Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Τι θα φατε μικρες μου?

εγω σπανακορυζο κ καμια πιπερια που τιγανιζει η μαμα μου για τον καταψυκτη!!!

εγω εχω ξεκινησει απο το πρωι κ τρωω φακες. ο κανακάρης μου πειναει κ ολο κλωτσαει!!!!!ευτυχως σηκωθηκα πολύ νωρις κ ετοιμασα το φαγητό!!!!!

καλα λενε αυτες που εχουν αγορια οτι ειναι πειναλες.....τωρα εγω συμπληρώνω, οτι ειναι απο την κοιλια της μανας τους ΠΕΙΝΑΛΕΣ!!!!! Ρε κοριτσια ο αντρας μου δεν μπορειτε να φανταστειτε τι τρωει την μερα, αλλα κιλό δεν παίρνει. μοναντερο τον κοροιδευουμε!!! αν ετρωγα εγω όλα αυτα, 100 κιλα θα ημουν σιγουρα!!!:evil:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, πήρα τα αποτελέσματα από την εξέταση αίματος που με είχε βάλει ο γιατρός να κάνω για να δει αν έχω καμία λοίμωξη. Με τιμές αναφοράς 0,0-0,5 είχα 0,4. Το είπα στο γιατρό και μου είπε αυτολεξεί: "σούπερ, αρνητική είναι"!! :P

Τώρα περιμένω και τα αυριανά αποτελέσματα από την καλλιέργεια για να δούμε αν απλά έχει πέσει το ανοσοποιητικό μου ή αν έχω καμία κολπίτιδα και όπως κι αν έχει να αρχίσω μια θεραπεία και να μου φύγει το άγχος.

μπραβο, πολύ ωραια νεα!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Αποφάσισα χτες βράδυ, μετά που κοιμήθηκε η μικρή κι έφτιαξα 1 ταψί τάρτα με κρεμμύδια.

Ήταν έτοιμη στις 12 το βράδυ. Έκλεισα το φούρνο και πήγα για ύπνο. Αμ δε... σηκώθηκα νυχτιάτικα να φάω γιατί μου μύριζε...

Για πρωινό επίσης κρεμμυδόταρτα...

Τώρα που μιλάμε μόνο το μισό ταψί έχει μείνει (εντάξει, τρώει κι ο άντρας μου, έχει ρεπό σήμερα).

Πρώτη φορά από τότε που έμεινα έγκυος τρώω κάτι με τόση όρεξη!

axaxaxxax!!!επειδη σε καποιο παλαιοτερο μηνυμα ειχες ρωτησει πως τα περνουμε τα κιλα????με ακριβως αυτο τον τροπο που αναφερεις παραπανω στο μηνυμα σου ανεβαινουν τα κιλα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Z29ap2.png

κοριτσια εμενα ο κουμπαρος μου ο ενας ηθελε κολασμενα κοριτσακι...κ τελικα ηρθε αγορακι....εμενα παλι για το δικο μας παιδακι ο κουμπαρος μου ελεγε οτι θα κανω κοριτσακι για να του φυγει το ακτι....ο αλλος παλι ελεγε οτι θα ειναι γιος(ειναι κ ο νονος )κ αντιληφθηκα απο το αμορε οτι ισως περιμενε κοριτσακι αλλα μολις ακουσε γιος....τρελαθηκε...λεει παλι καλα που ειναι το 1ο αγορακι να προλαβω να παιξω λιγο μπαλα μαζι του πριν γερασω....αχαχαχαχα...!!!!εεεε θα παρει κ το ονομα του αδεφου του....οποτεεεε....αδυναμιεςςςς!!:D

Jr39p2.png

http://www.texnotropieskaidiakosmisi.com/%CE%B9%CE%B4%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1/

ΔΩΜΑΤΙΑ Κ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ...!!ΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ...εμενα μ αρεσει κ το 2ο παρα πολυ..αν κ το πρασινο σαν χρωμα δεν με τρελαινει αυτο μ αρεσει παρα πολυ..!

εεεεεε ετσι didi να εχουμε 2 αντρες στην ζωη μας να μας εχουν κ να τους εχουμε αδυναμιες....χεχεχε...!!εχει ξεκινησει ο μπεμπης μας κ κανει κωλοτουμπες.....ευτυχως γιατι ηταν πιο ησυχος αυτες τις μερες λογω του οτι δεν εχω φαει καθολου ζαχαρη κ γλυκο...!!:tongue::D

πολυ πολυ ωραια ολα!!!

εμας ειναι ηδη πρασινο το δωματιο (παναθηναικοι γαρ!!!) με τον ενα τοιχο τεχνοτροπια με σφουγγαρι... κουρτινες εχω πρασινη λεπτη μεσα και εξω-ντεκορ, ασπρη με κυκλους, τετραγωνα, γραμμες, τριγωνα σε μπλε, πρασινο, πορτοκαλι, φουξια, καφε, κιτρινο, μωβ, κλπ, τα επιπλα ασπρα και μαλλον οταν αρχισει να καταλαβαινει θα παρουμε αποφαση να αλλαξουμε και να το κανουμε πιο αγοριστικο-παιδικο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

κατ μια χαρα υπεροχα τα νεα...αντε να μην ειναι τιποτα απολυτως κ να σου μεινει μονο εννοια για το φυλλο...χεχεχεχε...!!

εχει παρα πολλα ομορφες ιδεες για τα βρεφικα δωματια...που μου πηραν τα μυαλα αερα κ δεν ξερω τωρα τι να κανω....αχαχαχ!

Jr39p2.png

κατ μια χαρα υπεροχα τα νεα...αντε να μην ειναι τιποτα απολυτως κ να σου μεινει μονο εννοια για το φυλλο...χεχεχεχε...!!

εχει παρα πολλα ομορφες ιδεες για τα βρεφικα δωματια...που μου πηραν τα μυαλα αερα κ δεν ξερω τωρα τι να κανω....αχαχαχ!

ριξε μια ματια και σε κατι τετοιο

http://www.eimaimama.gr/2011/10/to-dwmatio-tou-nikola.html

κι αντι για little prince, γραφεις μικρος πριγκηπας και τον πλανητη, κλπ...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κορίτσια, πήρα τα αποτελέσματα από την εξέταση αίματος που με είχε βάλει ο γιατρός να κάνω για να δει αν έχω καμία λοίμωξη. Με τιμές αναφοράς 0,0-0,5 είχα 0,4. Το είπα στο γιατρό και μου είπε αυτολεξεί: "σούπερ, αρνητική είναι"!! :P

Τώρα περιμένω και τα αυριανά αποτελέσματα από την καλλιέργεια για να δούμε αν απλά έχει πέσει το ανοσοποιητικό μου ή αν έχω καμία κολπίτιδα και όπως κι αν έχει να αρχίσω μια θεραπεία και να μου φύγει το άγχος.

μια χαρα! ελπιζω να ηρεμησες τωρα! περασε κι αυτο!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημερα, ομορφες μου!

Μια ασχημη ειδηση που μας στεναχωρησε ολες και σε αρκετες εφερε ασχημες μνημες... να ειμαστε ολες δυνατες! να προσευχομαστε για μας, αλλα και για ολα τα κοριτσια που παλεψαν, παλευουν και δυστυχως θα χρειαστει να παλεψουν για να γινουν μανουλες... το ταξιδι μας ειναι ομορφο... αλλα εχει δυσκολιες... ανηφορες και ατυχιες! δεν απαντιουνται ευκολα τα γιατι... να στε ολες δυνατες και η τελευταια ασχημη στιγμη στην παρεα να ναι αυτη!

μπραβο στα κοριτσακια που εφτασαν στα μισα!!! αλλο λιγο και φτασαμε στο ονειρο, γλυκες μου!!!

συντομα ολες σιγα σιγα και στην ωρα τους να παρουμε τα μωρακια μας αγκαλια και να τα χαζευουμε με τις ωρες!!!!!

θελω να ρωτησω κατι...υπαρχει ενα μικροβιο ενδονοσοκομειακος , νομιζω λεγεται κλεψιελια κατι τετοιο και υπαρχει αυτος ο κινδυνος να σπασουν τα νερα?

το εχετε ακουστα?

κατια μου δεν θελω να σου θυμιζω ασχημες καταστασεις

αλλα πως γινεται να σπασουν τα νερα απο τις 20 εβδομαδες?

αν θες μου απαντας

χιλια συγνωμη που ρωταω:oops::oops:

απλα αγχωνομαι για τον κανακαρη μου...και θελω να ενημερωνομαι για να προσεχω..

UzVGp2.png

ριξε μια ματια και σε κατι τετοιο

http://www.eimaimama.gr/2011/10/to-dwmatio-tou-nikola.html

κι αντι για little prince, γραφεις μικρος πριγκηπας και τον πλανητη, κλπ...

Πωπω!!! Έχει πολλές ιδέες για δωματιάκια!!!

Ανυπομονώ να μπω στη διαδικασία του στησίματος του δωματίου!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

:pYΠΕΡΟΧΟ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ εστειλες κατια....!!μ αρεσε...!εχω μελλον βεβαια μεχρι τοτε αλλα οι ιδεες με τρελαινουν...λοιπον κοριτσια μου σχολαω..σημερα μαλλον θα παω στην εκθεση σπιτιου στο Περιστερι...οποτε μαλλον δεν θα ξαναεμφανιστω αν παω πρωτα ο θεος....φιλακια λοιπον σε ολες....κ χαμογελατε...κ απολαυστε την καθε στιγμη...!:D

Jr39p2.png

Ευ χαριστώ πολύ κοριτσάκια, η αλήθεια είναι πως μου έφυγε ένα βάρος. Από αύριο που θα ηρεμήσω εντελώς, θα αρχίσω πάλι να σας πρήζω για το φύλο και να μετράω τις μέρες για τη β επιπέδου!!!! :tongue: :tongue:

Το δωμάτιο θέλω να αρχίσω να το φτιάχνω μόλις πάω για τη β επιπέδου, δηλαδή αρχές Οκτώβρη.

Να ρωτήσω κάτι τις εγκυούλες που δουλεύουν; Πότε σκοπεύετε να σταματήσετε; Εγώ έλεγα στην 33η, καλά δεν είναι; Να δω βέβαια πρώτα πως θα είμαι ως τότε, αν αντέχω θα το τραβήξω κι άλλο για να έχω πιο πολύ χρόνο με το μωράκι μου όταν γεννηθεί! :P

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

συντομα ολες σιγα σιγα και στην ωρα τους να παρουμε τα μωρακια μας αγκαλια και να τα χαζευουμε με τις ωρες!!!!!

θελω να ρωτησω κατι...υπαρχει ενα μικροβιο ενδονοσοκομειακος , νομιζω λεγεται κλεψιελια κατι τετοιο και υπαρχει αυτος ο κινδυνος να σπασουν τα νερα?

το εχετε ακουστα?

αν θες μου απαντας

χιλια συγνωμη που ρωταω:oops::oops:

απλα αγχωνομαι για τον κανακαρη μου...και θελω να ενημερωνομαι για να προσεχω..

εμενα, οπως σας εχω ξαναπει, το προβλημα ηταν οτι ο τραχηλος εχανε σε μηκος και αντοχη, ηδη απο την αρχη (χωρις φυσικα να το ξερω εγω ή να το χει δει ο "γιατρος"). αυτο σημαινει οτι οταν αρχιζει το μωρο να παιρνει βαρος... δηλαδη 16-18 εβδ δεν υπαρχει αυτη η απαραιτητη στηριξη της μητρας για να μεινει το παιδι στη θεση του... ξαφνικα ο τραχηλος ανοιγει απο το βαρος και το παιδι προχωραει μεχρι τον κολπο... εμενα δεν μου εσπασαν τα νερα π.χ., αλλα ειχα ξαφνικη αιμορραγια και συσπασεις και το μωρο πολυ χαμηλα... μεχρι που προχωρησε στον κολπο και δεν υπηρχε επιστροφη...

δεν με στεναχωρει να μιλαω γι αυτα... μακαρι οποια κοπελα θελει να της πω τα παντα και να γλιτωσει πονο και απωλεια... γιατι αν το χε κανει καποια για μενα, μπορει να κραταγα τωρα αγκαλια την μπεμπουλα μου!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμενα, οπως σας εχω ξαναπει, το προβλημα ηταν οτι ο τραχηλος εχανε σε μηκος και αντοχη, ηδη απο την αρχη (χωρις φυσικα να το ξερω εγω ή να το χει δει ο "γιατρος"). αυτο σημαινει οτι οταν αρχιζει το μωρο να παιρνει βαρος... δηλαδη 16-18 εβδ δεν υπαρχει αυτη η απαραιτητη στηριξη της μητρας για να μεινει το παιδι στη θεση του... ξαφνικα ο τραχηλος ανοιγει απο το βαρος και το παιδι προχωραει μεχρι τον κολπο... εμενα δεν μου εσπασαν τα νερα π.χ., αλλα ειχα ξαφνικη αιμορραγια και συσπασεις και το μωρο πολυ χαμηλα... μεχρι που προχωρησε στον κολπο και δεν υπηρχε επιστροφη...

δεν με στεναχωρει να μιλαω γι αυτα... μακαρι οποια κοπελα θελει να της πω τα παντα και να γλιτωσει πονο και απωλεια... γιατι αν το χε κανει καποια για μενα, μπορει να κραταγα τωρα αγκαλια την μπεμπουλα μου!

να σε ρωτησω κατι γιατι φοβαμαι πολυ...πως μπορουμε να το προλαβουμε αυτο?μπορει να κανει κατι ο γιατρος?δειχνει καποια ενδειξη?τωρα εχεις κανει περιδεση?

Z29ap2.png

axaxaxxax!!!επειδη σε καποιο παλαιοτερο μηνυμα ειχες ρωτησει πως τα περνουμε τα κιλα????με ακριβως αυτο τον τροπο που αναφερεις παραπανω στο μηνυμα σου ανεβαινουν τα κιλα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λες επιτέλους να αρχίσει να ανεβαίνει η ζυγαριά??? Άντε, μακάρι, μπας και πάρω τα "πάνω μου"!

το εχετε ακουστα?

Την κλεψιέλα την πρωτοδιάβασα στο φόρουμ του parents, νομίζω στην ιστορία της προβατάκι είχε αναφερθεί.

Σπάνε δυστυχώς τα νερά καμιά φορά πολύ πολύ νωρίς.

Και σε μένα με τα δίδυμα είναι ακόμη πιο αυξημένες οι πιθανότητες γιατί οι μικρές έχουν αγαπημένη απασχόληση να κλωτσάνε συνέχεια τον υμένα που τις χωρίζει...

Προσπαθώ όσο μπορώ να μην το σκέφτομαι. Δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι η μέλλουσα μανούλα για να το αποτρέψει.

Χαζεύοντας παιδικά καρότσια έπεσα πάνω σ΄ αυτό:

http://www.ouderwetse-kinderwagens.nl/Fotoalbum/Fotoalbum.htm

Αν μη τι άλλο, σε κάνουν να ονειρεύεσαι...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...