Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

συμφωνω μαζι σου για το ξυραφι!

το θεμα ειναι οτι τη δευτερα εχω ραντεβου και το σκ θα παμε μπανιο, οποτε δεν λεει να παρω τηλεφωνο τον γιατρο και να τον ρωταω" γιατρε να κανω αποτριχωση?"

την αποτριχωση την αντεχω εχω κανει παλιοτερα

αλλα το μωρο την αντεχει? γι'αυτο σκεφτηκα το τσιμπιδακι, διαλεγω αυτες που φαινονται πολυ εντονα ,τσουπ και εξω!

αλλα κανει?

μηπως τρομαξει ο μπεμπης???

και γω θα τον ρωτησω την δευτερα θελω να μαθω για κοιλια και μπικινι αν κανει

ρε κοριτσια με την κυταριτιδα εχετε θεμα?εχω ειχα λιγο πριν αλλα δεν πολυφαινοταν ηταν μονο ψηλα και λιγο.....τωρα εχω γεμισει....παρα πολυ ομως :?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και γω θα τον ρωτησω την δευτερα θελω να μαθω για κοιλια και μπικινι αν κανει

ρε κοριτσια με την κυταριτιδα εχετε θεμα?εχω ειχα λιγο πριν αλλα δεν πολυφαινοταν ηταν μονο ψηλα και λιγο.....τωρα εχω γεμισει....παρα πολυ ομως :?

δεν παρατηρησα καποια διαφορα

ζουλιξα τωρα λιγο τα μπουτια ου με το χερι , δεν βλεπω κατι

μονο οταν καθομαι εχει λιγη ανωμαλια το μπουτι μου αλλα ειναι οπως ηταν....

στην εγκυμοσυνη κανουμε κυτταριτιδα???

UzVGp2.png

κ εγω δεν ειχα προβλημα κυταριτιδας κ ουτε τωρα εχω.. εγω εκανα εντονες ραγαδες στην κοιλια στην πρωτη μου εγκυμοσυνη γιατι κανω μεγαλη κοιλια αφου ο γιατρος μου ειπε που θα παει αυτη η κοιλια???:tongue: αλλα πουθενα αλλου δεν εβαζα κιλα. μονο κοιλια μεγαλη κ στηθος..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κ εγω δεν ειχα προβλημα κυταριτιδας κ ουτε τωρα εχω.. εγω εκανα εντονες ραγαδες στην κοιλια στην πρωτη μου εγκυμοσυνη γιατι κανω μεγαλη κοιλια αφου ο γιατρος μου ειπε που θα παει αυτη η κοιλια???:tongue: αλλα πουθενα αλλου δεν εβαζα κιλα. μονο κοιλια μεγαλη κ στηθος..

και φαντασου οτι δεν εβαζες και πολλα κιλα!!!!

αλλα στους γιους λενε οτι ειναι πιο μυτερη!!!

μαλλον θα κανω ραγαδες και στην κοιλια ε?, εχω ηδη απο την εφηβια στο στηθος στον κωλο στα μπουτια απο τη μεσα μερια και στις γαμπες

αληθεια τα αλλα 2 παιδακια σου τι λενε για το 5ο μελος που ερχεται??:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ άρχισα τώρα να βάζω κρέμα για τις ραγάδες στην κοιλιά προληπτικά.

Αλλά νομίζω πως η κυταρρίτιδα συνήθως χειροτερεύει λόγω κατακράτησης. Δεν είμαι σίγουρη αν έχω δει ακόμη διαφορά σε μένα...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κοριτσια να σας πω κατι οι κρεμες για τις ραγαδες ειναι αχριστα λεφτα δεν κανουν τιποτα αν το δερμα δεν εχει ελαστικοτιτα θα κανεις ραγαδες εγω εβαζα στην πρωτη εγκυμοσυνη, σαχλαμαρες εκανα πολλες στην κοιλια..

didi να σου πω γιαυτο που λες οτι στους γιους κανεις μυτερη κοιλια, στον γιο μου μεχρι να γεννησω μου ελεγαν οτι θα κανω κορη βρε κοπελες μου ελεγα ο γιατρος μου ειπε γιο, οχι κορη θα κανεις αρχισα να βαζω ιδεα, στην κορη μου ελεγαν θα κανεις γιο οχι κορη.. τελικα εγω ειμαι εντελως αναποδη κ τωρα παλι μυτερη ειναι η κοιλια μου..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μεγαλη διαφορα για μενα και δεν εχω παρει κιλα μονο ενα μεχρι τωρα.....και γω το εχω ακουσει αυτο για την κατακρατηση αλλα απ'οτι μου εχουν πει μετα ερχεται στα φυσιολογικα παλι.....το ευχομαι :rolleyes:

κρεμα για τις ραγαδες δινει ο γιατρος η μονες μας?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

εμενα παντως η μαμα μου σε ολες τις εγκυμοσυνες εβαζε βαζελινη και ηταν μια χαρα μονο στην τελευταια εκανε ραγαδες αλλα ειμασταν δυο οποτε η κοιλια μεγαλωσε παρα πολυ

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Εγώ άρχισα τώρα να βάζω κρέμα για τις ραγάδες στην κοιλιά προληπτικά.

Αλλά νομίζω πως η κυταρρίτιδα συνήθως χειροτερεύει λόγω κατακράτησης. Δεν είμαι σίγουρη αν έχω δει ακόμη διαφορά σε μένα...

ξεκινησα για προληψη με μια του mothercare

στο 1ο ραντεβου μου λεει ο γιατρος 1ο τριμηνο μονο babyoil ή βαζελινη(βαζελινη εφαγε Χ γιατι εχει πετρελαιο) οποτε εβαζα το λαδι

σαν κοτοπουλο ετοιμο για φουρνο ημουν, ασε τα σεντονια!!!

μετα την αυχενικη μου συστισε ο γιατρος της frezyderm θα την παρω οταν τελειωσει του μοδερκερ

τωρα η ριτσα μου εκανε την καρδια μου περιβολι....ελπιζω να μην κανω και στην κοιλια! τις αλλες τις εχω αποδεχτει πια!αλλα δεν θελω νεες να εμφανιστουν....:cry::cry::cry::cry:

εμενα η μαμα μου εβαζε της fissan και δεν εχει καμια!

τι να πω??? το πολυ πολυ να γινω κοτλε παντου!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ξεκινησα για προληψη με μια του mothercare

στο 1ο ραντεβου μου λεει ο γιατρος 1ο τριμηνο μονο babyoil ή βαζελινη(βαζελινη εφαγε Χ γιατι εχει πετρελαιο) οποτε εβαζα το λαδι

σαν κοτοπουλο ετοιμο για φουρνο ημουν, ασε τα σεντονια!!!

μετα την αυχενικη μου συστισε ο γιατρος της frezyderm θα την παρω οταν τελειωσει του μοδερκερ

τωρα η ριτσα μου εκανε την καρδια μου περιβολι....ελπιζω να μην κανω και στην κοιλια! τις αλλες τις εχω αποδεχτει πια!αλλα δεν θελω νεες να εμφανιστουν....:cry::cry::cry::cry:

εμενα η μαμα μου εβαζε της fissan και δεν εχει καμια!

τι να πω??? το πολυ πολυ να γινω κοτλε παντου!!

Κι εγώ μετά το 1ο τρίμηνο άρχισα να την βάζω, χτες την ξεκίνησα βασικά! Το γράφει και πάνω η κρέμα ότι δεν κάνει πιο πριν. Αυτή της frezyderm έχω που μου τη σύστησε μια φίλη μου. Αυτή δεν έβγαλε καθόλου ραγάδες. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι απλά και θέμα δέρματος. Αλλά εγώ είπα να βοηθήσω και λίγο την τύχη μου, αν είναι να γλιτώσω καμία ραγάδα με την κρέμα... :shock:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κι εγώ μετά το 1ο τρίμηνο άρχισα να την βάζω, χτες την ξεκίνησα βασικά! Το γράφει και πάνω η κρέμα ότι δεν κάνει πιο πριν. Αυτή της frezyderm έχω που μου τη σύστησε μια φίλη μου. Αυτή δεν έβγαλε καθόλου ραγάδες. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι απλά και θέμα δέρματος. Αλλά εγώ είπα να βοηθήσω και λίγο την τύχη μου, αν είναι να γλιτώσω καμία ραγάδα με την κρέμα... :shock:

κοριτσακι μακαρι να μην βγαλεις ΚΑΜΙΑ!

εμενα το εχει το δερμα μου!

αν βγαλω μονο με λειζερ φευγει ?

δεν εχω λεφτα για λειζερ :(

ειπαμε θα γινω κοτλε!

UzVGp2.png

και θα τον ρωτησω την δευτερα που θα παμε για την αυχενικη να μου δωσει.......σιγουρα ειναι θεμα δερματος αλλα ισως η κρεμα να βοηθαει και να βγαλεις λιγοτερες

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ααααααα και μια τελευταια ερωτηση εχει καμμια θεμα με τριχοπτωση εγω νομιζω πως στο τελος θα με δει το μωρο μου καραφλη και μου ελεγαν οτι κατα την εγκυμοσυνη το μαλλι δεν πεφτει ισα ισα φουντωνει και πεφτει μετα απο καποιυς μηνες μερα την γεννα........πολλα θεματα χχαχαχαχαχα :tongue:

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ααααααα και μια τελευταια ερωτηση εχει καμμια θεμα με τριχοπτωση εγω νομιζω πως στο τελος θα με δει το μωρο μου καραφλη και μου ελεγαν οτι κατα την εγκυμοσυνη το μαλλι δεν πεφτει ισα ισα φουντωνει και πεφτει μετα απο καποιυς μηνες μερα την γεννα........πολλα θεματα χχαχαχαχαχα :tongue:

ξερω κοπελα που εχει τετοιο θεμα αλλα εχει πυκνα μαλλια ετσι κι αλλιως

εμενα παλι το παιδι μου θα δει τη μανα του αρκουδιαρα!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...