Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κοριτσαρες μου τι κανετε ?????????????εγω τρεχω και δεν φτανω ε!!!Αυριο δουλευω το πρωι μεχρι τις 4 το απογευμα και στις 19¨00 ξαναπαντρευομαι με παπα και με κουμπαρα αυτη την φορα!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα αγχωθηκα!!!!!!!

Real thing , μην ακουω χαζα!Τι να κανουμε καποιες ειμασταν ατυχες δεν το ηθελε ο θεος υπομονη θα κανουμε και επιμονη!!Ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος...

Φιλακια σε ολες κοριτσαρες.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σε ολες κοριτσια!!!

με το καλο να ερθει ο καινουργιος αντρας που εκανε εχτες την εμφανιση του!

σχετικα με το θεμα της εκτρωσης που αναφερατε...παρολο που δεν εχω κανει ΠΟΤΕ...κ δεν μπαινω στην διαδικασια να κρινω αυτον που πηρε την αποφαση να το κανει.εχω να σας πω οτι μετα την δευτερη αποβολη κ ενω ζητησα την βοηθεια απο ενα παπΠα με αντιμετωπισε σαν να ειχα κανει εκτρωση...δεν με αφησε να μεταλαβω επρεπε να κανω καποια συγκεκριμενα πραγματα τωρα το γιατι να σας πω επειδη ημουν σε πολυ χαλια ψυχολογικη κατασταση δεν το ρωτησα ποτε...

βεβαια μετα απο οσες ακολουθησαν δεν ξαναεπισκεφτηκα ΠΑΠΠΑ:oops::oops::oops:

και πολυ καλα εκανες!κοριτσια μερικες φορες ειναι καποιοι παπαδες που σε διωχνουν απο την εκκλησια!τι να πω.....

o5etp3.png?xVMpoyHp

Κοριτσαρες μου τι κανετε ?????????????εγω τρεχω και δεν φτανω ε!!!Αυριο δουλευω το πρωι μεχρι τις 4 το απογευμα και στις 19¨00 ξαναπαντρευομαι με παπα και με κουμπαρα αυτη την φορα!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα αγχωθηκα!!!!!!!

Real thing , μην ακουω χαζα!Τι να κανουμε καποιες ειμασταν ατυχες δεν το ηθελε ο θεος υπομονη θα κανουμε και επιμονη!!Ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος...

Φιλακια σε ολες κοριτσαρες.

Τι κάνεις Μαρκέλα μου;;;; καλε ποσες φορες παντρευεσαι αυτόν το μηνα;;;;

χαχαχαχαχα..... με το καλο κ η ωρα η καλή!!!! παντα ευτυχισμένοι κ αγαπημένοι!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

και πολυ καλα εκανες!κοριτσια μερικες φορες ειναι καποιοι παπαδες που σε διωχνουν απο την εκκλησια!τι να πω.....

η μαμα μου μετα απο την δικη μου γεννηση, εμεινε εγκυος, αλλά δυστυχως το εχασε. πηγε στον παπα κ της ειπε κατι παρόμοιο, αλλά θυμάμαι οτι ηταν φυσιολογικό. δεν ξερω κατι παραπάνω, αλλά αν θελετε μποτω να την ρωτήσω. γενικά, η μαμα μου ειναι πολύ με τα ήθη κ εθιμα.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Κορίτσια, πήρα τα αποτελέσματα από την εξέταση αίματος που με είχε βάλει ο γιατρός να κάνω για να δει αν έχω καμία λοίμωξη. Με τιμές αναφοράς 0,0-0,5 είχα 0,4. Το είπα στο γιατρό και μου είπε αυτολεξεί: "σούπερ, αρνητική είναι"!! :P

Τώρα περιμένω και τα αυριανά αποτελέσματα από την καλλιέργεια για να δούμε αν απλά έχει πέσει το ανοσοποιητικό μου ή αν έχω καμία κολπίτιδα και όπως κι αν έχει να αρχίσω μια θεραπεία και να μου φύγει το άγχος.

ειδες ολα καλα!μπραβο μην αγχωνεσαι!εγω 2 φορες που εχω κανει καλλιεργεια ουρων μου βρηκαν μικροβιακι αλλα η γιατρος δεν ασχοληθηκε!μου ειπε οτι η εγκυμοσυνη τα εχει αυτα.πεφτει το ανοσοποιητικο και αρπαζουμε πιο ευκολα τετοια χαζα μικροβια!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

η μαμα μου μετα απο την δικη μου γεννηση, εμεινε εγκυος, αλλά δυστυχως το εχασε. πηγε στον παπα κ της ειπε κατι παρόμοιο, αλλά θυμάμαι οτι ηταν φυσιολογικό. δεν ξερω κατι παραπάνω, αλλά αν θελετε μποτω να την ρωτήσω. γενικά, η μαμα μου ειναι πολύ με τα ήθη κ εθιμα.

Και η δικη μου ειναι και δεν αρνουμαι οτι και εγω ειμαι κοντα στη θρησκεια!Αλλα δεν αντεχω τους παπαδες που ακομα και στην εποχη μας μιλανε λες και βρισκομαστε στον μεσαιωνα!Εγω οταν αρραβωνιαστηκα πριν κοινωνησω το Πασχα πηγα να εξομολογηθω και του ειπα οτι ειμαι αρραβωνιασμενη και παντρευομαι σε ενα χρονο!Ξερεις τι μου απαντησε?αφου εχεις προγαμιαιες σχεσεις να μην κοινωνησεις μεχρι να παντρευτεις γιατι εισαι αμαρτωλη!Εννοειται πως δεν ξαναπηγα!Δεν ξερω τι λεει η θρησκεια για την αποβολη..αλλα να εχεις περασει μια τετοια δοκιμασια,να πηγαινεις για να ακουσεις λιγα λογια παρηγοριας,να παρεις λιγη δυναμη και να σου συμπεριφερονται λες και εισαι μιασμα και το ηθελες...ε αυτο με τρελενει!

o5etp3.png?xVMpoyHp

εκει την διαβασα κι εγω κριστυ μου...

απλα επειδη εχω κατι υγρα

και αρχιζουν να βγαινουν και πηχτα

και μερικες φορες ειναι λιγο...αχνο λαχανι αλλα δεν βρωμανε

(σορρυ για ολη αυτην την περιγραφη:oops::oops::oops:)

αγχωνομαι...

Τα εχω και εγω αυτα τα υγρα!Ετσι περιπου οπως τα περιγραφεις.Εμενα μου ειπε οτι αν δεν βρωμανε να μην ανησυχουμε!Αν εχουν μυρωδια μπορει να ειναι κανενα μικροβιο

o5etp3.png?xVMpoyHp

η ελλαδα ειναι η μονη χωρα που δεν τηρει στο πρωτοκολλο της τον ελεγχο τραχηλου απο νωρις!!! οταν πας για αυχενικη (12-15εβδ) ΠΡΕΠΕΙ (για μενα) να τσεκαρει ο γιατρος το μηκος τραχηλου γιατι ουσιαστικα εχεις περιθωριο μεταξυ 14-18 εβδ για να κανεις προγραμματισμενα και με μεγαλυτερη ασφαλεια περιδεση! στην ελλαδα, λοιπον, σου λεει οτι δεν υποχρεουται ο γιατρος, εκτος αν εχεις ιστορικο με εκτρωσεις, γυναικολογικες επεμβασεις, 2 αποβολες 2ου τριμηνου ή 3 αποβολες 1ου τριμηνου!!! :evil::evil::evil: εγω δεν ειχα κανει τιποτα απ αυτα και εμεινα εγκυος με την πρωτη και ειχα μονο τον αντρα μου στη ζωη μου... τι σημαινει ομως! εκτος απο το 1ο επρεπε να χασω κι αλλο μωρο? :|:|:| γι αυτο πρεπει να μιλαμε η μια στην αλλη, να ρωταμε τους γιατρους μας και να μην αγχωνομαστε απλα... αλλα να προνοουμε!

Εχεις αποΛυτο δικιο!Στην αυχενικη μετρανε το τραχηλο σε μηκος.Εμενα το εκανε!Βεβαια να σας πω εδω οτι η κολλητη μου ειχε αυτο το προβλημα στο πρωτο της παιδι και η γιατρος μου καταφερει να σωσει το παιδακι της.Οι περισσοτεροι γυναικολογοι της ελεγαν οτι οδηγηται σε αποβολη και δεν μπορουν να κανουν κατι!Ετσια πηγα και εγω σε αυτη μετα!Απο τη ευσυνειδησια που εδειξε στη περιπτωση της κολλητης μου!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Η ωρα η καλη κοριτσακι μου!Καλα δουλευεις ακομακαι την ημερα του γαμου σου?Εγω πολιτικο θα κανω την Παρασκευη και μια αδειουλα την πηρα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

χαχαχαχαχαχα Ελενη!Ηταν την προηγουμενη πεμπτη να παμε αλλα μας το ακυρωσε ο παπας βρε γιατι την παρασκευη ηταν του Σταυρου και ειχανε κοσμο.Οποτε ΣΙΓΟΥΡΑ αυριο ΞΑΝΑ παντρευομαι τον ΙΔΙΟ αντρα χαχαχαχαα γιατι ειχαμε κανει πολιτικο μερικα χρονια πριν.Εγω αυτος και η κουμπαρα!Θα περπατησω και την θεσσαλονικη με το νυφικο!χαχαχαχαχαα extreme γαμος και το καλυτερο τα εφτιαξα ολα μονη μου.Εφτιαξα τα στεφανα το ποτηρι τον δισκο ολα ολα!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Η ωρα η καλη κοριτσακι μου!Καλα δουλευεις ακομακαι την ημερα του γαμου σου?Εγω πολιτικο θα κανω την Παρασκευη και μια αδειουλα την πηρα!

ναι ναι δεν μπορω να παρω αδεια εχουμε νεο promotion και πρεπει να ειμαι εκει.Οκ ομως κανενα προβλημα ολα θα τα προλαβω οπως στις ταινιες θα τρεχω!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ναι ναι δεν μπορω να παρω αδεια εχουμε νεο promotion και πρεπει να ειμαι εκει.Οκ ομως κανενα προβλημα ολα θα τα προλαβω οπως στις ταινιες θα τρεχω!!

markelaki μου με το καλο να παρετε και την ευχη του θεουλη μαζι με του δημαρχου αν και μικρη η διαφορα;);)να πει ο παπας ευλογησον την κοιλιαν.....κατι τετοιο λεει και να γινει γρηγορα πραξη η προσταγη του..παντα ερωτευμενοι και ενωμενοι!!!

6KuQp2.png

Αυτο που λετε για τους παπαδες εχω και εγω να σας πω κατι .Ο παππας που θα με παντρεψει ειναι πελατης μας στο καταστημα.Οταν με ρωτησε τι κανει το μωρο μου εβαλα τα κλαματα και του ειπα την ιστορια , αυτο εγινει πριν απο 2 15 μερες.Ο ανθρωπος σοκαριστικε και μου ειπε να παω αμεσως να με διαβασει ( ενω ειχα παει σε αλλο παπα της ενοριας μας και μου φερθηκε λες και ειχα κανει εκτρωση ,ενω ειχα χασει το παιδι οπως ξερετε 38 εβδομαδες και δεν δεχθηκε να κοινωνισω γιατι δεν ημουν παντρεμενη με θρησκευτικο γαμο ).Πηγα λοιπον με διαβασε αμεσως και κοινωνισα και στην συνεχεια μου ειπε να παω να μας παντρεψει αμεσως την ιδια εβδομαδα!!!!ετσι λοιπον μου ειπε να πιστευω και να λεω στον κοσμο την ιστορια μου και οτι ο θεος και η εκκλησια μας δεχεται ολους δεν κανει διακρισεις....

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Αυτο που λετε για τους παπαδες εχω και εγω να σας πω κατι .Ο παππας που θα με παντρεψει ειναι πελατης μας στο καταστημα.Οταν με ρωτησε τι κανει το μωρο μου εβαλα τα κλαματα και του ειπα την ιστορια , αυτο εγινει πριν απο 2 15 μερες.Ο ανθρωπος σοκαριστικε και μου ειπε να παω αμεσως να με διαβασει ( ενω ειχα παει σε αλλο παπα της ενοριας μας και μου φερθηκε λες και ειχα κανει εκτρωση ,ενω ειχα χασει το παιδι οπως ξερετε 38 εβδομαδες και δεν δεχθηκε να κοινωνισω γιατι δεν ημουν παντρεμενη με θρησκευτικο γαμο ).Πηγα λοιπον με διαβασε αμεσως και κοινωνισα και στην συνεχεια μου ειπε να παω να μας παντρεψει αμεσως την ιδια εβδομαδα!!!!ετσι λοιπον μου ειπε να πιστευω και να λεω στον κοσμο την ιστορια μου και οτι ο θεος και η εκκλησια μας δεχεται ολους δεν κανει διακρισεις....

και εγω συμφωνω σε αυτα που λες....εννοειται οτι για να πας στην εκκλησια κ να μιλησεις σε ενα παπα το εχει ο καθενας μας αναγκη αν σε κανει χειροτερα σε διωχνει...οποτε δεν πρεπει να γινονται διακρισεις...

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...