Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

τα αγορια ειναι πιο καλα απο τα κοριτσια!! βλεπω διαφορα απο τα δικα μου, κ οταν συζηταω ολες το ιδιο λενε. τα κοριτσια ειναι πιο πεισματαρες.. αυτο που περιμενω να δω τι θα μου βγει.. προχθες λεω τις κορης μου ελα να δεις την αδερφη σου που κλωτσαει κ μου λεει ΟΧΙ δεν ειναι δικο μου κ να μου κανει κ το δαχτυλο περα δοθε, ενω ο γιος περιμενε μεχρι να κλωτσησει κ οταν το ειδε χαρηκε κ σκυβει στη κοιλια κ τις λεει φωτεινουλα παω πρωτη δημοτικου.. ειναι πιο καλοκαρδος σε πολλα θεματα.. κ το λενε κ αλλες μανες!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τυχερος, υγιης και τελειομηνος να ναι, eleni_dimitris! ειναι "κυριος" και εμφανιστηκε ακριβως την ωρα που ηθελε και οπως ηθελε! να στε καλα και πατε με το καλο και για την κορη του χρονου!!! καλη συνεχεια...

file.php?id=10306

ευχαριστούμε!!!!...χαχαχαχα βουρ στο ψαχνό μετα για την κόρη. θα κάνω κ εγω όπως κάνουν κάποιοι κολλημένοι για να βγάλουν γιο, κανουν αρκετά παιδιά μεχρι να κάνουν το αγορι. φαντάζεστε εμένα εδω μεσα μετα απο 10 χρόνια κ να εχω τικεράκι απο κατω 5-6 παιδιά κ εγκυος!!!!!!χαχαχαχαχα

ας είναι όλα τα παιδάκια καλά κ να μας τα προσέχει ο Θεός, να μας τα έχει γερά κ το τι ειναι, ειναι το τελευταίο πουμας νοιάζει!!!!

Διαβασα το μνμ της elenaki 1987 κ ειλικρινά ένιωσα ενα σφίξιμο στην καρδιά μου. αυτό που εχει γράψει κ κάποια αλλη κοπέλα, γιατί μας τα χαρίζει ο Θεός κ ξαφνικά μας τα παίρνει πισω;;; γιατί μας βαζει σε τετοιες στεναχώριες;;;:(

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

τα αγορια ειναι πιο καλα απο τα κοριτσια!! βλεπω διαφορα απο τα δικα μου, κ οταν συζηταω ολες το ιδιο λενε. τα κοριτσια ειναι πιο πεισματαρες.. αυτο που περιμενω να δω τι θα μου βγει.. προχθες λεω τις κορης μου ελα να δεις την αδερφη σου που κλωτσαει κ μου λεει ΟΧΙ δεν ειναι δικο μου κ να μου κανει κ το δαχτυλο περα δοθε, ενω ο γιος περιμενε μεχρι να κλωτσησει κ οταν το ειδε χαρηκε κ σκυβει στη κοιλια κ τις λεει φωτεινουλα παω πρωτη δημοτικου.. ειναι πιο καλοκαρδος σε πολλα θεματα.. κ το λενε κ αλλες μανες!!

εχεις απολυτο δίκαιο!!!! ειμαστε κ εμεις οι γυναικες απο μικρες διαόλια κ πολύ πεισματαρες, οχι απλά πεισματάρες!!!!!;)

Τι κανετε κοριτσια?Ευχομαι ολες να ειστε πολυ καλα

Εγω βγηκα απο το νοσοκομειο μετα απο 22 μερες και δυστυχως γυρισα μονη μου..το μωρακι μας εφυγε..το σαββατο εσπασαν τα νερα,την κυριακη το απογευμα ξεκινησαν οι πονοι και την δευτερα το πρωι ολα τελειωσαν.

κοροτσακι μου λυπαμαι παρα πολυ!Δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας!Μονο κουραγιο και να φανεις δυνατη!:(:(:(:(:(

o5etp3.png?xVMpoyHp

Η αλήθεια είναι πως η χτεσινή είδηση με στενοχώρησε πολύ και με ανησύχησε κιόλας. Αυτή η περίοδος που διανύουμε θα έπρεπε να είναι γεμάτη μόνο με χαρές και δυστυχώς βλέπω πως δεν είναι έτσι. Προσπαθώ να μην αγχώνομαι και να μην σκέφτομαι δυσάρεστα πράγματα αλλά δεν είναι τόσο απλό...

επειδη εχω ζησει την απωλεια και μαλιστα στην 20η εβδ... φαντασου τι ψυχολογια θα επρεπε να εχω οταν εφτανε η τωρινη εγκυμοσυνη μου στο ιδιο σταδιο... οπως ομως ειπες πρεπει να ζουμε την περιοδο αυτη με χαρα! ειναι δυσκολο, αλλα πρεπει!!! να μην αγχωνεσαι... ουτε να πελαγωνεις! μια λοιμωξη που την παιρνεις χαμπαρι νωρις, πριν σου κανει πονους, συσπασεις, πυρετο, υγρα, κλπ αντιμετωπιζεται! γι αυτο χαλαρα... το παρακολουθειτε, θα κανεις την αγωγη που θα σου πουν και θα σκεφτεσαι να βαλεις τα δυνατα σου για να τα καταφερεις!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστούμε!!!!...χαχαχαχα βουρ στο ψαχνό μετα για την κόρη. θα κάνω κ εγω όπως κάνουν κάποιοι κολλημένοι για να βγάλουν γιο, κανουν αρκετά παιδιά μεχρι να κάνουν το αγορι. φαντάζεστε εμένα εδω μεσα μετα απο 10 χρόνια κ να εχω τικεράκι απο κατω 5-6 παιδιά κ εγκυος!!!!!!χαχαχαχαχα

Λοιπον μη το γελας καθολου αυτο, εχω θειο που ειχε δυο κοριτσια, και πηγαινε για τριτο μπας και του βγει αγορι. Του βγηκε μεν αγορι, αλλα με ενα κοριτσακι δωρο! Και τωρα εχει 4 γυναικες πανω απο το κεφαλι του!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημερα κοριτσια!Εχω στεναχωρεθει πολυ και ανησυχησει με το μηνυμα της ελενιτσας!Γιατι ρε κοριτσια να συμβαινουν αυτα και μαλιστα σε αυτη τη φαση της εγκυμοσυνης?Κ εγω που νομιζα οτι τα δυσκολα περασαν?:(:(:(

o5etp3.png?xVMpoyHp

Λοιπον μη το γελας καθολου αυτο, εχω θειο που ειχε δυο κοριτσια, και πηγαινε για τριτο μπας και του βγει αγορι. Του βγηκε μεν αγορι, αλλα με ενα κοριτσακι δωρο! Και τωρα εχει 4 γυναικες πανω απο το κεφαλι του!

χαχαχαχαχαχα......στα 2 το 1 δωρο!!!!! φοβερη προσφορα!!!!!!:D:D:D

Καλημερα ομορφες μανουλες!!!:D

Οσο για το ποτε ειναι βιωσιμα τα μωρα δεν το γνωριζω κ μακαρι να μην το γνωριζει καμια!βλεπουμε οτι μωρα 9μν δεν επηζουν και αλλα.....οχι φυσικα οτι ειναι καλο να γεννιουνται τα μωρα τοσο πρωορα αν ειναι δυνατον τοτε δεν θα ειχε προβλεψει ο θεος ,η φυση για τις 40 βδ!!!

αλλα να σας πω οτι μου ετυχε κ εμενα πολυ γνωστη μου που γεννησε 5 μν φυσικα με δυσκολιες παρα πολλες αλλα το παιδακι της ειναι 4 χρ υγιεστατο!!!

Θαυμα???εγω ετσι το ειπα ηθελε να γεννηθει!η καθεμια ας το πει οπως θελει!!!

Οσον αφορα τα δωματια τι εχετε σκεφτει ειρθε η ωρα που πρεπει να παρθει μια αποφαση για να αρχισουμε να ετοιμαζομαστε πριν χειμωνιασει!!!

πειτε καμια ιδεα να σας πω κ εγω τι σκεφτομαι....

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

αγορακι μου γλυκο!!! ο γιος σου ειναι πραγματικα ψυχουλα! ενα φιλακι, μολις γυρισει απτο σχολειο κι απο μενα!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

επειδη εχω ζησει την απωλεια και μαλιστα στην 20η εβδ... φαντασου τι ψυχολογια θα επρεπε να εχω οταν εφτανε η τωρινη εγκυμοσυνη μου στο ιδιο σταδιο... οπως ομως ειπες πρεπει να ζουμε την περιοδο αυτη με χαρα! ειναι δυσκολο, αλλα πρεπει!!! να μην αγχωνεσαι... ουτε να πελαγωνεις! μια λοιμωξη που την παιρνεις χαμπαρι νωρις, πριν σου κανει πονους, συσπασεις, πυρετο, υγρα, κλπ αντιμετωπιζεται! γι αυτο χαλαρα... το παρακολουθειτε, θα κανεις την αγωγη που θα σου πουν και θα σκεφτεσαι να βαλεις τα δυνατα σου για να τα καταφερεις!

σε κάθε υπέρηχο που πάω, ειλικρινά φοβάμαι τοσο,μην τυχον μου πει ο γιατρος οτι κάτι δεν παει καλα. ο μεγαλύτερος εφιαλτης μου ειναι!!!!!

σε κάθε υπέρηχο που πάω, ειλικρινά φοβάμαι τοσο,μην τυχον μου πει ο γιατρος οτι κάτι δεν παει καλα. ο μεγαλύτερος εφιαλτης μου ειναι!!!!!

Συμφωνω απολυτα!Και εγω το ιδιο αισθανομαι!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Καλημερα ομορφες μανουλες!!!:D

Οσο για το ποτε ειναι βιωσιμα τα μωρα δεν το γνωριζω κ μακαρι να μην το γνωριζει καμια!βλεπουμε οτι μωρα 9μν δεν επηζουν και αλλα.....οχι φυσικα οτι ειναι καλο να γεννιουνται τα μωρα τοσο πρωορα αν ειναι δυνατον τοτε δεν θα ειχε προβλεψει ο θεος ,η φυση για τις 40 βδ!!!

αλλα να σας πω οτι μου ετυχε κ εμενα πολυ γνωστη μου που γεννησε 5 μν φυσικα με δυσκολιες παρα πολλες αλλα το παιδακι της ειναι 4 χρ υγιεστατο!!!

Θαυμα???εγω ετσι το ειπα ηθελε να γεννηθει!η καθεμια ας το πει οπως θελει!!!

Οσον αφορα τα δωματια τι εχετε σκεφτει ειρθε η ωρα που πρεπει να παρθει μια αποφαση για να αρχισουμε να ετοιμαζομαστε πριν χειμωνιασει!!!

πειτε καμια ιδεα να σας πω κ εγω τι σκεφτομαι....

μπες στο cosycorner.gr εχει αυτοκόλλητα για δωματια. εγω πήρα την φαρμα, η αδερφή μου βασικά πηγε κ την πήρε, κ της ειπε η υπάλληλος, οτι αυτή κ αλλο 1 σχεδιο κάνουν τρελές πωλήσεις. μπες να δεις!!1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...