Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχα Ελενη!Ηταν την προηγουμενη πεμπτη να παμε αλλα μας το ακυρωσε ο παπας βρε γιατι την παρασκευη ηταν του Σταυρου και ειχανε κοσμο.Οποτε ΣΙΓΟΥΡΑ αυριο ΞΑΝΑ παντρευομαι τον ΙΔΙΟ αντρα χαχαχαχαα γιατι ειχαμε κανει πολιτικο μερικα χρονια πριν.Εγω αυτος και η κουμπαρα!Θα περπατησω και την θεσσαλονικη με το νυφικο!χαχαχαχαχαα extreme γαμος και το καλυτερο τα εφτιαξα ολα μονη μου.Εφτιαξα τα στεφανα το ποτηρι τον δισκο ολα ολα!!!

μπραβο, πιάνουν τα χέρια σου. αυτό ειναι πολύ καλό γιατι γλιτώνεις απο χαζά εξοδα, που απλα κ μονο κοιαζουν να σου τα αρπάξουν πάνω στην χαρά σου!

εγω πρώτα ο Θεός για τον μπέμπη μου θα τα ετοιμασω μόνη μου, θα εχει ιδιαιτερη σημασια για μενα!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα τσουπρεςςςς!!!

Αντε ΜΑρκελα...μου θυμιζεις το "Η νυφη το εσκασε" μονο που εσυ εισαι "Η νυφη το ανεβαλε" χαχχαχαχχα...η ωρα η καλη βρε!!

Ειμαι στη δουλεια και θελω απελπισμενα καφε...εκανα ενα λιπτον κι ισα που το βουτηξα...ετσι να πιω κατι ζεστο!

Για τον distillo τον εσπρεσο τι λες Μαρκελα? Το εχει στο κυλικειο κ μου ειπε αυτος ειναι 80-20 αραμπικα.

6 μερες μεινανε για τον Β'επιπεδου!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Σήμερα θα δούμε το μικρούλι μας και είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Ανυπομονώ!

Καλά Κάτια τέλειο το καινούριο τικεράκι σου!!! Με το καλό!

Μαρκέλλα η ώρα η καλή!!!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Διαβασα αυτα που γραφατε για τους παπαδες και την αντιμετωπιση που ειχατε μετα τις ατυχιες σας και το βρισκω πολυ αδικο. Απο την αλλη το βρισκω και λογικο ομως μιας και οι περισσοτεροι παπαδες φανταζομαι ουτε που ξερουν τι ειναι αποβολη, επομενως το θεωρουν αυτοματως κατι αμαρτωλο. Δεν ειμαι θρησκα και δεν μπορω να βρω παρηγορια στη θρησκεια η στο Θεο, αλλα οσες πιστευετε, καλο θα ειναι να βρειτε εναν πνευματικο που να εχει αμεση επαφη με την πραγματικοτητα, για να μπορει να σας νιωσει και να σας στηριξει ουσιαστικα οταν το χρειαζεστε. Ειμαι σιγουρη οτι υπαρχουν και τετοιοι, πλεον οι ιερεις τελειωνουν σχολες, ειναι ανθρωποι που εχουν δει κατι παραπανω κι εχει ανοιξει το μυαλο τους.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημέρα! Κάτια πολύ ωραίο το νέο τικεράκι. Και βλέπεις και πόσο κοντά είσαι, 1 μήνας και 29 μέρες!!!!!!!

Μπισκοτάκι, τόσο νωρίς θα την κάνεις την β επιπέδου; Στην 20η εβδομάδα;

Μαρκέλλα, η ώρα η καλή!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλημερα, mpiskotaki, behappy, impatient, kat32!!!

behappy με το καλο να δειτε σημερα το μικρουλι σας! ευχομαι να σας αποκαλυψει ομορφες εικονες και το φυλο του...;)

impatient, συμφωνω 100% μαζι σου! δεν χρειαζεται να χαλαει η πιστη, η ιδεολογια μας απτις πραξεις, λεγομενα ανθρωπων...ακριβως οπως και ενας αθεος εχει δικαιωμα να αναζητα την πιστη στους γυρω του και τον εαυτο του και ειτε να τη βρισκει ειτε να την χανει, ετσι και ο θρησκος, απευθυνομενος στους ανθρωπους, μπορει να βρει και καλους και κακους... η πιστη στο Θεο ειναι αλλο... trat das Baby noch in deutschen? (μια αποπειρα να δω τι θυμαμαι...:oops::oops::oops:)

mpiskotaki σβηνε μερες στο ημερολογιο... θα περασουν που θα παει!!!

kat32 ζηλεψα την ελενη, που μετραει αντιστροφα και λεω τωρα που κοντευουμε...:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

για αυτα τα υγρα εχεις μιλησει με τον γιατρο σου?

ναι μου εδωσε μια αλοιφη να την βαζω οποτε εχω εντονη φαγουρα και ενα ειδικο σαπουνακι

καθε μερα το πλενω με τα σαπουνακι κι ετσι δεν εχω πια φαγουρα μονο μια φορα χρειαστηκε να βαλω την αλοιφη

σε 8 μερες που θα παμε για β επιπεδου μπορει να με βαλει να κανω κολποκαλλιεργια

γενικα αυτα τα καροτσια θυμιζουν παλαια εποχη ειναι ρετρο!!!μου αρεσουν..ευτηχως που δεν ειναι προ πωληση γιατι θα ειχαν ενα σωρο λεφτα!

ναι συμφωνω , απλα ειπα γι'αυτο το μαυρο οτι μου θυμιζε καροτσι για θριλερ:tongue::tongue::tongue:

Κοριτσια ευχαριστω πολυ ολες σας για τα λογια και την συμπαρασταση με συγκινειτε πραγματικα πολυ.....η αληθεια ειναι οτι ποναει πολυ ακομα...

Ξερετε πως βγαζω το τικερακι?

Ντιντι τον σακο τρυπανε τα μικροβια..αυτο ακριβως που επαθα εγω...και οχι ολα τα περισσοτερα ελεγχονται,εγω παντως δεν ειχα συμπτωματα σαν αυτα που λες...μην αγχωνεσαι ισως ειναι καποιος μυκητας απλα οχι μικροβιο

ελενακι για αλλη μια φορα θελω να σου συμπαρασταθω και βλεπω οτι τελικα εισαι πολυ δυνατο κοριτσι... 1410368au83pgub4e.gif

κοριτσια τι κανετε??eleni-dimitris με το καλο ο γιοκας σου.ειναι μεγαλη η χαρα οτι ι αν ειναι το μωρακι τελικα!!

εγω κοριτσια δεν ειμαι καλα μετα το χθεσινο μηνυμα του lenaki1987.δε θελω να ξαναπαω στο γιατρο.δε θελω να προσπαθω να το ακουσω και να απογοητευομαι που δεν το ακουω συχνα και να βαζω το χειροτερο με το μυαλο μου.κουαστηκα.θελω να ξαπλωσω και να σηκωθω το φεβρουαριο.

κοριτσακι εχει δικιο το ελενακι... πρεπει να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου

και εγω φοβαμαι και εγω στεναχωρεθηκα:cry::cry::cry:

εισαι καλυτερα σημερα???

συνηθως ετσι ειναι σε κολπιτιδες! οι λοιμωξεις παραπανω δεν επηρεαζουν τις κολπικες εκκρισεις συνηθως, αλλα ανεβαζουν τα λευκα, κανουν πυρετο-δεκατα και καμια φορα συσπασεις ή πονους και αιμορραγιες...

κατια μου μου αρεσει πολυ το νεο σου τικερακι!!!!!!!!!! σε 2 μηνες θα τον εχεις στην αγκαλια σου????????:D:D:D:D

κοριτσια σορρυ αλλα ουτε εμενα μ αρεσει το καροτσι..μολις το ειδα θυμηθηκα την Σωσω απο τα εγκληματα....!βεβαια γουστα ειναι αυτα...!!μπηκα σπιτι...!κ παω να κανω δουλειτσες μεχρι να ετοιμαστει το φαγακι...σημερα ειπα να κανω λιγο φιδε...ετσι απλως φιδε χωρις λογο...αχαχα!!το απογευμα 5 θα την κανω για την εκθεση...αν τυχον τα καταφερω θα μπω νωριτερα...κ οπως σας ειπα χαμογελατε.....αυτο να θυμαστε,,,,!!τα φιλια μου σε ολες σαςςςς κ απο εμενα κ απο τον μπομπιρακο μου στις κοιλιτσες σας!!!!

τη σωσω! χαχααχαχαχαχ

ειδες τπτ ενδιαφερον στην εκθεση??

τελικα τι εγινε με τον νοικιαρη??

Κορίτσια μου τι κάνετε;;;;το δουλεμα συνεχίζετε για τον γιο αλλά δεν πειράζει!!!!

να σας ρωτήσω κάτι;;; εχετε δει καμια κουνια οικονομική;;; με την μονη διαφορα οτι θελω να ανεβοκατεβαίνουν τα κάγκελα. στο ικεα απο το σιτε εχω δει αλλά δεν ανεβοκατεβαίνουν τα κάγκελα. θελω να παρω μια απλή κ οικονομική, για να πάρω στρώμα πολύ καλό. αν εχετε κάτι υπόψιν σας πειτε μου!!!!

σε ενδιαφερει κουνια 340 ευρω που εχει και συστημα να λικνιζεται και εχει και συρταρια και το μωρο μπορει να κοιμαται εκει μεχρι 7 χρονων περιπου?

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσια μου...τι κανουμε???πολυ ωραια τα τικερακια σας αλλα πως βαζετε κ 2ο?εγω οταν ειχα παει να το κανω μου εβγαλε το παλιο κ μπηκε το καινουριο...!

για τους παππαδες δεν μπορω να αναφερθω γιατι εχω γνωρισει κ παππα που καταφερε να με τραβηξει στην εκκλησια/....αλλα κ το ακριβως αντιθετο οποτε θα απεχω απο αυτη την κουβεντα...!

Μαρκελλα μου με το καλο λοιπον σημερα ....τρελη νυφη.....!!!μπραβο που τα ετοιμασες ολα μονη σου...το θεωρω πολυ σημαντικο κ πολυ πιο ομοορφο να τα φτιαχνουμε μονες μας αν μπορουμε...κ εγω μονη μου θελω να τα κανω οσο πιο απλα γινεται......ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΠΑΛΙ....ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΑΣ....!!!:D:D:D:D

ΣΗΜΕΡΑ θα ξαναδουμε το μωρουλι μας κ ελπιζω να ειναι οοοολα καλα κ να συνεργαστει το σκατουλακι μας.....!:P:p:p:tongue::tongue:με το καλο να τα δουμε τα μωρακια μας ολες σημερα που ειναι να τα δουμε κ να ειναι ολα μια χαρα πρωτα ο θεος...!

Κατια πολυ λιγο εμεινε εεε??μετρας αντιστροφα.....ΤΕΛΕΙΑ...!!

Jr39p2.png

Καλημερα, mpiskotaki, behappy, impatient, kat32!!!

impatient, συμφωνω 100% μαζι σου! δεν χρειαζεται να χαλαει η πιστη, η ιδεολογια μας απτις πραξεις, λεγομενα ανθρωπων...ακριβως οπως και ενας αθεος εχει δικαιωμα να αναζητα την πιστη στους γυρω του και τον εαυτο του και ειτε να τη βρισκει ειτε να την χανει, ετσι και ο θρησκος, απευθυνομενος στους ανθρωπους, μπορει να βρει και καλους και κακους... η πιστη στο Θεο ειναι αλλο... trat das Baby noch in deutschen? (μια αποπειρα να δω τι θυμαμαι...:oops::oops::oops:)

morgen Mädl! Ja, das Babz tritt jedes mal wenn ich es anspreche (klar, auf deutsch). Vielleicht ist es ein Zufall, eigentlich hört es mich den ganzen Tag griechisch sprechen, warum denn nur auf deutsch reagieren? Natürlich macht mir das nichts an :-P

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Κοριτσαρες μου τι κανετε ?????????????εγω τρεχω και δεν φτανω ε!!!Αυριο δουλευω το πρωι μεχρι τις 4 το απογευμα και στις 19¨00 ξαναπαντρευομαι με παπα και με κουμπαρα αυτη την φορα!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα αγχωθηκα!!!!!!!

.

μαρκελα μου αντε με το καλο!!!!! :D:D:D732527wy3dlidt9a.jpg

Τα εχω και εγω αυτα τα υγρα!Ετσι περιπου οπως τα περιγραφεις.Εμενα μου ειπε οτι αν δεν βρωμανε να μην ανησυχουμε!Αν εχουν μυρωδια μπορει να ειναι κανενα μικροβιο

ευχαριστω κοριτσια με καθυσηχασατε! και εμενα ο γιατρος μου δεν ανησυχει αρα ολα καλα:D της εγκυμοσυνης μου ειπε ειναι απλα με παιδευουν κοντα 2 μηνες γι'αυτο αγχωθηκα...

Αυτο που λετε για τους παπαδες εχω και εγω να σας πω κατι .Ο παππας που θα με παντρεψει ειναι πελατης μας στο καταστημα.Οταν με ρωτησε τι κανει το μωρο μου εβαλα τα κλαματα και του ειπα την ιστορια , αυτο εγινει πριν απο 2 15 μερες.Ο ανθρωπος σοκαριστικε και μου ειπε να παω αμεσως να με διαβασει ( ενω ειχα παει σε αλλο παπα της ενοριας μας και μου φερθηκε λες και ειχα κανει εκτρωση ,ενω ειχα χασει το παιδι οπως ξερετε 38 εβδομαδες και δεν δεχθηκε να κοινωνισω γιατι δεν ημουν παντρεμενη με θρησκευτικο γαμο ).Πηγα λοιπον με διαβασε αμεσως και κοινωνισα και στην συνεχεια μου ειπε να παω να μας παντρεψει αμεσως την ιδια εβδομαδα!!!!ετσι λοιπον μου ειπε να πιστευω και να λεω στον κοσμο την ιστορια μου και οτι ο θεος και η εκκλησια μας δεχεται ολους δεν κανει διακρισεις....

μπραβο στον παπα αυτον!

οι παπαδες πρεπει να ειναι πανω απο ολα ανθρωποι και οχι πουριτανοι!

ευχομαι ο παπας να σας ευλογισει αυριο και η επομενη χοριακη να ειναι τριψηφια!!!!!!!!!

καλα ε μετα απο τοσα χρονια αγγλια ξεχασα να γραφω ελληνικα!μεσα στο λαθος ειμαι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

ενω εμεις που μενουμε μονιμα ελλαδα τα γραφουμε ολα σωστα..:rolleyes::rolleyes:

Καλημερα τσουπρεςςςς!!!

Αντε ΜΑρκελα...μου θυμιζεις το "Η νυφη το εσκασε" μονο που εσυ εισαι "Η νυφη το ανεβαλε" χαχχαχαχχα...η ωρα η καλη βρε!!

Ειμαι στη δουλεια και θελω απελπισμενα καφε...εκανα ενα λιπτον κι ισα που το βουτηξα...ετσι να πιω κατι ζεστο!

Για τον distillo τον εσπρεσο τι λες Μαρκελα? Το εχει στο κυλικειο κ μου ειπε αυτος ειναι 80-20 αραμπικα.

6 μερες μεινανε για τον Β'επιπεδου!!!

6 μερες?? α με περνας.. εμεις 8 μερες

ποσο καιρο εχεις να το δεις?

εμεις απο 13 Αυγουστου!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα καλημέρα!!!

Σήμερα θα δούμε το μικρούλι μας και είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Ανυπομονώ!

τελεια!!! περιμενουμε νεα!!!

Καλημερα! Διαβασα αυτα που γραφατε για τους παπαδες και την αντιμετωπιση που ειχατε μετα τις ατυχιες σας και το βρισκω πολυ αδικο. Απο την αλλη το βρισκω και λογικο ομως μιας και οι περισσοτεροι παπαδες φανταζομαι ουτε που ξερουν τι ειναι αποβολη, επομενως το θεωρουν αυτοματως κατι αμαρτωλο. Δεν ειμαι θρησκα και δεν μπορω να βρω παρηγορια στη θρησκεια η στο Θεο, αλλα οσες πιστευετε, καλο θα ειναι να βρειτε εναν πνευματικο που να εχει αμεση επαφη με την πραγματικοτητα, για να μπορει να σας νιωσει και να σας στηριξει ουσιαστικα οταν το χρειαζεστε. Ειμαι σιγουρη οτι υπαρχουν και τετοιοι, πλεον οι ιερεις τελειωνουν σχολες, ειναι ανθρωποι που εχουν δει κατι παραπανω κι εχει ανοιξει το μυαλο τους.

εξαιτιας αυτων που ακουω δεν θελω και πολλες επαφες με παπαδες:oops::oops:

μπορω να πω οτι μικρη ημουν πιο θρησκια

πιστευα σε ολα στην εκκλησια ηθελα να πηγαινω εκκλησια καθε κυριακη , νηστευα, κοινωνουσα κτλ δεν ξερω αλλα ολα αυτα που ακουω για τους παπαδες ... δεν εχω χασει την πιστη μου στον Θεο αλλα στην εκκλησια:oops::oops::oops: εχω να κοινωνησω ουτε που ξερω ποσα χρονια, μπορει και 5-6 και εκκλησια παω σε γαμους βαπτισια και σε καμια γιορτη να αναψω κερακι

νομιζω θελω να εχω μονη μου επικοινωνια με τον Θεο που τα βλεπει ολα και τα ξερει ολα και δεν χρειαζομαι μεσαζοντες παπαδες

Καλημέρα! Κάτια πολύ ωραίο το νέο τικεράκι. Και βλέπεις και πόσο κοντά είσαι, 1 μήνας και 29 μέρες!!!!!!!

Μπισκοτάκι, τόσο νωρίς θα την κάνεις την β επιπέδου; Στην 20η εβδομάδα;

Μαρκέλλα, η ώρα η καλή!

κλωτσαει??

καλημερα didi και μικρε μου Αλκη!!!;););)

καλημερα φορουμθεια μας!!! τι κανει ο φιλος μας ο μιχαλης???

UzVGp2.png

DIDI μου καλημερα....!!

στην εκθεση δεν ειδαμε τιποτα αξιολογο..ηταν πολυ πιο μικρη απο τις προηγουμενες.....το μονο που ειδαμε ηταν σετ κρεβατοκαμαρας με υπεροχο κρεβατι που εχει αποθηκευτικο χωρο,με κομοδινα κ συρταριερα με ολοσωμο καθρεφτη 1500 ευρο...που σε σχεση με αλλες ηταν παρα πολυ φτηνη κ πολυ ωραια..!!με τον νοικαρη ειχα ξεχασει να σας πω...!τον πηρε ο αμορες με τον αδερφο τηλεφωνο πριν μια εβδομαδα κ ηρθε σπιτι κ τον ρωτησαν πως παει με την μετακομιση κ πριν προλαβει να μιλησει του ειπαμε οτι δεν σηκωνουμε αναβολη στην μετακομιση ακομη κ αν δινει πιο πολλα λεφτα....ηταν αρνητικος κ περιεργος στην αρχη αλλα μετα μας ειπε οτι εχει βρει κατι σπιτια αλλα περιμενει τους νοικαρηδες να του πουν ποτε να ξεκινησει την μετακομιση...κ οτι αφου δεν θελουμε να κατσει παραπανω θα φυγει οπως ειχαμε συμφωνησει...τωρα αν το ειπε για να γλιτωσει χρονο η γιατι το εννοει δεν ξερω αλλα εγω του ειπα οτι θα ξαναμιλησουμε μολις ερθει το χαρατσι της Δεη γιατι μολις ερθει θα παω να το πληρωσω να δω οτι εχει πληρωσει τους λογαριασμους κ να μεταφερω το ρολοι στο ονομα μου....!οποτε σε ενα μηνα κ κατι λογικα ξεκιναμε πιστευω..!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...