Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου εγω χαιρετω....σχολαω σε λιγακι κ μετα εχουμε τον γιατρουλη κατα 5 ωρα....κ πρεπει να φυγουμε απο τις 3.30 για να βρουμε παρκιγκ κ να φτασουμε στην ωρα μας....οποτε καλο μεσημερακι....οταααααααν επιστρεψω αν ειναι νωρις θα μπω...αλλιως αυριο πρωι πρωι..ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ο αμορες σπιτι γιατι τελειωσε νωρις σημερα κ μαγειρευει εκεινος..δεν ξερω τι φτιαχνει αλλα πειναω πολυυυυυ...!!φιλακια σε ολες μπουμπουκεςςς!:D:Dπαω να δω το μπουμπουκακι μου.!!!

Jr39p2.png

Κοριτσια μου εγω χαιρετω....σχολαω σε λιγακι κ μετα εχουμε τον γιατρουλη κατα 5 ωρα....κ πρεπει να φυγουμε απο τις 3.30 για να βρουμε παρκιγκ κ να φτασουμε στην ωρα μας....οποτε καλο μεσημερακι....οταααααααν επιστρεψω αν ειναι νωρις θα μπω...αλλιως αυριο πρωι πρωι..ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ο αμορες σπιτι γιατι τελειωσε νωρις σημερα κ μαγειρευει εκεινος..δεν ξερω τι φτιαχνει αλλα πειναω πολυυυυυ...!!φιλακια σε ολες μπουμπουκεςςς!:D:Dπαω να δω το μπουμπουκακι μου.!!!

με την ευχη του Θεου!!! ...και οχι πολυ φαι και κοιμηθει ο μπεμπης σε κακη ποζα! φιλια :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ευχαριστω, κοριτσακι! πως εισαι εσυ?

Καλα είμαι κοπέλα μου...εδω καθομαι κ σας διαβάζω για να περασει η ωρα μου....εσυ ολα καλα?ειναι ακομα ενας μεγαλος υπερηχος που πρεπει να κανεις ή οχι?

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

με το καλοοοοο!!!να τον χορτασετε...αν κ δεν νομιζω μολις φυγετε θα λετε μμμμ καλα θα ηταν να τον βλεπαμε λιγο ακομα!!!δεν τα χορταινεις τα ατιμα!!!!

Z29ap2.png

Καλα είμαι κοπέλα μου...εδω καθομαι κ σας διαβάζω για να περασει η ωρα μου....εσυ ολα καλα?ειναι ακομα ενας μεγαλος υπερηχος που πρεπει να κανεις ή οχι?

8 οκτωβρη εχω το ντοππλερ (ή γ επιπεδου)... 26 σεπτεμβρη βεβαια εχω ξανα ραντεβου... αλλα κι αυτο μακρυα μου μοιαζει!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

περνανε σιγα σιγα και οι μερες και οι μηνες!!! ...ετσι πρεπει, να περνανε ομορφα και να φερουν χαμογελα! εγω, παντως, μαζι σας περασα και περναω τα ατελειωτα 24ωρα ξαπλας πολυ ομορφα!!! μου δινεται δυναμη και γεμιζετε το "κουτακι της υπομονης" μου...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημέρα κοριτσια, μάλλον καλο μεσημερι!

απο 7 το πρωι μικροβιολόγο για καμπύλη ζαχαρου. πηρα την γλυκοζη κ περιμενα ποση ωρα να κρυώσει κ να την πιω μετα σαν σφηνάκι. μην το κανετε αυτό γιατι εχω πνίγηκα απο την πολύ γλύκα με έτσουζε ο λαιμός μου.ηθελε όλο μαζι, αλλά μπορουσα να παρω ανάσα, ενω εγω η χαζή ηπια 75ml μονοκοπανιά :confused:

γελιο ειχε η μανα μου που επειδη πνιγηκα, εβηχα αρκετά κ εκλεγαν τα ματια μου κ αυτη αρχισε: αχ το κοριτσι μου, ψυχή μου κλπ κλπ κ να μου χτυπάει την πλάτη. μετα της λεω ρε μανα κ να μην πεθαινα απο πνιγμό, θα πέθαινα απο το ξυλο σου....χαχαχαχα:D:D:D

θα πεσω ξερη για υπνο!!!! αν δεν μπω το απογευμα, θα μαθω τα νεα σας την Δευτέρα, γιατι αυριο φευγουμε ολοι οικογενειακός για εβρο. ορκιζεται η αδυναμια μου, ο αδερφός μου, την κυριακη κ θα το κανουμε 3μερο!!!! να αλλάξουμε κ λίγο παραστάσεις!!!!! σας φιλώ όλες σας κ τα μωρουλινια σας!!!:-D:-D:tongue::tongue::tongue:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

περνανε σιγα σιγα και οι μερες και οι μηνες!!! ...ετσι πρεπει, να περνανε ομορφα και να φερουν χαμογελα! εγω, παντως, μαζι σας περασα και περναω τα ατελειωτα 24ωρα ξαπλας πολυ ομορφα!!! μου δινεται δυναμη και γεμιζετε το "κουτακι της υπομονης" μου...

τα φετινα σου χριστουγεννα θα ειναι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα κοριτσια, μάλλον καλο μεσημερι!

απο 7 το πρωι μικροβιολόγο για καμπύλη ζαχαρου. πηρα την γλυκοζη κ περιμενα ποση ωρα να κρυώσει κ να την πιω μετα σαν σφηνάκι. μην το κανετε αυτό γιατι εχω πνίγηκα απο την πολύ γλύκα με έτσουζε ο λαιμός μου.ηθελε όλο μαζι, αλλά μπορουσα να παρω ανάσα, ενω εγω η χαζή ηπια 75ml μονοκοπανιά :confused:

γελιο ειχε η μανα μου που επειδη πνιγηκα, εβηχα αρκετά κ εκλεγαν τα ματια μου κ αυτη αρχισε: αχ το κοριτσι μου, ψυχή μου κλπ κλπ κ να μου χτυπάει την πλάτη. μετα της λεω ρε μανα κ να μην πεθαινα απο πνιγμό, θα πέθαινα απο το ξυλο σου....χαχαχαχα:D:D:D

θα πεσω ξερη για υπνο!!!! αν δεν μπω το απογευμα, θα μαθω τα νεα σας την Δευτέρα, γιατι αυριο φευγουμε ολοι οικογενειακός για εβρο. ορκιζεται η αδυναμια μου, ο αδερφός μου, την κυριακη κ θα το κανουμε 3μερο!!!! να αλλάξουμε κ λίγο παραστάσεις!!!!! σας φιλώ όλες σας κ τα μωρουλινια σας!!!:-D:-D:tongue::tongue::tongue:

Ελενη τουλαχιστον παει περασε κι αυτη η δυσκολη εξεταση! Καλα αποτελεσματα! Ο εβρος ειναι η πατριδα μου, παρε μερικες βαθειες ανασες και για μενα! Να περασετε ομορφα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Ελενη τουλαχιστον παει περασε κι αυτη η δυσκολη εξεταση! Καλα αποτελεσματα! Ο εβρος ειναι η πατριδα μου, παρε μερικες βαθειες ανασες και για μενα! Να περασετε ομορφα!

εγω εχω τις καλύτερες αναμνησεις απο κομοτηνη (φοιτητρια) κ εννοείται αυριο βραδυ θα μεινουμε εκει κ σαββατο βραδυ αλεξανδρούπολη. κυριακη πρωι διδυμότειχο για ορκωμοσία κ μετα επιστροφή.

θα πάρω πολλές ανάσες κ για σενα αλλά κ για μενα, γιατι πιστεύω πως δεν θα μου ξαναδωθει η ευκαιρια να παω, εκτός αν παει φανταρος ο κανακάρης μου ( που πιστεύω οτι ο στρατός θα καταργηθεί μεχρι τότε κ θα ναι ολοι μοσθοφόροι).

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Λοιπον ανακοινωνω επισημως οτι καταλαβαινω τις κλωτσιες κι οταν καθομαι! χαχα! σας εχω πρηξει αλλα καλα να παθετε, μου δημιουργησατε κομπλεξ τοσες βδομαδες!!!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...