Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

αμα με ρωτησεις ποσες και ποιες μερες εχω βγει και για ποση ωρα, πραγματικα μπορω να στα πω!!! αφου ειναι μονο οι μερες και οι ωρες των ραντεβου στο γιατρο και για υπερηχους και εξετασεις! ο γιος, μακαρι να το εκτιμησει!!! ο αντρας μου παντως, απτη μια μου λεει να κανω λιγο υπομονη και οτι καταλαβαινει οτι ειναι βασανο, και απτην αλλη με πειραζει και μου λεει οτι ετσι τον ακαθιστο που εχω γενικα, θα με "γκαστρωσει" καπακι για να με εχει στο σπιτι οπως τωρα!!! ντροπη...:oops::oops::oops:

χαχαχαχαχαχα! μετα το πρωτο ξενυχτη θα το σκεφτει για να κανετε αμεσως κ αλλο χαχαχαχα!! υπομονη κοντευεις κ με το που γεννησεις θα τα ξεχασεις ΟΛΑ!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπες στο cosycorner.gr εχει αυτοκόλλητα για δωματια. εγω πήρα την φαρμα, η αδερφή μου βασικά πηγε κ την πήρε, κ της ειπε η υπάλληλος, οτι αυτή κ αλλο 1 σχεδιο κάνουν τρελές πωλήσεις. μπες να δεις!!1

Τελεια ποπο υπεροχα πραγματα!!!

μαρεσε κ η φαρμα αλλα κ ο βυθος επισης!!!

εχουμε ενα θεμα με την θαλασσα ειδικα ο μπαμπας μας!!!

πρωτα ο θεος αν το βαφτισουμε καλοκαιρι το πεμπακι μας μαλλον καλοκαιρινο τοπιο θα υπαρχει!!!

κοριτσια μπειτε ολες πολυ ωραια πραγματα!!!

cosycorner.gr

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Κατά τα λοιπά:

το μενταγιον που ειναι σαν κουδουνακι λες? ομορφα φαινονται στο site... νιωθεις να κανει κατι στις μπεμπουλες? ρωταω γιατι διαβασα οτι μπορει να βοηθησει να παρουν ινιακη θεση και με ενδιαφερει αν ειναι... ο δικος μου ειναι ισχιακος μεχρι στιγμης. σε ποσες μερες ηρθαν?

Ναι αυτό λέω. Έτσι λένε ότι βοηθάει τα μωρά να γυρίσουν εκεί που ακούγεται ο ήχος. Βέβαια γι αυτό το λόγο το φοράνε στο 3ο τρίμηνο. Τώρα απλά τα χαλαρώνει και μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τον ήχο μετά που θα γεννηθούν.

Εμένα η πρώτη είναι με το κεφάλι κάτω κ η δεύτερη με το κεφάλι πάνω - η πιο συνηθισμένη κ φυσιολογική στάση για δίδυμα. Συνήθως το 2ο "τουμπάρει" μόλις αρχίσει να βγαίνει το 1ο και δημιουργηθεί χώρος. Αλλά και να μη δημιουργηθεί, το 2ο βγαίνει άνετα με τον ποπό, γιατί η μανούλα έχει"ανοίξει" μόλις από το 1ο και ο χώρος είναι πολύ άνετος (δεν υπάρχει ο κίνδυνος δηλ. να "μπλοκάρει" το κεφάλι ως το φαρδύτερο μέρος του σώματος βγαίνοντας όπως άμα γεννάς ισχυακά μωρά μόνα τους)

βρε ντιντι μου, μη μπερδευεσαι! 5 μηνων εισαι, απλα εισαι στον 6ο μηνα, οχι 6μηνων! Οπως ειπα και πριν σαν παραδειγμα, οταν εισαι 2 εβδομαδων εγκυος, εισαι στον 1ο μηνα, αν και δεν εισαι ενος μηνα ακομα. Τοσο απλα. Εγω ας πουμε μεθαυριο θα ειμαι 5 μηνων και μιας ημερας, αρα ειμαι στον 6ο μηνα, οχι 6 μηνων. :D. Με τον αντρα μου ειμαστε 8 μηνες παντρεμενοι, διανυουμε τον πρωτο χρονο γαμου. Δεν τον εχουμε κλεισει ακομα, τον διανυουμε. Οπως κι εσυ διανυεις τον 6ο μηνα εγκυμοσυνης

Εγώ σ΄ αυτό σκέφτομαι την ΠΗΤ μου: 13-02-2013 και λέω ότι κάθε 13 αλλάζω μήνα.

Τώρα πχ που είμαι μεταξύ 13Σεπτ και 13 Οκτ, διανύω τον 5ο μήνα.

Και ΝΑΙ, όπως και να το υπολογίσεις, η DIDI μας σε λίγο θα διανύει τον 6ο!!!

πιασατε και το θεμα εκτρωση!

δεν εχω κανει ποτε και ευχαριστω το Θεο που με εκανε εξυπνη να μην παθω κατι τετοιο

Παρομοίως...

Όμως ας μην ξεχνάμε, πως το δικαίωμα στην έκτρωση ουσιαστικά είναι δικαίωμα στη ζωή για κάποιες γυναίκες. Έχει δε τεράστια ιστορία πόνου και μαρτυρίου πίσω του. Όταν συμβαίνουν "λάθη" αυτά οφείλονται και στις δύο πλευρές - άντρα κ γυναίκα και είναι πολύ μα πολύ άδικο να τα φορτώνεται η γυναίκα, ειδικά όταν δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί - είτε λόγω θέσης είτε λόγω μόρφωσης- τον εαυτό της.

Το δημοσίευμα του γιατρού έχει μια δόση φανατισμού κατά τη γνώμη μου - δεν είναι το ίδιο αντισύλληψη κ έκτρωση, έλεος... Οι φανατικοί, ακόμη και το "τράβηγμα" φόνο το θεωρούν! Σόρυ που θα διαφωνήσω, αλλά καμία σχέση.

Επίσης έκτρωση στην 26η εβδομάδα που έκανε ο συγκεκριμένος, δημιουργεί όντως την αίσθηση του φόνου, (κατά τη γνώμη μου είναι) γιατί το μωρό είναι πλέον βιώσιμο!!!

Δε συγκρίνεται όμως με διακοπή κύησης στις πρώτες εβδομάδες, τότε που καλά καλά δεν υπάρχει ούτε φασολάκι, μην τρελαθούμε κιόλας!

Η νομοθεσία έτσι κι αλλιώς, επιτρέπει διακοπή κύησης μόνο κατά τς πρώτες εβδομάδες και μετά "εφόσον σοβαροί ιατρικοί λόγοι το επιβάλλουν".

Εμένα το συγκεκριμένο δημοσίευμα (εκτός από το γεγονός ότι ανατρίχιασα γιατί μου έρχονται στο μυαλό γυναίκες ανυπεράσπιστες του 3ου κόσμου, έρμαιες παλαιολιθικών αντιλήψεων και παντελώς απροστάτευτες, που εξαναγκάζονται στην οδυνηρή διαδικασία της παράνομης έκτρωσης ή στην εξαθλίωση), μου θύμισε ένα ρητό που λένε συχνά πυκνά στο χωριό μου:

"Όταν γεράσει ο διάολος γίνεται καλόγερος"

Έχει σχέση το μέγεθος του μωρού με το διαβήτη; Δεν το ήξερα.... Πάντως μου είπε να κάνω και καμπύλη σακχάρου στην 23η εβδομάδα. Εσένα σου έχει πει πότε να την κάνεις;

Ναι... το μέγεθος του μωρού έχει σχέση με διαβήτη κύησης της μητέρας.

Επίσης, όλες οι εγκυούλες πάνω κάτω στην ίδια εβδομάδα θα κάνουμε καμπύλη ζαχάρου. Αν είχες ΣΟΒΑΡΕΣ ενδείξεις για διαβήτη, θα σε έβαζε από τώρα.

ολα τελεια με το μπεμπακι! το φυλο δεν πειραζει σας το κραταει για εκπληξη

αλλα τα 6 κιλα ειναι πολυ????περιμενε θα σου στειλω κατιhttp://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

Εγώ σύμφωνα με τον πίνακα αυτόν, θα έπρεπε να είχα πάρει 5 κιλά. Ή τουλάχιστον 4,5. Και δεν παίρνω!!!

Απελπισία με έχει πιάσει.

να κανουμε ενα γκαλοπ!

barboula: γαυρακι

didi&k:γαυρακι

MARITA 1982: γαυρακι

συμπληρωστε!

(γαυρακι, βαζελακι, χανου μακι)

Εγώ κορίτσια βαζελάκι. Ακόμη και τον γαύρο μπαμπά βάζελο τον κάναμε...

Γράφτηκε η μικρή στην ομάδα του Παναθηναϊκού για κολύμβηση (ήταν η πιο βολική από άποψη χρημάτων-ωραρίου-απόστασης), η οποία τόχει βάλει σκοπό της ζωής της να δοξάσει την ομάδα! Κερκίδα κ χειροκρότημα ο μπαμπάς! (ο γαύρος έτσι???)

Ε ρε τι μπορούν να κάνουν οι κόρες...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ελα βρε με τρελαίνεις, αχ αυτες οι φατσουλες.

κοριτσια πιστευω πως μολις γεννηθει το δικο μου, θ αρχισουν οι καυγάδες μεταξύ μας, όλοι. θα μαλωνουμε ποιος θα τον πρωτοπάρει αγκαλιά κ ποιος θα του ρουφίξει τα μπουτάκια!!!!

εγω εχω πει...ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΔΙΚΟ ΜΟΥ!!! αλλα ενταξει... δε θα μαλωσω κιολας! μπουτακα θελουν? οκ! μπρατσακια, βυζακια, κοιλιτσα, μαγουλακια δικα μου!!!

images?q=tbn:ANd9GcRh5EdZiTbEMCXylgm7mQuc9qLbVMWZkgRZVNvYQ322RAELsu44:tongue::tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω εχω πει...ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΔΙΚΟ ΜΟΥ!!! αλλα ενταξει... δε θα μαλωσω κιολας! μπουτακα θελουν? οκ! μπρατσακια, βυζακια, κοιλιτσα, μαγουλακια δικα μου!!!

images?q=tbn:ANd9GcRh5EdZiTbEMCXylgm7mQuc9qLbVMWZkgRZVNvYQ322RAELsu44:tongue::tongue::tongue::tongue:

xaxaxaxaxaxaxa σωστή!!!!!!!:tongue::tongue:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα///τι καλημερα δηλαδη, στεναχωρηθηκα με το ελενακι γμτ..

Μόνο κουραγιο θα πω...τι αλλο, εχω μεινει αναυδη και βαζω τον εαυτο μου στη θεση της και ανατριχιαζω.

Δε μπορω να σχολιασω καν τα υπολοιπα κοριτσια, μη με παρεξηγειτε.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

elenaki1987 κρίμα... πολύ κρίμα! Δεν έχω λόγια... μόνο κουράγιο και εύχομαι σύντομα να μας πεις χαρούμενα νέα!

Καλημέρα τσουπρίτσες!!!

Να σας πω τι έπαθα χθες! Με είχε πιάσει μια αλλεργία με φοβερή καταρροή και τρομερά, δυνατά φτερνίσματα! Όλη τη μέρα... αφού δεν μπορούσα να σταθώ... νομίζω ότι το μωρό έγινε φραπέ από τα τραντάγματα. Ελπίζω να μην του έκανα τίποτα και να είναι καλά!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

επειδη εχω ζησει την απωλεια και μαλιστα στην 20η εβδ... φαντασου τι ψυχολογια θα επρεπε να εχω οταν εφτανε η τωρινη εγκυμοσυνη μου στο ιδιο σταδιο... οπως ομως ειπες πρεπει να ζουμε την περιοδο αυτη με χαρα! ειναι δυσκολο, αλλα πρεπει!!! να μην αγχωνεσαι... ουτε να πελαγωνεις! μια λοιμωξη που την παιρνεις χαμπαρι νωρις, πριν σου κανει πονους, συσπασεις, πυρετο, υγρα, κλπ αντιμετωπιζεται! γι αυτο χαλαρα... το παρακολουθειτε, θα κανεις την αγωγη που θα σου πουν και θα σκεφτεσαι να βαλεις τα δυνατα σου για να τα καταφερεις!

Ναι, είμαι σίγουρη πως θα είχες φοβερό άγχος όταν ήσουν στην 20η και θα σου ήρθαν όλες οι άσχημες αναμνήσεις... Αλλά τώρα πια είσαι πάρα πολύ κοντά στο να πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου και δεν πρέπει να κάνεις πια κακές σκέψεις! Σε 2 μήνες θα είσαι μανούλα!

Σε ευχαριστώ πολύ για την εμψύχωση, θα πάρω σήμερα τα αποτέλεσματα απο τις εξετάσεις αίματος και θα πάρω το γιατρό να δούμε τι θα μου πει. Αυτό σκέφτομαι κι εγώ, ότι αν το έχουμε καταλάβει από νωρίς το πρόβλημα θα το αντιμετωπίσουμε χωρίς δυσκολίες. Και ο γιατρός δεν φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχος όταν είχα πάει.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ξαναλοιπον καλημερα.....δεν ειχα δει οτι πιασατε κ θεμα για εκτρωση.....δεν εχω κανει ποτε δοξα τον θεο....κ ειμαι κατα ομως πιστευω οτι υπαρχουν περιπτωσεις κ εξαιρεσεις που καλως γινεται......!

Impatient ειδες που στα λεγαμε??παρε τωρα τις κλωτσιες σου να τις κατα ευχαριστηθεις...!!

οσο για τα αγορακια που περιμεναμε κοριτσακια σιγουρα αλλα μας βγηκαν αγορακια ελατε να γελασουμε...εμενα μου εκαναν με τον σταυρο το κολπο με το ψαλιδι κ οχι απο μια φορα...αλλα πολλες....οσοι με εβλεπαν ελεγαν οτι εχω κορη...κ ενω στην αρχη το ενστικτο μου ελεγε κοριτσακι μετα απο ενα σημειο επαψα να το σκεφτομαι κ λεω κοιτα να δεις που ολοι λενε κοριτσακι ακομα κ εγω κ θα βγει αγορακι....παρτο αγορακι σου τωρα...χεχεχε!!!:D

κατια μου ετσι κ η ξαδερφη μου....στην 2η εγκυμοσυνη γιατι το 1ο το εχασε εκει στις 20 εβδομαδες δεν κουνηθηκε απο το σπιτι...βεβαια επειδη υπηρχε κινδυνος κ στην 2η εγκυμοσυνη δεν κουνηθηκε απο το κρεβατι...ο αντρας της να φανταστεις την εκανε μπανιο στο κρεβατι....οποτε παλι καλα που εσυ εχεις κ το laptop παρεουλα.....χεχεχεχεχεχε...!!για τα παιδια μας οοοοολες τις θυσιες του κοσμου μπορουμε να κανουμε νομιζω...!!

οσο για το δωματιο εγω οπως εχω ξαναπει εχω κολλησει με τον μικρο πριγκηπα...τωρα ισως στην πορεια αλλαξω...μπορει ο Μιχαλιος μου να διαλλεξει κατι αλλο οταν ψαχνω ριχνοντας μου κλωτσιες......αχαχαχαχα....!!!

Jr39p2.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ......... (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

kat32: ............ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy:........(ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

2460995iqf6cwynhv.png

καλημερα κοριτσια!

κι εγω εχω καταστεναχωρηθει πολυ με την ελενα... και μαλιστα την σκεφτομουν κι αυτες τις μερες οτι εχει χαθει αλλα δεν περιμενα κατι τετοιο...

UzVGp2.png

ξαναλοιπον καλημερα.....δεν ειχα δει οτι πιασατε κ θεμα για εκτρωση.....δεν εχω κανει ποτε δοξα τον θεο....κ ειμαι κατα ομως πιστευω οτι υπαρχουν περιπτωσεις κ εξαιρεσεις που καλως γινεται......!

Impatient ειδες που στα λεγαμε??παρε τωρα τις κλωτσιες σου να τις κατα ευχαριστηθεις...!!

οσο για τα αγορακια που περιμεναμε κοριτσακια σιγουρα αλλα μας βγηκαν αγορακια ελατε να γελασουμε...εμενα μου εκαναν με τον σταυρο το κολπο με το ψαλιδι κ οχι απο μια φορα...αλλα πολλες....οσοι με εβλεπαν ελεγαν οτι εχω κορη...κ ενω στην αρχη το ενστικτο μου ελεγε κοριτσακι μετα απο ενα σημειο επαψα να το σκεφτομαι κ λεω κοιτα να δεις που ολοι λενε κοριτσακι ακομα κ εγω κ θα βγει αγορακι....παρτο αγορακι σου τωρα...χεχεχε!!!:D

κατια μου ετσι κ η ξαδερφη μου....στην 2η εγκυμοσυνη γιατι το 1ο το εχασε εκει στις 20 εβδομαδες δεν κουνηθηκε απο το σπιτι...βεβαια επειδη υπηρχε κινδυνος κ στην 2η εγκυμοσυνη δεν κουνηθηκε απο το κρεβατι...ο αντρας της να φανταστεις την εκανε μπανιο στο κρεβατι....οποτε παλι καλα που εσυ εχεις κ το laptop παρεουλα.....χεχεχεχεχεχε...!!για τα παιδια μας οοοοολες τις θυσιες του κοσμου μπορουμε να κανουμε νομιζω...!!

οσο για το δωματιο εγω οπως εχω ξαναπει εχω κολλησει με τον μικρο πριγκηπα...τωρα ισως στην πορεια αλλαξω...μπορει ο Μιχαλιος μου να διαλλεξει κατι αλλο οταν ψαχνω ριχνοντας μου κλωτσιες......αχαχαχαχα....!!!

ναι βρε barboula μου αλλα πως να το διακοσμησεις?

κ εγω το σκεφτηκα να φωναξω να μου ζωγραφισουν τον ενα τοιχο τον πριγκηπα κ μετα να βαλω μονοχρωμο χαλι κ κουρτινα γαλαζιο!!

αλλα θα ειναι καλο?

ενω mickie k winnie βρηκα κ αυτοκολητα κ κ χαλι κ κουρτινα!!!

α κ βυθο μ΄ρεσει κ κατι με ζωα!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

ΑΑΑΑ ΦΟΥΣΚΙΤΣΑ δεν το επιασα οτι ελεγες για διακοσμηση....!χεχεχε....εχω κ του πελατες κ αποσυντονιζομαι...!

εεεε δεν εχω σκεφτει ακομη την διακοσμηση...αλλα σιγουρα το θελω οσο πιο απλο γινεται κ με ηρεμα χρωματα....!

βεβαια ειδα κ αυτο το site με τα αυτοκολλητα κ τρελαθηκα με τον βυθο κ διχαστηκα τωρα...!!αλλα ο μικρος πριγκηπας οπως κ να εχει ειναι αλλιως αλλα θα δειξει...ετσι κ αλλιως εμεις ακομη δεν εχουμε το σπιτι....οποτε ισως γι αυτο δεν εχω μπει σε τετοιες σκεψη.....!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...