Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ετσι μπισκοτακι οπως τα λες ακριβως....αν δεν το ευχαριστηθουμε κ λιγακι τωρα (με μετρο φυσικα)ποτε θα το ευχαριστηθουμε??ενταξει ειπαμε οτι βοηθαει κ ειναι καλυτερο για τα μωρακια μας αλλα ετουτη θα γεννησει κ δεν θα καταλαβει οτι γεννησε....κ ξαφνικα θα εχει ενα παιδι 2 χρονων μεγαλωμενο απο ντανταδες κ θα λεει οτι εχει παιδι...αιντεεεεε αιντεεεε...ωραιες μαμαδες...εμενα με εκνευρισε ενα πραγμα που ακουσα...που κ καλα καπως η ερωτηση ηταν αν σκεφτεται καθολου πως καποιους αυτη η προβολη της πλουσιας τους προκαλει κ τους θυμωνει κ ειπε οχι δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασιες...αιντε μωρηηηηη....αιντεεεε..παντρευτηκες εκει ο αλλο το μουροχαυλο κ πας σε κοτερα κ σκαφη κ καποια εγινες επειδη εχεις λεφτα...!!

θυμωσα κ εγω μπισκοτακι μαζι σου...αχαχαχαχαχαχα!!ειμαστε κακες τι να κανουμε???τουλαχιστον ειμαστε αυθεντικες...!!

κοριτσια σχολαω κ ηδη νιωθω σαν να μου περασε ο πονος..θα δειξει τωρα που θα περπατησω....φιλακιααααααααααα!!καλο μεσημεριιι!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δευτερη μερα παρατηρησης σημερα... Συμπερασμα, η το μωρο κουνιεται οταν του μιλαω, η εχω ενα πολυ responsive εντερο! Χαχα! Σημερα το ενιωσα στο κεντρο.

Το μωρό σου είναι ... χιχιχι... Το ένιωσες!!! Γιούπιιιιιι

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Κι εγω την ειδα τη Χρουσαλα...και ποσο μου τη σπαει αυτη η κοπελα θελει να το παιξει και φτωχη έλεος...

Και μην ακουτε αυτα περι διαβαζα και προσεχω...αυτες εχουνε ενα διατροφολογο και ενα προσωπικο γυμναστη απο πανω τους γιατι ειναι και η δουλεια τους...δε μπορουν να ξεφυγουν στα κιλα!!!

...ετσι λεω ενα "αναχαθειτε ανορεξικες" και τελειωνουμε!!!

Αμα δε το ευχαριστηθεις...ειπαμε μη τρωμε σα γουρουνες αλλα οχι και στερηση ρε κοριτσια...δε συμφωνειτε??

Από την άλλη...όταν εισαι από τη μια θαλαμηγό στην άλλη...ε ειναι λιγακι δυσκολο να σκεφτεις το φαι!!!!Έλεοςςςς!!!

Εγινα παλι κακια!!!!

xaaxaaxxaxxa!!!!συμφωνω!!!!!!:tongue::rolleyes::tongue::rolleyes:

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Δευτερη μερα παρατηρησης σημερα... Συμπερασμα, η το μωρο κουνιεται οταν του μιλαω, η εχω ενα πολυ responsive εντερο! Χαχα! Σημερα το ενιωσα στο κεντρο.

αντε βρε κοριτσακι!!! το μωρακι σου ειναι!!!πως νιωθεις τωρα???

UzVGp2.png

Κι εγω την ειδα τη Χρουσαλα...και ποσο μου τη σπαει αυτη η κοπελα θελει να το παιξει και φτωχη έλεος...

Και μην ακουτε αυτα περι διαβαζα και προσεχω...αυτες εχουνε ενα διατροφολογο και ενα προσωπικο γυμναστη απο πανω τους γιατι ειναι και η δουλεια τους...δε μπορουν να ξεφυγουν στα κιλα!!!

...ετσι λεω ενα "αναχαθειτε ανορεξικες" και τελειωνουμε!!!

Αμα δε το ευχαριστηθεις...ειπαμε μη τρωμε σα γουρουνες αλλα οχι και στερηση ρε κοριτσια...δε συμφωνειτε??

Από την άλλη...όταν εισαι από τη μια θαλαμηγό στην άλλη...ε ειναι λιγακι δυσκολο να σκεφτεις το φαι!!!!Έλεοςςςς!!!

Εγινα παλι κακια!!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ετσι μπισκοτακι οπως τα λες ακριβως....αν δεν το ευχαριστηθουμε κ λιγακι τωρα (με μετρο φυσικα)ποτε θα το ευχαριστηθουμε??ενταξει ειπαμε οτι βοηθαει κ ειναι καλυτερο για τα μωρακια μας αλλα ετουτη θα γεννησει κ δεν θα καταλαβει οτι γεννησε....κ ξαφνικα θα εχει ενα παιδι 2 χρονων μεγαλωμενο απο ντανταδες κ θα λεει οτι εχει παιδι...αιντεεεεε αιντεεεε...ωραιες μαμαδες...εμενα με εκνευρισε ενα πραγμα που ακουσα...που κ καλα καπως η ερωτηση ηταν αν σκεφτεται καθολου πως καποιους αυτη η προβολη της πλουσιας τους προκαλει κ τους θυμωνει κ ειπε οχι δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασιες...αιντε μωρηηηηη....αιντεεεε..παντρευτηκες εκει ο αλλο το μουροχαυλο κ πας σε κοτερα κ σκαφη κ καποια εγινες επειδη εχεις λεφτα...!!

θυμωσα κ εγω μπισκοτακι μαζι σου...αχαχαχαχαχαχα!!ειμαστε κακες τι να κανουμε???τουλαχιστον ειμαστε αυθεντικες...!!

κοριτσια σχολαω κ ηδη νιωθω σαν να μου περασε ο πονος..θα δειξει τωρα που θα περπατησω....φιλακιααααααααααα!!καλο μεσημεριιι!!

και λιγα ειπατε!!!

φτου φτου το μωρακι της

αλλα μου την δινουν ολες αυτες!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

σανο εχουν στο κεφαλι τους !!!!

UzVGp2.png

impatient ολεεεεεεεεεεεεε....ειδες το νινακι σου εκανε την εμφανιση του οποτε επρεπε..ηθελε τα λογακια σου τοσο καιρο....χεχεχε...!1

κοριτσια ενταξει κομπλε ειμαι..μπηκα σπιτι κ μαλλον επειδη περπατησα 10 λεπτα κ ηπια κ ενα ποτηρι νερο μονορουφι με το που μπηκα σπιτι πηγα τουαλετα....μια χαρα ειμαι τωρα ...μου περασαν οοοολα...!τωρα πω να ξαπλαρω ομως....τεμπελιαζω λιγο αυτες τις μερες....με επιασε....!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

impatient ολεεεεεεεεεεεεε....ειδες το νινακι σου εκανε την εμφανιση του οποτε επρεπε..ηθελε τα λογακια σου τοσο καιρο....χεχεχε...!1

κοριτσια ενταξει κομπλε ειμαι..μπηκα σπιτι κ μαλλον επειδη περπατησα 10 λεπτα κ ηπια κ ενα ποτηρι νερο μονορουφι με το που μπηκα σπιτι πηγα τουαλετα....μια χαρα ειμαι τωρα ...μου περασαν οοοολα...!τωρα πω να ξαπλαρω ομως....τεμπελιαζω λιγο αυτες τις μερες....με επιασε....!!:D:D:D:D

Κατσε μπαρμπουλα, δεν ξερω αν ειναι το μωρο, μπορει να ειναι το εντερο που ανταποκρινεται στα γλυκολογα μου! Η αληθεια ειναι οτι και σημερα και χτες το ενιωσα μονο ξαπλωμενη, καμια σχεση με τα δικα σας που κλωτσανε οποιαδηποτε ωρα και δεν σας αφηνουν αμφιβολια για το τι παιζει εκει μεσα. Το μητρικο ενστικτο δεν με ενημερωνει βλεπεις αν ειναι παιδι η εντερο αυτο που κουνιεται...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

αντε βρε κοριτσακι!!! το μωρακι σου ειναι!!!πως νιωθεις τωρα???

Οταν σιγουρευτω οτι ειναι το μωρο θα νιωσω πολυ ομορφα, προς το παρον ειμαι στη διερευνηση ακομα! Χαχα! Παντως με το που ξεκινησα να του τραγουδαω, σταματησε, μαλλον δεν ενθουσιαστηκε απο τη φωνη μου...

Διαφημίσεις

axaxaxaxa....vre impatient ειπαμε σιγα σιγα..εσυ τα θες ολα μαζεμενα εεε????στην αρχη ολες μονο ξαπλα το νιωθουμε....!!!λες να ειναι το εντερακι σου κ να αποκτησεις ξαφνικα τετοιο δεσιμο μαζι του που περιμενει τα γλυκολογα σου για να κουνηθει....αντεεεεε..αντεεεεε...!!αν δεν μπορεις να του μιλας παρε ενα παραμμυθακι κ διαβαζε του ενω ξαπλωνεις....το μωρακι σου ειναιιιιιιιιιιι.....ειναι η ωρα να το νιωσεις κ το ενιωσες...!!!:D:D

Jr39p2.png

axaxaxaxa....vre impatient ειπαμε σιγα σιγα..εσυ τα θες ολα μαζεμενα εεε????στην αρχη ολες μονο ξαπλα το νιωθουμε....!!!λες να ειναι το εντερακι σου κ να αποκτησεις ξαφνικα τετοιο δεσιμο μαζι του που περιμενει τα γλυκολογα σου για να κουνηθει....αντεεεεε..αντεεεεε...!!αν δεν μπορεις να του μιλας παρε ενα παραμμυθακι κ διαβαζε του ενω ξαπλωνεις....το μωρακι σου ειναιιιιιιιιιιι.....ειναι η ωρα να το νιωσεις κ το ενιωσες...!!!:D:D

αν μη τι αλλο, θα αποκτησω δεσιμο με το εντερο και θα με βολεψει στην τουαλετα αυτο αυριο μεθαυριο! Θα του λεω "κουνησου καλο μου εντερακι" και τσουπ, θα με στελνει στο μπανιο. Μου φαινεται θα πω στη μαμα να μου στειλει τα γερμανικα παραμυθακια απο πανω γιατι στην Αθηνα δεν εχω τπτ και δεν μπορω να του διαβαζω ξαπλα απο το λαπτοπ, το εχω βγαλει απο την κρεβατοκαμαρα. Εκτος αν κατεβασω παραμυθια στο κινητο.

θα συμφωνησω με ολες τις "κακιες", ως κακιστρω κι εγω, και θα πω απλα "εκανε η μυγα κ*λο και χε*ε τον κοσμο ολο!" αυτες νομιζουν οτι ζουν σε ενα παραμυθι!!! ολα καλα, ολα ομορφα, κλπ... :evil::evil::evil:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αν μη τι αλλο, θα αποκτησω δεσιμο με το εντερο και θα με βολεψει στην τουαλετα αυτο αυριο μεθαυριο! Θα του λεω "κουνησου καλο μου εντερακι" και τσουπ, θα με στελνει στο μπανιο. Μου φαινεται θα πω στη μαμα να μου στειλει τα γερμανικα παραμυθακια απο πανω γιατι στην Αθηνα δεν εχω τπτ και δεν μπορω να του διαβαζω ξαπλα απο το λαπτοπ, το εχω βγαλει απο την κρεβατοκαμαρα. Εκτος αν κατεβασω παραμυθια στο κινητο.

εμας μας βαζει ο μπαμπας μας το βραδυ στο λαπτοπ απο youtube τα παραμυθια του αμπρα καταμπρα (οσες τα θυμαστε...) και ειναι σουπερ! κι οι δυο μ'αυτα μεγαλωσαμε και μας κοιμιζουν και τους τρεις!!! :tongue::tongue::tongue:

π.χ.

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...