Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Τι κανετε κοριτσια?Ευχομαι ολες να ειστε πολυ καλα

Εγω βγηκα απο το νοσοκομειο μετα απο 22 μερες και δυστυχως γυρισα μονη μου..το μωρακι μας εφυγε..το σαββατο εσπασαν τα νερα,την κυριακη το απογευμα ξεκινησαν οι πονοι και την δευτερα το πρωι ολα τελειωσαν.

:cry::cry::cry: ελενακι μου, ποναω πολυ για σενα... το ειχα υποψιαστει και ευχομουν να πανε ολα καλα... δεν θελω να πω πολλα, οπως τα ειπε και η μαρκελα... παρε οσο χρονο χρειαζεσαι για να νιωσεις καλα... οτι θελεις να πεις και δεν μπορεις, γραψτο μας... ειμαστε εδω για σενα! τα αγγελουδακια μας ειναι παρεουλα... να προσεχεις και να φροντιζεις τον εαυτο σου!!! πολλα φιλια και μια αληθινα ζεστη αγκαλια απο μας...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Polu stenaxwrethika...:(:(;(

μαρκελα μου, το ξερουμε ολες... και πιο πολυ οσες το περασαμε... να μαστε δυνατες ομως, οπως ειπες! η ζωη ειναι μαχες!!! πρεπει να τις δινουμε...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Εγω βγηκα απο το νοσοκομειο μετα απο 22 μερες και δυστυχως γυρισα μονη μου..το μωρακι μας εφυγε..το σαββατο εσπασαν τα νερα,την κυριακη το απογευμα ξεκινησαν οι πονοι και την δευτερα το πρωι ολα τελειωσαν.

Δεν μπορω να νιωσω τον πονο σου (οι δικες μου αποβολες ηταν σε πολυ πιο μικρες βδομαδες) αλλα σου ευχομαι να κρατησεις συντομα το αδερφακι του στην αγκαλια σου. Παρε το χρονο που χρειαζεσαι για να νιωσεις και παλι καλα και ασχολησου λιγο με τον εαυτο σου, το αξιζει

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

γιατι γιατι ρε κοριτσια?τι ειναι αυτο?γιατι να το παθει μια κοπελα αυτο?δε μπορω.κλαιω.

6KuQp2.png

Γειά σας! Το είδα το μωράκι μου και είναι μια χαρά, έχει γίνει ολόκληρο παιδάκι! :P Είχε γυρίσει προς το μέρος μας και είδα τα ματάκια του και το στοματάκι του και κάποια στιγμή χασμουριόταν κιόλας!!!! Από το κεφάλι ως το πωπουδάκι είναι 16 εκατοστά! Αλλά βρε κορίτσια, αυτό το παιδί θα με σκάσει! Πάλι δεν είδαμε το φύλο γιατί είχε τα πόδια οκλαδόν και είχε βάλει ανάμεσα τον ομφάλιο λώρο!!!!!!!! Επίτηδες το κάνει πια;;;; :?:?

Και ο γιατρός με στενοχώρησε λίγο γιατί στις εξετάσεις αίματος είδε ότι είχα αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια και μου είπε πως ίσως έχω μόλυνση. Μου έκανε καλλιέργεια και μου είπε να πάω μέσα στην εβδομάδα να κάνω και κάτι ειδικές εξετάσεις αίματος για να δούμε τι μόλυνση είναι... Πιστεύετε ότι μπορεί να βλάψει το μωρό μου; Μάλλον θα χρειαστώ αντιβίωση πάντως...

Και επίσης μου είπε πάλι ότι έχω πάρει πολλά κιλά (6) και πως αν συνεχίσω έτσι, ίσως πρέπει να δω διατροφολόγο... Και δεν λέω, είναι αρκετά τα 6 κιλά αλλά άλλες παίρνουν 20!!!!!!! Εμένα όλοι οι φίλοι μου μου λένε ότι δεν φαίνομαι έγκυος και δεν φαίνεται να έχω παχύνει και ο γιατρός μου λέει για διατροφολόγο???? Δεν είναι λίγο υπερβολικό;;;;; :cry:

Καταρχην συγχαρητηρια που το μωρακι σας μεγαλωνει μια χαρα!!

αφου θελετε να δειτε το φυλλο καλα θα ηταν αλλα μακαρι ναναι γερο κ το φυλλο ας ειναι εκπληξη στη γεννα!!!

θα κανετε ουδετερο το δωματιο πχ winnie mickie κλπ!!!!

οταν λες αυξημενα αιμοσφαιρια ποια εννοεις τα λευκα κ ποσο ειναι βαση φυσιολογικων τιμων?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Κατσε μπαρμπουλα, δεν ξερω αν ειναι το μωρο, μπορει να ειναι το εντερο που ανταποκρινεται στα γλυκολογα μου! Η αληθεια ειναι οτι και σημερα και χτες το ενιωσα μονο ξαπλωμενη, καμια σχεση με τα δικα σας που κλωτσανε οποιαδηποτε ωρα και δεν σας αφηνουν αμφιβολια για το τι παιζει εκει μεσα. Το μητρικο ενστικτο δεν με ενημερωνει βλεπεις αν ειναι παιδι η εντερο αυτο που κουνιεται...

Κοριτσακι ειναι φυσιολογικο οταν ξαπλωνεις να το νιωθεις για αρχη γιατι τεντωνεται το σωμα χαλαρωνεις κ το νιωθεις ποιο καλα,κ εγω ετσι ειμαι!!

αντε καλοριζικο......!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

γιατι γιατι ρε κοριτσια?τι ειναι αυτο?γιατι να το παθει μια κοπελα αυτο?δε μπορω.κλαιω.

Δεν θελω να σου πω τιποτα γιατι δεν ξερω αν μπορω!!!

τι να πω λυπαμαι?εννοειται!!!

το ποσο στεναχωρεθηκα?δεν το περιμενα να γινει κατι τετοιο!

ελεγα θα περασει ο καιρος κ θα γυρισεις σπιτι μια χαρα με το μωρο σου!!!

Απλα ειμαστε εδω αν θες να ξεσπασεις καπου!!!

δεν ξερω γιατι γιατι γιατι!!!

ΓΙΑΤΙ????????????

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

λυπαμαι παρα πολυ!!!:(:(:( αλλα πρεπει να κανεις υπομονη κ να ηρεμησεις κ ευχομαι γρηγορα να μας πεις ευχαριστα νεα!!!! ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΜΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!:(:(:(:(

ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΑΚΡΥΒΩΣ ΝΙΩΘΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ!!! ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΙΚΑ ΠΟΛΥ!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κριμα....ειναι πολυ ασχημο αυτο που σου συνεβη...κανεις δεν μπορει να απαντησει σε αυτο το ρημαδι το ΓΙΑΤΙ??

δωσε λιγο χρονο να περασει αυτη η πικρια που ξερω οτι εχεις κ μετα σφιξε τα δοντια κ μαζι με τον αντρα σου προχωρα παρακατω!!!

οτι εγινε εγινε κ δεν αλλαζει....κουραγιο ειναι μια απωλεια κ την εχω νοιωσει κ εγω....

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Ελενάκι μου, λυπάμαι πάρα πολύ γι'αυτό που έγινε... Ξέρω πως δεν υπάρχουν λόγια για να σε παρηγορήσουν αυτή τη στιγμή, απλά να ξέρεις πως είμαστε εδώ για σένα και πως μπορείς να μοιραστείς μαζί μας ότι σκέψεις έχεις.

Είσαι πολύ μικρή ακόμη, έχεις τον άντρα σου που θα σου σταθεί και μαζί θα το ξεπεράσετε και μόλις νιώσετε έτοιμοι θα ξαναδοκιμάσετε.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καταρχην συγχαρητηρια που το μωρακι σας μεγαλωνει μια χαρα!!

αφου θελετε να δειτε το φυλλο καλα θα ηταν αλλα μακαρι ναναι γερο κ το φυλλο ας ειναι εκπληξη στη γεννα!!!

θα κανετε ουδετερο το δωματιο πχ winnie mickie κλπ!!!!

οταν λες αυξημενα αιμοσφαιρια ποια εννοεις τα λευκα κ ποσο ειναι βαση φυσιολογικων τιμων?

Με την τρομάρα που έχω πάρει με την πιθανή λοίμωξη, δε με νοιάζει πια το φύλο! Ας το μάθω στη γέννα όπως παλιά! Το μόνο που θέλω τώρα είναι να πάρω τα αποτελέσματα των εξετάσεων, να δω τι είναι και να μου αρχίσει ο γιατρός ότι θεραπεία χρειάζεται.

Τα λευκά ήταν αυξημένα και ιδιαίτερα τα ουδετερόφιλα. Είχα 9,51 με ανώτατη τιμή 7,7.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ροδουλα μου εχετε απολυτο δικιο!!!

η μικρη σου πως παει με το σχολειο???

καλα ευτυχως μια χαρα

Δευτερη μερα παρατηρησης σημερα... Συμπερασμα, η το μωρο κουνιεται οταν του μιλαω, η εχω ενα πολυ responsive εντερο! Χαχα! Σημερα το ενιωσα στο κεντρο.

το μωρακι ηταν καλε

οτι και να σου λεμε σε μια τετοια στιγμη μοιαζει απλα πολυ λιγο μπροστα στην απολεια που βιωνεις!

σου ευχομαι καλη δυναμη και γρηγορη ψυχικη και σωματικη αναρρωση!

σου ευχομαι γρηγορα να ζησεις το ονειρο και αυτν την φορα να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Με την τρομάρα που έχω πάρει με την πιθανή λοίμωξη, δε με νοιάζει πια το φύλο! Ας το μάθω στη γέννα όπως παλιά! Το μόνο που θέλω τώρα είναι να πάρω τα αποτελέσματα των εξετάσεων, να δω τι είναι και να μου αρχίσει ο γιατρός ότι θεραπεία χρειάζεται.

Τα λευκά ήταν αυξημένα και ιδιαίτερα τα ουδετερόφιλα. Είχα 9,51 με ανώτατη τιμή 7,7.

ευχομαι να περασει γρηγορα

και εγω ειχα παρει αντιβιωση στην πρωτη μου εγκυμοσυνη και μαλιστα 2 φορες μια στον 3ο και μια στον 8ο

ολα καλα , μην στεναχοριεσαι και στεναχορεις και το μωρακι!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...