Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα υρις μας......!σαπουνακια εε????

εγω πιο παλια ειχα ξεκινησει να ασχολουμαι με κερια πολλα κερια αλλα τα παρατησα κ ειναι κατι που μολις τακτοποιηθω θελω αν βρισκω λιγο χρονο να ξαναφτιαχνω...!!ναι φυσικα να μας βαλεις τα μπιμπερο το ρωτας???

χθες σε σκεφτομουν γιατι η γιαγια μου εφτιαχνε μια ζακετουλα πλεχτη για το μπεμπακι μας κ σε θυμηθηκα...!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

76842101510992296939851.th.jpg40876710151099024388985.th.jpg

Νομίζω ότι αν πατήσετε πάνω τους φαίνονται πιο μεγάλες οι εικόνες!

Αυτά από εμένα!

Γυρίζω πίσω στην δουλειά γιατί μιλάω και μόνη μου!!!!

Φιλάκια πολλά!

καλημερα, Yris μου!

παρα πολυ ομορφα... καλλιτεχνης!!! καλη δουλιτσα...;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημέρα.

Μαρκελάκι η ώρα η καλή!!!

Κορίτσια νυστάααζω....

Δεν θα μπω πολύ σήμερα, πάω να ξανακοιμηθώ...

καλη...ΝΥΧΤΑ!!! λογικο με τις διδυμουλες και τη μικρη σου... ξεκουρασου!!!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Χχαχαχαχαχ...Κατια καλά της ειπες της πεθερας...πο πο πο ...κι εμενα κατι τετοια μου κανει, οχι βαλε αυτο εκει ή γιατι δε βαζεις αυτο εκει...αλλά δε μιλαω εγω γιατι αμα μιλησω ειμαι πολυ αποτομη...ετσι ριχνω μια ματια στον αντρα...με πιανει...οτι τα βαιμπς μου ειναι αρνητικα...και της τα χωνει αυτος!!!Και ετσι τη σκαπουλαρω...

Υρις ωραια τα σαπουνακια...αλλα θα γινω αισχρη με τα μπιμπερα....ξέρω οτι η ντιντι θα προλάβει την αισχρή μου σκέψη για τις μικρογραφίες "μπιμπερα" αχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχ!!!

Βλεπω τα κοριτσακια εχουν αρχισει να αυξανονται ετσι...αντε αντε μας πρηξατε με τα τσου...νια σας αγορομανες!!!

Χτες ο γιος μου ειχε ρεντα...το τι χαδια τι φιλια...τι "καλη μου μανουλα. σαγαπαω, σευχαριστω που ηρθες απτη δουλεια, τι ομορφη μαμαααα...και αλλα τετοια λογακια...με εχει ριξει στα πατωματα ο ατιμος!!! Παρολο που δε μας αφηνει να κοιμηθουμε καθε μεσημερι...οταν αρχιζει τις μαλαγανιες....τα ξεχνας ολα!!!!

Βλέπω ενα αμερικανικο σαι με μωρουδιστικα κι εχω τρελαθει...τρελαθηκα βεβαια και με τα μεταφορικα που ζητανε οποτε θα τα στειλω σε συγγενη στην Αμερικη να μου ερθουνε οταν θα μας ερθει πισω...μιλαμε για κατι τελεια φορμακια λεοπαρ, κολανακια ροζ και φουξια...ουτε 5 ευρω το ακθενα ρε κοριτσια...και εδω στο Ελλαδισταν μας πιανουνε κοινως τον κ@)@...ελεος!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Χχαχαχαχαχ...Κατια καλά της ειπες της πεθερας...πο πο πο ...κι εμενα κατι τετοια μου κανει, οχι βαλε αυτο εκει ή γιατι δε βαζεις αυτο εκει...αλλά δε μιλαω εγω γιατι αμα μιλησω ειμαι πολυ αποτομη...ετσι ριχνω μια ματια στον αντρα...με πιανει...οτι τα βαιμπς μου ειναι αρνητικα...και της τα χωνει αυτος!!!Και ετσι τη σκαπουλαρω...

Υρις ωραια τα σαπουνακια...αλλα θα γινω αισχρη με τα μπιμπερα....ξέρω οτι η ντιντι θα προλάβει την αισχρή μου σκέψη για τις μικρογραφίες "μπιμπερα" αχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχ!!!

Βλεπω τα κοριτσακια εχουν αρχισει να αυξανονται ετσι...αντε αντε μας πρηξατε με τα τσου...νια σας αγορομανες!!!

Χτες ο γιος μου ειχε ρεντα...το τι χαδια τι φιλια...τι "καλη μου μανουλα. σαγαπαω, σευχαριστω που ηρθες απτη δουλεια, τι ομορφη μαμαααα...και αλλα τετοια λογακια...με εχει ριξει στα πατωματα ο ατιμος!!! Παρολο που δε μας αφηνει να κοιμηθουμε καθε μεσημερι...οταν αρχιζει τις μαλαγανιες....τα ξεχνας ολα!!!!

Βλέπω ενα αμερικανικο σαι με μωρουδιστικα κι εχω τρελαθει...τρελαθηκα βεβαια και με τα μεταφορικα που ζητανε οποτε θα τα στειλω σε συγγενη στην Αμερικη να μου ερθουνε οταν θα μας ερθει πισω...μιλαμε για κατι τελεια φορμακια λεοπαρ, κολανακια ροζ και φουξια...ουτε 5 ευρω το ακθενα ρε κοριτσια...και εδω στο Ελλαδισταν μας πιανουνε κοινως τον κ@)@...ελεος!!

ετσι ειναι, ρε παιδι μου! γενικα εξω βλεπεις κατι τιμες... το 1/4 των δικων μας! γιατι τοσο πολυ? επειδη μας τρωνε λιγα σε φορους, χαρατσια, κλπ και εχουμε?

αααχχχχ, αυτες τις μαλαγανιες περιμενω πως και πως!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα, ριτσα μου! ολα καλα? το ποδι σου, πως παει?

καλημερα κατια μου!! το ποδι μου τα ιδια, νομιζα οτι με πειραζε η αντιβιωση γιατι καθε πρωι 2 ημερες εκανα εμετο κ εντονη ναυτια δυσφορια, το ειπα στο γιατρο κ μου την αλλαξε κ χθες το βραδυ δεν ειπια γιατι λεω ειναι βραδυ μη παθω τιποτα σημερα δεν ειπια κ παρολα αυτα εχω ναυτια εκανα κ εμετο κ νιωθω λες κ θα λυποθημησω. δεν νιωθω καλα.. ευτυχως το μωρακι κλωτσαει.. κ σκεφτομαι μην επεσε ο αιματοκριτης κ αλλο γιατι ο γιατρος μου ειπε 2 σιδηρο να παιρνω κ εγω επερνα ενα κ 3-4 ημερες καθολου.. (βλακειες κανω) αλλα παντα το βραδυνο το ξεχνουσα.. κ φοβαμαι μην αρχισουν παλι οι εμετοι οχι απο το σιδηρο αλλα λεω μην εχω τα ιδια παλι ειμαι πολυ χαλια! σηκωνομαι πρωι για το γιο μου κ λεω να κανω δουλειες κ ειμαι ξαπλωμενη. μετραω πιεση εχω 10.6 το πολυ κ η μικρη 6 η 7 κ παλμους πανω απο 100 κ με κουραζει η ταχυκαρδια.. συγνωμη που σε ζαλισα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα κατια μου!! το ποδι μου τα ιδια, νομιζα οτι με πειραζε η αντιβιωση γιατι καθε πρωι 2 ημερες εκανα εμετο κ εντονη ναυτια δυσφορια, το ειπα στο γιατρο κ μου την αλλαξε κ χθες το βραδυ δεν ειπια γιατι λεω ειναι βραδυ μη παθω τιποτα σημερα δεν ειπια κ παρολα αυτα εχω ναυτια εκανα κ εμετο κ νιωθω λες κ θα λυποθημησω. δεν νιωθω καλα.. ευτυχως το μωρακι κλωτσαει.. κ σκεφτομαι μην επεσε ο αιματοκριτης κ αλλο γιατι ο γιατρος μου ειπε 2 σιδηρο να παιρνω κ εγω επερνα ενα κ 3-4 ημερες καθολου.. (βλακειες κανω) αλλα παντα το βραδυνο το ξεχνουσα.. κ φοβαμαι μην αρχισουν παλι οι εμετοι οχι απο το σιδηρο αλλα λεω μην εχω τα ιδια παλι ειμαι πολυ χαλια! σηκωνομαι πρωι για το γιο μου κ λεω να κανω δουλειες κ ειμαι ξαπλωμενη. μετραω πιεση εχω 10.6 το πολυ κ η μικρη 6 η 7 κ παλμους πανω απο 100 κ με κουραζει η ταχυκαρδια.. συγνωμη που σε ζαλισα..

δεν με ζαλιζεις, κοριτσι μου! απλα παρε και το γιατρο και πες του τα ολα αυτα... πυρετο-δεκατα δεν ειχες? λεω, γιατι κυκλοφορουν και καποιες γαστρεντεριτιδες! να παιρνεις 2 σιδηρο την ημερα κι εγω ειδα διαφορα (ξαναπηγε στο 35 ο αιματοκριτης)... αφου ξυπνας νωρις για τον μικρο να πινεις και το δευτερο σιδηρο το απογευμα, κατα τις 6-7! συνδυασε το π.χ. με το ταισμα η το μπανιο των παιδιων για να μην το ξεχνας...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

καλοριζικα τα επιπλα του κουκλου κατια!!! κ αλλα πολλα κ παντα ευτυχισμενοι να ειστε!!!!!!!

ευχαριστω!!! στεναχωριομουν, γιατι μονη μου δεν θα του εφτιαχνα τιποτα! θα τον περιμενα με αδεια χερια τον πριγκηπακο μου... αλλα δοξα το Θεο, τα κανονισε η γιαγια μας! θα χουμε ετοιμη τη φωλιτσα μας... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ευχαριστω!!! στεναχωριομουν, γιατι μονη μου δεν θα του εφτιαχνα τιποτα! θα τον περιμενα με αδεια χερια τον πριγκηπακο μου... αλλα δοξα το Θεο, τα κανονισε η γιαγια μας! θα χουμε ετοιμη τη φωλιτσα μας... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ωραιαααααα!!!!!! τελεια!!!!!!!!!!!!! ολα ερχονται στην ωρα τους!! αχ σε λιγο θα γεμισει το σπιτι εστω κ με το κλαμα του!! με το καλο κατια μου!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ωραιαααααα!!!!!! τελεια!!!!!!!!!!!!! ολα ερχονται στην ωρα τους!! αχ σε λιγο θα γεμισει το σπιτι εστω κ με το κλαμα του!! με το καλο κατια μου!!

ετσι..... τι καιρο εχετε εκει? εμεις καλυτερα σημερα! δεν εβρεξε, αλλα ουτε και εχει πολυ ζεστη πια... μονο οι απεργιες δεν παλευονται, για οσους κυκλοφορουν φυσικα!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ετσι..... τι καιρο εχετε εκει? εμεις καλυτερα σημερα! δεν εβρεξε, αλλα ουτε και εχει πολυ ζεστη πια... μονο οι απεργιες δεν παλευονται, για οσους κυκλοφορουν φυσικα!;)

σε εμας δεν εβρεξε ακομη σημερα ειναι πιο δροσερα!! εμεις εχουμε ακομη καλοκαιρι!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα ριτσα μου..!!περαστικα ευχομαι να ειναι ολα..παντως το σιδηρο κ εγω απο τοτε που αρχισα να πινω 2 καθε πρωι εχω νιωσει πολυ καλυτερα...δλδ δεν εχω τις σκοτοδεινες που ειχα κ δεν ζαλιζομαι τοσο συχνα...ομως οι αναγουλες συνεχιζονται ειδικα αν δεν φαω τιποτα μετα το σιδηρο...κ την προηγουμενη εβδομαδα με πονουσε η κοιλια μου κ εκανα εμετους κ φοβηθηκα για γαστρεντεριτιδα αλλα το περασα ξοφαλτσα....!!γι αυτο καλυτερα να παρεις τον γιατροοοοο...κ να μην ξεχνας το σιδηρο....!:D:D

Mpiskotaki τι γλυκας ο αγορινας σου.....παγωτο εγινες εεε??φτου φτου το αγορακι σου...!!

Κατια καλα ξηγηθηκες στην πεθερα.....δεν κουναει που δεν κουναει θα μας πει οτι δεν της αρεσει κιολας??αιντεεεεε....να ειναι καλα η μανουλα που βοηθησε κ ολα τωρα ειναι ετοιμα για την υποδοχη του πριγκηπα σου....:P:p

εγω σημερα κοριτσια ζεσταινομαι ποολυυυυυυυυυυ!!!!παρα πολυ....!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...