Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Λοιπον σημερα σιγουρευτηκα οτι αυτο που ανταποκρινεται στη φωνη μου ειναι το μωρο και οχι το εντερο! Ολε!!

ναι βρε, στην αρχη πιστευω πως όλες νομιζουμε οτι ειναι τι εντερο μας, αλλά ειναι το ζουζουνάκι μας!!!!!:D

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον σημερα σιγουρευτηκα οτι αυτο που ανταποκρινεται στη φωνη μου ειναι το μωρο και οχι το εντερο! Ολε!!

Αντε ειπαμε καλοριζικο!!!!!

με πολλες πολλες κλωτσομπουνιτσες και κωλοτουμπιτσες!!!

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

αγορακι μου γλυκο!!! ο γιος σου ειναι πραγματικα ψυχουλα! ενα φιλακι, μολις γυρισει απτο σχολειο κι απο μενα!:tongue::tongue::tongue:

θα του δωσω κατια μου ευχαριστω!!! θα το δεις κ εσυ στο γιο σου!!!!!!!!!:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

σε κάθε υπέρηχο που πάω, ειλικρινά φοβάμαι τοσο,μην τυχον μου πει ο γιατρος οτι κάτι δεν παει καλα. ο μεγαλύτερος εφιαλτης μου ειναι!!!!!

Κι εγω το ιδιο.. εχοντας ζησει 2 αποβολες , η μεγαλυτερη αγωνια μου καθε φορα ειναι αν χτυπαει η καρδουλα του

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια μην αηδιασετε, αλλά ο μπεμπης μου ειναι πεινάλας κ μολις εγινε το φαγητό (βλεπε φακες), αρχισε να κλωτσαει κ εβγαλα να φαω πρωι πρωι!!!:rolleyes:

χαχαχαχχααχαχαχαχαχαχχαχαχχααχχαχχαχαχχαχαχ......

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κοριτσια μην αηδιασετε, αλλά ο μπεμπης μου ειναι πεινάλας κ μολις εγινε το φαγητό (βλεπε φακες), αρχισε να κλωτσαει κ εβγαλα να φαω πρωι πρωι!!!:rolleyes:

ο,τι θελει το παιδι!!! χχχααααααχχχχαααα....:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

images?q=tbn:ANd9GcQnjE8gR8xlnlAYP66mp3xj16aIQnQAWZDltfYPzWTG7U40dh5V μα ολη τη μερα, καθε μερα, απο τις 10 μαρτιου ειμαι σπιτι με το λαπτοπ αγκαλια και κοιταω μπεμπακια... εχω γινει baby hacker!!!

δεν βγαινεις καθολου εξω?? εσενα ο γιος σου πρεπει να σε κανει εικονισμα κ ο αντρας σου!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

images?q=tbn:ANd9GcQnjE8gR8xlnlAYP66mp3xj16aIQnQAWZDltfYPzWTG7U40dh5V μα ολη τη μερα, καθε μερα, απο τις 10 μαρτιου ειμαι σπιτι με το λαπτοπ αγκαλια και κοιταω μπεμπακια... εχω γινει baby hacker!!!

ελα βρε με τρελαίνεις, αχ αυτες οι φατσουλες.

κοριτσια πιστευω πως μολις γεννηθει το δικο μου, θ αρχισουν οι καυγάδες μεταξύ μας, όλοι. θα μαλωνουμε ποιος θα τον πρωτοπάρει αγκαλιά κ ποιος θα του ρουφίξει τα μπουτάκια!!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!

images?q=tbn:ANd9GcR9k06ZUZ6kXONxc0x26t6GOnsUQHLzZMwL601ZijSFEaVVJ2q0μιλα του του παιδιου, λοιπον!!!

χαχα, ωραια εικονιτσα! του μιλαω μωρε! και εχει γελιο που ανταποκρινεται μονο οταν του μιλαω γερμανικα.. σταν ειναι ο αντρας μου μπροστα και του μιλαω ελληνικα, καμια απαντηση! Εχει αποκτησει αποψη το παιδι! Α, κι επισης οταν του τραγουδαω ξαφνικα σταματαει! (Δε με πολυσυμφερει αυτο)

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

δεν βγαινεις καθολου εξω?? εσενα ο γιος σου πρεπει να σε κανει εικονισμα κ ο αντρας σου!!!

αμα με ρωτησεις ποσες και ποιες μερες εχω βγει και για ποση ωρα, πραγματικα μπορω να στα πω!!! αφου ειναι μονο οι μερες και οι ωρες των ραντεβου στο γιατρο και για υπερηχους και εξετασεις! ο γιος, μακαρι να το εκτιμησει!!! ο αντρας μου παντως, απτη μια μου λεει να κανω λιγο υπομονη και οτι καταλαβαινει οτι ειναι βασανο, και απτην αλλη με πειραζει και μου λεει οτι ετσι τον ακαθιστο που εχω γενικα, θα με "γκαστρωσει" καπακι για να με εχει στο σπιτι οπως τωρα!!! ντροπη...:oops::oops::oops:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κοριτσια μου...!μπηκα κ διαβασα δυσαρεστα νεα δυστυχως...!

ΕΛΕΝΗ μου λυπαμαι παρα πολυ...δεν το εχω βιωσει αλλα φανταζομαι οτι ο πονος ειναι αφορητος κ ειδικα ο ψυχικος πονος..ευχομαι γρηγορα οσο γινεται να το ξεπερασεις κ να ξερεις εμεις ειμαστε εδω σε ολα....!λυπαμαι ειλικρινα....δν εχω κατι αλλο να πω...!

Jr39p2.png

αμα με ρωτησεις ποσες και ποιες μερες εχω βγει και για ποση ωρα, πραγματικα μπορω να στα πω!!! αφου ειναι μονο οι μερες και οι ωρες των ραντεβου στο γιατρο και για υπερηχους και εξετασεις! ο γιος, μακαρι να το εκτιμησει!!! ο αντρας μου παντως, απτη μια μου λεει να κανω λιγο υπομονη και οτι καταλαβαινει οτι ειναι βασανο, και απτην αλλη με πειραζει και μου λεει οτι ετσι τον ακαθιστο που εχω γενικα, θα με "γκαστρωσει" καπακι για να με εχει στο σπιτι οπως τωρα!!! ντροπη...:oops::oops::oops:

ντροπή ντροπη να τους πεις!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...