Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Χαζεύοντας παιδικά καρότσια έπεσα πάνω σ΄ αυτό:

http://www.ouderwetse-kinderwagens.nl/Fotoalbum/Fotoalbum.htm

Αν μη τι άλλο, σε κάνουν να ονειρεύεσαι...

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαζεύοντας παιδικά καρότσια έπεσα πάνω σ΄ αυτό:

http://www.ouderwetse-kinderwagens.nl/Fotoalbum/Fotoalbum.htm

Αν μη τι άλλο, σε κάνουν να ονειρεύεσαι...

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

θα σας απογοητευσω αλλα στη σελ λεει οτι δε διατιθεται προς πωληση πλεον!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

εμενα, οπως σας εχω ξαναπει, το προβλημα ηταν οτι ο τραχηλος εχανε σε μηκος και αντοχη, ηδη απο την αρχη (χωρις φυσικα να το ξερω εγω ή να το χει δει ο "γιατρος"). αυτο σημαινει οτι οταν αρχιζει το μωρο να παιρνει βαρος... δηλαδη 16-18 εβδ δεν υπαρχει αυτη η απαραιτητη στηριξη της μητρας για να μεινει το παιδι στη θεση του... ξαφνικα ο τραχηλος ανοιγει απο το βαρος και το παιδι προχωραει μεχρι τον κολπο... εμενα δεν μου εσπασαν τα νερα π.χ., αλλα ειχα ξαφνικη αιμορραγια και συσπασεις και το μωρο πολυ χαμηλα... μεχρι που προχωρησε στον κολπο και δεν υπηρχε επιστροφη...

δεν με στεναχωρει να μιλαω γι αυτα... μακαρι οποια κοπελα θελει να της πω τα παντα και να γλιτωσει πονο και απωλεια... γιατι αν το χε κανει καποια για μενα, μπορει να κραταγα τωρα αγκαλια την μπεμπουλα μου!

ναι την ξερω την ιστορια σου:cry:

απλα ρωτησα αν ξερετε για τα μικροβια που μπορουν να τρυπησουν τον τραχηλο και να σπασουν τα νερα...

μαλλον θα ρωτησω τον γιατρο

αλλα θα μου πει παλι για το ιντερνετ

και ο ντιντος θα νομιζει οτι εννοει οτι ειμαι πολλες ωρες στο ιντερνετ και θα αρχισει παλι την γκρινια....

UzVGp2.png

Την κλεψιέλα την πρωτοδιάβασα στο φόρουμ του parents, νομίζω στην ιστορία της προβατάκι είχε αναφερθεί.

Σπάνε δυστυχώς τα νερά καμιά φορά πολύ πολύ νωρίς.

Και σε μένα με τα δίδυμα είναι ακόμη πιο αυξημένες οι πιθανότητες γιατί οι μικρές έχουν αγαπημένη απασχόληση να κλωτσάνε συνέχεια τον υμένα που τις χωρίζει...

Προσπαθώ όσο μπορώ να μην το σκέφτομαι. Δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι η μέλλουσα μανούλα για να το αποτρέψει.

.

εκει την διαβασα κι εγω κριστυ μου...

απλα επειδη εχω κατι υγρα

και αρχιζουν να βγαινουν και πηχτα

και μερικες φορες ειναι λιγο...αχνο λαχανι αλλα δεν βρωμανε

(σορρυ για ολη αυτην την περιγραφη:oops::oops::oops:)

αγχωνομαι...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

αγχωνομαι...

για αυτα τα υγρα εχεις μιλησει με τον γιατρο σου?

Z29ap2.png

συγνωμη αλλα εμενα αυτο το καροτσι ετσι μαυρο που ειναι μου θυμιζει το μωρο της ροζμαρι....

γενικα αυτα τα καροτσια θυμιζουν παλαια εποχη ειναι ρετρο!!!μου αρεσουν..ευτηχως που δεν ειναι προ πωληση γιατι θα ειχαν ενα σωρο λεφτα!

Z29ap2.png

να σε ρωτησω κατι γιατι φοβαμαι πολυ...πως μπορουμε να το προλαβουμε αυτο?μπορει να κανει κατι ο γιατρος?δειχνει καποια ενδειξη?τωρα εχεις κανει περιδεση?

η ελλαδα ειναι η μονη χωρα που δεν τηρει στο πρωτοκολλο της τον ελεγχο τραχηλου απο νωρις!!! οταν πας για αυχενικη (12-15εβδ) ΠΡΕΠΕΙ (για μενα) να τσεκαρει ο γιατρος το μηκος τραχηλου γιατι ουσιαστικα εχεις περιθωριο μεταξυ 14-18 εβδ για να κανεις προγραμματισμενα και με μεγαλυτερη ασφαλεια περιδεση! στην ελλαδα, λοιπον, σου λεει οτι δεν υποχρεουται ο γιατρος, εκτος αν εχεις ιστορικο με εκτρωσεις, γυναικολογικες επεμβασεις, 2 αποβολες 2ου τριμηνου ή 3 αποβολες 1ου τριμηνου!!! :evil::evil::evil: εγω δεν ειχα κανει τιποτα απ αυτα και εμεινα εγκυος με την πρωτη και ειχα μονο τον αντρα μου στη ζωη μου... τι σημαινει ομως! εκτος απο το 1ο επρεπε να χασω κι αλλο μωρο? :|:|:| γι αυτο πρεπει να μιλαμε η μια στην αλλη, να ρωταμε τους γιατρους μας και να μην αγχωνομαστε απλα... αλλα να προνοουμε!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κοριτσια ευχαριστω πολυ ολες σας για τα λογια και την συμπαρασταση με συγκινειτε πραγματικα πολυ.....η αληθεια ειναι οτι ποναει πολυ ακομα...

Ξερετε πως βγαζω το τικερακι?

Ντιντι τον σακο τρυπανε τα μικροβια..αυτο ακριβως που επαθα εγω...και οχι ολα τα περισσοτερα ελεγχονται,εγω παντως δεν ειχα συμπτωματα σαν αυτα που λες...μην αγχωνεσαι ισως ειναι καποιος μυκητας απλα οχι μικροβιο

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

κοριτσια τι κανετε??eleni-dimitris με το καλο ο γιοκας σου.ειναι μεγαλη η χαρα οτι ι αν ειναι το μωρακι τελικα!!

εγω κοριτσια δεν ειμαι καλα μετα το χθεσινο μηνυμα του lenaki1987.δε θελω να ξαναπαω στο γιατρο.δε θελω να προσπαθω να το ακουσω και να απογοητευομαι που δεν το ακουω συχνα και να βαζω το χειροτερο με το μυαλο μου.κουαστηκα.θελω να ξαπλωσω και να σηκωθω το φεβρουαριο.

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω πολυ ολες σας για τα λογια και την συμπαρασταση με συγκινειτε πραγματικα πολυ.....η αληθεια ειναι οτι ποναει πολυ ακομα...

Ξερετε πως βγαζω το τικερακι?

Ντιντι τον σακο τρυπανε τα μικροβια..αυτο ακριβως που επαθα εγω...και οχι ολα τα περισσοτερα ελεγχονται,εγω παντως δεν ειχα συμπτωματα σαν αυτα που λες...μην αγχωνεσαι ισως ειναι καποιος μυκητας απλα οχι μικροβιο

lenaki μου κουραγιο καρδια μου.οτι χρειαστεις ειμαστε κοντα σου.δεν ξερω πως βγαζεις το τικερακι.μονο να το αλλαξεις νομιζα οτι μπορεις.

6KuQp2.png

κοριτσια τι κανετε??eleni-dimitris με το καλο ο γιοκας σου.ειναι μεγαλη η χαρα οτι ι αν ειναι το μωρακι τελικα!!

εγω κοριτσια δεν ειμαι καλα μετα το χθεσινο μηνυμα του lenaki1987.δε θελω να ξαναπαω στο γιατρο.δε θελω να προσπαθω να το ακουσω και να απογοητευομαι που δεν το ακουω συχνα και να βαζω το χειροτερο με το μυαλο μου.κουαστηκα.θελω να ξαπλωσω και να σηκωθω το φεβρουαριο.

Μη το κανεις αυτο στον ευατο σου και στο μωρακι σου....απολαυσε την στιγμη και αστα πλα τ'αλλα....να σκεφτεσαι μονο το μικρο σου και αυρα που θα ζησετε μαζι μολις γεννηθει

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

η ελλαδα ειναι η μονη χωρα που δεν τηρει στο πρωτοκολλο της τον ελεγχο τραχηλου απο νωρις!!! οταν πας για αυχενικη (12-15εβδ) ΠΡΕΠΕΙ (για μενα) να τσεκαρει ο γιατρος το μηκος τραχηλου γιατι ουσιαστικα εχεις περιθωριο μεταξυ 14-18 εβδ για να κανεις προγραμματισμενα και με μεγαλυτερη ασφαλεια περιδεση! στην ελλαδα, λοιπον, σου λεει οτι δεν υποχρεουται ο γιατρος, εκτος αν εχεις ιστορικο με εκτρωσεις, γυναικολογικες επεμβασεις, 2 αποβολες 2ου τριμηνου ή 3 αποβολες 1ου τριμηνου!!! :evil::evil::evil: εγω δεν ειχα κανει τιποτα απ αυτα και εμεινα εγκυος με την πρωτη και ειχα μονο τον αντρα μου στη ζωη μου... τι σημαινει ομως! εκτος απο το 1ο επρεπε να χασω κι αλλο μωρο? :|:|:| γι αυτο πρεπει να μιλαμε η μια στην αλλη, να ρωταμε τους γιατρους μας και να μην αγχωνομαστε απλα... αλλα να προνοουμε!

εχεις απολυτο δικαιο...γενικα η Ελλαδα ειναι πισω σε πολλα...αν καποια στιγμη σου πω εγω την ιστορια μου θα δεις τι μπορει να περασει ενας ανθρωπος..αναφερομαι στο ψυχολογικο κομματι γιατι ο σωματικος πονος σε αυτα περναει γρηγορα επειδη καποιος απο ολους τους αιματολογος πολυ διασημους στην ΑΘΗΝΑ που επισκεφτηκα.Ενω εκανα εξετασεις χιλιαδων ΕΥΡΩ δεν σκεφτηκαν να κανω μια εξεταση των 10 ευρω...αστο καλυτερα αυτο το θεμα γιατι με νευριαζει παρα πολυ κ κανεις δεν κανει κατι γι αυτο μονο λογια κ λογια κ λογια...εγω ομως να σε ρωτησω θελω κατι αλλο μπορει ο γιατρος αν μετρησει τον τραχηλο νωρις να το προλαβει ή οχι?

Z29ap2.png

αγχωνομαι...

συνηθως ετσι ειναι σε κολπιτιδες! οι λοιμωξεις παραπανω δεν επηρεαζουν τις κολπικες εκκρισεις συνηθως, αλλα ανεβαζουν τα λευκα, κανουν πυρετο-δεκατα και καμια φορα συσπασεις ή πονους και αιμορραγιες...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...