαπλωσω μη πεσω κατω.. κ σαν δυσφορια κ τα ειχα πριν ξεκινησω το σιδηρο αλλα εχω λιγες ημερες να το πιω κ να τα αποτελεσματα τις αμελιας μου.

να μην το ξεχνας!!!! και να τρως και μοσχαρι!!

UzVGp2.png

ευχομαι τωρα με το σιδηρο να συνελθεις!!!

πιστευω πως θα ειμαι πιο καλα.. στα αλλα δεν τα ειχα αυτα λεω σημερα τις μανας μου μαλλον γερασα γιατι δεν ημουν ετσι στα αλλα.. χαχαχαχαχα:tongue::tongue:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...