Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Λοιπον ανακοινωνω επισημως οτι καταλαβαινω τις κλωτσιες κι οταν καθομαι! χαχα! σας εχω πρηξει αλλα καλα να παθετε, μου δημιουργησατε κομπλεξ τοσες βδομαδες!!!!

τελειαααααααααααααα!!!!θελω κ εγω!!!!!

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

8 οκτωβρη εχω το ντοππλερ (ή γ επιπεδου)... 26 σεπτεμβρη βεβαια εχω ξανα ραντεβου... αλλα κι αυτο μακρυα μου μοιαζει!

κ εγω εχω 4-10 το β επιπεδου....εδω θα κανω δυο κ το ενα ειναι νωρις κ το αλλο στις 15-10 αλλα κ εμενα μου φαινεται οτι δεν περναει ο καιρος αν κ οταν ειπα στον αντρα μου οτι την παρασκευη μπαινω στον 5ο μου λεει σαν να περασε ο καιρος....ρωτα κ εμενα!!!!περιμενω πως κ πως την μαμα μου να ερθει στις 11-10 να κανουμε παρεα....

καλωριζικα τα επιπλα του μικρου σου!!!!!!!!

Z29ap2.png

Λοιπον ανακοινωνω επισημως οτι καταλαβαινω τις κλωτσιες κι οταν καθομαι! χαχα! σας εχω πρηξει αλλα καλα να παθετε, μου δημιουργησατε κομπλεξ τοσες βδομαδες!!!!

den einai teleia??? se ligo 8a einai k pio dynates k pio syxnes!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τα φετινα σου χριστουγεννα θα ειναι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!

αααα....ηδη μας φανταζομαι!!! 1η οικογενειακη επισημη φωτο με τον εορταζοντα μπαμπα (οι μανωληδες στην κρητη γιορταζουν ανημερα χριστουγεννα!) και το μικρο μας "δωρο", ντυμενο αγιοβασιλακι!!! εννοειται με το που βγει τετοια φωτο σας την εχω στειλει! να ετοιμαστειτε οσες θα στε ετοιμογεννες και να γεμισουν θαρρος, οσες θα χουν λιγο ακομα!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

αααα....ηδη μας φανταζομαι!!! 1η οικογενειακη επισημη φωτο με τον εορταζοντα μπαμπα (οι μανωληδες στην κρητη γιορταζουν ανημερα χριστουγεννα!) και το μικρο μας "δωρο", ντυμενο αγιοβασιλακι!!! εννοειται με το που βγει τετοια φωτο σας την εχω στειλει! να ετοιμαστειτε οσες θα στε ετοιμογεννες και να γεμισουν θαρρος, οσες θα χουν λιγο ακομα!:tongue::tongue::tongue:

τελεια!!!!αντε με το καλο!!!

εγω ενα βιβλιο που λεει οτι ενα μωρο ειναι πηγη χαρας μεσα σε ενα σπιτι....ολο το σκηνικο που αναφερεις παραπανω το επιβεβαιωνει 100%!

Z29ap2.png

κ ο γιος μου χριστουγεννα γιορταζει μανωλης κ αυτος.. θα ειναι τελεια!! εγω μαλλον θα ειμαι ροδο η θα περιμενω να γεννησω η θα εχω γεννησει!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τελειαααααααααααααα!!!!θελω κ εγω!!!!!
den einai teleia??? se ligo 8a einai k pio dynates k pio syxnes!!

ναι ωραια ειναι! νομιζω οτι συνειδητοποιω περισσοτερο οτι ειμαι εγκυος τωρα (περα απο την κοιλια που μεγαλωνει).. 4 μηνες ακομα!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Εμεις θα κανουμε Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια τιγκα φουσκωμενες! Και θα χαζευουμε το αγιοβασιλακι σου και θα ονειρευομαστε τα δικα μας! Βεβαια για να στη σπασω, εμεις θα μπορουμε ακομα να τρωμε μελομακαρονα και κουραμπιεδες (θα εχουμε ως δικαιολογια "το θελει το μωρο" ενω εσυ θα εισαι στην πεινα!!!!!)

Εμεις θα κανουμε Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια τιγκα φουσκωμενες! Και θα χαζευουμε το αγιοβασιλακι σου και θα ονειρευομαστε τα δικα μας! Βεβαια για να στη σπασω, εμεις θα μπορουμε ακομα να τρωμε μελομακαρονα και κουραμπιεδες (θα εχουμε ως δικαιολογια "το θελει το μωρο" ενω εσυ θα εισαι στην πεινα!!!!!)

μπραβο, ρε κοριτσι μου! ετσι...γειωσε μας! τι να κανω... θα θυσιασω για φετος ολα τα γλυκα και θα "τρωω" μπουτακια, μπρατσακια, βυζακια, κοιλιτσες... εεε, σ'αρεσε?:-P:razz::-P:cool::cool::cool:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο, ρε κοριτσι μου! ετσι...γειωσε μας! τι να κανω... θα θυσιασω για φετος ολα τα γλυκα και θα "τρωω" μπουτακια, μπρατσακια, βυζακια, κοιλιτσες... εεε, σ'αρεσε?:-P:razz::-P:cool::cool::cool:

χαχα! με αποστομωνεις, δεν μπορω να φερω αντεπιχειρημα σ'αυτο!!!

χαχα! με αποστομωνεις, δεν μπορω να φερω αντεπιχειρημα σ'αυτο!!!

να γεμισουμε ολες με τετοια "υποκαταστατα" και θα τρελλαθουμε στη διαιτα... για πρωτη φορα με το χαμογελο!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

να γεμισουμε ολες με τετοια "υποκαταστατα" και θα τρελλαθουμε στη διαιτα... για πρωτη φορα με το χαμογελο!!!

σε 5 μηνες απο τωρα ολες εδω μεσα θα συζηταμε για διαιτες! Προβλεπω συμβουλες τυπου "Να τρως απο τη φρουτοκρεμα του μωρου, το κανει και η Τζενιφερ Ανιστον και ειδες πως διατηρειται!"

σε 5 μηνες απο τωρα ολες εδω μεσα θα συζηταμε για διαιτες! Προβλεπω συμβουλες τυπου "Να τρως απο τη φρουτοκρεμα του μωρου, το κανει και η Τζενιφερ Ανιστον και ειδες πως διατηρειται!"

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κρητικια!!! μου τη σπαει, γιατι δεν κουναει το δακτυλακι της να κανει τιποτα, δεν βαζει το χερι στην τσεπη, εχει και γνωμη! ετσι κι οταν φτιαχναμε το σπιτι... το υφασμα του καναπε δεν της αρεσε, οι κουρτινες ηταν καπως, τα επιπλα σκουρα, κλπ... αααχχχ... αλλα τωρα αντι να τα παρω και στεναχωρηθω, την ειρωνευτηκα λιγο, μπηκε στη θεση της και σοοουυυττττ! ακου το καροτσι ειναι πολυ ψηλο!!! "τι να παρω, κοπελια? καροτσι για κουκλα! helloooo... 1,72 εγω 1,85 ο αντρας μου!!! εμεις θα το πηγαινουμε βολτα το παιδι... οχι εσυ! 1.55...":shock::shock::shock::shock::shock:

ευχαριστουμε πολυ! τον περιμενω κι ας τα διαλυσει ολα!!! χαλαλι... και με το καλο και στα δικα σας!;););)

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ 39368n1b2x3prdz.gifπεθανα στο γελιο!39368n1b2x3prdz.gif χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα39368n1b2x3prdz.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...