Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Μη το κανεις αυτο στον ευατο σου και στο μωρακι σου....απολαυσε την στιγμη και αστα πλα τ'αλλα....να σκεφτεσαι μονο το μικρο σου και αυρα που θα ζησετε μαζι μολις γεννηθει

αυτο τωρα μας ελειπε,να μας ηρεμεις εσυ.αυτη ειναι δουλεια δικη μας να το κανουμε σε σενα.κακως το εγραψα.εχεις τεραστια δυναμη γιαυτο μαλλον ετυχε σε σενα να το ζησεις αυτο.σου ευχομαι γρηγορα και οποτε το θελησεις να ξαναπροσπαθησεις και να σου στειλει ο θεος το μωρακι σου.

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο τωρα μας ελειπε,να μας ηρεμεις εσυ.αυτη ειναι δουλεια δικη μας να το κανουμε σε σενα.κακως το εγραψα.εχεις τεραστια δυναμη γιαυτο μαλλον ετυχε σε σενα να το ζησεις αυτο.σου ευχομαι γρηγορα και οποτε το θελησεις να ξαναπροσπαθησεις και να σου στειλει ο θεος το μωρακι σου.

Καθολου κακως..καλο ειναι να βγαζεις αυτα που σκεφτεσαι....σ'ευχαριστω πολυ για την ευχη....εγω το μονο που μπορω να κανω τωρα ειναι να περιμενω να περασει ο χρονος και να αναβω ενα παραπανω κερακι πλεον για τον αγγελο μου

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

κοριτσια σορρυ αλλα ουτε εμενα μ αρεσει το καροτσι..μολις το ειδα θυμηθηκα την Σωσω απο τα εγκληματα....!βεβαια γουστα ειναι αυτα...!!μπηκα σπιτι...!κ παω να κανω δουλειτσες μεχρι να ετοιμαστει το φαγακι...σημερα ειπα να κανω λιγο φιδε...ετσι απλως φιδε χωρις λογο...αχαχα!!το απογευμα 5 θα την κανω για την εκθεση...αν τυχον τα καταφερω θα μπω νωριτερα...κ οπως σας ειπα χαμογελατε.....αυτο να θυμαστε,,,,!!τα φιλια μου σε ολες σαςςςς κ απο εμενα κ απο τον μπομπιρακο μου στις κοιλιτσες σας!!!!

Jr39p2.png

Καθολου κακως..καλο ειναι να βγαζεις αυτα που σκεφτεσαι....σ'ευχαριστω πολυ για την ευχη....εγω το μονο που μπορω να κανω τωρα ειναι να περιμενω να περασει ο χρονος και να αναβω ενα παραπανω κερακι πλεον για τον αγγελο μου

μπραβο σου κοπελα μου που εισαι τοσο δυνατη....σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου με νεες βασεις να ξαναξεκινησεις την προσπαθεια...κ το 2013 να εχεις ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου!

Z29ap2.png

ναι λενακι μου αγγελος ειναι και θα σας προσεχει.μαζι με σας και την οικογενεια που θα κανετε..

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

εκει την διαβασα κι εγω κριστυ μου...

απλα επειδη εχω κατι υγρα

και αρχιζουν να βγαινουν και πηχτα

και μερικες φορες ειναι λιγο...αχνο λαχανι αλλα δεν βρωμανε

(σορρυ για ολη αυτην την περιγραφη:oops::oops::oops:)

αγχωνομαι...

ετσι ειναι κ τα δικα μου τα υγρα το ειπα του γιατρου οτι δεν εχω φαγουρα κ οτι δεν μυρηζουν κ μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικα!! κ για το χρωμα του ειπα.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ψυχουλα μου.να μην ξαναδεις τετοιο τικερακι θεε μου.

6KuQp2.png

μπραβο σου κοπελα μου που εισαι τοσο δυνατη....σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου με νεες βασεις να ξαναξεκινησεις την προσπαθεια...κ το 2013 να εχεις ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου!

Να σαι καλα....και γω ευχομαι σε ολες σας με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας και να ειστε γενικα καλα σε ολους τους τομεις.....θα μπαινω να βλεπω τα νεα σας

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

εκει την διαβασα κι εγω κριστυ μου...

απλα επειδη εχω κατι υγρα

και αρχιζουν να βγαινουν και πηχτα

και μερικες φορες ειναι λιγο...αχνο λαχανι αλλα δεν βρωμανε

(σορρυ για ολη αυτην την περιγραφη:oops::oops::oops:)

αγχωνομαι...

Υπάρχουν και οι μύκητες της εγκυμοσύνης που θεωρούνται φυσιολογικοί και άκρως συνηθισμένοι. Εγώ όλο και κάτι έχω από δαύτους. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις να συμβουλευτείς το γιατρό σου και ίσως σε βάλει κάθε μήνα μαζί με τις αιματολογικές να κάνεις και κολπικές καλλιέργειες. Εμένα έτσι με βάζει.

συγνωμη αλλα εμενα αυτο το καροτσι ετσι μαυρο που ειναι μου θυμιζει το μωρο της ροζμαρι....

Από τις αγαπημένες μου ταινίες...

Μήπως αντέγραψα κάτι λάθος? στο link που σας έβαλα έχει ολόκληρο photo album από καρότσια άλλης εποχής. Έχει κι ένα για διδυμάκια!

η ελλαδα ειναι η μονη χωρα που δεν τηρει στο πρωτοκολλο της τον ελεγχο τραχηλου απο νωρις!!! οταν πας για αυχενικη (12-15εβδ) ΠΡΕΠΕΙ (για μενα) να τσεκαρει ο γιατρος το μηκος τραχηλου γιατι ουσιαστικα εχεις περιθωριο μεταξυ 14-18 εβδ για να κανεις προγραμματισμενα και με μεγαλυτερη ασφαλεια περιδεση! στην ελλαδα, λοιπον, σου λεει οτι δεν υποχρεουται ο γιατρος, εκτος αν εχεις ιστορικο με εκτρωσεις, γυναικολογικες επεμβασεις, 2 αποβολες 2ου τριμηνου ή 3 αποβολες 1ου τριμηνου!!! :evil::evil::evil: εγω δεν ειχα κανει τιποτα απ αυτα και εμεινα εγκυος με την πρωτη και ειχα μονο τον αντρα μου στη ζωη μου... τι σημαινει ομως! εκτος απο το 1ο επρεπε να χασω κι αλλο μωρο? :|:|:| γι αυτο πρεπει να μιλαμε η μια στην αλλη, να ρωταμε τους γιατρους μας και να μην αγχωνομαστε απλα... αλλα να προνοουμε!

Εμένα ο γιατρούλης μου με μετράει κάθε φορά... έχουν δει πολλά τα μάτια του.

Αυτό που μου είχε κάνει τρελή εντύπωση πάντως, πέρυσι που με παρακολουθούσε στην εγκυμοσύνη που παλλινδρόμησε, είχε μια κοπέλα έγκυο με ιστορικό αποβολών, που παρά την περίδεση, απέβαλε στην 16η εβδομάδα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Elenaki πραγματικα μπραβο σου που εισαι τοσο δυνατη.....να ξερεις οτι εμεις ειμαστε εδω σε οποιαδηποτε στιγμη κ αν χρειαστεις αν κ σιγουρα εχεις γυρω σου ανθρωπους που σ'αγαπανε κ σε στηριζουν.....να ξερεις οτι το αγγελουδι σου σε προσεχει κ σε φυλαει τωρα οσο αδικο κ αν ειναι αυτο.....ευχομαι να ερθει την καταλληλη στιγμη ενα μωρακι να σφιξεις στην αγκαλια σου με χαμογελο κ να ξερεις οτι εχεις ενα αγγελακι πια να σε προσεχει...!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

εχεις απολυτο δικαιο...γενικα η Ελλαδα ειναι πισω σε πολλα...αν καποια στιγμη σου πω εγω την ιστορια μου θα δεις τι μπορει να περασει ενας ανθρωπος..αναφερομαι στο ψυχολογικο κομματι γιατι ο σωματικος πονος σε αυτα περναει γρηγορα επειδη καποιος απο ολους τους αιματολογος πολυ διασημους στην ΑΘΗΝΑ που επισκεφτηκα.Ενω εκανα εξετασεις χιλιαδων ΕΥΡΩ δεν σκεφτηκαν να κανω μια εξεταση των 10 ευρω...αστο καλυτερα αυτο το θεμα γιατι με νευριαζει παρα πολυ κ κανεις δεν κανει κατι γι αυτο μονο λογια κ λογια κ λογια...εγω ομως να σε ρωτησω θελω κατι αλλο μπορει ο γιατρος αν μετρησει τον τραχηλο νωρις να το προλαβει ή οχι?

αν το δεις π.χ. στην αυχενικη (στην αγγλια αυτο ειναι υποχρεωτικο) προλαβαινεις να κανεις προγραμματισμενη περιδεση μεχρι την 18η εβδ ή και εκτακτη μεχρι την 24η (χωρις αιμορραγια ομως υποχρεωτικα!). αν δεν το δεις, δεν κανεις τιποτα, ανοιγει ο τραχηλος, αρχιζουν λοιμωξεις, συσπασεις, κλπ και δυστυχως συνηθως δεν προλαβαινεις να κανεις κατι...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Εμένα ο γιατρούλης μου με μετράει κάθε φορά... έχουν δει πολλά τα μάτια του.

Αυτό που μου είχε κάνει τρελή εντύπωση πάντως, πέρυσι που με παρακολουθούσε στην εγκυμοσύνη που παλλινδρόμησε, είχε μια κοπέλα έγκυο με ιστορικό αποβολών, που παρά την περίδεση, απέβαλε στην 16η εβδομάδα.

στις διδυμες-πολυδιμες κυησεις και αυτες υψηλου κινδυνου ή στις λεγομενες πολυτιμες κυησεις(π.χ. εξωσωματικη) οριζει το πρωτοκολλο να γινονται μετρησεις! η περιδεση, ομως δεν ειναι 100% εγγυηση και δεν γινεται μονο για λογους τραχηλου... π.χ. περιδεση κανουν υποχρεωτικα και σε δικερο μητρα! εκανα περιδεση 15 μαιου με τραχηλο 1.89 και μεχρι τωρα ειμαι ξαπλα, με trofocard και το φοβο προωροτητας... σιγουρα μπορει να μην εξεληχθει κατι καλα, ακομα και με περιδεση... αλλα χωρις αυτη εγω π.χ. δεν θα ειχα ελπιδα! ακομα και με πληρη ακινησια, θα μπορουσα να χασω το μωρο κανοντας "κακα"...:oops::shock::oops::shock:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

να ξερεις οτι η πιστη δινει ελπιδα και αυτη παρηγορια στην ψυχη μας! τα αγγελουδια μας ειναι στην αγκαλια της Παναγιας... και μεσολαβουν να μας δωσει η Χαρη Της δυναμη και υπομονη!!! μαζι μ' Αυτη μας προστατευουν και με το καλο καθοδηγουν τα αδερφακια τους στις αγκαλιες μας! να εισαι αληθινη με τον εαυτο σου και να ξεσπας οπως και οσο θες... να στε μαζι με τον αντρα σου σ αυτο και μην σκεφτεις να τον προστατεψεις η να μην τον πληγωσεις (θυμαμαι την πεθερα σου γι αυτο το αναφερω)... ειστε μαζι και η απωλεια σας ειναι και για τους δυο! σε φιλω...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

συγνωμη αλλα εμενα αυτο το καροτσι ετσι μαυρο που ειναι μου θυμιζει το μωρο της ροζμαρι....

Καλα ντιντι απτο στομαμου το πηρες αχαχαχαχαχαχαχα!!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Κορίτσια μου τι κάνετε;;;;το δουλεμα συνεχίζετε για τον γιο αλλά δεν πειράζει!!!!

να σας ρωτήσω κάτι;;; εχετε δει καμια κουνια οικονομική;;; με την μονη διαφορα οτι θελω να ανεβοκατεβαίνουν τα κάγκελα. στο ικεα απο το σιτε εχω δει αλλά δεν ανεβοκατεβαίνουν τα κάγκελα. θελω να παρω μια απλή κ οικονομική, για να πάρω στρώμα πολύ καλό. αν εχετε κάτι υπόψιν σας πειτε μου!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...