Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Αχ, κι εγώ το ίδιο είχα πάθει. Θυμάμαι ότι είχα ήδη καθυστέρηση αλλά δέν είχα κάνει ακόμη τεστ. Κι όταν μπήκα στη θάλασσα σκέφτηκα ότι δεν θα μου έρθει ποτέ περίοδος με τόσο κρύα νερά! Δίκιο είχα περίπου! :tongue:

και γω το ιδιο σκεφτηκα...με τοσο κρυο αντε να ερθει και ελεγα θα υποφερω σπο τον πονο...μετα μαλιστα δεν πιστευα με τπτ οτι ειμαι εγκυος με το ζορι εκανα τεστ :P

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχεις φουσκωσει? φαινεται η κοιλιτσα?

εμενα φαινεται, αλλα οταν παω στη θαλασσα δεν ξερω αν θα με περνανε για χοντρη μπυροκοιλια (και ντεπομαι...)ή θα φαινεται εγκυμονουσας...

ασε που εγινε και τριχωτη!!!!!!

πως θα παω ετσι στη θαλασσα?????????? και χοντρη και τριχωτη! ρομπα!!!!:D

αν βγαλω αυτες που ειναι μακρυες και μαυρες με τσιμπιδακι, θα τρομαξει μεσα το μωρο?

ναι φαινεται πολυ κοιτα μιας χοντρης η κοιλια ειναι διαφορετικη απο μιας εγκυμονουσας γιατι ειναι πιο στρογγυληπιο πανω πιο γλυκια.. αλλα κ εγω ντρεπομαι με την κοιλια να κανω μπανιο κ εχει κ εμενα λιγες τριχες κ χνουδι.κ ασπρη ασπρη οπως ειναι δεν θελω με μπλουζακι κ αυτο χωρις κοσμο μη με κοροιδευουν κιολας..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

thank's να δω με την κοιλια και τις τριχες τι θα κανω!!!!!

χαχαχαχαχαχχαχχχαχχαχαχχχχχαχ:tongue::tongue::tongue::tongue:

βαλε μπλουζακι απεξω κ πες οτι ειναι για τον ηλιο να μην την βλεπει:P:p

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εχεις φουσκωσει? φαινεται η κοιλιτσα?

εμενα φαινεται, αλλα οταν παω στη θαλασσα δεν ξερω αν θα με περνανε για χοντρη μπυροκοιλια (και ντεπομαι...)ή θα φαινεται εγκυμονουσας...

ασε που εγινε και τριχωτη!!!!!!

πως θα παω ετσι στη θαλασσα?????????? και χοντρη και τριχωτη! ρομπα!!!!:D

αν βγαλω αυτες που ειναι μακρυες και μαυρες με τσιμπιδακι, θα τρομαξει μεσα το μωρο?

Κι εγώ έχω φουσκώσει αλλά μάλλον απλά για χοντρή φαίνομαι που έχω παραφάει! Αλλά δε με νοιάζει, εγώ τα μπανάκια μου τα κάνω χωρίς άγχος!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κι εγώ έχω φουσκώσει αλλά μάλλον απλά για χοντρή φαίνομαι που έχω παραφάει! Αλλά δε με νοιάζει, εγώ τα μπανάκια μου τα κάνω χωρίς άγχος!

αχ ποσο σε χερομαι μπραβο στις γυναικες που δεν κομπλερουν ακομα κ αν ειναι χοντρες κ οχι εγκυες κ ειναι με μπικινι....

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

και μενα εχει φουσκωσει και χθες μαλιστα ειχε κατι στον δρομο και μια αγνωστη μου ειπε προσεχε μην γλιστρισεις γιατι απ'οτι βλεπω εισαι και εγκυος μην παθεις τπτ......ξαφνιαστικα γιατι δεν περιμενα οτι θα φαινεται απο τωρα και χαρηκα και λιγο :D

οσο για τις τριχες προβλημα και μενα αυξηθηκαν πολυ.....και το σκεφτομαι για τις διακοπες δεν με νοιαζει αν φαινομαι χιντρη αλλα οι τριχες μς ενοχλουν........αληθεια η αποτριχωση απαγορευετε?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

και μενα εχει φουσκωσει και χθες μαλιστα ειχε κατι στον δρομο και μια αγνωστη μου ειπε προσεχε μην γλιστρισεις γιατι απ'οτι βλεπω εισαι και εγκυος μην παθεις τπτ......ξαφνιαστικα γιατι δεν περιμενα οτι θα φαινεται απο τωρα και χαρηκα και λιγο :D

οσο για τις τριχες προβλημα και μενα αυξηθηκαν πολυ.....και το σκεφτομαι για τις διακοπες δεν με νοιαζει αν φαινομαι χιντρη αλλα οι τριχες μς ενοχλουν........αληθεια η αποτριχωση απαγορευετε?

στην κοιλια λογικα ναι αντεχεις το τραβηγμα??? ξυραφακι....

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αχ ποσο σε χερομαι μπραβο στις γυναικες που δεν κομπλερουν ακομα κ αν ειναι χοντρες κ οχι εγκυες κ ειναι με μπικινι....

Α, μη νομίζεις, αυτά τα λέω επειδή είμαι έγκυος και το ξέρω έστω κι εγώ και η παρέα που έχουμε μαζί μας στο μπάνιο! Πριν μείνω έγκυος όλο κοιτούσα να ρουφάω λίγο την κοιλίτσα, τώρα είναι που δεν με νοιάζει!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ναι αντεχω.....ξυραφι με τπτ θα βγουν χειροτερα μετα

συμφωνω μαζι σου για το ξυραφι!

το θεμα ειναι οτι τη δευτερα εχω ραντεβου και το σκ θα παμε μπανιο, οποτε δεν λεει να παρω τηλεφωνο τον γιατρο και να τον ρωταω" γιατρε να κανω αποτριχωση?"

την αποτριχωση την αντεχω εχω κανει παλιοτερα

αλλα το μωρο την αντεχει? γι'αυτο σκεφτηκα το τσιμπιδακι, διαλεγω αυτες που φαινονται πολυ εντονα ,τσουπ και εξω!

αλλα κανει?

μηπως τρομαξει ο μπεμπης???

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...