Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εγω κοριτσια με το φαγητο μια χαρα...ενσωματωσα μονο στο μενου μου το πρωινο γιατι αλλιως δεν την παλευω με το σιδηρο....μετα ξανατρωω μεσημερι οτι εχει....κ μετα αναλογα τα κεφια μου...σπανια θα φαω βραδυνο....μπορει απογευμα να φαω κανενα γλυκακι με κανενα φρουτο...κ γενικως οτι φαω μεχρι τις 9....σπανια να φαω πιο αργα....αλλα εννοειται σε μικρες ποσοτητες...πειναω λιγοτερο απο οσο πεινουσα πριν την εγκυμοσυνη αν κ ο γιατρος οτι μπορω να παρω 14-16 κιλα λογω του οτι ημουν λιγοτερα απο το κανονικο οπως λεει..αλλα εγω εχω βαλει στοχο μεχρι 10 ....αν κ χλωμο το βλεπω....εχω παρει ηδη 4.....!!κ υποτιθεται οτι τα πιο πολλα τα παιρνεις στο τελος...!

δεν τρωω πρωινο για να παιρνω το σιδηρο νηστικη

αν φαω πρωινο νιωθω χορτασμενη ολη μερα!

οποτε πινω το σιδηρο το μεσιμμερι κατα τις 2(διοτι πινω το πρωι του θυροειδη και μου ειπε ο γιατρος καλο ειναι να εχουν αποσταση 4 ωρες μεταξυ τους) και μετα τρωω!!!!

μετα παλι το βραδυ θα φαω κατι(μπορει και κανονικο φαι!)

αν και τωρα με τα μαθηματα ολο και κατι με κερνανε

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το ποδοσφαιρο δε με νοιαζει... αντε να ανεχτω και το μαζεμα της αντροπαρεας... αλλα την καφριλα τους!!! :evil::evil::evil: μεταμορφωνονται, ρε παιδι μου! βριζουν, φωναζουν, χοροπηδανε... ημαρτον....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμενα δεν χρειαζεται να ερθει η παρεα του για να τα κανει ολα αυτα!

ισα ισα που οταν ειναι παρεα εδω φωναζει λιγοτερο

αφου καμια φορα ο γατος τρομαζει!!! ο κακομοιρος...

UzVGp2.png

behappy καλημερααααα....μια χαρα εισαι εσυ...η καλυτερη.....χωρις καθολου κιλα τελεια...!:D:D

impatient παιζει ολυμπιακος -σαλκε champions league...πηγαινε κ παιξτο ανετη στον αντρα σου κ πες του ''τ θα γινει θα νικησει η ομαδαρα σημερα?''κ θα μεινει παγωτο αφου δεν ασχολεισαι...ααχαχαχχα!εγω αγαπαω το ποδοσφαιρο πραγματικα...παρακολουθω ανελλειπως κ πολλες φορες συζηταμε με το αμορε κ μου λεει πως νιωθει τυχερος που βρηκε γυναικα που να τα εχει ολα οσα θελει κ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ κ μπαλα...αχαχαχα!!:D

καταλαβα εχουμε πολυ αγωνια , φωνες , βρισιες σημερα! γαυρακι κι εσυ! τουλαχιστον σε αυτο ταιριαξαμε:tongue:

UzVGp2.png

στον πινακα που εβαλες didi μου λεει οτι θα μπορουσα τωρα σχεδον στην 32 εβδ να εχω βαλει απο 9 μεχρι 14! αρα καλα ειμαι με τα 7.5-8!!! βεβαια ειχα απο πριν, αλλα οκ, να παρηγοριεμαι... οτι δεν εχω γινει γουρουνακι! :oops::oops::oops:

το ειχα δει πριν κανενα μηνα και παραπανω ισως στο παρεντς το σκετο και το εψαξα χθες και σας το εστειλα

και εγω ειμαι 2 κιλα λιγοτερο απο το οριο του πινακα αλλα δεν με πειραζει γιατι εχω μελλον ακομη για να βαλω κιλα και να ξεπερασω και το οριο:D

UzVGp2.png

ΕΓΩ ξυπναω πινω το σιδηρο κ filicine κ μετα απο κανενα μισαωρο τρωω πρωινο γιατι αν δεν φαω ανακατευομαι κ πειναω μετα μεχρι το απογευμα που θα ερθει ο αμορε για να φαμε...!!

θελω να σχολασω να παω σπιτι να ξαπλωσω να δω αν θα μου περασει αυτος ο πονος..μαλλον απο ελειψη τουαλετας ειναι οπως το νιωθω...!:|

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!Με αγχωσατε πολυ με τα κιλα!Κοριτσια εμεις βαλαμε nova απο την πρωτη μερα που μειναμε μαζι!Πιστεψτε με το φαγητο μπορει να κοψουμε.τη nova ποτε!Παιζει ο ολυμπιακος σημερα ε?Ωχ τι με περιμενει!Θα ερθουν και οι καφροι μαλλον παλι!Μεχρι και εμενα εχει πορωσει!Στο μπασκετ με το ευρωπαικο χοροπηδουσα και ουρλιαζα και ημουν και εγκυουλα μαλλον τοτε!χαχαχα!:P:p:p:pΤι παθαμε ολες χθες?Κ εγω μετα απο πολυ καιρο ειχα καουρες και αναγουλες!Πολυ χαλια!

να κανουμε ενα γκαλοπ!

barboula: γαυρακι

didi&k:γαυρακι

MARITA 1982: γαυρακι

συμπληρωστε!

(γαυρακι, βαζελακι, χανουμακι)

UzVGp2.png

εγω αγχωθηκα χτες, που ειδα τη χρουσαλα... ειμαστε κοντα και το φορεματακι που φοραγε, οχι τωρα, αλλα ουτε και πριν δεν θα μου εμπαινε!!! θα πεσει πεινα μετα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και ευτυχως θα χουμε αρκετο καιρο μεχρι το καλοκαιρι...:tongue::tongue::tongue:

κατια μου μπορει και να μην τρεφεται σωστα αυτη,ηταν και μοντελο ε?

να την νοιαζει περισσοτερο η σιλουετα της και οχι το μωρο της:eek:

UzVGp2.png

ΕΓΩ ξυπναω πινω το σιδηρο κ filicine κ μετα απο κανενα μισαωρο τρωω πρωινο γιατι αν δεν φαω ανακατευομαι κ πειναω μετα μεχρι το απογευμα που θα ερθει ο αμορε για να φαμε...!!

θελω να σχολασω να παω σπιτι να ξαπλωσω να δω αν θα μου περασει αυτος ο πονος..μαλλον απο ελειψη τουαλετας ειναι οπως το νιωθω...!:|[/quote

να σου πω μονο κατι που μπορει κ να το ξερεις....οταν πινεις το σιδηρο για να απορροφηθει σωστα απο τον οργανισμο δεν πρεπει για 2 ωρες να πιεις καφε γαλα κ να φας οτιδηποτε γαλακτωκομικο....τουλαχιστον ετσι μου εχει πει εμενα ο γιατρος κ μου εχει δωσει κ ενα χαρτι που τα δειχνει κ τα λεει ολα αυτα...ρωτα τον αν δεν στο εχει πει μην πινεις τσαμπα το σιδηρο που σε εμενα τουλαχιστον φερνει κ δυσκοιλιοτητα!!!

Z29ap2.png

:confused:την ειδα κ εγω την Χρουσαλα κοριτσια...!!κορμαρα.....!!

κοριτσια εγω τωρα που βγηκα διαλειμμα διαπιστωσα οτι ποναω ακομη ειδικα αριστερα....εκτος αν ειναι παλι που δεν εχω παει τουαλετα...θα παω σπιτι κ θα χαλαρωσω λιγο ξαπλα..κ αν δεν μου περασει θα παρω τον γιατρο..:(

μπαρμπουλα μου ναι! να παρεις το γιατρο αφου πονας τοσο!! μην το αφηνεις!!κουραζεσαι κιολας...

UzVGp2.png

θελω να σχολασω να παω σπιτι να ξαπλωσω να δω αν θα μου περασει αυτος ο πονος..μαλλον απο ελειψη τουαλετας ειναι οπως το νιωθω...!:|

ποσο καιρο εχεις να πας τουαλετα?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΩΑΝΝΑ μου...!ειμαι ενημερωμενη..καφε δεν πινω ετσι κ αλλιως γενικως κ γαλα πινω το βραδυ πριν κοιμηθω..το πρωι πινω νερο (μπας κ βοηθησει για τουαλετα)κ καμια φορα πορτοκαλαδα στημενη που απορροφαται καλυτερα το σιδηρο...!ευχαριστω παντως....!:P

το ειχα ξαναπαθει στις διακοπες αλλα μολις καταφερα κ πηγα τουαλετα κ ξαπλωσα για λιγο ηρεμησα...!για να δουμε κ σημερα...αλλιως αν δεν μεχρι να ερθει το αμορε θα παρω τον γιατρο να παω απο εκει..αν νιωθω οτι ειναι τα εντερακια μου...!

Jr39p2.png

ειχα συνηθισει τις τελευταιες μερες που πηγαινα καθημερινα μετα την τελευταια φορα κ τωρα εχω να παω απο Σαββατο κ αυτο ειναι πολυ για εμενα....!εχω κ το πρηξιμο....!βαθιες ανασες θα παιρνω για να τα καταφερω παλι....!

Jr39p2.png

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΩΑΝΝΑ μου...!ειμαι ενημερωμενη..καφε δεν πινω ετσι κ αλλιως γενικως κ γαλα πινω το βραδυ πριν κοιμηθω..το πρωι πινω νερο (μπας κ βοηθησει για τουαλετα)κ καμια φορα πορτοκαλαδα στημενη που απορροφαται καλυτερα το σιδηρο...!ευχαριστω παντως....!:P

το ειχα ξαναπαθει στις διακοπες αλλα μολις καταφερα κ πηγα τουαλετα κ ξαπλωσα για λιγο ηρεμησα...!για να δουμε κ σημερα...αλλιως αν δεν μεχρι να ερθει το αμορε θα παρω τον γιατρο να παω απο εκει..αν νιωθω οτι ειναι τα εντερακια μου...!

κ εγω ετσι πιστευω οτι ειναι το εντερο εχω μεγαλο προβλημα με το θεμα της τουαλετας κ σχεδον καθε μερα ποναω αριστερα..αν ομως δεις οτι δεν τον αντεχεις παρε τον γιατρο σου ή πηγαινε απο κει....:rolleyes::rolleyes:

Z29ap2.png

ΦΥΣΙΚΑ θα παω αν δεν ηρεμησω με την ξαπλα κ την τουαλετα*(αν καταφερω να παω)αλλα κ εγω οπως το νιωθω ειναι του εντερου....ομως αν δεν ...με την 1η ευκαιρια θα παω στον γιατρο να δουμε οτι το μπεμπακι ειναι καλα..!!

Jr39p2.png

Κι εγω την ειδα τη Χρουσαλα...και ποσο μου τη σπαει αυτη η κοπελα θελει να το παιξει και φτωχη έλεος...

Και μην ακουτε αυτα περι διαβαζα και προσεχω...αυτες εχουνε ενα διατροφολογο και ενα προσωπικο γυμναστη απο πανω τους γιατι ειναι και η δουλεια τους...δε μπορουν να ξεφυγουν στα κιλα!!!

...ετσι λεω ενα "αναχαθειτε ανορεξικες" και τελειωνουμε!!!

Αμα δε το ευχαριστηθεις...ειπαμε μη τρωμε σα γουρουνες αλλα οχι και στερηση ρε κοριτσια...δε συμφωνειτε??

Από την άλλη...όταν εισαι από τη μια θαλαμηγό στην άλλη...ε ειναι λιγακι δυσκολο να σκεφτεις το φαι!!!!Έλεοςςςς!!!

Εγινα παλι κακια!!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...