Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

morgen Mädl! Ja, das Babz tritt jedes mal wenn ich es anspreche (klar, auf deutsch). Vielleicht ist es ein Zufall, eigentlich hört es mich den ganzen Tag griechisch sprechen, warum denn nur auf deutsch reagieren? Natürlich macht mir das nichts an :-P

vielleicht, liebt es sohn die deutsche Kultur!!! warum nicht? ich auch... :oops::oops::oops:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια μου...τι κανουμε???πολυ ωραια τα τικερακια σας αλλα πως βαζετε κ 2ο?εγω οταν ειχα παει να το κανω μου εβγαλε το παλιο κ μπηκε το καινουριο...!

για τους παππαδες δεν μπορω να αναφερθω γιατι εχω γνωρισει κ παππα που καταφερε να με τραβηξει στην εκκλησια/....αλλα κ το ακριβως αντιθετο οποτε θα απεχω απο αυτη την κουβεντα...!

Μαρκελλα μου με το καλο λοιπον σημερα ....τρελη νυφη.....!!!μπραβο που τα ετοιμασες ολα μονη σου...το θεωρω πολυ σημαντικο κ πολυ πιο ομοορφο να τα φτιαχνουμε μονες μας αν μπορουμε...κ εγω μονη μου θελω να τα κανω οσο πιο απλα γινεται......ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΠΑΛΙ....ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΑΣ....!!!:D:D:D:D

ΣΗΜΕΡΑ θα ξαναδουμε το μωρουλι μας κ ελπιζω να ειναι οοοολα καλα κ να συνεργαστει το σκατουλακι μας.....!:P:p:p:tongue::tongue:με το καλο να τα δουμε τα μωρακια μας ολες σημερα που ειναι να τα δουμε κ να ειναι ολα μια χαρα πρωτα ο θεος...!

Κατια πολυ λιγο εμεινε εεε??μετρας αντιστροφα.....ΤΕΛΕΙΑ...!!

μπαρμπουλα για νεο τικερακι μετα απο τον κωδικο αυτου που εχεις πατα εντερ και σπεις και βαλε το νεο

αν θυμαμαι καλα καπως ετσι γινεται

με το καλο να δειτε τον γιοκα σας!!!εμενα χθες χορευε ντισκο! και μολις ξυπνησε και μου στελνει τις καλημερες του:D

UzVGp2.png

Καλημέρα! Κάτια πολύ ωραίο το νέο τικεράκι. Και βλέπεις και πόσο κοντά είσαι, 1 μήνας και 29 μέρες!!!!!!!

Μπισκοτάκι, τόσο νωρίς θα την κάνεις την β επιπέδου; Στην 20η εβδομάδα;

Μαρκέλλα, η ώρα η καλή!

Ναι, ναι...από 20η μέχρι 24η εβδομαδα γινεται.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

DIDI μου καλημερα....!!

στην εκθεση δεν ειδαμε τιποτα αξιολογο..ηταν πολυ πιο μικρη απο τις προηγουμενες.....το μονο που ειδαμε ηταν σετ κρεβατοκαμαρας με υπεροχο κρεβατι που εχει αποθηκευτικο χωρο,με κομοδινα κ συρταριερα με ολοσωμο καθρεφτη 1500 ευρο...που σε σχεση με αλλες ηταν παρα πολυ φτηνη κ πολυ ωραια..!!με τον νοικαρη ειχα ξεχασει να σας πω...!τον πηρε ο αμορες με τον αδερφο τηλεφωνο πριν μια εβδομαδα κ ηρθε σπιτι κ τον ρωτησαν πως παει με την μετακομιση κ πριν προλαβει να μιλησει του ειπαμε οτι δεν σηκωνουμε αναβολη στην μετακομιση ακομη κ αν δινει πιο πολλα λεφτα....ηταν αρνητικος κ περιεργος στην αρχη αλλα μετα μας ειπε οτι εχει βρει κατι σπιτια αλλα περιμενει τους νοικαρηδες να του πουν ποτε να ξεκινησει την μετακομιση...κ οτι αφου δεν θελουμε να κατσει παραπανω θα φυγει οπως ειχαμε συμφωνησει...τωρα αν το ειπε για να γλιτωσει χρονο η γιατι το εννοει δεν ξερω αλλα εγω του ειπα οτι θα ξαναμιλησουμε μολις ερθει το χαρατσι της Δεη γιατι μολις ερθει θα παω να το πληρωσω να δω οτι εχει πληρωσει τους λογαριασμους κ να μεταφερω το ρολοι στο ονομα μου....!οποτε σε ενα μηνα κ κατι λογικα ξεκιναμε πιστευω..!:D:D

ευχομαι να τα εννοει και να φυγει συντομα!!

UzVGp2.png

μακαρι didi μου να το εννοει...!!!!

εμενα σημερα με ξυπνησε το μπεμπακι με κλωτσιτσα....!!χεχεχε..!μαλλον επειδη εβλεπα στον υπνο μου οτι ετρωγα μερεντα ολη την ωρα επειδη εχω να φαω ζαχαρη 3 μερες...!

παντως κ εγω την β επιπεδου στην 20η εβδομαδα την εκανα κ μια χαρα φαινοταν ολα..!αλλα εμας επειδη μουλαρωσε ξαναπαμε σημερα....χεχεχεχε!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

didi μου, καλα ειμαστε κι εμεις! ο μιχαλακης χορευει ασταματητα, δοξα το Θεο... ισως κι απτην χαρα του!!! εχτες μας φερανε τη νεα του ντουλαπα, την κουνια του, το καροτσι και το καθισμα αυτοκινητου! τοσο καιρο κλεισμενος... καταλαβε οτι μολις γεννηθει θα τον εχω βασιλια και θα τον κανω οσες βολτες θελει! ημουν κι εγω ενθουσιασμενη!!! μας τα τακτοποιησε η καημενη η μαμα μου, καθαρισε, επλυνε και κρεμασε κουρτινες, οργανωσε το δωματιο, κλπ και αρχισαμε να το ετοιμαζουμε! μου το χαλασε βεβαια λιγο η πεθερα μου το βραδυ... "εεε, καλο ειναι... η ντουλαπα θα ταν καλυτερα στη γωνια... το τραπεζακι περιτο μου φαινεται... το καροτσι ειναι ψηλο! η κουνια δεν θα εχει στρωμα?" και αλλα τετοια... απαντησα κι εγω ειρωνικα σε ολα! τονισα οτι ετσι τα θελω και μ αρεσουν και μενα και της μαμας μου που κουραστηκε γι αυτα και... το φχαριστηθηκα! θρασος!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου, μου λείψατε, μπλέξω όλο με έγκυες και σας θυμάμαι συχνά.

Σήμερα παντρεύεται και πάλι το markelaki??? Η ώρα η καλή αγάπη μου!

Καλά δεν θα σχολιάσω τον πρώτο τον παπά.....θα το αφήσω να περάσει να μην χαλάσει η μέρα μας.

Εγώ είμαι λίγο χαλαρή σήμερα στο γραφείο και ήθελα να σας δείξω κάτι σαπουνάκια τέλεια (μπιμπερό.....) που έκανα. Θέλετε? Επιτρέπεται? Γιατι στο forum μας κλείδωσαν!!!

Didi τί επαθες εσύ? Για τί υγρά μιλάς????

ΥΓ: Μικρόβια μαζεύουν πολλές έγκυες, το έχω ακούσει και εγώ μην σας αγχώνει!

pregnancy-ticker___.png

didi μου, καλα ειμαστε κι εμεις! ο μιχαλακης χορευει ασταματητα, δοξα το Θεο... ισως κι απτην χαρα του!!! εχτες μας φερανε τη νεα του ντουλαπα, την κουνια του, το καροτσι και το καθισμα αυτοκινητου! τοσο καιρο κλεισμενος... καταλαβε οτι μολις γεννηθει θα τον εχω βασιλια και θα τον κανω οσες βολτες θελει! ημουν κι εγω ενθουσιασμενη!!! μας τα τακτοποιησε η καημενη η μαμα μου, καθαρισε, επλυνε και κρεμασε κουρτινες, οργανωσε το δωματιο, κλπ και αρχισαμε να το ετοιμαζουμε! μου το χαλασε βεβαια λιγο η πεθερα μου το βραδυ... "εεε, καλο ειναι... η ντουλαπα θα ταν καλυτερα στη γωνια... το τραπεζακι περιτο μου φαινεται... το καροτσι ειναι ψηλο! η κουνια δεν θα εχει στρωμα?" και αλλα τετοια... απαντησα κι εγω ειρωνικα σε ολα! τονισα οτι ετσι τα θελω και μ αρεσουν και μενα και της μαμας μου που κουραστηκε γι αυτα και... το φχαριστηθηκα! θρασος!!!

βρε την πεθερα!!! κρητικια ειναι????

κατια μου καλοριζικα!!! με το καλο να στα διαλυσει ο μιχαλιος!!!!:D:D:D

UzVGp2.png

Καλημέρα Κάτια μου, με γεια, καλορίζικα και με το καλό να υποδεχτούν το μωράκι σου!!!

Η πεθερά .... ας μην ασχοληθούμε και μας χαλάσει την διάθεση!

244519cj7iewvdtg.gif244519cj7iewvdtg.gif244519cj7iewvdtg.gif

pregnancy-ticker___.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου, μου λείψατε, μπλέξω όλο με έγκυες και σας θυμάμαι συχνά.

Σήμερα παντρεύεται και πάλι το markelaki??? Η ώρα η καλή αγάπη μου!

Καλά δεν θα σχολιάσω τον πρώτο τον παπά.....θα το αφήσω να περάσει να μην χαλάσει η μέρα μας.

Εγώ είμαι λίγο χαλαρή σήμερα στο γραφείο και ήθελα να σας δείξω κάτι σαπουνάκια τέλεια (μπιμπερό.....) που έκανα. Θέλετε? Επιτρέπεται? Γιατι στο forum μας κλείδωσαν!!!

Didi τί επαθες εσύ? Για τί υγρά μιλάς????

ΥΓ: Μικρόβια μαζεύουν πολλές έγκυες, το έχω ακούσει και εγώ μην σας αγχώνει!

υρις μου! τι κανεις κοριτσακι??? φτιαχνεις σαπουνακια???:D:D:D

εχω κατι υγρα στο παπι μου και μερικες φορες ειναι πηχτα και ειχα και λιγη φαγουριτσα , της εγκυμοσυνης ειναι μου ειπαν ολοι

οποτε δεν ανησυχω...

εσυ τι νεα?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

υρις μου! τι κανεις κοριτσακι??? φτιαχνεις σαπουνακια???:D:D:D

εχω κατι υγρα στο παπι μου και μερικες φορες ειναι πηχτα και ειχα και λιγη φαγουριτσα , της εγκυμοσυνης ειναι μου ειπαν ολοι

οποτε δεν ανησυχω...

εσυ τι νεα?

Να μην ανησυχείς, και εγώ το έχω ακούσει αλλά και μια ερώτηση στον γιατρό ελπίζω να την έκανες.....

Ναι, με τα δυο χερακια, φτιαχνω σαπουνάκια και τα έχω και στο fbook!!!

Θελετε να σας βάλω τα μπιμπερό? Τα έκανα δώρο σε μια κοπέλα από το εργασιακο χώρο που περιμένει την μικρή της μπουμπού κι αυτή!!!

Barboula με το καλό να δεις το μωράκι σου σήμερα!!!

pregnancy-ticker___.png

76842101510992296939851.th.jpg40876710151099024388985.th.jpg

Νομίζω ότι αν πατήσετε πάνω τους φαίνονται πιο μεγάλες οι εικόνες!

Αυτά από εμένα!

Γυρίζω πίσω στην δουλειά γιατί μιλάω και μόνη μου!!!!

Φιλάκια πολλά!

pregnancy-ticker___.png

βρε την πεθερα!!! κρητικια ειναι????

κατια μου καλοριζικα!!! με το καλο να στα διαλυσει ο μιχαλιος!!!!:D:D:D

κρητικια!!! μου τη σπαει, γιατι δεν κουναει το δακτυλακι της να κανει τιποτα, δεν βαζει το χερι στην τσεπη, εχει και γνωμη! ετσι κι οταν φτιαχναμε το σπιτι... το υφασμα του καναπε δεν της αρεσε, οι κουρτινες ηταν καπως, τα επιπλα σκουρα, κλπ... αααχχχ... αλλα τωρα αντι να τα παρω και στεναχωρηθω, την ειρωνευτηκα λιγο, μπηκε στη θεση της και σοοουυυττττ! ακου το καροτσι ειναι πολυ ψηλο!!! "τι να παρω, κοπελια? καροτσι για κουκλα! helloooo... 1,72 εγω 1,85 ο αντρας μου!!! εμεις θα το πηγαινουμε βολτα το παιδι... οχι εσυ! 1.55...":shock::shock::shock::shock::shock:

ευχαριστουμε πολυ! τον περιμενω κι ας τα διαλυσει ολα!!! χαλαλι... και με το καλο και στα δικα σας!;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...