Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!!!!!

ηρθα κ εγω με την σειρά μου να μπω στο κλαμπ των αγορομανων!!!!

χθες πήγα για β επιπεδου,αλλα μονο ειδαμε το μωρο γιατι χαλασε το τζόϊστικ κ δεν μπορουσαμε να κανουμε μετρήσεις :( ειδαμε όμως το φύλο. δεν μπορώ να πω οτι στεναχωρήθηκα κ για όνομα του Θεού, δεν υπήρχε περιπτωση, αλλά ήμουν σχεδον σιγουρη οτι ηταν κορίτσι. ελεγα οτι για να μην δει ο γιατρός νωρίτερα τα προσόντα, αρα κοριτσι ειναι. ειχα κ τους αλλους που εβλεπαν την κοιλιά μου κ ελεγαν κοριτσι ειναι σιγουρα κ ειχα σχεδον σιγουρευτεί οτι ειναι κορίτσι.

Τελικά χθές επαθα σοκ. καποια στιγμή που βλεπω αναμεσα στα ποδια, πριν μας πει ο γιατρός, βλεπω κατι να φουσκωνει σε "συγκεκριμένο" σχημα, μπά λεω λαθος βλέπω. ακούω τον γιατρό να μου λέει "ο μπέμπης σας ειναι ντροπαλός" , "τι;;;" οτυ κάνω εγω. αγόρι ειναι;;; ναι μου λεει. ο αντρας μου να γελαει κ να λεει να ο διάδοχος!!!!

ειχα μια φατσα για γελια, ειχα γουρλώσει τα μάτια κ ελεγα "σιγουρα;;;" ο γιατρός γελούσε οταν του ειπα όλες αυτές τις υποθεσεις που ειχαμε κάνει!!!!

βγαίνοντας έξω με περίμενε η αδερφή μου με τον φιλο της. τους λέω αγόρι. με κοιταζουν κ οι 2 απορημένοι κ λενε "τι;;;", αγορι ειναι του λεω κ γελαγα. μολις συνειδητοποίησαν, αρχισαν να γελάνε απο την χαρά κ απο το σοκ που έπαθαν, γιατι κ αυτοί ηταν πεπεισμένοι οτι ειναι κοριτσι!!!!! καλα για το τι δουλεμα εχω φαει δεν μπορω να το σχολιασω, αλλά μου χρειαζόταν!!!!!! μεχρι κ ονομα ειχα βρει!!! τα σκεφτομαι κ τωρα κ γελάω η χαζή!!!!!

ααα, επ'ισης γελούσαν κ οι υπόλοιπες εγκυες που βρίσκονταν στην αιθουσα αναμονής με την αχζη φατσα που ειχα. θα νομιζαν βεβαια οτι ημουν ετσι επειδη εχω αγόρι, αλλά που να ξερουν την γκάφα!!!!!

χαχαχαχαχαχα τι επαθες! σε καταλαβαινω! τα ιδια αγχη με επιασαν κι εμενα στην ιδεα οτι μπορει να ειναι αγορι , απο την αρχη πιστευα οτι ειναι κοριτσι γιατι και μια θεια μου στην αθηνα ειδε στον υπνο της οτι πηρε 2 ροζ ζιπουνακια , πριν καν μαθει οτι θα μεινω εγκυος

εγω ενιωθα οτι ειναι κοριτσι γιατι ειδα στον υπνο μου οτι μαζι με την χοριακη εβγαιε και το φυλο και βγηκε μια ροζ φουξια γυαλιστερη χοντρηη γραμμη

ειδα και τη γιαγια μου στον υπνο μου 2 φορες που με βοηθουσε λεει στο σπιτι, η οποια οταν πεθανε ειχα πει οτι αν κανω κορη θα βγαλω το ονομα της οποτε ημουν 99% σιγουρη οτι θα ειναι κοριτσι

ετσι κι εγω ονειρευομουν ολα τα ειδη απο το αξεσοραϊς για την κορη μου που μας βγηκε γιος

αλλα φυσικα ειναι οπως το λες! δεν εχει σημασια τι ειναι , το αγαπαμε ετσι κι αλλιως

εγω ειμαι ερωτευμενη με το γιο μου! και εσυ το ιδιο θα εισαι τωρα!!

θα τον ονειρευεσαι αχ ειναι μουρλια ολα αυτα

βεβαια δεν θα εχουμε κορδελιτσες αλλα θα εχουμε μουρατα καπελακια και ρουχαλακια

και ενταξει συμφωνω λιγο τα παιχνιδια τους θα ειναι ... μπρουταλ ,αλλα κατι θα κανουμε σαν μανες κι εμεις να τους βγαλουμε ξκαι καμια καλλιτεχνικη φλεβα ;)

966653intmv8u8k8.gif

συγχαρητηρια για τον μπεμπακο σου!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχαχα τι επαθες! σε καταλαβαινω! τα ιδια αγχη με επιασαν κι εμενα στην ιδεα οτι μπορει να ειναι αγορι , απο την αρχη πιστευα οτι ειναι κοριτσι γιατι και μια θεια μου στην αθηνα ειδε στον υπνο της οτι πηρε 2 ροζ ζιπουνακια , πριν καν μαθει οτι θα μεινω εγκυος

εγω ενιωθα οτι ειναι κοριτσι γιατι ειδα στον υπνο μου οτι μαζι με την χοριακη εβγαιε και το φυλο και βγηκε μια ροζ φουξια γυαλιστερη χοντρηη γραμμη

ειδα και τη γιαγια μου στον υπνο μου 2 φορες που με βοηθουσε λεει στο σπιτι, η οποια οταν πεθανε ειχα πει οτι αν κανω κορη θα βγαλω το ονομα της οποτε ημουν 99% σιγουρη οτι θα ειναι κοριτσι

ετσι κι εγω ονειρευομουν ολα τα ειδη απο το αξεσοραϊς για την κορη μου που μας βγηκε γιος

αλλα φυσικα ειναι οπως το λες! δεν εχει σημασια τι ειναι , το αγαπαμε ετσι κι αλλιως

εγω ειμαι ερωτευμενη με το γιο μου! και εσυ το ιδιο θα εισαι τωρα!!

θα τον ονειρευεσαι αχ ειναι μουρλια ολα αυτα

βεβαια δεν θα εχουμε κορδελιτσες αλλα θα εχουμε μουρατα καπελακια και ρουχαλακια

και ενταξει συμφωνω λιγο τα παιχνιδια τους θα ειναι ... μπρουταλ ,αλλα κατι θα κανουμε σαν μανες κι εμεις να τους βγαλουμε ξκαι καμια καλλιτεχνικη φλεβα ;)

966653intmv8u8k8.gif

συγχαρητηρια για τον μπεμπακο σου!!!!

ευχαριστω πολύ didi μου!!!!:D

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Τι κανετε κοριτσια?Ευχομαι ολες να ειστε πολυ καλα

Εγω βγηκα απο το νοσοκομειο μετα απο 22 μερες και δυστυχως γυρισα μονη μου..το μωρακι μας εφυγε..το σαββατο εσπασαν τα νερα,την κυριακη το απογευμα ξεκινησαν οι πονοι και την δευτερα το πρωι ολα τελειωσαν.

Καλημέρα και απο εμένα!

Τί καλημέρα δηλαδή, για καλό μπήκα και έπεσα πάνω στα νέα σου. Θέλω να σου πω μόνον ότι σε νιώθω, καταλαβαίνω τον πόνο σου και αυτή την στιγμή που σου γράφω έχω βάλει τα κλάματα!!!Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνονται αυτά και δυστυχώς δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ!

Ελπίζω να αναρρώσεις σύντομα και ψυχολογικά και σωματικά και αυτή να ήταν η τελευταία ατυχία στην ζωή σου!

Θα σου πω μόνο ότι το ίδιο ακριβώς ένιωθα και εγώ....ίσως ένα κενό, μια απόγνωση αλλά να θυμάσαι να εκφράζεις τα συναισθήματά σου γιατί αλλιώς δεν θα το ξεπεράσεις ποτέ! Μπορείς να στενοχωρηθείς όσο θες αρκεί να σκέφτεσαι ότι είναι μία απώλεια που πρέπει να βιώσεις και να την αφήσεις μετά πίσω σου για να έρθουν τα καλύτερα!

Σε φιλώ!

pregnancy-ticker___.png

ευχαριστούμε!!!!...χαχαχαχα βουρ στο ψαχνό μετα για την κόρη. θα κάνω κ εγω όπως κάνουν κάποιοι κολλημένοι για να βγάλουν γιο, κανουν αρκετά παιδιά μεχρι να κάνουν το αγορι. φαντάζεστε εμένα εδω μεσα μετα απο 10 χρόνια κ να εχω τικεράκι απο κατω 5-6 παιδιά κ εγκυος!!!!!!χαχαχαχαχα

ας είναι όλα τα παιδάκια καλά κ να μας τα προσέχει ο Θεός, να μας τα έχει γερά κ το τι ειναι, ειναι το τελευταίο πουμας νοιάζει!!!!

(

Άσε νομίζω κι εμείς από αυτούς που θα παλεύουν για το γιο θα είμαστε... όχι ότι είναι άσχημα με κόρες... αλλά ο άντρας μου το ζητάει και δεν έχει πρόβλημα να κάνουμε κι άλλα παιδιά. Τώρα στα 42 που θα είμαστε τουλάχιστον όταν θα αποθηλάσουν και οι μικρές, τη στιγμή μάλιστα που στην ηλικία την τωρινή ζορίστηκα και πήγα σε IVF, χλωμό το βλέπω, αλλά άστον να ελπίζει. Αρχικά σκέφτηκα να προσπαθήσω να τον "συνεφέρω" με λογικά επιχειρήματα, αλλά μετά σκέφτηκα: "Θα τον έχω να με κυνηγάει με πονηροϋς σκοπούς μέχρι τα 50 μου, μακάκας είμαι?".

Εντωμεταξύ το πως τους σέρνουν οι κόρες από τη μύτη, είναι το κάτι άλλο...

Οσον αφορα τα δωματια τι εχετε σκεφτει ειρθε η ωρα που πρεπει να παρθει μια αποφαση για να αρχισουμε να ετοιμαζομαστε πριν χειμωνιασει!!!

πειτε καμια ιδεα να σας πω κ εγω τι σκεφτομαι....

[/color]

Αυτό με τα δωμάτια για μας κατάντησε πολύ πονεμένη ιστορϊα, γιατί απ΄ ότι φαίνεται αλλού ντ΄ αλλού θα τα οργανώσουμε... Ανακοίνωσαν στο σύζυγο (η Olympic) ότι η εταιρία δεν αντέχει πια τόσο μεγάλο στόλο κι ότι θα φροντίσει για όσους πιλότους δεν θα χρειάζεται να τους βρει δουλειά με συμβόλαιο στο εξωτερικό. Σε κανένα Κατάρ μας βλέπω οικογενειακώς...

εγω εχω πει...ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΔΙΚΟ ΜΟΥ!!! αλλα ενταξει... δε θα μαλωσω κιολας! μπουτακα θελουν? οκ! μπρατσακια, βυζακια, κοιλιτσα, μαγουλακια δικα μου!!!

images?q=tbn:ANd9GcRh5EdZiTbEMCXylgm7mQuc9qLbVMWZkgRZVNvYQ322RAELsu44:tongue::tongue::tongue::tongue:

Χαχα. Κι εγώ κι ο σύζυγος έτσι είμασταν μωρά. Όπου κι αν έπιανες μπορούσες να τσιμπήσεις. Η κόρη μου πάλι... συλφίδα! Δεν τσιμπιέται από πουθενά!!! Τουλάχιστον δεν φαίνονται τα κόκαλά της...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι...κ οι 3 παθουσες..κ οι 3 πιστευαμε ακραδαντα οτι εχουμε κοριτσακι...αφου οταν εμενα την 1η φορα μου ειπε οτι φαινεται για αγορακι αλλα μην το παρω στα σοβαρα γιατι ισως ειναι λαθος...λεω φυσικα κ θα ειναι λαθος...αχαχαχ..!!οταν βεβαιωθηκαμε πλεον οτι ειναι αγορι λεω ωραιο μητρικο ενστικτο κ εγω κ ο μπαμπας.....:o:oαλλα οσο το σκεφτομαι ποσο τρελα ειναι τα αγορακια παθαινω ΠΛΑΚΑ...!!Ασε που σε οσους το λεω μου λενε...''αναμενομενο ηταν οτι θα κανεις γιο....με την κορη δεν θα μπορουσες να πας γηπεδο κ να παιξεις μπαλα....εισαι για να εισαι αγορομανα''αχαχαχαχα....!!το καθε μωρουλι εχει την γλυκα του αλλα οντως τα αγορακια πιστεευω ειναι πιο καλοψυχα...κ αλλιως ειναι να σου κανει το αγορακι γλυκες κ αλλιως το κοριτσακι....οπως κ να εχει ολα τα παιδια ειναι δωρο ΘΕΟΥ...Κ το μονο που μετραει για ολες μας ξερω οτι ειναι η υγεια τους.....!:P:p

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες κοριτσια!!!

με το καλο να ερθει ο καινουργιος αντρας που εκανε εχτες την εμφανιση του!

σχετικα με το θεμα της εκτρωσης που αναφερατε...παρολο που δεν εχω κανει ΠΟΤΕ...κ δεν μπαινω στην διαδικασια να κρινω αυτον που πηρε την αποφαση να το κανει.εχω να σας πω οτι μετα την δευτερη αποβολη κ ενω ζητησα την βοηθεια απο ενα παπΠα με αντιμετωπισε σαν να ειχα κανει εκτρωση...δεν με αφησε να μεταλαβω επρεπε να κανω καποια συγκεκριμενα πραγματα τωρα το γιατι να σας πω επειδη ημουν σε πολυ χαλια ψυχολογικη κατασταση δεν το ρωτησα ποτε...

βεβαια μετα απο οσες ακολουθησαν δεν ξαναεπισκεφτηκα ΠΑΠΠΑ:oops::oops::oops:

Z29ap2.png

ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι...κ οι 3 παθουσες..κ οι 3 πιστευαμε ακραδαντα οτι εχουμε κοριτσακι...αφου οταν εμενα την 1η φορα μου ειπε οτι φαινεται για αγορακι αλλα μην το παρω στα σοβαρα γιατι ισως ειναι λαθος...λεω φυσικα κ θα ειναι λαθος...αχαχαχ..!!οταν βεβαιωθηκαμε πλεον οτι ειναι αγορι λεω ωραιο μητρικο ενστικτο κ εγω κ ο μπαμπας.....:o:oαλλα οσο το σκεφτομαι ποσο τρελα ειναι τα αγορακια παθαινω ΠΛΑΚΑ...!!Ασε που σε οσους το λεω μου λενε...''αναμενομενο ηταν οτι θα κανεις γιο....με την κορη δεν θα μπορουσες να πας γηπεδο κ να παιξεις μπαλα....εισαι για να εισαι αγορομανα''αχαχαχαχα....!!το καθε μωρουλι εχει την γλυκα του αλλα οντως τα αγορακια πιστεευω ειναι πιο καλοψυχα...κ αλλιως ειναι να σου κανει το αγορακι γλυκες κ αλλιως το κοριτσακι....οπως κ να εχει ολα τα παιδια ειναι δωρο ΘΕΟΥ...Κ το μονο που μετραει για ολες μας ξερω οτι ειναι η υγεια τους.....!:P:p

μπαρμπουλα μου οντως πως θα πηγαινες γηπεδο? σου ταιριαζει ενας γιος!!!

εμενα παλι που δεν μου αρεσει η μπαλα ειτε ειναι ποδοσφαιρο, ειτε ειναι μπασκετ, ειτε βολευ ειτε τενις!!!!

μονο τα μηλα(κοροιδο) παιζω με μπαλα στην θαλασσα!!!!

α επισης ναι εχουμε και τα τυχερα μας με τους γιους θα μας εχουν περισσοτερη αδυναμια

ενω αν ειχαμε κορη θα ειχαν αδυναμια στον μπαμπα τους!!

οποτε ειμαι πολυ χαρουμενη με αυτο!!!:D:D:D:D

UzVGp2.png

Εμενα ο αντρας μου ποτε δεν μου ειπε αγορι κοριτσι τι θελει κ φυσικα μετα απο τοση προσπαθεια του το απαγορευσα εγω εστω κ μονο να το σκεφτει!!

αυτο που θελει εκεινος ειναι απλα μολις μπορεσει το μωρο να το περνει στη δουλεια (να του αφησει την επιχειρηση ταχαμ δηθεν, ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ) κ να να το περνει στο ψαροντουφεκο,στο ψαρεμα και αλλα τετοια!!ειναι πιο ευκολα αυτα με ενα αγορι βεβαια ασχετα που του εχουν αδυναμια ολα τα κοριτσακια γνωστα κ μη μονο που τον βλεπουν:shock:!!!!

οπως ειπα λεει οτι ειναι πιο ευκολο κατι τετοιο με αγορι αλλα ειπε οτι κ κοριτσι να ειναι αυτος μαζι του θα το περνει στη θαλασσα.........:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

http://www.texnotropieskaidiakosmisi.com/%CE%B9%CE%B4%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1/

ΔΩΜΑΤΙΑ Κ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ...!!ΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ...εμενα μ αρεσει κ το 2ο παρα πολυ..αν κ το πρασινο σαν χρωμα δεν με τρελαινει αυτο μ αρεσει παρα πολυ..!

εεεεεε ετσι didi να εχουμε 2 αντρες στην ζωη μας να μας εχουν κ να τους εχουμε αδυναμιες....χεχεχε...!!εχει ξεκινησει ο μπεμπης μας κ κανει κωλοτουμπες.....ευτυχως γιατι ηταν πιο ησυχος αυτες τις μερες λογω του οτι δεν εχω φαει καθολου ζαχαρη κ γλυκο...!!:tongue::D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εμενα ο αντρας μου ποτε δεν μου ειπε αγορι κοριτσι τι θελει κ φυσικα μετα απο τοση προσπαθεια του το απαγορευσα εγω εστω κ μονο να το σκεφτει!!

αυτο που θελει εκεινος ειναι απλα μολις μπορεσει το μωρο να το περνει στη δουλεια (να του αφησει την επιχειρηση ταχαμ δηθεν, ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ) κ να να το περνει στο ψαροντουφεκο,στο ψαρεμα και αλλα τετοια!!ειναι πιο ευκολα αυτα με ενα αγορι βεβαια ασχετα που του εχουν αδυναμια ολα τα κοριτσακια γνωστα κ μη μονο που τον βλεπουν:shock:!!!!

οπως ειπα λεει οτι ειναι πιο ευκολο κατι τετοιο με αγορι αλλα ειπε οτι κ κοριτσι να ειναι αυτος μαζι του θα το περνει στη θαλασσα.........:D

οι περισσοτεροι αντρες θελουν αγορια ο καθενας για τον δικο του λογω αλλα μολις κανουν την τσουπρα τρελενονται!!!!αλλα συνεχιζουν να λενε το επομενο θα ειναι κοριτσι!ενω σε αντιθεση η μανα εχει περισσοτερο σχεση με το κοριτσι αλλα λιωνει για το γιοκα της!!!!!

Z29ap2.png

Κορίτσια, πήρα τα αποτελέσματα από την εξέταση αίματος που με είχε βάλει ο γιατρός να κάνω για να δει αν έχω καμία λοίμωξη. Με τιμές αναφοράς 0,0-0,5 είχα 0,4. Το είπα στο γιατρό και μου είπε αυτολεξεί: "σούπερ, αρνητική είναι"!! :P

Τώρα περιμένω και τα αυριανά αποτελέσματα από την καλλιέργεια για να δούμε αν απλά έχει πέσει το ανοσοποιητικό μου ή αν έχω καμία κολπίτιδα και όπως κι αν έχει να αρχίσω μια θεραπεία και να μου φύγει το άγχος.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κορίτσια, πήρα τα αποτελέσματα από την εξέταση αίματος που με είχε βάλει ο γιατρός να κάνω για να δει αν έχω καμία λοίμωξη. Με τιμές αναφοράς 0,0-0,5 είχα 0,4. Το είπα στο γιατρό και μου είπε αυτολεξεί: "σούπερ, αρνητική είναι"!! :P

Τώρα περιμένω και τα αυριανά αποτελέσματα από την καλλιέργεια για να δούμε αν απλά έχει πέσει το ανοσοποιητικό μου ή αν έχω καμία κολπίτιδα και όπως κι αν έχει να αρχίσω μια θεραπεία και να μου φύγει το άγχος.

μια χαρα κοπελα μου!!!!μακαρι να μην ειναι τιποτα κ να ξεμπερδεψεις αυριο!!!

Z29ap2.png

μπραβο! ολα καλα λοιπον κατ32!!! τωρα ξανα ανησυχια για το φυλο και μονο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Τι θα φατε μικρες μου?

εγω σπανακορυζο κ καμια πιπερια που τιγανιζει η μαμα μου για τον καταψυκτη!!!

Αποφάσισα χτες βράδυ, μετά που κοιμήθηκε η μικρή κι έφτιαξα 1 ταψί τάρτα με κρεμμύδια.

Ήταν έτοιμη στις 12 το βράδυ. Έκλεισα το φούρνο και πήγα για ύπνο. Αμ δε... σηκώθηκα νυχτιάτικα να φάω γιατί μου μύριζε...

Για πρωινό επίσης κρεμμυδόταρτα...

Τώρα που μιλάμε μόνο το μισό ταψί έχει μείνει (εντάξει, τρώει κι ο άντρας μου, έχει ρεπό σήμερα).

Πρώτη φορά από τότε που έμεινα έγκυος τρώω κάτι με τόση όρεξη!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...