Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν μη τι αλλο, θα αποκτησω δεσιμο με το εντερο και θα με βολεψει στην τουαλετα αυτο αυριο μεθαυριο! Θα του λεω "κουνησου καλο μου εντερακι" και τσουπ, θα με στελνει στο μπανιο. Μου φαινεται θα πω στη μαμα να μου στειλει τα γερμανικα παραμυθακια απο πανω γιατι στην Αθηνα δεν εχω τπτ και δεν μπορω να του διαβαζω ξαπλα απο το λαπτοπ, το εχω βγαλει απο την κρεβατοκαμαρα. Εκτος αν κατεβασω παραμυθια στο κινητο.

:P:p:p:p:p:p καλο!!

6KuQp2.png

Οταν σιγουρευτω οτι ειναι το μωρο θα νιωσω πολυ ομορφα, προς το παρον ειμαι στη διερευνηση ακομα! Χαχα! Παντως με το που ξεκινησα να του τραγουδαω, σταματησε, μαλλον δεν ενθουσιαστηκε απο τη φωνη μου...

το μωρακι ειναι!! επρεπε ηδη να εχεις αρχισει να νιωθεις πολυ ομορφα κοριτσακι!!!!!

ξαπλα το νιωθω πολυ καλυτερα

αν κανω δουλειες δεν καταλαβαινω και πολλα...

κατσε ξαπλα και βαλε το χερι σου εκει που το ενιωσες και αστο αρκετη ωρα

εγω οποτε βαζω το χερι μου και ακουμπαω αυτο βαραει περισσοτερο!!εχω φαει ετσι κατι δυνατες!!! αφου πονεσα κιολας!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

εγω οπως βλεπετε δεν θιγω καθολου το θεμε κιλων οχι γιατι δε θελω αλλα γιατι δε με παιρνει!!χαχαχα.η τελευταια εκτιμηση ηταν οτι εχω παρει 7.παω κι εγω στο φαρμακειο κουνιστη λυγιστη αφου προσεχω τι τρωω και βλεπω παλι +7.δηλαδη 67.μπραβο λεω.σε 15 μερες κανενα κιλο.ε βγαζει νοημα,αφου δεν τρωω.ρωταω τον φαρμακοποιο,παει καλα η ζυγαρια?οχι λεει θα βαλεις +1,5.ε το πηρα αποφαση!!δε με νοιαζει καθολου.τι να κανω?προσεχω,παχαινω.ευτυχως εχει μεγαλωσει πολυ η κοιλια μου και λιγο φαινομαι αλλου.οταν τους λεω τα κιλα που εχω παρει δεν το πιστευουν.βεβαια δε μου χωραει τιποτα.περιμενω να χειμονιασει λιγο να παρω κανα ρουχο γιατι τωρα γυρναω σαν το γυφτακι!!!

6KuQp2.png

το μωρακι ειναι!! επρεπε ηδη να εχεις αρχισει να νιωθεις πολυ ομορφα κοριτσακι!!!!!

ξαπλα το νιωθω πολυ καλυτερα

αν κανω δουλειες δεν καταλαβαινω και πολλα...

κατσε ξαπλα και βαλε το χερι σου εκει που το ενιωσες και αστο αρκετη ωρα

εγω οποτε βαζω το χερι μου και ακουμπαω αυτο βαραει περισσοτερο!!εχω φαει ετσι κατι δυνατες!!! αφου πονεσα κιολας!

ποτε δεν το χω νιωσει ξαπλωμενη.συνηθως στον υπολογιστη.αλλα εχω μερες τωρα να το ακουσω.να ανησυχησω???

6KuQp2.png

ποτε δεν το χω νιωσει ξαπλωμενη.συνηθως στον υπολογιστη.αλλα εχω μερες τωρα να το ακουσω.να ανησυχησω???

ξαπλα αρχισα να το νιωθω μετα την 18η εβδομαδα μη σου πω μετα τη 19:rolleyes:

στις εβδομαδες που εισαι εσυ κοριτσακι κι εγω καθιστη στον υπολογιστη το ενιωθα , αλλα οχι κλωτσιες τοτε, σαρανταποδαρουσα:D

UzVGp2.png

ξαπλα αρχισα να το νιωθω μετα την 18η εβδομαδα μη σου πω μετα τη 19:rolleyes:

στις εβδομαδες που εισαι εσυ κοριτσακι κι εγω καθιστη στον υπολογιστη το ενιωθα , αλλα οχι κλωτσιες τοτε, σαρανταποδαρουσα:D

εγω νιωθω κατι χτυπηματακια γυρω απο τον αφαλο αλλα οχι πολυ συχνα.εχω μερες τωρα.:(:(:(:(:(

6KuQp2.png

θα συμφωνησω με ολες τις "κακιες", ως κακιστρω κι εγω, και θα πω απλα "εκανε η μυγα κ*λο και χε*ε τον κοσμο ολο!" αυτες νομιζουν οτι ζουν σε ενα παραμυθι!!! ολα καλα, ολα ομορφα, κλπ... :evil::evil::evil:

μαζι σου κατια μου!!!!:D:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

εγω νιωθω κατι χτυπηματακια γυρω απο τον αφαλο αλλα οχι πολυ συχνα.εχω μερες τωρα.:(:(:(:(:(

ισως να πηγε πιο πισω το μωρακι:D

ποτε εχεις β επιπεδου εσυ?

σε εβαλε κανενα αλλο ενδιαμεσο μεχρι τοτε?

UzVGp2.png

ισως να πηγε πιο πισω το μωρακι:D

ποτε εχεις β επιπεδου εσυ?

σε εβαλε κανενα αλλο ενδιαμεσο μεχρι τοτε?

27 σεπτεμβριου ραντεβου.22 οκτωβριου β επιπεδου.αργω!!!:(:(:(

6KuQp2.png

Τι κανετε κοριτσια?Ευχομαι ολες να ειστε πολυ καλα

Εγω βγηκα απο το νοσοκομειο μετα απο 22 μερες και δυστυχως γυρισα μονη μου..το μωρακι μας εφυγε..το σαββατο εσπασαν τα νερα,την κυριακη το απογευμα ξεκινησαν οι πονοι και την δευτερα το πρωι ολα τελειωσαν.

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Τι κανετε κοριτσια?Ευχομαι ολες να ειστε πολυ καλα

Εγω βγηκα απο το νοσοκομειο μετα απο 22 μερες και δυστυχως γυρισα μονη μου..το μωρακι μας εφυγε..το σαββατο εσπασαν τα νερα,την κυριακη το απογευμα ξεκινησαν οι πονοι και την δευτερα το πρωι ολα τελειωσαν.

koritsi mou lupamai para para para polu kai se katalabainw apolita.kamia mana na mhn pernaei auton ton pono...pare to xrono sou na sineltheis kai oti theleis eimai edw gia sena.oti thes oti wra theleis...koita omws na faneis dunath...auto sto zhtaw san xarh koritsi mou...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...